تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 997 بازدید
N975F ENG FILE BIT1 Version SIZE LINK_GDrive N975F ENG BOOT U1 U1ASH3 15M DOWNLOAD N975F ENG MODEM U1 U1ASH3 21M DOWNLOAD N975F ENG RECOVERY U1 U1ASH3 26M DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 997 بازدید
این مدل از سامسونگ قابلیت otg ندارد و با باکس bst میتوان با لاگ زیر به راحتی قفل frp را برداشت
آخرین پاسخ توسط aetork, -
- 0 پاسخ
- 996 بازدید
سلام دوستان این تایپیک زدم جهت معرفی تاییپک های کلی معرفی شده وتست شده بدون باکس برای حذف FRP به صورت متنی و واضح چون میبینم خیلی از همکاران هنوز مشکل دارن خب در ابتدا بر حسب تجربه به نظرم بهترین روش استفاده از اینترنت برای دانلود برنامه جهت برداشتن گوگل اکانت است چون بیشتر گوشیها otg ساپورت نمیکنن و در ضمن بهترین برنامه برای حذف frp برنامه ی shurtctmaker.apk میباشد در کل برای حذف قفل frp هدف وارد شدن به اینترنت موبایل است که این مرحله اگه اوکی شد بقیه راه ساده است روش اول:استفاده از برنامه sidesync اول برنامه SlideSync تو کامپیوتر نصب کنید گوشی رو به وای فای متصل وکنید و سپس با کابل به کامپیوتر وصل کنید یک گزینه ای تو گوشی میاد اینترنت و بزنید و از ا…
آخرین پاسخ توسط tifo02, -
- 0 پاسخ
- 996 بازدید
qcn و cert برای a500h Dev-Host - a500h cert qcn.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 996 بازدید
سلام دوستان اندروید هشت باینری1 j610fn ....
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 996 بازدید
لاگ عملکرد انلاک قفل شبکه سامسونگ j120h خدمت عزیزان با باکس اختاپوس
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 2 پاسخ
- 995 بازدید
مشتری میگه گوشی من اندروید 4.4.4 بود با وای فای ارتقاع دادم به 5 حالا گوشی من تا 72 در صد بیشتر شارژ نمیشه یه روز کامل تو شارژ باشه همان 72 درصد هست دوستان را حلی سراغ دارند برای این مشکل ... A300h
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 0 پاسخ
- 995 بازدید
سلام. روت گوشی A7108اندروید 6 رام چین با چه روشی انجام میشود؟؟؟؟؟؟؟با نرم افزار gsd وباکس eft فایل روت میسازیم،ولی متاسفانه در هنگام فلش وبعد از فلش کامل فایل روت ساخته شده گوشی ریستارت نمیشود وبا متن چینی وعلامت اخطار در همان صفحه میماند!با twrp نیز به همین صورت بعد از فلش twrpو فلش کامل فایل متاسفانه گوشی خطای ذکر شده را میدهد وریستارت یا خاموش نمیشود!!!!!!وباید به صورت دستی ریستارت یا خاموش کرد.همکاران گرامی اگه آموزشی در این مورد دارن ممنون میشم راهنمایی بفرمایند!!!
آخرین پاسخ توسط Mannan, -
- 0 پاسخ
- 994 بازدید
سلام برای تغییر IMEI اول باید تبلت خودتونو روت کنید من با برنامه KING ROOT از سایت زیر دانلودش کردم KingRoot 5.0.1 for Android - Download و نصبش کنید در ضمن باید تبلتتونو MULTI USER کنید که برنامه SUPER USER رو استفاده می کنیم وقتی برنامه KING ROOT و SUPER USEاجرا می کنید حتما باید به اینترنت وصل باشید بعد از انجام روت کردن , MULTI USER یه آپ دیت براتون میاد اونو اوکی کنید بعد می تونید برید سراغ باکس Z3X تو قسمت REPAIR می تونید خیلی راحت IMEI تبلتتونو تغییر بدید... موفق باشیدً@*&،641ً@*&،641ً@*&،641
آخرین پاسخ توسط s0maye, -
- 1 پاسخ
- 994 بازدید
از دوستان کسی سرت g9250 رو داره ممنون میشم بذاره
آخرین پاسخ توسط farzadvirus, -
- 3 پاسخ
- 994 بازدید
با سلام روش باز کردن قفل شبکه g357fz با اندروید 4.4.4 رو میخواستم
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 4 پاسخ
- 993 بازدید
سلام در خواست کامبیشن j710gn u4
آخرین پاسخ توسط eza68, -
مشکل عجیب i8190
توسط dj masud- 3 پاسخ
- 993 بازدید
با سلام گوشی روی ارم میمونه و به ریکاوری نمیره فلش هم فیلد میزنه حتی فایل سرور ورزنهای تست شده I8190NDXAMB1_QLBAMB1_v4.1.2_Repair_Firmware و I8190XXALJL و I8190XXAMG4
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 4 پاسخ
- 992 بازدید
کسی رای برای حل مشکل شبکه samsung galaxy S4 sch-r970 داره انتن نمیده.ـــ.
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 2 پاسخ
- 992 بازدید
با سلام...نه باکس z3x-octaplusهیچکدوم ساپورت نمیکنن..ممنون میشم اگه راهی باشه محبت کنید...
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 0 پاسخ
- 992 بازدید
سلام مشکل جدیدی که گوشی j700f بعد از آپدیت به آخرین ورژن ماه اکتبر به وجود میاد که بعداز آپدیت از داخل خود گوشی دیگه گوشی بالا نمیاد و اگر هم frp روشن باشه با هیچ فایلی هم فلش نمیگیره و خطا میده.برای اینکه گوشی بالا بیاد با فایل زیر گوشی رو فلش کنید. دانلود (اگه بازم موقع فلش خطا داد فقط فایل سیستم رو از داخل فایل بیرون بکشید و روی گوشی فلش کنید صد در صد بالا میاد) بعد از بالا اومدن گوشی اگه گوشی گوگل اکانت داشت همراه ما باشید با ادامه آموزش فایل زیر رو دانلود و اکسترکت کنیدو روی مموری ریخته ودر گوشی قرار دهید. دانلود از روش سیم کارت پین کددار استفاده میکنیم ابتدا گوشی رو روشن کنید بعد به وایفای متصل کنید و بعد خاموش کنید و بعد سیم کارت را جا بندازید هنگام روش…
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 1 پاسخ
- 992 بازدید
دروود دوستانی مشکل در رایت فایل در این مدل را دارند از طریق این رام به راحتی دستگاه را فلش و فارسی نمایند android:4.4.4 مدت زمان دانلود 11 روز download
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 992 بازدید
با سلام خدمت دوستان اول باکس z3x باز کنید بد زمان انتخاب مدل رو رویه یه مدل j500h. j700h بذارید وبعد ریست frp بزنید تمام به همین راحتی امیدوارم که این اموزش به دوستان کمک کرده باشه تست شده هست این اموزش
آخرین پاسخ توسط tebyanmobile, -
- 1 پاسخ
- 992 بازدید
راهنمایی مسیر تاچ 4x 4x اب خورده هست تاچ و ال سی دی عوض کردم بازم تاچ کار نمیکنه
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 1 پاسخ
- 991 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم i9003 برام اورده بودن که مشکا هارد داشت بنده هم هارد رو خارج کردم ویه رم 8 گیگ گذاشتم و گوشی بالا اومدش وبنده گوشی رو روتش کردم والان میخوام رم رو به عنوان حافظه داخلی به گوشی معرفی کنم ولی هر کاری میکنم با موبوروبو نمیتونم فایلش رو روگوشی نصب کنم ممنون میشم از اساتید که بنده رو راهنمایی کنید وباقی مراحل رو به بنده بفرمایید که چکار کنم
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 1 پاسخ
- 991 بازدید
دانلود ورژن جدید Odin3_v3.10.7 از جی اس ام دولوپرز خدمت دوستان
آخرین پاسخ توسط Avatar, -
- 3 پاسخ
- 991 بازدید
a53ml 1.50.4252.2 لطفا اگر فایلش رو بهم بدین ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط omidsys, -
- 0 پاسخ
- 991 بازدید
ترمیم بوت سامسونگ گالکسی گرند2 . g7102 16GB or 32GB microSD card (all data will be erased from this sdcard) microSD card reader Download your debrick image Unzip both items and run win32diskimager Run win32diskimager browse for your extracted debrick image Select your microSD in the dropdown box Click write Instructions required for both remove the microSD card from the reader remove the battery, sim and external microSD card from your device insert your debrick microSD into your phone insert the battery and down your power button (at this point your ph…
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 990 بازدید
حذف قفل صفحه سامسونگ a300h اندروید 5.0.2 بدون حذف اطلاعات این اولین محصول هستش و به زودی تمامی مدل های سامسونگ و htc بدون حذف اطلاعات با تمامی ورژن های اندروید عرضه خواهد شد لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط jimiking, -
- 2 پاسخ
- 990 بازدید
دوستان این گوشی رو برام اوردن که قفل پین داره و میخواد بدون پاک شدن اطلاعات رمزش پاک بشه دوستان کسی ریکاوری کاستوم یا فایلی برای این کار داره ؟؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط z.3.x,