تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
سلام و درود گوشی j5 داشتم با هات اسپات میشناخت ولی کانکنت نمیشد کافی مراحل زیر انجام بدین در قسمت نام نقطه دستیابی سپس در قسمت apn type مقدار زیر را دقیقا مثل نمونه قرار دهید . default,mms,supl تمام امیدوارم مفید باشه
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام دوستان یه G925F برام اومد گوشی چند دقیقه یکبار خاموش و روشن میشد و TWRP روی گوشی نصب بود منم گوشی رو فلش کردم اومد بالا ارور DRK داد فایل حل مشکل DRK زدم جواب نداد بعد روت کردم اومد بالا و سریال بیس نداشت الان با رایت فایل مودم و EFS سریال و بیس برگشته منتها نمیتونم روی گوشی یه سرت رایت کنم موقع رایت سرت ارور NV DATE میده فایل NV DATA رایت میکنم باز سریال وبیس میپره یه مشکل دیگه که داره اینه که کد های USSD رو اصلا نمیگیره حتی سریال گوشی رو هم نشون نمیده لطفا راهنمائی کنید ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام دوستان مخاطبین یکی از دوستانم به گفته خودشون نزدیک 4000هزار تا شماره بوده که پاک شده. راهی هست بشه ریکاوری کرد؟
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
در خواست فایل فلش سامسونگ
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
<OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> I9100GJPLPB_I9100GOJPLP7_I9100GXXLPV_HOME.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/007> Odin engine v(ID:3.1005).. <ID:0/007> File analysis.. <ID:0/007> SetupConnection.. <ID:0/007> Initialzation.. <ID:0/007> Get PIT for mapping.. <ID:0/007> Firmware update start.. <ID:0/007> SingleDownload. <ID:0/007> MLO <ID:0/007> NAND Write Start!! <ID:0/007> zImage <ID:0/007> modem.bin <ID:0/007> Sbl.bin <ID:0/007> cac…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام برای دانگرید این مدل از اندروید 7 به 6 ابتدا پسوند فایل اندروید 6 رو به tar تغییر داده بعد با استفاده از باکس z3x فایل چیده شود در قسمت cp تیک مودم رو برداشته و در bl فقط تیک param زده شود و بعد ب راحتی دانگرید میکنیم تست شده %100
آخرین پاسخ توسط davood0523, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
دوستان به فایل cert E700H نیاز دارم. توی اینترنت پیدا کردم ولی فقط یه سیم بود. پیشاپیش تشکر
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام دوستان این اصطلاح دایرکت چیه؟؟
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام دوستان من خیلی دنبال این فایل گشتم این گوشی خیلی بد قلقه ریکاوری کاستوم نصب میکردم زمانی میرفتم رو ریکاوری ریکاوری استوک بالا میومد چندتا فایل pre rootگرفتم نصب میکردم گوشی از ارم بالا نمیومد این فایل کاملا تست شده میباشد
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
اموزش مثلا شما یه گوشی برای root میاد موقع روت رو آرم میمونه ودر قسمت Recoveryتداخل ایجا میشه حالا نمیخواین اطلاعات طرف پاک بشه فایلCHECKSUM MODE OFF رایت کنید گوشی میاد بالا واطلاعات طرف پاک نمیشه ونیازی هم نیست فایل فلش حجم دار رایت کنید . دانلود
آخرین پاسخ توسط ehsangold, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
سلام.دوستان اگه کسی فایل efs گوشی samsung g355h رو داره ممنون میشم در اختیار منم قرار بده.تشکر
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
فایل روت در اندرویت 4.4.4 مدلهای H https://download.chainfire.eu/723/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-e73g-e73gxx-sme700h.zip F https://download.chainfire.eu/722/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-e7lte-e7ltexx-sme700f.zip معمولی 700 https://download.chainfire.eu/720/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-e7ltehktw-e7ltezs-sme7000.zip یا علی
آخرین پاسخ توسط بهمن آبسته, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
فایل cert سامسونگ s7562 با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
سلام به همگی دوستان هر کاری میکنم این مدلو نمیتونم روت کنم با تمام superuse که داشتم تست شد با 3 مدل ریکاوری هم تست کردم ولی جواب نداد با جنتا superuse هم که تست میکردم گوشی رو ارم میموند مجبور میشدم فلش میکردم اگه کسی تست شده داره ممنون میشم ...
آخرین پاسخ توسط ramin 68, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان گوشی s7262 سیم کارت شناسایی نمیکنه فقط تماس اظطراریه با چهار فایل فلش کردم درست نشد فایل مودم نداره درست بشه
آخرین پاسخ توسط tifo02, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
سلام وقتتون بخیر n900 مشکل شبکه داره .سریال و بیس باند داره .ارور روی شبکه ثبت نشده است میده فایل سرت روش رایت میکنم درست میشه ولی رسریالی که میاره مشکل همتا(سریال بطور همزمان روی چند گوشی و..) داره ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط ehsan_hd, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
دوستان سریال این گوشی 01 شده نه با z3x نه با bst ترمیم نمیشه دوستان مودم یا فایلی چیزی دارن براش تست کنم؟؟ یا راهی که بشه سریال رایت کرد
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
آموزش روت سامسونگ ace advance GT-S6800 درود دیده شده خیلی از دوستان با روت این مدل از گوشی مشکل دارند آموزشی که قرار داده شده صد در صد تست شده میباشد یو اس بی دیباگ باید فعال باشه نرم افزار srs root را از لینک پایین دانلود کنید دانلود گوشی را به سیستم وصل کرده گزینه Root All Method را بزنید ممکن است تا 10 دقیقه طول بکشد تا پایان کار صبور باشید =))=)) تمام..
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
برای دانگرید این مدل در اندروید7 از فایل زیر استفاده کنید. COMBINATION_FA51_N920CXXU3API1.zip | by stifilz for Galaxy Note 5
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
ترمیم بیس باند i8190 تست شده baseband : xxxx 1.Root کردن گوشی 2.نصب نرم افزار RootExplorer 3. دانلود فایل 4.unzip کردن این فایل و ریختن ان از طریق RootExplorer به این مسیر modemfs/PERM/PROT/ 5.ریست کردن گوشی تمام خرسند باشید
آخرین پاسخ توسط smaiil-abasi, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام.... هیچ جا رایگان پیدا نمیشه.... خدمت دوستان...100%تست شده... cert-A310f-by Ramin maleki
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
آخرین پاسخ توسط REDFORCE, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
سلام گوشی روی ارمه فلش هم نمیگیره
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
سلام ممنون میشم راهنمایی بفرمایید اگه تو سامسونگ بیس باند ناشناس باشه با چه راه هایی میشه حلش کرد ( اگه مشکل نرم افزاری باشه ) اگه سریال ناشناس باشه با null فرقشون چیه ریست efs کلا چه کارهایی انجام میده
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
دانلود مجموعه کامل از Qcn & Cert دانلود=P~
آخرین پاسخ توسط e30-851,