تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 1.8k بازدید
اول باطری چند خونه شارژ داشته باشه، برای فلشش دو راه داره اگه باکستون مارک i-Pmart هست با USB و اگر Z3X فلزی دارید هم با کام و هم با USB میتونید انجام بدید برای فلش با کام فایل ها رو انتخاب کرده و سپس فلش بزنید برای فلش با USB قسمت speed رو روی USB بذارید سپس دکمه * را نگه داشته و کابل USB رو وصل کنید تا درایور گوشی شناخته بشه سپس قسمت comport که خالی هست رو انتخاب کنید تا کام مورد نظر که شناخته شده تایید شود و سپس فلش کنید.
آخرین پاسخ توسط persian.gsm, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
رفقا کسی فایل فارسی یا csc فارسی این مدلو داره بذاره ممنون میشم اندروید 4.4.2
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 1 پاسخ
- 706 بازدید
سلام عرض ادب گوشی برام آوردن که پترن داره نه براش فایل بوت هست نه eng نه twrp براش پیدا کردم که جواب بده g5528zmu1aqf2
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 1 پاسخ
- 728 بازدید
سامسونگ j710f اندروید 7 مشکل ثبت نشده روی شبکه داره Waiting ADB device... OK Reading phone info... Model: SM-J710F Android version: 7.0 PDA version: J710FXXU4BQL3 CSC version: J710FOXY4BQL3 Phone version: J710FXXU4BQL3 Product code: SM-J710FZKUSER CSC country code: Russia CSC sales code: SER Phone SN: R58J424VTNR IMEI: ........... HW version: MP 0.300 RF cal date: 20160625 Chip name: EXYNOS7870 Modem board: SHANNON315 Security patch: 2017-12-01 Boot Warranty bit: 1 Checking Super user right... true Reading NV data... OK Checking NV data... OK Reading data... OK Detecting MODEM... OK Reading MODEM... OK Calculating... OK…
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 1 پاسخ
- 899 بازدید
رفقای گل این مدلو زدم اندروید 5 گفتم روشی واسه فارسی کسی میتونه بهم بگه دائمی باشه؟ وسوال بعدی csc فارسی 4.4.2 روش جواب میده؟
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 1 پاسخ
- 696 بازدید
دوستان عزیز کسی فایل ٍEFS گوشی G900h سالم واسه باکس Z3X داره واسم اپلد کنه ممنون میشم باتشکر
آخرین پاسخ توسط omid, -
- 1 پاسخ
- 614 بازدید
سلام دوستان گوشی سامسونگ G935f در حین مکالمه صدا رد و بدل نمیشه فقط تو واتس اب یا بقیه مسنجرها صدا داره فلش کردم درست نشد
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 1 پاسخ
- 426 بازدید
گوشی رو ارم هست هر فایلی میزنم بالا نمیاد هر کاری هم کردم به حالت ریکاوری هم نمیره لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 1 پاسخ
- 933 بازدید
درخواست qcn و cert برای i9082 برای حل مشکل wifi
آخرین پاسخ توسط mobilejavan, -
- 1 پاسخ
- 2.4k بازدید
با سلام برای انلاک شبکه گوشی های سامسونگ بدون باکس توسط یک برنامه نصبی روی خود گوشی می توان انجام داد برنامه روی نوت 4و نوت 3 و اس 5تست شده و جواب داده علاوه بر این برنامه یک برنامه ای نیز در فایل قرار دادم برای اون دسته از مشکلاتی که دوستان فایل سرت روی گوشی رایت میکنن و رایت میشه کامل اما هنوز سرت جدید روی گوشی فعال نشده که مشابه این مورد بنده تو اس 3زیاد داشتم با این برنامه با یک کلید فایل سرت رو فعال کنید دانلود پسورد:forum.gsm-developers.com
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 1 پاسخ
- 497 بازدید
اموزش و فایل دانگرید گوشی j700h ANDROID 6 TO ANDRIOD 5,1,1 U2 & U3 MEGA PASS:ahmedaziz
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 538 بازدید
سلام خدمت دوستان لطف کنید ممنون میشم
- 1 پاسخ
- 677 بازدید
فایل های فیکس drkوبوت لوپ Verification Failed Boot loop bypass بدون فلش ودرد سر می تونید با این فایل های کم حجم با اودین فلش کنید. دوستان این فایلها برای frpکاربرد ندارند SM-A500F_5.0.2_dm_verification_Bypass SM-A5
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 1 پاسخ
- 613 بازدید
ورژن Odin3_v3.12.4_4 ساپورت مدلهای SM-N930F SM-N930FD SM-N930I SM-N930S SK Telecom SM-N930L LG Telecom SM-N930K KT Telecom SM-N930A AT&T SM-N930AZ Cricket SM-N930P Sprint SM-N930R4 U.S Celunar SM-N930R6 SM-N930R7 SM-N930T T-Mobile SM-N930T1 T-Mobile SM-N930V Verizon SM-N9308 SM-N9300 لینک دانلود Odin3_v3.12.4_4.by faruk patwary - Download - 4shared - Faruk Patwary
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 1 پاسخ
- 674 بازدید
سلام علیکم ببخشید ممنون میشم فایل روت را برام بزارید خیلی فایل دانلود کردم هیچکدوم روت نکرد ممنون یه فایل تست شذه بزارید g570f/ds
- 1 پاسخ
- 466 بازدید
با سلام گوشی i8160بعد فلش صداش ایراد پیدا کرده اصلا همچین چیزی میشه؟ چیکار باید کرد با دو تا ورژنم زدم ولی هر دوش صداش مشکل داره خش خش میکنه نویز داره ممنون میشم کمک کنید
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
درود خدمت کاربران عزیز انجمن حتما مشاهده کردید که هنگام قصد کردن برای آنلاک صفحه و یا رایت هرگونه کاستوم باینری این گوشی ها بعد از بالا اومدن دچار رمزنگاری میشن و ازتون پسوورد میخان برای حل این مشکل با ما همراه باشید ابزار های مورد نیاز: ENCRYPTION MEGA SERVER مراحل کار: _ دستگاه رو به ریکاوری مود ببرید و ابزار بالا را دانلود کرده و گوشی را متصل کنید _ بعد از انجام پروسه دستگاه رو به دانلود مود برده و بدون رایت پارتیشن USERDATA تنها پارتیشن های BOOT و RECOVERY رو رایت کنید ! دستگاه با اخطار نوتیفیکیشن بالا میاد و کار شما برای انلاک صفحه تموم شده !برای تمیزی کار بعد از پشتیبان گیری از اطلاعات و ... دستگاه رو به صورت فول فلش کنید…
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 1 پاسخ
- 508 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز گوشی مدل ذکر شده قفل شبکه داره efs رو هم وایپ میکنم هیچ تغییری نمیکنه و سریال سر جاشه z3x , spt و bst دارم ممنون میشم راهنمایی کنید سپاس
- 1 پاسخ
- 690 بازدید
frp = on j510fxxs3bti2 7.1.1
آخرین پاسخ توسط Mahdi Jalali, -
مشکل frp j700f
توسط mohsen1987- 1 پاسخ
- 555 بازدید
با سلام دوستان چندتا از این مدل داشتم که اونا رو با دو روش تماس اضطراری (برقراری تماس و هم عدم برقراری تماس ) باز میکردم .......اما الان یه دونه آپدیت اکتبر دارم هر کاری میکنم با این روش ها باز نمیشه .... ظاهرا الان روشی امده که از طریق سیستم و با سیم کارت گذاشتن روی گوشی مشکل حل میشه و کاری هم به مدل گوشی نداره ..... لطفا اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم در اختیار بزارین
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 1 پاسخ
- 846 بازدید
فایل روت CF-Auto-Root-g920f 5.1.1 دانلود
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 1 پاسخ
- 2.3k بازدید
سلام لطفا درایور گوشی سامسونگ b310e چند مدل دانلود کردم اما جواب نداده
آخرین پاسخ توسط iman1991, -
- 1 پاسخ
- 555 بازدید
باسلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری آورده frpفعاله کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم فایلی که الان رو گوشی هستش j250fxxs2asb1
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
a320f u8 imei NG
توسط amin.gsm- 1 پاسخ
- 733 بازدید
درود به همه اساتید ی A320F U8 IMEI NG هس کسی راه حلی داره اکتا و Z3X نشد ❤️
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
درود______ حل مشکل سریال نول IMEI NULL سامسونگ J700F کاملا تست شده کافیه گوشی رو با فایل زیر فلش کنید لیــــنک فــایــــل موفق باشید
آخرین پاسخ توسط nokia5800,