تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 784 بازدید
سلام خدمت دوستان کسی راه حلی برای این موضوع داره سریال گوشی تغییر کرده با رایت سرت
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
No Service j510GN
توسط biibak- 1 پاسخ
- 783 بازدید
سلام. j5 2016 رو یکی از همکارا ریست فکتوری کرده No Service شده حالت شبکه هم روی 3G قفل شده عوض نمیشه رام هم زدم راه نیفتاد
آخرین پاسخ توسط s.enayatfar, -
- 1 پاسخ
- 783 بازدید
حل مشکل بریک شدن-بیسباند و روی آرم ماندن سامسونگ N910A از جی اس ام دولوپرز درود دوستانی که با مشکل بیسباند و روی ارم ماندن این مدل از گوشی مواجه شدن فایل تست شده ای که قرار دادیم براحتی حل خواهد شد فایل AP فایلBL فایلCP فایلCSC
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 783 بازدید
درود فایل جهت ترمیم سریال N960F U9 فایل رو دانلود و فلش کنید( بصورت 4 فایل) بعد از فلش گوشی و روت و اقدام ب ترمیم سریال کنید... 👇👇 https://www.mediafire.com/file/9d7towwsbyn56gc/N960FXXS9FUH1-(DBT)+(Firmware+4+Files)+(Android+10+Q).zip/file
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 1 پاسخ
- 783 بازدید
سلام عرض ادب گوشی برام آوردن که پترن داره نه براش فایل بوت هست نه eng نه twrp براش پیدا کردم که جواب بده g5528zmu1aqf2
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 0 پاسخ
- 783 بازدید
به سایت زیر مراجعه کنید فایل روت رو متناسب با گوشیتون دانلود کنید و با اودین داخل پوشه فایل رو در قسمت pda قرار بدی و استارت موفق باشید :CF-Auto-Root
آخرین پاسخ توسط gsm1, -
- 2 پاسخ
- 783 بازدید
سلام دوستان میخوام warranty void 0*1 تبدیل کنم به 0*0 کسی میتونه راهنمایی کنه [ATTACH=CONFIG]1571[/ATTACH]
آخرین پاسخ توسط oxinpol, -
- 0 پاسخ
- 782 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 782 بازدید
حل مشکل داغ کردن گوشی سامسونگ s4 با دانگرید از اندروید 5.1.1 به اندروید 4.4.2 و حل شدن داغ کردن ببش از حد آن
آخرین پاسخ توسط sajadsol, -
- 0 پاسخ
- 782 بازدید
Index of ./Samsung_Flash_Files/
آخرین پاسخ توسط senator, -
- 6 پاسخ
- 782 بازدید
دوستان یه j3110دارم که بعد از فلش به این روز افتاده.گوشی روشن میشه یه صفحه پر از نوشته های چینی و مثلث زرد میاره بالای صفحه هم زده set waranty bit:kernel رو دانلودینگ و ریکاوری هم میره ولی در ریکاوری ارورdm-verity verification failedمیاره راه چاره چیه؟
آخرین پاسخ توسط hirsh, -
- 2 پاسخ
- 782 بازدید
گوشی فوق پشت سر هم ریستارت میشد فلش کردم رفت دوباره فردا اومد همطور بود باز دوباره فلش کردم اوکی شد ولی وقتی گوشی روشن به شارژه ارور میده که رطوبت در درگاه شارژ کسی از دوستان چنین اروری داشتن
آخرین پاسخ توسط jasonhacks, -
- 1 پاسخ
- 782 بازدید
سلام دوستان یه j510f مشتری آورده سیمکارت که میندازه، حدود یه دقیقه انتن داره، بعد کم کم آنتن میاد پایین تا زمانی که علامت ورود ممنوع روی آنتن میزنه بدون سیمکارت هم همین شرایط رو داره، تا یکی دو دقیقه آنتن داره، بعد کم کم میره تا زمانی که علامت ورود ممنوع میاد به نظرتون مشکل نرم افزاریه؟ و یه مورد دیگه، تماس که میگیرم در حال تماس هست ولی زنگ نمیخوره در هر دو حالت با سیمکارت و بدون سیمکارت ، تماس اضطراری رو برقرار نمیکنه(112) مشخصه رام: AP :J510FXXU2AQG4 CP :J510FXXU2AQE1 CSC :J510FOJV2AQG3
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 4 پاسخ
- 781 بازدید
سلام گوشی g610 اوره بودن برا فلش داخل گوشی u00 زده بود پشتش u20 من با بلید 125 u20 فلش کردم هم بیسباند هم سریال پرید با تمامی بلید های u20 زدم ولی بیس باند برنمیگشت همچنین با تمامی بلید های u00 ب ارور های مختلف میخوردم کسی از دوستان راهنمایی داره
آخرین پاسخ توسط yousef.ebadi, -
- 3 پاسخ
- 781 بازدید
سلام دوستان گوشی g920f and 7 می خوام روت کنم تا ریکاوریش کنم الا با twrp روتش کردم سوپر یوزر 82 نصب شده ولی برنامه می گه روت نیست راهی دارید روتش کنم گوشی وایپ نشه که برنامه جواب بده؟
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
مشکل روت A505F
توسط Mldqlzade- 1 پاسخ
- 781 بازدید
همکاران عزیز a50 روت میخواستم بکنم Ap دادم مجیسک پچ کرد بعد 4 فایل Bl Ap pach shode Cp Csc فلشش کردم گوشی روت شد ولی حافظه از ۱۲۸ به ۱۶ تبدیل شد دوباره فلشش کردم اینبار Ap pach shode تنها رایت کردم گوشی بریک شد حالا فایل تا نصف میگیره و طبق عکس ارور میده ممنون میشم از اساتید راهنمایی کنند
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 2 پاسخ
- 781 بازدید
ترمیم بوت Samsung SM-J700F/H/K/M/P با atf از gsmhosting برای رعایت حق کپی رایت لینک خودشو میزارم نیاز به ترجمه نیست رو ورژن برد یک تست شده Samsung SM-J700F/H/K/M/P/8 BOOT Repair via eMMC Flashing - GSM-Forum
آخرین پاسخ توسط pargami, -
- 5 پاسخ
- 781 بازدید
سلام دوستان به کاستوم ریکاوری تست شده مدل های زیرنیاز دارم کسی از دوستان داشت ممنون میشم لطف کنه. g900p اندروید 6 g900v اندروید 6 g920t اندروید 6 g930t اندروید 7 g930v اندروید 7 g5700 اندروید 6 g925a
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 2 پاسخ
- 781 بازدید
سلام اموزش روت samsung galexi s6 g920f اول از هر چیز از لینک زیر فایل روت رو دانلود کنید download.chainfire.eu/733/CF-Root1/CF-Auto-Root-zeroflte-zerofltexx-smg920f.zip?retrieve_file=1 وبعد از دانلود اکسترکت کنید وفایل md5 رو در قسمت pda قرار بدهید وگزینه start رو بزنید وزمانی که ریبوت شد. اومد بالا گوشی شما روت شده ..لذت ببرید
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 3 پاسخ
- 781 بازدید
سلام n910u مشکل سریال داره بیس باند سالمه سریال 49 هست z3x گزینه ای برای ترمیم نداره Bst هم با Usb failed میده با uart هم شناسایی نمیشه
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 781 بازدید
طریقه فلش فارسیe1200M تست شده با باکس z3x با سلام خدمت تک تک اساتید ها... بدون توضیح اضافی طریقه این فلش از مدل گوشی توسط خودم تست شده میباشد برا اینکار کافیست تو باکس زد تری ایکس مدل را رو تب E1200 قرار بدین وبا فایل 1200M فلش کنید تمام
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 4 پاسخ
- 781 بازدید
با سلام دوستان مخاطبین یکی از دوستانم به گفته خودشون نزدیک 4000هزار تا شماره بوده که پاک شده. راهی هست بشه ریکاوری کرد؟
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 2 پاسخ
- 780 بازدید
سلام گوشی G350e دارم مشکل وایفایوش روشن نمیشه بلوتوزش روشن میشه ولی براش ارسال نمیشه؟؟؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 780 بازدید
آموزش نصب کاستوم رام های n9005 روی n900t یکی از دوستان رامی ویرایش شده رو برای اینکار قرار داده من اینجا می خوام آموزش نحوه ویرایش رام ها رو ارائه بدم موارد مورد نیاز ویرایش گر نوت ترجیحا notepad++ 1.کاستوم رام کیت کت N9005 رامی رو استفاده کنید که فایل مودم یا بوت لودر توش نباشه ! 2.بسته ترمیمی n900t >https://www.androidfilehost.com/?fid=23212708291674407 3.(ترجیحا) کرنل n900t >https://www.androidfilehost.com/?fid=95747613655040662 آموزش: رام رو باز کنید وارد ادرس META-INF > com > google > android بشید فایل updater script رو با ویرایش گر باز کنید این کد رو حذف کنید >mount("ext4", "EMMC", "/dev/block/mmcblk0p25", "…
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 780 بازدید
آموزش آنلاک سامسونگ e1150 با باکس z3x درود این مدل از گوشی موقع درج سیمکارت همراه اول کد قفل شبکه میخواد برا اینکار کافیست تو بخش تنظیمات تیک گزینه یو اس بی را برداشته و direct unlock را بزنید تمام...=))=))
آخرین پاسخ توسط sfri.arash,