تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 933 بازدید
با سلام دوستان من یه گوشی از این مدل برام اوردن که ظاهرا بوتش پریده و 9 تا جریان میکشه.... طبق سرچ هایی که انجام دادم ظاهرا با atf و رایت bl قابل حله اگر اموزش بزارین ممنون میشم البته توی یه سایتم خوندم که فایلی برای ترمیم امده که مستقیم با باکس رایت میشه آیا درسته؟
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 0 پاسخ
- 734 بازدید
انلاک شبکه سامسونگ G935F S7 بدونه روت و هیچ ابزاری دوستان فقط فایل مودم روبا اودین رایت کنید به همین راحتی http://087edd4f2195a402b048-1b3b2b664e7ad5f0abb1358257ef607f.r79.cf1.rackcdn.com/MODEM_G935F_PB6.tar
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 1 پاسخ
- 1.7k بازدید
دانلود دانلود اموزش Password.... gsmkarachi786
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 5 پاسخ
- 891 بازدید
سلام تبلت t116اندرویدش4.4.4 هست دیباگ فعال نیست ...فایل روت هم براش پیدا نکردم ....میخوام بدون پاک شدن اطلاعات بردارم قفل رو (پترن هم نیس)
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 0 پاسخ
- 551 بازدید
با سلام و احترام خدمت همکاران عزیز سری فایل های PIT رو برای تعمیرات تخصصی گوشی های A300 سامسونگ رو براتون آماده کردم لینک ها از 4Shared هستند A300F A300FU A300G A300H A300XU A300XZ موفق و سربلند باشید
آخرین پاسخ توسط maziyar78, -
- 0 پاسخ
- 793 بازدید
سلام دوستان گلم. من این مشکل رو خودم پیدا کردم و با راهنمایی هایی خیلی از دوستان که گفتند از ورژن پایین z3x استفاده کنم و بعضی ها هم میگفتند دانگرید کنم یا اول فایل کامبینیشن بزنم یا هرچیز دیگه نشد که نشد...که دیدم توی نت هر روشی بوده جواب نداده و تمام روش ها باعث از بین رفتن بیس باند گوشی میشه و اونوقته که یه اوضاعبی داریم برای بازگردانی سریال و بیس باند. دوستان دقت کنن این یک مدل یکم تخصصی تر هست و باید دقت کنین اگه با z3x اقدام به رایت سرت روی این مدل کردین و با ارور data error 8 یا data error 9 مواجه شدین و بیس باند و سریال رفت اصلا نگران نباشین. ابتدا آخرین رام منطقه اون گوشی رو از sammobile دانلود کنید و تک فایل فلش کنین اینجور مبینین که بیس باند و سریال برمیگرده…
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 2 پاسخ
- 525 بازدید
سلام این گوشی اومده فارسی نداره زبان عربی هم داخلش نیست ممنون میشم لینک رام فارسی این مدل رو بدید توی سرور سایت هست اما نوشته فارسی ندارد فایل فلش فارسی سامسونگ G130HN بایگانی - مرکز دانلود فریمورهای موبایل
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 478 بازدید
دوستان توسط خودم رید گرفته شده... خدمت عزیزان دولوپرز SM-A310F_357337071257179 - Download - 4shared
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 2 پاسخ
- 740 بازدید
سلام خدمت اساتید..یه g900f برام اوردن ک 4 جی شوفعال کنم . خودش 4.4.2 بود... به 5.0 اپدیت کردم. تک فایل ...اما تومنو 4جی اضاف نشد...بازم ی بار با فایل پیت فلش زدم نشد...ی بارم با 4فایل با پیت زدم..ب منو اضاف نشد...اما برنامه تغییر شبکه نصب کردم با برنامه گوشی به حالت 4 جی رفت..دوستان میتونن راهنمایی کنن ...برا اضافه شدن 4 جی ب منو چه کار باید رو گوشی انجام داد...تشکر
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 7 پاسخ
- 943 بازدید
سلام میخام این گوشی رو فارسی کنم فایل رو از سرور دانلود کردم ولی ریکاوری کاستوم نیست ممنون میشم لینک دانلود ریکاوری کاستوم twrp بدید دانلود فارسی سازی I9507V با فایل کم حجم*
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 2 پاسخ
- 647 بازدید
با سلام گوشی سامسونگ G7102 گرند2 مشکل ثبت نشده روی شبکه داشت که با رایت مودم و فایل qcn مشکل حل شد ولی روی حالت شبکه gsm ثبت نشده روی شبکه میزنه ولی روی حالت wcdma کاملا آنتن داره.ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنن.
آخرین پاسخ توسط mr., -
- 6 پاسخ
- 1.5k بازدید
دانلود Samsung FRP Reset File MODEM SM J500H دانلود
آخرین پاسخ توسط asaad, -
- 7 پاسخ
- 933 بازدید
سلام دوستان گوشی مورد نظر رو آرم میمونه و وسط صفحه سفید میمونه و علامت سامسونگ تیکه تیکه است با فایل 5.1.1 زدم اندروید 6 و دانگرید به 5 هم زدم همونه
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 0 پاسخ
- 682 بازدید
سلام دوستان ممنون میشم اگه فایل دامپ سامسونگ n5100دارید که تست شده باشه بزارید با باکس esy jtag خیلی گیرشم
آخرین پاسخ توسط nimajafari1498, -
- 0 پاسخ
- 641 بازدید
با سلام این هم کاستوم ریکاوری محبوب TWRP برای گوشی سامسونک A8. فایل به راحتی از طریق اودین و در حالت دانلودینگ قابل رایت هستش لینک صفحه دانلود-لینک مستقیم و پرسرعت موفق و سربلند باشید
آخرین پاسخ توسط maziyar78, -
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان گوشی سامسونگ g7102 با تک فایل و چهار فایل و فایل پیت زدم درست نشد گوشی روشن میکنی 1 ثانیه آرم سامسونگ نشون میده ریست میشه
آخرین پاسخ توسط peiman.rps, -
- 1 پاسخ
- 681 بازدید
دوستان اگه دارید لینک بدید ممنون
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 11 پاسخ
- 4.2k بازدید
سلام دوستان موقع فلش در حالت دانلود مد خطای sw rev check fail device 4 binary 3 میده روی ارم مونده با تمام روش هایی که تو فروم بود تست کردم جواب نمیده فلش نمیشه چهار فایل دانلود کردم بجز فایل بوتلودر بقیه فایل ها رایت میشه ولی بازم بالا نمیاد تک فایل را هم فایل های cm و sboot را جدا کردم فلش شد ولی بازم روی ارمه کلا با دو تا فایل cm و sboot مشکل داره رایت نمیشه اندروید 5.0.2 5.1.1 6.0.1 را هم تست کردم
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 2 پاسخ
- 575 بازدید
نرم افزار شناساییCSC وزبان موجود در رامها ودانلود فایل key ;!8ac4p8eBF2Ub1uz5S1e2rhZQTHqgLblenNlQ4BLfZqs دانلود:https://mega.nz/#!ZgBhkT5Y
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 2 پاسخ
- 663 بازدید
سلام.دوستان این گوشی رو مشتری اورده میگه با کابل aux به باند وصل کرده گوشی خاموش شده الان صدای هنذفری و اسپیکر خش خش داره. اسپیکر تعویض شده ولی مشکل پا برجاست.
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 0 پاسخ
- 549 بازدید
حل مشکل عمل نکردن فلش دوربین سامسونگ J120F *********************************************** سلام و درود بر همه عزیزان دوستان اگه هنگام عکاسی و فیلمبرداری فلش دوربین گوشی عمل نکرد فایل زیر رو از ساپورت سایت دانلود و روی گوشی رایت کنید,تمام. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD]J120F[/TD] [TD]5.1.1[/TD] [TD]*****J120FXXU[/TD] [TD]1File[/TD] [TD]Saudi Arabia[/TD] [TD]فارسی دارد[/TD] [TD]DOWNLOAD[/TD] [/TR] [/TABLE] 100% TESTED BY ME
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 481 بازدید
خوب چیزهایی که نیاز داریم برای این موضوع 1- این فایل 111 2-اکانت جیمیل ابتدا گوشی رو به سیستم وصل کنید و نرم افزار بالا رو به گوشی انتقال بدین و بعد با SideSync نرم افزار ES File Explorer رو دانلود کنید و وارد حافظه بشین و نرم افزار بالا رو نصب کنید بعد از نصب و باز کردن برنامه در قسمت سرچ که مشخص شده account رو سرچ کنید که بعد از سرچGoogle account Managerپیدا میشه باید به قسمتی ازGoogle account Managerبریم که زیر اون نوشته Type Email and password روی Try بزنید روی Browser Sing-in بزنید اکانت جیمیل و بعد پسورد رو وارد کنید در مرحله آخر گوشی رو ریستارت کنید این اموزش صد در صد تست شده هستش و رو دلهای 2016 اکثرا جو…
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 756 بازدید
سلام خدمت دوستان عزیز این مدل معمولا زیر فلش و فارسی سازی خاموش میشن کافیه با دانلودر فایل زیر رو بزنید گوشی روشن میشه B3410JVJJ1_OJVJJ1 اگرم با z3x زدید مدل گوشی رو روی B3410N بذارید حالا برای فارسی سازی فایل زیر رو بزنید B3410JVJC2_OJVJF1 حالا گوشی فارسی میاد بالا دوستان برای حالت دانلودینگ کافیه دکمه های 3و 6 رو روی کیبورد بگیرید و کابل رو متصل کنید فلش شروع میشه نیازی به پاور نیست موفق باشید
آخرین پاسخ توسط milad, -
- 4 پاسخ
- 954 بازدید
مشتری میگه گوشی رو زدم آپدیت تا آخر آپدیت نشده و الان گوشی روی آرم مونده و یه علامت تعجب بالایی صفحه سمت چپ اومده و با هیچ فایلی فلش نمیشه؟
آخرین پاسخ توسط naser2250, -
- 0 پاسخ
- 519 بازدید
سلام و درود فراوان. این گوشی همانطور که اطلاع دارید بعد از نصب ریکاوری و روت روی ارم میمونه. با فایلی که براتون گذاشتم هم روت میشه هم راحت میاد بالا. ریکاوری. کرنل.
آخرین پاسخ توسط habibi1365,