تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 971 بازدید
درخواست efs برای سامسونگ n8000
آخرین پاسخ توسط tebyanmobile, -
- 1 پاسخ
- 551 بازدید
رام HUAWIE S10-201u رو گرفتم کال اکتیوم هست اما نمیشه تلفن کنم کسی هم زنگ میزنه میگه اشغال است فقط اس ام اس میشه زد کسی راه حلی داره ؟
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 736 بازدید
با سلام دوستان اگه کسی راه حلی داره یا فایلی داره ممنون میشم راهنمای کنن چون با چندتا فایل زدم جواب نداد
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 1 پاسخ
- 622 بازدید
سلام قبلا چنین اموزشی رو دیده بودم نیاز به مرور دارم ممنون:5:
آخرین پاسخ توسط repair man68, -
خرید فایل
توسط mansourhelfi- 1 پاسخ
- 628 بازدید
سلام من یه فایل خرید از سایت لینک ااول که اومد دانلود نکردم حالا هر چه میخام دانلود کنم میگه ایپیتون تغییر یافته لطفا کمک کنید
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 467 بازدید
سلام کسی تا حالا این مشکل براش پیش اومده ویندوزم 10 هس وقتی تو دانلودینگ گوشی رو با کابل وصل میکنم ارور usb device not recognized میده همه درایورام نصبه حتی فک کردم سخت افزاریه سوکت usb هم عوض کردم باز همونه اگه کسی میت.نه راهنمایی کنه
آخرین پاسخ توسط davoddanialy, -
- 1 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام خدمت همه دوستان آموزش حل مشکل سریال گوشی g361h توسط باکس spt 1- این فایلو از ساپورت باکس دانلود میکنیم G361HXXU0AOJ3_Patch 2- فیل هارو میچینیم و فلش میکنیم 3-و در آخر توسط کابل c3300 سریال جدید رو وارد میکنید
آخرین پاسخ توسط mobilemehdi, -
- 1 پاسخ
- 622 بازدید
سلام و درود خدمت دوستان عزیز فایلی یا هر چیزی دیگه که بتونه این مدل را فارسی کنه میخام ... Model = G900V Android Version = 6.0.1 G900VVRU2DPD1_G900VVZW2DPD1_G900VVRU2DPD1_HOME.tar.md5 با دانگل EFT در اندروید 5.0 فارسی کرد اما مخاطبین و بخش تماس پاک شد که مجبور شدم با رام فلشش کنم ... و در اندروید 6 فایل روت نیست که بتونم این را با EFT فارسی کنم کسی راه داره لطفا اراه بده ممنون ....
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 1 پاسخ
- 561 بازدید
با سلام و دورد خدمت کاربران عزیز ( جی اس ام دولوپرز ) با شما هستم با آموزش حذف FRP ( گوگل اکانت ) سامسونگ J510F باینری 2 اندروید 6.0.1 با استفاده از باکس z3x آموزش باکس z3x را باز کنید مدل را انتخاب کنید به تب Unlock بروید گوشی را به دانلود مد ببرید و وصل کنید به باکس گذینه Reset FRP/React/EE را بزنید صبر کنید تا عملیات به اتمام برسد حالا گوشی بدون FRP ( گوگل اکانت ) روی صفحه اصلی بالا میشود به تمظیمات بروید و گذینه OEM را از داخل دولوپر اپشن فعال کنید گوشی را فکتوری ریست ( بازنشانی کارخانه ) کنید گوشی بعد چند دقیقه روشن میشود و میتونید مراحل را بدون وارد کردن گوگل اکانت پیش بروید نوت : …
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
Selected model: B5722_m Selected com port: COM306 Selected speed port: 921600 Please, connect phone and press shortly power button Phone Detected Sending loader1... OK ARM version 3B11 Sending loader2... OK Flash ID: 00EC2206000100000034 Start NOR flash NOR flash - ok Start Flash TFS Mount TFS - ok Create DIR - ok TFS flash - ok Start Flash CSC CSC format - ok Mount CSC - ok Create DIR - ok CSC flash - ok Write signature - ok Download - ok Elapsed time: 2144 second, sw ver: 3.5.0040
آخرین پاسخ توسط peiman.rps, -
- 1 پاسخ
- 660 بازدید
حذفfrp j700fبا فایلSBoot Files در اندروید6 صددرصدتست شده بعداز رایت فایلSBoot Files با اودین باz3x راحت انلاک میشه وگوشی رو روشن کنید بدونFRP بالا میاد http://www.mediafire.com/download/36nvrayulngr0lw/Samsung+SM-J700F+%28Galaxy+J7%29+Sboot+Files+With+Odin+Too.7z
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 1 پاسخ
- 567 بازدید
گوشی قفل هست اطلاعات واسه مشتری هم هست اف ار پی گوشی خاموش هست فقط گزینهoem فعال هست راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 1 پاسخ
- 1.8k بازدید
با سلام دوستان این گوشی خیلی تمیزه و خود به خود ریست شده و پیغام زیر بعد از روشن روی تصویر میاد و بعدخاموش میشه .... تقریبا با تمامی فایل ها و اندروید های این مدل اقدام به فلش کردم که نمیگیره ...لطفا راهنمایی کنید . could not normal boot . invalid kernel length!
آخرین پاسخ توسط seren, -
- 1 پاسخ
- 437 بازدید
سلام خسته نباشید فایل cert و efs تست شده این مدل رو میخواستم ممنون میشم قرار بدید
آخرین پاسخ توسط Naruto, -
- 1 پاسخ
- 2.5k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز دوستان جدیدا در ورژن های 8 گزینه ای در دانلود مد اضافه شده به این شرح RMM STATE :Pranormalکه باید فیکس بشه تا بتونیم روت و یا کرنل غیر رسمی رایت کنیم از دوستان کسی تجربه ای در این مورد داره؟
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
Samsung Cert File
توسط rez6- 1 پاسخ
- 2.5k بازدید
940SC GT-I8262 GT-I9300 GT-i9300i GT-I9515 GT-I9515L GT-P3100 GT-P5100 SM-G130E SM-G355H SM-G355HN SM-G357M SM-G386 SM-G530H SM-G710 SM-G800Y SM-G900F SM-G900H SM-G900V SM-J100H SM-N910 SM-N910c SM-N910F SM-N910G SM-N915 SM-N915T SM-N7506V Download Now
آخرین پاسخ توسط mojtabavan, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
به نام او فایل رو با ادین ODIN Multi Downloader v1.85 Odin3 v1.85 - Download - 4shared - Andy Suwito فایل مورد نیاز S7582 By yalil-SH PASS: yalil
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 1 پاسخ
- 520 بازدید
با سلام خدمت دوستان...این گوشیو اورده مشتری که ویروسی بود...نگا کردم دیدم پشت لیبل گوشی n900l بود ولی داخل گوشی n9005 واین روهم بگم وقتی کد دستوری 1234# رومیزدم فایل apوcsc فایل n9005 بود و فایل cp فایل n900l بود...منم اومدم فقط فایل apوcsc گوشیn9005 روچیدم و زدم...حالا گوشیو روشن میکنی میره دانلودینگ...دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید..درضمن فایل pit هم گرفتم زدم تغییری نکرد...
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 1 پاسخ
- 868 بازدید
متد جدید حذف Frp اندروید 7 سامسونگ 100%تست شده frp.rar لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
پک کامل حل تمام مشکلات سریال و بیسباند سامسونگ SM-J320FN ********************************************************* سلام درود بر همه عزیزان پک فایلهای تست شده ترمیم سریال و بیسباند سامسونگ J320fn همراه با آموزش در مرکز دانلود قرار گرفت. ***لینک از سرور بزودی***
آخرین پاسخ توسط MR.Javad, -
- 1 پاسخ
- 625 بازدید
انلاک پترن و رمز g7102بدون پاک شدن اطلاعات این ریکاوری تست شده توسط خودم: لینک دانلود بعد از نصب ریکاوری این فایل رواز طریق ریکاوری نصب کنید: Pattern&Lock Screen Remover_E30-851 تمام ...
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 1 پاسخ
- 555 بازدید
سلام من یه n8000 سامسونگ دارم مشکل ریجستری شبکه داشت باروت کردن و . . . درست شد اما الان تو صفحه یه پیغام نشون میده واطلاعات تبلتو میگه چطوری غیر فعالش کنم...
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
با سلام نمیدونم چرا تو قسمت j510 و j710 و یسری سری ها imei repair نداره حتی تو قسمت other تیک allow imei هم زدم اما فعال نمیشه و حتی نمیشه cert رایت کنم یعنی گزینشو ندارم.
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 1 پاسخ
- 11k بازدید
اين مشکل هنگام ارتقا به اندرويد 4.4.4 بوجود مياد بعد از وصل شدن باواي فاي با اين پيغام روبروميشويد Sign Into WiFi Network راه حل: مشکل از اونجايي شروع ميشه که با وصل شدن گوشي به شبکه واي فاي، يه پروسه معرفي شده که فعاليت واي فاي شما با کلاينت هاي گوگل رو بررسي ميکنه و طبق قوانيني که معلوم نيست چيه ، واي فاي رو قطع ميکنه! راه حل : بلاک کردن دسترسي سرويس اينترنت شما به سرويس هاي گوگلي که از اين پورت استفاده ميکنند. براي کساني که از مودم خودشون استفاده ميکنند و به تنظيمات مودم دسترسي دارند وارد تنظيمات مودم شويد براي وارد شدن به تنظيمات مودم اين IP رو در قسمت آدرس browser يا همون مرورگرتون وارد کنيد: 1.1.161.1.1 سپس در قسمت username و در قسمت password عبارت admin (پ…
آخرین پاسخ توسط Amir s, -
- 1 پاسخ
- 1.8k بازدید
برای اولین بار پچ حل مشکل dm-verity verification failed در اندروید 5.1 ************************************************************ سلام و درود بر همه عزیزان برای حل این مشکل در گوشیهای سامسونگ با اندروید 5.1 راهکارهای زیادی ارائه شده اگر با هیچ روشی به نتیجه نرسیدید یه ریکاوری کاستوم نصب کنید و این پچ رو از طریق ریکاوری از مموری یا کابل OTG نصب کنید. این پچ در بعضی رامها مشکل بوت لوپ رو هم حل میکنه. ***disabler by jalilzadeh*** دانــــــلـود کــــــنیـــد
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی,