تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 858 بازدید
از دوستان کسی سرت g9250 رو داره ممنون میشم بذاره
آخرین پاسخ توسط farzadvirus, -
- 4 پاسخ
- 857 بازدید
سلام اساتید عزیز میشه بدون اینکه قطعه سخت افزاری (باکس) رو داشت فایل cert یا qcn رو رایت کرد روی گوشی باکس کرک هم دانلود کردم ولی تهش ب بن بست خوردم
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 3 پاسخ
- 857 بازدید
با سلام دوستان این گوشی ظاهرا با فلش چیش یکی از همکاران سریالش پریده بود که من اقدام به رایت cert کردم که رایت هم نشد و الان دیگه بالا نمییاد و ارور drk میده که با zex اقدام به رایت کردم ولی حالا تاچ بد کار میکنه ...در واقع بر عکس میزنه تاچش!!!! لطفا راهنمایی کنید .
آخرین پاسخ توسط mr., -
- 4 پاسخ
- 857 بازدید
سلام این گوشی با تک فایل i8160 فلش زدم off شد الان گوشی روشن نمیشه رو حالت دانلودینگ هم نمیره
آخرین پاسخ توسط eza68, -
- 0 پاسخ
- 857 بازدید
samsung-galaxy-s8-plus-.jpg با سلام روت: برای روت کردن فایل مخصوص مدل گوشی را دانلود کرده و روی گوشی رایت میکنیم. فایل: SM_G950U SM_G955U نکته : قبل از رایت حالت developer mode و Oem Unlock را فعال میکنیم. آنلاک : برای آنلاک در Z3X برای G950U مدل G930P و برای G955P مدل G935P را انتخاب میکنیم. ضمنا فایل های بالا برای مدل Exynos میباشد برای سری های مشابه استفاده نکنید.
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
درخواست برنامه
توسط amin.gsm- 3 پاسخ
- 857 بازدید
درررود کسی برنامهMotoReaper FRP Removal Toolداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون از همه...:u_e032: All Motorola Frp Solutions 2017 - New Method Step By Step Very Easy New Tool - YouTube این برا حذف frp
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 857 بازدید
فایل cert و qcn سامسونگ SM-A700FD لینک دانلود Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! آپلودبوی,آپلود بوی & QCN.rar.html
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 3 پاسخ
- 857 بازدید
سلام این گوشی اومده روی آرمه g360 سامسونگ MT 6572 ممنون میشم لینک دانلود بدید
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 2 پاسخ
- 857 بازدید
با سلام لطفا اگر ** cert برای A9000 داره بهم بده . گوشی هر دو سیم سریال نداره ممنون
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 1 پاسخ
- 857 بازدید
با سلام دوستان اگه کسی راه حلی داره یا فایلی داره ممنون میشم راهنمای کنن چون با چندتا فایل زدم جواب نداد
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 1 پاسخ
- 856 بازدید
سلام دوستان یه گوشی J710f دارم که آندرویدش 8 باینری 5 میخوام بعد از رایت کامبینیشن آندروید 6 بزنم اما باینری 5 برا اندروید 6 وجود نداره آیا میشه بعد از کامبینیش با باینری 5 آندروید 6 باینری 3 بزنم ؟
آخرین پاسخ توسط behroozashrafi, -
- 4 پاسخ
- 856 بازدید
سلام دوستان تبلت نوت ٨ مدل n5100 با اندرويد ٤.٤.٢آيكون تماس تو برنامه ها داره و فعاله ولى آيكونش با برنامه ها نيس كه تماس بگيريم باهاش در ضمن ريست فكتورى و فلش با چهار فايل انجام شده همونه
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 3 پاسخ
- 856 بازدید
سلام به همگی دوستان هر کاری میکنم این مدلو نمیتونم روت کنم با تمام superuse که داشتم تست شد با 3 مدل ریکاوری هم تست کردم ولی جواب نداد با جنتا superuse هم که تست میکردم گوشی رو ارم میموند مجبور میشدم فلش میکردم اگه کسی تست شده داره ممنون میشم ...
آخرین پاسخ توسط ramin 68, -
- 3 پاسخ
- 856 بازدید
سلام دوستان خسته نباشی من میخوام یه گوشی سامسونگ ت710ب اندروید 7 رو بدون این ک اطلاعاتش حإف بشه بردارم بدون باکس کسی راه حلی داره؟
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 3 پاسخ
- 856 بازدید
با سلام روش باز کردن قفل شبکه g357fz با اندروید 4.4.4 رو میخواستم
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
قفل شبکه j510
توسط alka30r- 1 پاسخ
- 856 بازدید
سلام دوستان و همکاران قفل شبکه j510 چطور میتونم باز کنم ؟ تازه کار هستم و قفل شبکه کلا باز نکردم نمیدونم دقیق چطور باز میشه ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 4 پاسخ
- 855 بازدید
گوشی a7108 دستم هست انتن نداره جا انتن یه دایره زده ...... 4 فایل اخرین ورژن زدم حل نشد... دانگرید کردم به اندروید 5 که فایل کامبی بزنم فایل کامبی رایت نمیشه میخوام فایل سرت بزنم یو اس بی دیباگ فعال نمیشه تا جای که من سراغ دارم این مدل فقط باید سیم کارت داخل گوشی باشه که دیباگ فعال میشه اما جون گوشی انتن نمیده باید راه نیست دیباگ فعال کنیم...
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 0 پاسخ
- 855 بازدید
سلام برای تغییر IMEI اول باید تبلت خودتونو روت کنید من با برنامه KING ROOT از سایت زیر دانلودش کردم KingRoot 5.0.1 for Android - Download و نصبش کنید در ضمن باید تبلتتونو MULTI USER کنید که برنامه SUPER USER رو استفاده می کنیم وقتی برنامه KING ROOT و SUPER USEاجرا می کنید حتما باید به اینترنت وصل باشید بعد از انجام روت کردن , MULTI USER یه آپ دیت براتون میاد اونو اوکی کنید بعد می تونید برید سراغ باکس Z3X تو قسمت REPAIR می تونید خیلی راحت IMEI تبلتتونو تغییر بدید... موفق باشیدً@*&،641ً@*&،641ً@*&،641
آخرین پاسخ توسط s0maye, -
- 1 پاسخ
- 855 بازدید
با سلام خدمت دوستان جذفFRP تمام مدلهای سامسونگ بدونه ریسک S7 & S7 Edge Frp Remove این گوشی در دومدل سی پی یو EXYNOSوQualcomm - USA MODELS Download:MEGA
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 0 پاسخ
- 855 بازدید
بنام خدا آموزش حل مشکل ثبت شبکه (no network) گوشی n910c سامسونگ توسط باکس z3x(بدون اکتیو) همانطور که همه مطلع هستید برای حل این مشکل باید باکس را اکتیو کنید تا در لیست z3x مدل n910c ساپورت شود و بتوانید فایل cert را رایت کنید در این آموزش به شما عزیزان یاد میدهیم که چطوری مشکل خود را بدون اکتیو کردن باکس حل کنید برای حل این مشکل گوشی خود را روت کنید ورژن 18.4 باکس z3x را نصب و باز کنید مدل n910t را انتخاب کنید و فایل cert زیر را بر روی گوشی رایت کنید بعد از رایت cert گوشی ریست میشود و مشکل حل میشود نکته : اگر بعد از حل شدن شبکه گوشی مشکل ریستارت شدن گوشی را داشتید فقط کافی گوشی را یکبار فلش کنید تا مشکل حل شود من با فایل (XEO-N910…
آخرین پاسخ توسط mehrzad0028, -
- 1 پاسخ
- 855 بازدید
سلام کسی میدونه بدون باکس چطوری میشه این مدل رو ترمیم بوت کرد ؟ کسی برا این مدل فایل sdc داره ؟
آخرین پاسخ توسط mohsen20, -
- 3 پاسخ
- 854 بازدید
سلام آموزش حذف frp j500h رو میخوام فوری نیاز دارم
آخرین پاسخ توسط navidamini, -
- 0 پاسخ
- 854 بازدید
دوستان و همکاران عزیز یه G850m هست یه مدت خودش کار میکرد بعداز چند وقت از دیروز کد آنلاک شبکه میخواد اصلا همچین چیزی امکان داره ؟! واسه آنلاکش چیکار باید کرد ؟! هیچ فایلی براش پیدا نمیکنم
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 4 پاسخ
- 853 بازدید
با سلام twrp برای j110h میخاستم ممنون میشم لطف کنید اینا جواب ندادن [h=3] twrp-3.1.1-0-j1acelte.img.tar[/h]وارد ریکاوری نمیشه دیگه
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 853 بازدید
سلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق آندروید5.0.2 میباشد اگه از دوستان کسی ریکاوری تست شده داره آپ کنه ممنونم میشم ضروریه؟
آخرین پاسخ توسط saeiduniquej,