تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 809 بازدید
حل مشکل وصل نشدن سامسونگ not4 وخطای communication faild در دانگل BST درود دوستانی که تو آنلاک و ریپیر IMEI این مدل از گوشی مشکل دارند با آموزشی که قرار داده شده طبق عکس فوق پیش برند و صد در صد مشکل شان حل خواهد شد جز نوت 4 بر روی مدل های G901x_G850x_G800x نیز قابل حل میباشد موفق باشید
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 809 بازدید
Samsung Sm-G920P Or G920V cert file DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 0 پاسخ
- 809 بازدید
[TABLE=class: tablepress tablepress-id-4 dataTable no-footer] [TR=class: row-2 even] [TD=class: column-1]A300F [/TD] [TD=class: column-2]Password = pit1 [/TD] [/TR] [TR=class: row-3 odd] [TD=class: column-1]SM-A300FU [/TD] [TD=class: column-2]Password = pit2 [/TD] [/TR] [TR=class: row-4 even] [TD=class: column-1]SM-A500FU[/TD] [TD=class: column-2]Password = pit3[/TD] [/TR] [TR=class: row-5 odd] [TD=class: column-1]B5330[/TD] [TD=class: column-2]Password = pit4[/TD] [/TR] [TR=class: row-6 even] [TD=class: column-1]B5510[/TD] [TD=class: column-2]Password = pit5[/TD] [/TR] [TR=class: row-7 odd] [TD=class: column-1]B5512[/TD] [TD=class: column-2]Pas…
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 809 بازدید
N975F ENG FILE BIT1 Version SIZE LINK_GDrive N975F ENG BOOT U1 U1ASH3 15M DOWNLOAD N975F ENG MODEM U1 U1ASH3 21M DOWNLOAD N975F ENG RECOVERY U1 U1ASH3 26M DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 1 پاسخ
- 809 بازدید
سلام دوستان یه j510f مشتری آورده سیمکارت که میندازه، حدود یه دقیقه انتن داره، بعد کم کم آنتن میاد پایین تا زمانی که علامت ورود ممنوع روی آنتن میزنه بدون سیمکارت هم همین شرایط رو داره، تا یکی دو دقیقه آنتن داره، بعد کم کم میره تا زمانی که علامت ورود ممنوع میاد به نظرتون مشکل نرم افزاریه؟ و یه مورد دیگه، تماس که میگیرم در حال تماس هست ولی زنگ نمیخوره در هر دو حالت با سیمکارت و بدون سیمکارت ، تماس اضطراری رو برقرار نمیکنه(112) مشخصه رام: AP :J510FXXU2AQG4 CP :J510FXXU2AQE1 CSC :J510FOJV2AQG3
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 3 پاسخ
- 808 بازدید
سلام دوستان گوشی a710 سامسونگ قفل گوگل اکانت داره و فقط bst و ولکانو دارم کسی با اینا اوکی کرده
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 0 پاسخ
- 808 بازدید
حل مشکل داغ کردن گوشی سامسونگ s4 با دانگرید از اندروید 5.1.1 به اندروید 4.4.2 و حل شدن داغ کردن ببش از حد آن
آخرین پاسخ توسط sajadsol, -
- 0 پاسخ
- 808 بازدید
با سلام ... شاید برای شما هم پیش اومده باشه که هنگام نصب یک رام جدید با مشکل مواجه شدید و بوت گوشی به صورت ناخداگاه پریده و دیگه کاری از دستتون بر نمیاد و گوشی هم به هیچ صورت وارد قسمت دانلودیگ نمیشه ... برای ترمیم Boot Recovery گوشی هم باید هزینه زیادی رو خرج کنید ولی توسط این آموزش شما میتونید به راحتی هرچه تمام این مشکل رو خودتون برطرف کنید ... توجه : این آموزش درحال حاضر برروی مدل I9500 تست شده ( بزودی مدل I9505 هم قرار خواهد گرفت ) بنده از این روش تا العان استفاده نکردم ولی کاربران XDA جواب گرفتن و مورد تایید گروه JTAG هست این آموزش توسط خود سامسونگ ارائه شده آموزش : 1- ابتدا از لینک زیر فایل GT-I9500_…
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 808 بازدید
سلام همه ما میدونیم که J2 Prime با مدل های مختلفی مثل g532f-g و... وارد بازار شده حالا g532f هم خودش 2 مدل هست که باید با فایل های مخصوص فلش بشن.و هرکدوم از این دو مدل فایلشون روی مدل دوم رایت نمیشه 1- G532FXWU1 2- G532FXXU1 به تصاویر روشن شدن هر دو گوشی در زیر نگاه کنید تا بتونید این 2 مدل رو تشخیص بدید Samsung Galaxy Grand Prime Plus لینک فایل فلش مخصوص http://www.sammobile.com/firmwares/download/115134/G532FXWU1APJ3_G532FOJV1APJ6_WTL/ و samsung Galaxy J2 Prime لینک فایل فلش مخصوص http://www.sammobile.com/firmwares/download/114882/G532FXXU1APL1_G532FOXE1APL1_SER/ امیدوارم مفید باشه
آخرین پاسخ توسط davoddanialy, -
- 2 پاسخ
- 807 بازدید
سلام گوشی G350e دارم مشکل وایفایوش روشن نمیشه بلوتوزش روشن میشه ولی براش ارسال نمیشه؟؟؟؟؟؟
- 4 پاسخ
- 807 بازدید
یکی از توسعه دهنده های مالزیایی با یکی از بچه های میانمار یه برنامه برای دانگل خودشون درست کردن که حدود 400دلار میشه فیلمش هم پخش کردن ولی در حد نظریه چون هیچ جای معتبری اونو تایید نکرده(البته این مطلب رو 2 3 ماه پیش خوندم طرف هم درست ج نمیداد) در حقیقت مشکل کد sign هست که انحصاری خود کمپانی با توجه به سریال و Imei میسازه ضمن اینکه بعضی جاها (به گفته خودشون )بطور غیر مستقیم با کمپانی در ارتباط هستن و سریال ،سرت و ای اف اس میسازن اونا هم بالای 100ت درمیات پ.ن سعی کنید سوالات رو در تاپیک جداگانه مطرح کنید
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
مشکل DRK G610F
توسط viper27- 3 پاسخ
- 806 بازدید
سلام دوستان G610F اندروید 8 ، frp off ، رو آرم اول ریست میشد. مشتری اطلاعات میخواست. 4 فایل با Home_csc زدم اومد بالا اما وقتی رمز میزنم یه لحظه صفحه سیاه میشه دوباره میاد رو صفحه قفل!! با کرک eft فایل ریکاوری برای برداشتن قفل میزنم اما قفل صفحه هنوز سرجاشه! با ویرایش فایل سیستم هم میزنم drk فعال میشه گوشی رو آرم وایمیسه. فایل روت هم که میزنم میاد بالا میخواد اما پیغام فکتوری ریست میاد. راهی داره؟
آخرین پاسخ توسط SYS113, -
No Service j510GN
توسط biibak- 1 پاسخ
- 806 بازدید
سلام. j5 2016 رو یکی از همکارا ریست فکتوری کرده No Service شده حالت شبکه هم روی 3G قفل شده عوض نمیشه رام هم زدم راه نیفتاد
آخرین پاسخ توسط s.enayatfar, -
- 2 پاسخ
- 806 بازدید
گوشی فوق پشت سر هم ریستارت میشد فلش کردم رفت دوباره فردا اومد همطور بود باز دوباره فلش کردم اوکی شد ولی وقتی گوشی روشن به شارژه ارور میده که رطوبت در درگاه شارژ کسی از دوستان چنین اروری داشتن
آخرین پاسخ توسط jasonhacks, -
- 2 پاسخ
- 806 بازدید
Checking local file... Ok Searching server... not found Searching USB Flash interface... COM14 detected Setup connection... Ok Reading data from phone... Ok Sending data to phone... Ok Waiting ADB device... Ok Reading phone info... Model: SM-G935F Android version: 7.0 Product code: Phone version: PDA version: G935FXXU1DQC4 CSC version: CSC country code: CSC sales code: HW version: Phone SN: Chip name: EXYNOS8890 Modem board: Security patch: 2017-02-01 RF cal date: IMEI: Checking Super user right... true Erasing FRP... Ok Checking local file... Ok Searching server... not found Restoring kernel... Ok Rebooting phone... Ok Reset FRP don…
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 1 پاسخ
- 806 بازدید
دوستان ریکاوری تست شده کسی داره بزاره ممنون میشم با تشکر
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 2 پاسخ
- 805 بازدید
با سلام وقتی فایل فلش میزنم این ارور میادش Custom binery blocked By R/L هرکاری می کنم فایل روش رایت نمیشه و بالا هم نمیاد
آخرین پاسخ توسط PcCo, -
- 2 پاسخ
- 805 بازدید
سلام دوستان میخوام warranty void 0*1 تبدیل کنم به 0*0 کسی میتونه راهنمایی کنه [ATTACH=CONFIG]1571[/ATTACH]
آخرین پاسخ توسط oxinpol, -
- 4 پاسخ
- 805 بازدید
سلام دوستان گوشی سامسونگ A710fd با اندروید 7 قفل جیمیل داره اگه روش تست شده ای هس لطفا قرار دهید یا فایل دانگرید 6 برام بذارید تشکر
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 4 پاسخ
- 805 بازدید
با سلام دوستان مخاطبین یکی از دوستانم به گفته خودشون نزدیک 4000هزار تا شماره بوده که پاک شده. راهی هست بشه ریکاوری کرد؟
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
twrp j700h
توسط akbarim2016- 0 پاسخ
- 804 بازدید
اینم کاستوم ریکاوری خدمت شما https://dl.twrp.me/j7elte/twrp-3.0.2-0-j7elte.img.tar
آخرین پاسخ توسط akbarim2016, -
- 0 پاسخ
- 804 بازدید
با درود و احترام دوستان و اساتید یه سامسونگ G5520 برام اومد که مشکل NETWORK BLOCKED داشت و یک فایل دستکاری شده روش زده بودن با فلش با فایل رسمی اون مشکل حل شد و الان زده NETWORK UNBLOCKED اما همچنان No Service هستش و وضعیت MEID و Final IMEI Cert , فیل هستش: در ضمن سریال دستگاه درسته و شماره بیس باند هم نمایش میده
آخرین پاسخ توسط dehdar1999, -
- 1 پاسخ
- 804 بازدید
بنده یک g920p دارم که همکار دوماه پیش پیش برام آورد.در حین کار ریستارت شده و سریال و بیسباندش پریده بود. گوشی بالا میامد بعد از 10 ثانیه ریستارت میشد.بنده تمام رام هارو براش دانلود کردم .(که البته بعد از رایت کامبینیشن فقط 3 تا رام روش رایت میشه) با تک فایل و چهار فایل تست کردم..رایت چندین مودم ..تاثیری نداشت.که در نهایت با wipe efs و رایت یک تک فایل دیدم بیسباند برگشته و شبکه رو ترمیم کردم و دادم برد. بعد از یک ماه آورد و دوباره بیسباند پریده بود و ریستارت میشد که با روش قبلی حل شد. الان دوباره اومده و مشکل رو داره.اما با هیچ کدام از روش ها جواب نداد.بعد هیچ باکسی تو حالت دانلود مد این مدل رو ریست efs نمیکنه..کامبینیشن میزنم و میخوام ریست کنم دسترسی روت مخواد که با ر…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 804 بازدید
آنلاک موفقیت آمیز FRP سامسونگ Galaxy S6 Edge Plus SM-G928F >Operation: Reset FRP/React/EE Selected model: SM-G928F Software version: 23.9 Searching Samsung USB Flash Interface... detected COM92 Setup connection... OK Reading PIT from phone... OK Searching FRP lock... OK Erasing FRP... OK Searching Reactivation lock... OK Erasing Reactivation lock... OK Searching EE lock... OK Erasing EE lock... OK [color=#ff0000] [b]Reset done[/b][/color] [color=#0000ff] SFRI.ARASH[/color] Done with Samsung Tool PRO v.23.9
- 2 پاسخ
- 803 بازدید
دوستان اگر دیدین موقع رایت فایل/ آغازرایت کردن/ با ارور مواجه شدید کلیه فایل های با پسوند bin را از رام خارج کرده و فایل زیپ جدید بدون این فایل ها درست کرده و رایت نمایید و چون فایل مودم هم ازین رام خارج میشود اگر با مشکل شبکه با سریال موجه شدید فایل مودم را به تنهایی رایت نمایید. بنده تست کردم و حتی بدون فایل مودم مشکلی پیش نیامد. هدف دانگرید گوشی برای حذف fpr بود که با موفقیت انجامید/
آخرین پاسخ توسط MR.Ali,