تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 539 بازدید
با سلام لطفا رام 4 فایله a800i رو میخواست لینک بدین ممنون میشم لطفا فایل های دانلود سنتر را نیز تک فایل یا 4 فایله بودنش را معلوم کنین
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 1 پاسخ
- 720 بازدید
دوستان اگه دارید لینک بدید ممنون
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 1 پاسخ
- 504 بازدید
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 1 پاسخ
- 808 بازدید
با سلام همکارای عزیز باینری 9 اندروید 10 روش روت رو میخواستم با boot زدم روت شد اما مجیسک روت رو نمیشانسه
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 1 پاسخ
- 504 بازدید
دوستان گل سلام ممنون میشم اگه کسی رام فارسی 2.3.5یا 2.3.6 این مدلو داره بذاره
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
قفل شبکه j510
توسط alka30r- 1 پاسخ
- 758 بازدید
سلام دوستان و همکاران قفل شبکه j510 چطور میتونم باز کنم ؟ تازه کار هستم و قفل شبکه کلا باز نکردم نمیدونم دقیق چطور باز میشه ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 1 پاسخ
- 476 بازدید
سلام گوشی رو فلش کردم الان رمز عبور گوگل یا کد پین میخواد چجوری میتونم حلش کنم؟؟؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 494 بازدید
سلام و درود از استادان بزرگ خواهش میکنم دلیل این رور و علت بوجود اومدنش رو توضیح بدن دوستان بعد از کوک هر رامی حالا چی تغیرات بیاریم یا نه بعد از ریپک رام با این ارور مواجه میشم DM.Verrity Error با ابزار های ASSAYYED و TOOL32BIT انپک و ریپک میکنم برای رفع ارور هم اگه گوشی رو روت کنیم بدون مشکل میاد بالا ولی اگه امکانش هست توضیح بدید چیکار کنیم یا با ابزار خاصی هست که ریپک باید انجام بشه تا از شر این اررور خلاص بشیم
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 1 پاسخ
- 755 بازدید
سلام خدمت دوستان یه گوشی j700f برام اومده وقتی نورشو کم میکنی پرپر میزنه یه lcd هم تست کردم با اخرین رام فلش زدم باز فرقی نداشت. میتونه نرم افزار باشه؟ کسی از اساتید نظری داره؟
آخرین پاسخ توسط davoddanialy, -
- 1 پاسخ
- 2.4k بازدید
سلام دوستان این ارور رو چطوری رد کنم؟
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 1 پاسخ
- 759 بازدید
با سلام خدمت همکاران گرامی پسوورد فایل: Mehran72M (این آموزش برای اندروید ۸ بوده روی آندروید ۹ تست نشده است؛ البته با توجه به اینکه باینری رام اندروید ۹ با اندروید ۸ تفاوتی ندارد) باتشکر ازانجمن gsm-developers
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
فایل فلش حل مشکل قفل شبکه سامسونگ s5282 کاملا تست شده درود فایلی که قرار داده شده صد در صد تست شده میباشد فایل را با اودین فلش کنید خدمت شما پسورد:MR.ALI موفق باشید
آخرین پاسخ توسط saeid9819, -
- 1 پاسخ
- 974 بازدید
سلام دوستان من این رامو B706_MB_V2 از این سایت خرید کردم به مبلغ 5 هزارتومان ولی وقتی دان کردم دیدم v1.2الانم زدم رو تبلت صفحه نمایشم خیلی بزرگ شده لطفا اگه مدیر سایت این پیام منو میخونه v2 رو برام بزاره چون من به عنوان v2 خریدم
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان عزیز حمیدرضا کلانتری هستم خوشحالم بار دیگر این افتخار نصیبم شده چیز کوچی که معلومات شما اضافه کنم. در آموزش قبل به شما آموزش استفاده از برنامه GSD رو دادیم برای ساخت فایل کرنل که برای حذف اسکرین لاک به درد شما میخورد. همچنین آموزش UNLOCK FRP بدون حذف اطلاعات بهتون دادم در سری های UFS با باکس Z3X . اما در این آموزش با استفاده از به باکس دیگه میخوام آموزش جالب دیگه ای رو بهتون بدم.باکس معروف OCTOPUS هست که تلفظ ما اختاپوس هستش.این باکس قابلیت های بسیاری خوبی داره.تقریبا میشه گفت برترین باکس در دنیا برای گوشی های برند الجی هست.همچنین قابلیت های منحصر به فردی در سامسونگ نیز داره.در بعضی از سری های سامسونگ که EMMC هستند توانسته این راه رو پیدا ک…
آخرین پاسخ توسط REDFORCE, -
- 1 پاسخ
- 1.4k بازدید
درود دوستانی که بعد از روت I9060i مشکل سنسور پیدا کرده اند علت اینه که کرنل بوت تغییر کرده در این آموزش سعی شده روش حل این مشکل خدمتتان بیان گردد. پیش نیاز: - دانلود فایل Fix Sensor از لینک زیر: Dev-Host - i9060i fix sensor by Hosam Kashto.rar - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service] - دانلود نرم افزار flashfiy از لینک زیر: دانلود فایل Flashify.Full.v1.8.4.apk مراحل : - در مواردی که مشکل سنسور بدون دلیل ایجاد شده حتما برای انجام مراحل زیر باید ابتدا گوشی روت گردد. - نرم افزار flashfiy را نصب نمائید. - از داخل فایل Fix Sensor فایل boot.img را استخراج کرده و به حافظه داخلی گوشی انتقال دهید. - نرم افزار flashfiy…
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 1 پاسخ
- 560 بازدید
http://s7.picofile.com/file/8247737050/b110e_%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87.png
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 1 پاسخ
- 523 بازدید
سلام لطفا حل مشکل تماس اضطراری s7262
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 1 پاسخ
- 744 بازدید
سلام کسی میدونه بدون باکس چطوری میشه این مدل رو ترمیم بوت کرد ؟ کسی برا این مدل فایل sdc داره ؟
آخرین پاسخ توسط mohsen20, -
- 1 پاسخ
- 761 بازدید
باسلام خدمت دوستان یه گوشی a71 دارم که مشکل ریست مدام داره خود به خود گوشی اینجوری شده فلش هم زدم باز درست نشد با پیت هم فلش زدم باز نشد یکی دیگه هم داشتم مشتری برد گارانتی 20 دقیقه ای بهش داده بودن ووقتی اومد پیشم پرسیدم گفته بودن مشکل نرم افزاریه ورژن فلش را چک کردم دیدم همون ورژنی که من فلش کردم ولی متوجه نشدم چکار کردن گوشی هم باز نشده بود .راه حل این مشکل چی دوستان تا به حال به مشکل برخوردن من قبلی را اندرویدش 10 بود تا 11 هم بردم وقتی درست شده بود دیدم همون ورژن 11 بود که من زدم.
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 628 بازدید
سلام دوستان همونطور که اطلاع دارید این گوشی و تمام گوشی هایی که اندروید 5.1.1 به بالاتر رو دارند بعد از فرمت یا فلش به مشکل گوگل اکانت یا همون frp برخورد میکنند...مشکل بزرگی نیست اما مشکل کوچیکی هم نیست...چه بسا افرادی که با دانگرید اندروید 6 به 5.1.1 برای از بین بردن frp گوشی بریک شده...پس بهتره تجربه هامون رو همینجا به اشتراک بزاریم تا همه استفاده کنند... گوشی A800i اگه اندروید 6 باشه راه حل قطعی نداره تا بدون دانگرید اکانت گوگل رو برداشت...پس برای دور زدن frp باید ابتدا با فایل ap ورژن A800IXXU2AOJ6_OLB2AOJ6_v5.1.1_Repair_Firmware.zip گوشی رو فلش کنید. دقت کنید که فقط با فایل ap فلش کنید که شامل system و recovery و boot هست حالا گوشی رو یه بار وایپ کنید...الان گوش…
آخرین پاسخ توسط b.sajad1371, -
- 1 پاسخ
- 769 بازدید
اموزش فارسی سازی سامسونگSamsung Galaxy S7 SM-G930Pبرای اولین بار در gsm-developers سلام دوستان همون طور میدوند این مدل به سفارش چین هست وفارسی نداره وکلان ساپورت فارسی نیست اموزش و فایهای مربوطه در دانلود سنتر قرار میگیره فردا اپلود میشه و فارسی ساز اندروید6هست تست شده بدونه باگ
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
حذف قفل صفحه
توسط mrc- 1 پاسخ
- 593 بازدید
سلام من گوشی سامسونگ مدل Samsung GT-S7262 دارم رمزش حروفه انگلیسی هستش و یادم رفته داخلش هم کلی اطلاعات دارم چطوری رمزو باز کنم .؟؟؟
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
حل مشکل Network و No Service گوشی J500F روشی 100% OK سلام . دوستان گوشی J500F گهگاهی بعد از فلش و یا خود ب خود به مشکل No Service بر میخورند ... حالا بعد از سرچ های متعدد و دانلود فایل های متعدد بالاخره با یک فایل این گوشی اوکی شد . ابتدا گوشی را با فایل Combination فلش کنید ... میتونید از ساپورت فایل رو بگیرید . کد HTML: 403 Forbidden و بعد از فلش فایل بالا فایلی که در زیر براتون قرار دادم رو با پیت بروی گوشی فلش کنید . کد HTML: J500F Network 100% Ok اینم فایل پیت کد HTML: 403 Forbidden حتما با پیت فلش کنید. موفق و سر بلند باشید.
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 626 بازدید
در این تاپیک اموزش هارد ریست تمامی گوشی های سامسونگ قرار میگیرد
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام و درود خدمت عزیزان ( جی اس ام دولوپرز ) با شما هستم با آموزش حل تمام مشکلات شبکه [ بیس باند , سریال ( 35000...6 ) , پچ سرت , مودم ] A310F در باینری 4 با باکس z3x آموزش: حل مشکل بیس باند ( BaseBand ) گوشی را با مجیسک روت کنید ( آموزش روت کردن تمام دستگاه های سامسونگی ) باکس z3x را باز کنید مدل را N920C انتخاب کنید به تب Repair بروید گذینه Reset EFS را بزنید منتظر بمانید تا عمیلیات به پایین برسد حل مشکل سریال 35000000000006 باکس z3x را باز کنید مدل را A310F انتخاب کنید به تب Repair بروید حالا سریال دلخاه را رایت کنید سریال تغییر میکند اما شبکه NG میباشد حل مشکل آنتن ندا…
آخرین پاسخ توسط faramarzi,