تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
کمک برای روت g532f
توسط eza68- 2 پاسخ
- 976 بازدید
سلام خدمت اساتید چگونه میتونم این گوشی را روتش کنم
آخرین پاسخ توسط ..::AtifGsm::.., -
- 2 پاسخ
- 976 بازدید
با سلام خدمت اساتید.مشتری خودش با ادین فلش زده یه رام بعد فلش روی ارم سامسونگه روی ریکاوری و دانلود مد هم نمیره
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 3 پاسخ
- 976 بازدید
با سلام خدمت دوستان ایا میشه سرت گوشی رو با سریال خود گوشی تغییر داد دلیلش هم اینه که گوشی یکی از دوستانم رو دزدیدن سریال گوشی عوض کردن سرت دیگه زدن روش الان گه پیدا شده میشه سریال خودشو برگردونم :؟
آخرین پاسخ توسط mr., -
- 0 پاسخ
- 975 بازدید
شاید بعضی از دوستان در آنلاک این مدل دچار مشکل بشن این آموزش کاملا تست شده و مطمئن هستش... GSM-DEVELOPERS
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 3 پاسخ
- 975 بازدید
دوستان ی گوشی g610fds دارم که frp one هست و میخوام پترنشو بردارم که اطلاعاتش پاکنشه آیا با فایل RvSecuRitY قایل حل هست یا اول باید frp off شه؟ اگه آره چطور میشه frp روبدون پاک شدن اطلاعات اوکی کرد.
آخرین پاسخ توسط PcCo, -
- 0 پاسخ
- 975 بازدید
سلام. روت گوشی A7108اندروید 6 رام چین با چه روشی انجام میشود؟؟؟؟؟؟؟با نرم افزار gsd وباکس eft فایل روت میسازیم،ولی متاسفانه در هنگام فلش وبعد از فلش کامل فایل روت ساخته شده گوشی ریستارت نمیشود وبا متن چینی وعلامت اخطار در همان صفحه میماند!با twrp نیز به همین صورت بعد از فلش twrpو فلش کامل فایل متاسفانه گوشی خطای ذکر شده را میدهد وریستارت یا خاموش نمیشود!!!!!!وباید به صورت دستی ریستارت یا خاموش کرد.همکاران گرامی اگه آموزشی در این مورد دارن ممنون میشم راهنمایی بفرمایند!!!
آخرین پاسخ توسط Mannan, -
- 1 پاسخ
- 974 بازدید
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید عزیز پیشاپیش عید رو هم تبریک میگم به تمامی اعضای گروه ممنون میشم کلیپ رو تماشا کنید و راه حل این مشکل رو به من بگین تبلت خاموش هست و به شارژ روشن میشه یکم شارژ مجدد ریستارت میشه با شارژر های مختلف هم تست کردم شارژر گوشی سامسونگ شارژر ایفون شارژر هواوی ولی همین آش و همین کاسه video-output-3C9030E9-56EB-4356-BCC5-EC7DA69DA0AB.mov بازم ممنون
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 3 پاسخ
- 974 بازدید
سلام یه گوشی برام اوردن که نه بیسباند داره نه سریال با رام اندروید5.1.1 چهارفایله با pit و اندروید 6 موجود توی انجمن فلش زدم اما روی ارم میمونه و فقط با اندروید 4.4 میاد بالا که بیسباند نداره !!! فایل modem اندروید 4.4 هم رو زدم اما فایده نداشت ! ممنون میشم یکی راهنمایی کنه ! باکس z3x و bst هم دارم !!!
آخرین پاسخ توسط raze, -
درخواست برنامه
توسط amin.gsm- 3 پاسخ
- 973 بازدید
درررود کسی برنامهMotoReaper FRP Removal Toolداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون از همه...:u_e032: All Motorola Frp Solutions 2017 - New Method Step By Step Very Easy New Tool - YouTube این برا حذف frp
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 973 بازدید
با سلام خدمت شما همکاران عزیز امروز اموزش اضافه کردن Call recording به گوشی j7 سامسونگ رو براتون قرار میدیم خب همونطور که میدونید برای تماس این گزینه وجود نداره و برای فعال سازی این گزینه کافیه طبق آموزش پیش برید. ابتدا گوشی را روت کنید. سپس با Root.Explorer به قسمت زیر برید SYSTEM - CSC ابتدا شما از فایل زیر حتما کپی بگیرید. ( در کامپیوتر خود ذخیره کنید و نگه دارید ) OTHERS.XML حالا شما فایل زیر رو درهمون قسمت کپی کنید. DOWNLOAD دقت کنید اگر مشکلی پیش اومد فایل اصلی رو دوباره جایگزین کنید.
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 1 پاسخ
- 973 بازدید
با سلام خدمت دوستان اول باکس z3x باز کنید بد زمان انتخاب مدل رو رویه یه مدل j500h. j700h بذارید وبعد ریست frp بزنید تمام به همین راحتی امیدوارم که این اموزش به دوستان کمک کرده باشه تست شده هست این اموزش
آخرین پاسخ توسط tebyanmobile, -
- 1 پاسخ
- 973 بازدید
دانلود ورژن جدید Odin3_v3.10.7 از جی اس ام دولوپرز خدمت دوستان
آخرین پاسخ توسط Avatar, -
- 0 پاسخ
- 973 بازدید
آموزش ترمیم سریال سامسونگ e1207t با باکس z3x از جی اس ام دولوپرز درود این مدل از گوشی زیادی با مشکل سریال رو برو میشه برا ترمیم این مدل از گوشی خیلی ها به مشکل بر خوردن کافیست مدل را تو تب E1202 قرار بدین و اقدام به ریپیر کنین تمام.. موفق باشید...
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
قفل شبکه j510
توسط alka30r- 1 پاسخ
- 973 بازدید
سلام دوستان و همکاران قفل شبکه j510 چطور میتونم باز کنم ؟ تازه کار هستم و قفل شبکه کلا باز نکردم نمیدونم دقیق چطور باز میشه ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 1 پاسخ
- 972 بازدید
دوستان سریال این گوشی 01 شده نه با z3x نه با bst ترمیم نمیشه دوستان مودم یا فایلی چیزی دارن براش تست کنم؟؟ یا راهی که بشه سریال رایت کرد
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 4 پاسخ
- 972 بازدید
سلام گوشی g610 اوره بودن برا فلش داخل گوشی u00 زده بود پشتش u20 من با بلید 125 u20 فلش کردم هم بیسباند هم سریال پرید با تمامی بلید های u20 زدم ولی بیس باند برنمیگشت همچنین با تمامی بلید های u00 ب ارور های مختلف میخوردم کسی از دوستان راهنمایی داره
آخرین پاسخ توسط yousef.ebadi, -
- 2 پاسخ
- 972 بازدید
مشتری میگه گوشی من اندروید 4.4.4 بود با وای فای ارتقاع دادم به 5 حالا گوشی من تا 72 در صد بیشتر شارژ نمیشه یه روز کامل تو شارژ باشه همان 72 درصد هست دوستان را حلی سراغ دارند برای این مشکل ... A300h
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 1 پاسخ
- 972 بازدید
chek kardan louck ya unlouck bodan samsung http://up.persianscript.ir/uploads2/04c9-chek-kardan-louck-ya-unlouck-bodan-samsung-by-kiamobile.zip پسوردفایل:kia
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 1 پاسخ
- 972 بازدید
با سلام دوستان من خیلی دنبال این فایل گشتم این گوشی خیلی بد قلقه ریکاوری کاستوم نصب میکردم زمانی میرفتم رو ریکاوری ریکاوری استوک بالا میومد چندتا فایل pre rootگرفتم نصب میکردم گوشی از ارم بالا نمیومد این فایل کاملا تست شده میباشد
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 972 بازدید
بک آپ کامل EFS+CERT+QCN سامسونگ J500FN ********************************************* سلام بر دوستان عزیز EFS+CERT+QCN_SAMSUNG J500FN=Jalilzadeh
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 972 بازدید
دانلود مجموعه کامل از Qcn & Cert دانلود=P~
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 971 بازدید
با سلام خدمت دوستان گرامی برای حل این مشکل کافیست فایل SEC زیر را با z3x رایت کنید : در ضمن با این فایل سریال اصلی گوشی بالا میاد برای اینکه سریال تغییر داده شده بالا بیاد با دانگل بی اس تی repair network کنید دانلود فایل
آخرین پاسخ توسط hosseingh810, -
- 0 پاسخ
- 971 بازدید
حل مشکل عجیب قطع صدای زنگ سامسونگ E1205Y بدون باکس *********************************************************** سلام بر همه کاربران عزیز اکثر دوستان احتمالا مشکل رو از اسپیکر گوشی بدونند ولی در مواقعی که گوشی بدون ضربه و آبخوردگی هست و حتی اثری از رسوب در سوکت شارژ هم نیست مشکل میتونه نرم افزاری باشه. با فایلی که در زیر ضمیمه کردم بدون باکس و با لودر مخصوص گوشی رو فلش کنید. تمام% D O W N L O A D
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 971 بازدید
سلام برای تغییر IMEI اول باید تبلت خودتونو روت کنید من با برنامه KING ROOT از سایت زیر دانلودش کردم KingRoot 5.0.1 for Android - Download و نصبش کنید در ضمن باید تبلتتونو MULTI USER کنید که برنامه SUPER USER رو استفاده می کنیم وقتی برنامه KING ROOT و SUPER USEاجرا می کنید حتما باید به اینترنت وصل باشید بعد از انجام روت کردن , MULTI USER یه آپ دیت براتون میاد اونو اوکی کنید بعد می تونید برید سراغ باکس Z3X تو قسمت REPAIR می تونید خیلی راحت IMEI تبلتتونو تغییر بدید... موفق باشیدً@*&،641ً@*&،641ً@*&،641
آخرین پاسخ توسط s0maye, -
- 0 پاسخ
- 971 بازدید
با سلام ... شاید برای شما هم پیش اومده باشه که هنگام نصب یک رام جدید با مشکل مواجه شدید و بوت گوشی به صورت ناخداگاه پریده و دیگه کاری از دستتون بر نمیاد و گوشی هم به هیچ صورت وارد قسمت دانلودیگ نمیشه ... برای ترمیم Boot Recovery گوشی هم باید هزینه زیادی رو خرج کنید ولی توسط این آموزش شما میتونید به راحتی هرچه تمام این مشکل رو خودتون برطرف کنید ... توجه : این آموزش درحال حاضر برروی مدل I9500 تست شده ( بزودی مدل I9505 هم قرار خواهد گرفت ) بنده از این روش تا العان استفاده نکردم ولی کاربران XDA جواب گرفتن و مورد تایید گروه JTAG هست این آموزش توسط خود سامسونگ ارائه شده آموزش : 1- ابتدا از لینک زیر فایل GT-I9500_…
آخرین پاسخ توسط MR.Majid,