تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 947 بازدید
سلام گوشی g610 اوره بودن برا فلش داخل گوشی u00 زده بود پشتش u20 من با بلید 125 u20 فلش کردم هم بیسباند هم سریال پرید با تمامی بلید های u20 زدم ولی بیس باند برنمیگشت همچنین با تمامی بلید های u00 ب ارور های مختلف میخوردم کسی از دوستان راهنمایی داره
آخرین پاسخ توسط yousef.ebadi, -
- 0 پاسخ
- 947 بازدید
با سلام و خسته نباشيد لاگ انلاك شبكه گوشي G928F از طريق دانگل Z3X http://uupload.ir/files/iq1s_untitled.jpg ابتدا فايل فاي ريكاوري زير را دانلود كرده و با اخرين ورژن اودين رايت كنيد http://vip.opload.ir/vipdl/94/7/vahid_mahmeh/arter97-recovery-g928fcig-11-0-philz-touch-6-59-0.rar سپس فايل S*U*P*E*R USER را دانلود كرده و از طريق ريكاوري نصب كرده http://vip.opload.ir/vipdl/94/7/vahid_mahmeh/BETA-SuperSU-v2-49.zip بعد از ان فايل كرنل را نصب ميكنيم و ريبوت ميكنيم http://vip.opload.ir/vipdl/94/7/vahid_mahmeh/arter97-kernel-g928fci-5-0.zip تا اينجا گوشي روت شده .. بعد با z3x اناك ميكنيم
آخرین پاسخ توسط vahid_mahmeh, -
- 0 پاسخ
- 947 بازدید
با سلام 1-usb debug را فعال کنبد 2- فقل oem را روشن کنید 3- کاستوم ریکاوری را با اودین رایت کنید . تیک اتو ریبوت را بردارید تا پس از رایت کاستوم ریکاوری ریستارت نشود 4- با کلید ولوم + و هوم و پاور وارد ریکاوری شوید و super user را رایت نماید فایل کاستوم ریکاوری یا فایل کاستوم ریکاوری فایل SuperSu.Zip یا SuperSu.Zip یا https://download.chainfire.eu/964/SuperSU/BETA-SuperSU-v2.74-2-20160519174328.zip?retrieve_file=1
آخرین پاسخ توسط saeid9819, -
- 0 پاسخ
- 947 بازدید
این مدل از سامسونگ قابلیت otg ندارد و با باکس bst میتوان با لاگ زیر به راحتی قفل frp را برداشت
آخرین پاسخ توسط aetork, -
- 3 پاسخ
- 947 بازدید
سلام دوستان میخوام پترن g935f رو بردارم هر کاری میکنم دیتا مونت نمیشه فایل بوت هم براش ساختم با روش aroma و nova هم تست کردم به بن بست خوردم.صدالبته هیچ کدوم از باکسا هم ج ندادن ممنون میشم راهنمایی کنین
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 4 پاسخ
- 946 بازدید
سلام دوستان p3100 هارد زدم بیس داره روت هم شده میخوام سریال خودشو رایت کنم ارورمیده با باکس اکتاپلاس و z3x میخواستم رایت کنم نشد x3xهم دارم adb رو هم میشناسه اخر ارور میده دوستان چکار کنم
آخرین پاسخ توسط abolfazl6812, -
- 1 پاسخ
- 946 بازدید
chek kardan louck ya unlouck bodan samsung http://up.persianscript.ir/uploads2/04c9-chek-kardan-louck-ya-unlouck-bodan-samsung-by-kiamobile.zip پسوردفایل:kia
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 1 پاسخ
- 946 بازدید
راهنمایی مسیر تاچ 4x 4x اب خورده هست تاچ و ال سی دی عوض کردم بازم تاچ کار نمیکنه
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 4 پاسخ
- 945 بازدید
با سلام دوستان یه G925F برام اومد گوشی چند دقیقه یکبار خاموش و روشن میشد و TWRP روی گوشی نصب بود منم گوشی رو فلش کردم اومد بالا ارور DRK داد فایل حل مشکل DRK زدم جواب نداد بعد روت کردم اومد بالا و سریال بیس نداشت الان با رایت فایل مودم و EFS سریال و بیس برگشته منتها نمیتونم روی گوشی یه سرت رایت کنم موقع رایت سرت ارور NV DATE میده فایل NV DATA رایت میکنم باز سریال وبیس میپره یه مشکل دیگه که داره اینه که کد های USSD رو اصلا نمیگیره حتی سریال گوشی رو هم نشون نمیده لطفا راهنمائی کنید ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 0 پاسخ
- 945 بازدید
آموزش آنلاک CROM SERVICE سامسونگ بدون هیچ باکس و ابزاری DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط majid.gsm11, -
- 0 پاسخ
- 945 بازدید
سلام دوستان اندروید هشت باینری1 j610fn ....
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 2 پاسخ
- 945 بازدید
مدل:SM-G920F Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download مدل:SM-G928F Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download مدل:SM-G925F Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download مدل:SM-G9200 Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 3 پاسخ
- 945 بازدید
سلام دوستان خسته نباشی من میخوام یه گوشی سامسونگ ت710ب اندروید 7 رو بدون این ک اطلاعاتش حإف بشه بردارم بدون باکس کسی راه حلی داره؟
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 945 بازدید
درود دوستان این مشکل جدیدا پیدا شده و معمولا توی اندروید 7 رخ میده هیچ کاری نیاز نیست انجام بدید فقط از odin 3.12.3 استفاده کنید موفق باشید
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 945 بازدید
با سلام برای دانگرید این مدل از اندروید 7 به 6 ابتدا پسوند فایل اندروید 6 رو به tar تغییر داده بعد با استفاده از باکس z3x فایل چیده شود در قسمت cp تیک مودم رو برداشته و در bl فقط تیک param زده شود و بعد ب راحتی دانگرید میکنیم تست شده %100
آخرین پاسخ توسط davood0523, -
- 3 پاسخ
- 945 بازدید
با سلام خدمت دوستان ایا میشه سرت گوشی رو با سریال خود گوشی تغییر داد دلیلش هم اینه که گوشی یکی از دوستانم رو دزدیدن سریال گوشی عوض کردن سرت دیگه زدن روش الان گه پیدا شده میشه سریال خودشو برگردونم :؟
آخرین پاسخ توسط mr., -
- 2 پاسخ
- 945 بازدید
سلام اموزش روت samsung galexi s6 g920f اول از هر چیز از لینک زیر فایل روت رو دانلود کنید download.chainfire.eu/733/CF-Root1/CF-Auto-Root-zeroflte-zerofltexx-smg920f.zip?retrieve_file=1 وبعد از دانلود اکسترکت کنید وفایل md5 رو در قسمت pda قرار بدهید وگزینه start رو بزنید وزمانی که ریبوت شد. اومد بالا گوشی شما روت شده ..لذت ببرید
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 3 پاسخ
- 944 بازدید
سلام آموزش حذف frp j500h رو میخوام فوری نیاز دارم
آخرین پاسخ توسط navidamini, -
مشکل عجیب i8190
توسط dj masud- 3 پاسخ
- 944 بازدید
با سلام گوشی روی ارم میمونه و به ریکاوری نمیره فلش هم فیلد میزنه حتی فایل سرور ورزنهای تست شده I8190NDXAMB1_QLBAMB1_v4.1.2_Repair_Firmware و I8190XXALJL و I8190XXAMG4
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 4 پاسخ
- 943 بازدید
باسلام! این مدل گوشی که برای آنلاک شبکه اش اول MSL code نیاز است تا حالا کسی با باکسهای تعمیراتی آنلاک شبکه کرده و یا بدون اکونت کسی آنلاک این مدل را انجام داده؟ اگر کسی این مشکل را حل کرده لطفا همکاری کنید. و یا کدام راه حلی اگر باشد لطفا هدایت دهید. ممنون
آخرین پاسخ توسط shojaee, -
- 3 پاسخ
- 943 بازدید
سلام دوستان گوشی g920f and 7 می خوام روت کنم تا ریکاوریش کنم الا با twrp روتش کردم سوپر یوزر 82 نصب شده ولی برنامه می گه روت نیست راهی دارید روتش کنم گوشی وایپ نشه که برنامه جواب بده؟
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 1 پاسخ
- 943 بازدید
دانلود ورژن جدید Odin3_v3.10.7 از جی اس ام دولوپرز خدمت دوستان
آخرین پاسخ توسط Avatar, -
- 0 پاسخ
- 943 بازدید
با سلام ... شاید برای شما هم پیش اومده باشه که هنگام نصب یک رام جدید با مشکل مواجه شدید و بوت گوشی به صورت ناخداگاه پریده و دیگه کاری از دستتون بر نمیاد و گوشی هم به هیچ صورت وارد قسمت دانلودیگ نمیشه ... برای ترمیم Boot Recovery گوشی هم باید هزینه زیادی رو خرج کنید ولی توسط این آموزش شما میتونید به راحتی هرچه تمام این مشکل رو خودتون برطرف کنید ... توجه : این آموزش درحال حاضر برروی مدل I9500 تست شده ( بزودی مدل I9505 هم قرار خواهد گرفت ) بنده از این روش تا العان استفاده نکردم ولی کاربران XDA جواب گرفتن و مورد تایید گروه JTAG هست این آموزش توسط خود سامسونگ ارائه شده آموزش : 1- ابتدا از لینک زیر فایل GT-I9500_…
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 1 پاسخ
- 943 بازدید
سلام خدمت دوستان یه گوشی j700f برام اومده وقتی نورشو کم میکنی پرپر میزنه یه lcd هم تست کردم با اخرین رام فلش زدم باز فرقی نداشت. میتونه نرم افزار باشه؟ کسی از اساتید نظری داره؟
آخرین پاسخ توسط davoddanialy, -
- 3 پاسخ
- 942 بازدید
دوستان ی گوشی g610fds دارم که frp one هست و میخوام پترنشو بردارم که اطلاعاتش پاکنشه آیا با فایل RvSecuRitY قایل حل هست یا اول باید frp off شه؟ اگه آره چطور میشه frp روبدون پاک شدن اطلاعات اوکی کرد.
آخرین پاسخ توسط PcCo,