تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 780 بازدید
دوستان ریکاوری تست شده کسی داره بزاره ممنون میشم با تشکر
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 1 پاسخ
- 780 بازدید
بنده یک g920p دارم که همکار دوماه پیش پیش برام آورد.در حین کار ریستارت شده و سریال و بیسباندش پریده بود. گوشی بالا میامد بعد از 10 ثانیه ریستارت میشد.بنده تمام رام هارو براش دانلود کردم .(که البته بعد از رایت کامبینیشن فقط 3 تا رام روش رایت میشه) با تک فایل و چهار فایل تست کردم..رایت چندین مودم ..تاثیری نداشت.که در نهایت با wipe efs و رایت یک تک فایل دیدم بیسباند برگشته و شبکه رو ترمیم کردم و دادم برد. بعد از یک ماه آورد و دوباره بیسباند پریده بود و ریستارت میشد که با روش قبلی حل شد. الان دوباره اومده و مشکل رو داره.اما با هیچ کدام از روش ها جواب نداد.بعد هیچ باکسی تو حالت دانلود مد این مدل رو ریست efs نمیکنه..کامبینیشن میزنم و میخوام ریست کنم دسترسی روت مخواد که با ر…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 4 پاسخ
- 780 بازدید
سلام دوستان گوشی سامسونگ A710fd با اندروید 7 قفل جیمیل داره اگه روش تست شده ای هس لطفا قرار دهید یا فایل دانگرید 6 برام بذارید تشکر
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 2 پاسخ
- 779 بازدید
سلام خودم به این مشگل برخوردم گفتم آموزش رو بذارم اگه از دوستان کسی به این مشگل برخورد با سرچ کردن تو سایت زودتر به نتیجه برسه ً@*&،641 خب آموزش 1.گوشی نیازی به روت بودن نداره 2.فعال کردن USB debugging 3.زدن کد #0808#* و انتخاب کردن گزینه DM+MODEM+ADB 4.گوشی رو به سیستم وصل کنید 4.از طریق باکس Z3X PRO رفتن به سربرگ unlock و در قسمت com پورت مورد نظر رو انتخاب و گزینه unlock تمام ممنون از استاد عزیز که کمک کردن تا این مشگل رو بطرف کنم آقای jalilzadeh این چند تا عکس
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 779 بازدید
با درود و احترام دوستان و اساتید یه سامسونگ G5520 برام اومد که مشکل NETWORK BLOCKED داشت و یک فایل دستکاری شده روش زده بودن با فلش با فایل رسمی اون مشکل حل شد و الان زده NETWORK UNBLOCKED اما همچنان No Service هستش و وضعیت MEID و Final IMEI Cert , فیل هستش: در ضمن سریال دستگاه درسته و شماره بیس باند هم نمایش میده
آخرین پاسخ توسط dehdar1999, -
بکاپ اطلاعات گوشی اندروید نحوه بکاپ از اطلاعات گوشی های که تاچ کار نمیکنه یا شکسته
توسط behroozashrafi- 0 پاسخ
- 779 بازدید
نحوه بکاپ از اطلاعات گوشی های که تاچ کار نمیکنه یا شکسته اموزش در لینک زیر فكرة_مميزة_لاسترجاع_بيانات_الهاتف_في_حالة_تعطل_شاشة_اللمس.mp4
آخرین پاسخ توسط behroozashrafi, -
- 3 پاسخ
- 779 بازدید
<OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> I9100GJPLPB_I9100GOJPLP7_I9100GXXLPV_HOME.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/007> Odin engine v(ID:3.1005).. <ID:0/007> File analysis.. <ID:0/007> SetupConnection.. <ID:0/007> Initialzation.. <ID:0/007> Get PIT for mapping.. <ID:0/007> Firmware update start.. <ID:0/007> SingleDownload. <ID:0/007> MLO <ID:0/007> NAND Write Start!! <ID:0/007> zImage <ID:0/007> modem.bin <ID:0/007> Sbl.bin <ID:0/007> cac…
- 1 پاسخ
- 779 بازدید
لطفا ریکاوری کاستوم g935f گوشی قفل الگو داره
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 4 پاسخ
- 778 بازدید
یکی از توسعه دهنده های مالزیایی با یکی از بچه های میانمار یه برنامه برای دانگل خودشون درست کردن که حدود 400دلار میشه فیلمش هم پخش کردن ولی در حد نظریه چون هیچ جای معتبری اونو تایید نکرده(البته این مطلب رو 2 3 ماه پیش خوندم طرف هم درست ج نمیداد) در حقیقت مشکل کد sign هست که انحصاری خود کمپانی با توجه به سریال و Imei میسازه ضمن اینکه بعضی جاها (به گفته خودشون )بطور غیر مستقیم با کمپانی در ارتباط هستن و سریال ،سرت و ای اف اس میسازن اونا هم بالای 100ت درمیات پ.ن سعی کنید سوالات رو در تاپیک جداگانه مطرح کنید
- 2 پاسخ
- 778 بازدید
سلام خدمت اساتید مشتری این مدل اورد در حین کار کردن با گوشی ریستارت میشه ریکاوری طبق عکسی که میزارم بالا نمیاد روی no command میمونه و بعد ریستارت میشه اخرین بیلد اندروید 7 چهار فایل با پیت زدم ولی باز مشکل پابرجاست در حین کار کردن مشکل ریستارت و اندروید متوقف شد میزنه twrp زدم و بعد هم فلش زدم بازم همین طور از دوستان کسی راه حلی نداره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 2 پاسخ
- 777 بازدید
با سلام وقتی فایل فلش میزنم این ارور میادش Custom binery blocked By R/L هرکاری می کنم فایل روش رایت نمیشه و بالا هم نمیاد
آخرین پاسخ توسط PcCo, -
- 2 پاسخ
- 777 بازدید
سلام . آیا راهی هست برای باز کردن قفل بدون پاک شدن اطلاعات z3x دارم ولی نمیزنه ؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 777 بازدید
آنلاک موفقیت آمیز سامسونگ i9105p با دانگل bst
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 777 بازدید
لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
مشکل DRK G610F
توسط viper27- 3 پاسخ
- 776 بازدید
سلام دوستان G610F اندروید 8 ، frp off ، رو آرم اول ریست میشد. مشتری اطلاعات میخواست. 4 فایل با Home_csc زدم اومد بالا اما وقتی رمز میزنم یه لحظه صفحه سیاه میشه دوباره میاد رو صفحه قفل!! با کرک eft فایل ریکاوری برای برداشتن قفل میزنم اما قفل صفحه هنوز سرجاشه! با ویرایش فایل سیستم هم میزنم drk فعال میشه گوشی رو آرم وایمیسه. فایل روت هم که میزنم میاد بالا میخواد اما پیغام فکتوری ریست میاد. راهی داره؟
آخرین پاسخ توسط SYS113, -
- 2 پاسخ
- 776 بازدید
ی چند وقت پیش سامسونگ s6 واسم اومد که فلش زدم و تاچش برعکس کار می کرد و از چند نفر از اساتید کمک خواستیم که گفتن باید رام رو عوض کنی که بنده بجای رام کرنل رو عوض کردم و اکی شد. کرنل رو عوض کنید...
آخرین پاسخ توسط iman1991, -
- 2 پاسخ
- 776 بازدید
دروود j500h andrid 6 اومده روی frp مونده لطفا راهنمایی کنین فوری سپاس
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 0 پاسخ
- 776 بازدید
سلام دوستان این برنامه ورژن جدید همون OneClickPatternUnlock هستش فکر نمیکنم نیازی به توضیح داشته باشه موفق باشین دانلود پسورد فایل: reasonisyou
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 0 پاسخ
- 776 بازدید
ریکاوری تست شده سامسونگ J106H ********************************* سلام بر همه *((تویه سایت های دیگه بفروش گذاشتن))* رایــــگــــان دانـــــــلود کــــــنـــید
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 776 بازدید
سلام مدل تست شده i9100 مشکل هنگ روی لوگو راه حل : وایپ کش پارتیشن نتیجه :حل مشکل و عدم پاک شدن اطاعات
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 3 پاسخ
- 776 بازدید
با سلام ممنون میشم فایل روت g355h رو بزارید
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 2 پاسخ
- 776 بازدید
سلام خدمت همگی اکثر فایلهای مورد نیاز تو این سایت موجود میباشد لینک خدمت عزیزان Home Page | Samsung Files
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 2 پاسخ
- 775 بازدید
ENG Modem (A105F-FD-G-M) U3 For Unlock And Repair https://drive.google.com/open?id=1TWVoMcP5Eb_1pcLpOoZcLfcYScioOoIm
آخرین پاسخ توسط masoud, -
عدم مطابقت ime
توسط amirsdn- 2 پاسخ
- 775 بازدید
سلام دوستان یه گوشی N7100 هست ime که پشت گوشی قرار داره با ime *#06# فرق داره گوشی سرقتی نیست چون کارتون داره و ime مطابقت دارن چطور میتونم ime اصلی رو به گوشی برگردونم ؟
آخرین پاسخ توسط dr.karimian, -
- 2 پاسخ
- 775 بازدید
با سلام خدمت اساتید.مشتری خودش با ادین فلش زده یه رام بعد فلش روی ارم سامسونگه روی ریکاوری و دانلود مد هم نمیره
آخرین پاسخ توسط dj masud,