تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 6 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام خدمت همکاران..این گوشی برام اومده که هم مشکل بیس داره وهم سریال. یه فایلی بود یادمه هردو این مشکلو حل میکرد...قبلا داشتم فایلشو از روی سیستمم پاک شده متاسفانه..داخل انجمن هم نیس.. دوستان کسی فایل داره بزاره
آخرین پاسخ توسط hamed1028, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام یک گوشی ساسمونگ نوت 2 n7100 روی لگو گیر کرده فلش هم تحویل نمیگیره fail میزنه و رام کاستوم هم روش نصبه لطفا راهنمایی کنید که بتونم فلش بزنم یا از روی لگو بره ؟
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 1 پاسخ
- 586 بازدید
دوستان J100h ds هست میخوام فایل بوت رو رایت کنم و با iroot روت کنم اما موقع رایت فایل با اودین failed میده لاگ <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> boot.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/024> Added!! <ID:0/024> Odin v.3 engine (ID:24).. <ID:0/024> File analysis.. <ID:0/024> SetupConnection. <ID:0/024> Can't open the serial(COM) port. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
آخرین پاسخ توسط Alir3za, -
- 0 پاسخ
- 547 بازدید
سلام دوستان این تایپیک زدم جهت معرفی تاییپک های کلی معرفی شده وتست شده بدون باکس برای حذف FRP به صورت متنی و واضح چون میبینم خیلی از همکاران هنوز مشکل دارن خب در ابتدا بر حسب تجربه به نظرم بهترین روش استفاده از اینترنت برای دانلود برنامه جهت برداشتن گوگل اکانت است چون بیشتر گوشیها otg ساپورت نمیکنن و در ضمن بهترین برنامه برای حذف frp برنامه ی shurtctmaker.apk میباشد در کل برای حذف قفل frp هدف وارد شدن به اینترنت موبایل است که این مرحله اگه اوکی شد بقیه راه ساده است روش اول:استفاده از برنامه sidesync اول برنامه SlideSync تو کامپیوتر نصب کنید گوشی رو به وای فای متصل وکنید و سپس با کابل به کامپیوتر وصل کنید یک گزینه ای تو گوشی میاد اینترنت و بزنید و از ا…
آخرین پاسخ توسط tifo02, -
حذف قفل frp مدلهای 2016 All Samsung Frp unlock No Otg, No Box A3, A5, A7, J1, J2, J3
توسط موبایل حسین- 8 پاسخ
- 969 بازدید
2016 All Samsung Frp unlock No Otg, No Box A3, A5, A7, J1, J2, J3, J5, J7, S5, S6, Edge and Note download
- 10 پاسخ
- 9.1k بازدید
با سلام خدمت دوستان گل برای حل این مشکل دو روش بنده دیدم و تست کردم که بهترین روش با باکس z3x هست روش اول : گوشی رو به پایینترین ورژن دانگرید کنید بدون فایل بوتلودر بزنید که براحتی دانگرید بشه بعدش گوشی رو روت کنید و با باکس z3x از قسمت رپیر تیک ریست efs و repair network رو بزنید اگ روت مشکل نداشته باشه 100% اوکی میشه روش دوم: استفاده از فایل مودم و کرنل هست که ابتدا ی ریکاوری کاستوم نصب میکنید سپس دو فایل زیر رو از ریکاوری نصب کنید در این صورت هم مشکل برطرف میشه فایل دارای پسورد هست دوستانی که تشکر کنند پسورد را دریافت میکنند من پسورد رو قرار دارم دوستان اگ پست رو پسندیدند تشکر کنند پسورد:007 i9300 network problem - Download - 4shared
آخرین پاسخ توسط identity, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام..ممنون میشم کمکم کنید...بدجوری کلافم کرده...
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 1 پاسخ
- 533 بازدید
سلام دوستان ریکاوری twrp زدم یه فایل زیپ دارم که قفل برمیداره ولی مموری نمیخوره گوشی که نصبش کنم چه راه دیگه داره ممنون
آخرین پاسخ توسط iran_gsm, -
- 1 پاسخ
- 551 بازدید
سلام اساتید این گوشی اومد ایرانسل میخوند همراه اول نمیخوند دیدم سریال صفره دو تا سریال زدم از جمله سریال خودش ولی فایده نداشته دلیل چی میتونه باشه
آخرین پاسخ توسط iran_gsm, -
- 0 پاسخ
- 568 بازدید
سلام گوشی خاموش یکی از مشتریا اورده با Atf با ممری تریم بوت نمیشه و فقط این درایور میشناسه ممنون میشم همکاران راهنمایی کنید http://s6.uplod.ir/i/00808/bfm2qm2fp8dv.jpg
آخرین پاسخ توسط saeed barbas, -
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام یه g531h مشتری اورده سافت برک شده خاموش با 10صدم جریانکشی وقتی به سیستم وصل میکنی شناسایی میشه به شکل زیر چه طوری میتونم درستش کنم
آخرین پاسخ توسط vilson_ali, -
- 22 پاسخ
- 2k بازدید
دوستان کدوم روش جواب داده ممنون میشم یکم عجله ایه
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 0 پاسخ
- 778 بازدید
فایله ریکاوری سامسونگ j110h twrp-2.8.7.0-j1acelte
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 529 بازدید
فایل reset frp j700h از جی اس ام دولوپرز دانلود فایل Download Samsung FRP Reset File MODEM J700H rar از آپلود آی آر
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 577 بازدید
Odin All in One Tool V2 Free download
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 434 بازدید
حذفFRP سامسونگA800Fصددرصد تست شده با رایت فایلSBOOT A800FXXU1AOJ3__FRP_RESET_SBOOT Gsm AlaM - Download - 4shared - Gsm Alam
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 14 پاسخ
- 1.8k بازدید
با سلام...دوستان این گوشیو مشتری اورده که به گفته خودش اپدیت کرده و وسط آپدیت ارور frp داده...بنظر frp روشن بوده وحالا روی ارم میمونه و هی ریست میشه..یه رام 4فایل از داخل انجمن دانلود کردم که متاسفانه این ارور رو میده موقه رایت: sw rev:check fail.device:2 binary:1 فقط فایل ap که رایت میشه ارور نمیده ولی بازم بالا نمیاد گوشی...یه تک فایل اندروید6 هم از انجمن گرفتم که این کامل رایت شد موقه بالا اومدن رفت داخل ریکاوری و این ارور رو داد dm-verity verification و drk fail فایلایی هم که واسه قفل frp گذاشتن رو میزنم اوناهم fail میده با باکس frp reset میزنم اوکی میده ولی بازم توی دانلودینگ frp روشنه....دوستان ممنون میشم توی این مورد راهنمایی کنن ممنون
آخرین پاسخ توسط hamed1028, -
- 4 پاسخ
- 811 بازدید
سلام دوستان فایل فلش فارسی سامسونگ a7000 میخوام با تشکر
- 2 پاسخ
- 4.2k بازدید
آموزش صحیح فلش سامسونگ s3653 با دانلودر بصورت تصویری از جی اس ام دولوپرز درود نرم افزار دانلودر را اجرا کرده با نگه داشتن کلیدهای ولوم پایین دوربین و پاور گوشی را به حالت بوت ببرید حال طبق عکس زیر عمل کنید موفق باشید
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 2 پاسخ
- 779 بازدید
فایل ضمیمیه شده شامل فایل روت و فایل cert و efs هستش SAM_J320F
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 8 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام j710f frp combination \فایل هم زدم باقی کار رو گیر کردم راهنمایی میکنید
- 11 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز یه اس 6 مدل ذکر شده اوردن برام برای انلاک ریکاوری از خود ساپورت دانگل bst دانلود میکنم و کامل رایت میشه ولی بازهم ریکاوریه اصلی خود گوشی رو میاره و چند تا ریکاوری کاستوم دیگه هم از سایت ها دانلود کردم ولی متاسفانه ارور میدن و رایت نمیشن
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 2 پاسخ
- 586 بازدید
سلام گوشی فوق سیم کارت میذاری کد میخاد با z3x فلش زدم ولی بازم که سیم کارت می ذاری کد میخاد
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام گفتم این آموزش رو بذارم تا اگه کسی مشگل داشت با سرچ زودتر به نتیجه برسه خب این گوشی زمانی که سیم کارت بذاری میگه قفل سیم کارت را وارد کنید با فلش زدن هم رفع نمیشه برای فلش زدن این مدل باید گزینه فلش رو بزنید بعد با گرفتن کلید هوم گوشی رو به سیستم وصل کنید تا عملیات فلش انجام بشه بعد فلش باید گوشی رو آنلاک کنید تا زمانی که سیم کارت بذارید قفل سیم کارت نخواهد گزینه آنلاک در باکس رو بزنید گوشی رو خاموش با گرفتن کلید هوم به سیستم وصل کنید تمام
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 3 پاسخ
- 837 بازدید
خدمت دوستان >https://mega.nz/#!fs5mQD7R!JdhJuq4aIplTebhZeh_xOHiGWYPiwJvgIOYmSbrD11w [/left]
آخرین پاسخ توسط hasrat,