تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 900 بازدید
سلام و درود از لینک زیر استفاده کنید با کرک میراکل ارور داد با cm2حل شد http://www.gsm-developers.com/how-to-flash-fix-dead-phone-and-add-aln-to-samsung-e1207y/
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 4 پاسخ
- 898 بازدید
سلام اساتید عزیز میشه بدون اینکه قطعه سخت افزاری (باکس) رو داشت فایل cert یا qcn رو رایت کرد روی گوشی باکس کرک هم دانلود کردم ولی تهش ب بن بست خوردم
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 0 پاسخ
- 898 بازدید
فایل روت هم میتونید از لینک زیر دانلود کنید root file and flasher - Download - 4shared
آخرین پاسخ توسط sajad_gsm, -
- 0 پاسخ
- 897 بازدید
این کدها معمولا برای تست و استفاده تعمیرکاران هستش درضمن این کدها کامل نیستن!!! امیدوارم براتون کاربردی باشن
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 897 بازدید
qcnکمیاب SM-N7502 دانلــــود
آخرین پاسخ توسط majid.gsm11, -
- 1 پاسخ
- 897 بازدید
من آموزش آنلاک قفل صفحه گوشی های سامسونگ در حالت frp و oem روشن و یا خاموش بدون باکس رو از انجمن خریداری کردم و طبق آموزش پیش رفتم وهمه چیز بدون خطا بود حتی آخر هم گوشی با موفقیت فلش شد تا زمانی که می خواست بالا بیاد خطای زیر رو میزد و هر کاری می کردم گوشی بالا نمی یومد .... اگه کسی راهنمایی کنه ممنون می شم گوشی مشتری مونده رو دستم و گیر داده اطلاعاتم می خوام عذرخواهی میکنم بابت گذاشتن این پست اونجا توی نظرات گفتم ولی تا الان پاسخی نگرفتم گفتم اینجا بگم شاید کسی بدونه چون مشتری بدجور روی مخمه و بیرون نمی ره لینک آموزش http://www.gsm-developers.com/how-to-bypass-screen-lock-in-frp-on-or-oem-on-or-off/
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
کمک برای روت g532f
توسط eza68- 2 پاسخ
- 897 بازدید
سلام خدمت اساتید چگونه میتونم این گوشی را روتش کنم
آخرین پاسخ توسط ..::AtifGsm::.., -
- 1 پاسخ
- 897 بازدید
اموزش فارسی سازی سامسونگSamsung Galaxy S7 SM-G930Pبرای اولین بار در gsm-developers سلام دوستان همون طور میدوند این مدل به سفارش چین هست وفارسی نداره وکلان ساپورت فارسی نیست اموزش و فایهای مربوطه در دانلود سنتر قرار میگیره فردا اپلود میشه و فارسی ساز اندروید6هست تست شده بدونه باگ
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 4 پاسخ
- 896 بازدید
باسلام! این مدل گوشی که برای آنلاک شبکه اش اول MSL code نیاز است تا حالا کسی با باکسهای تعمیراتی آنلاک شبکه کرده و یا بدون اکونت کسی آنلاک این مدل را انجام داده؟ اگر کسی این مشکل را حل کرده لطفا همکاری کنید. و یا کدام راه حلی اگر باشد لطفا هدایت دهید. ممنون
آخرین پاسخ توسط shojaee, -
- 3 پاسخ
- 896 بازدید
با درود خدمت همکاران عزیز لطفا در مورد حذف frp مدل g531h اندروید 5.1.1 راهنمایی کنید ///
آخرین پاسخ توسط apadana22, -
مشکل عجیب i8190
توسط dj masud- 3 پاسخ
- 896 بازدید
با سلام گوشی روی ارم میمونه و به ریکاوری نمیره فلش هم فیلد میزنه حتی فایل سرور ورزنهای تست شده I8190NDXAMB1_QLBAMB1_v4.1.2_Repair_Firmware و I8190XXALJL و I8190XXAMG4
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 896 بازدید
آموزش حل مشکل coustom binery lock by frp j200h/ds بدون پاک شدن اطلاعات ***************************************************************** بریم سراغ آموزش: گوشی فوق رو با این فایل فلش کنید اینم مشخصات فایل: J200HXXU0AOIB_5.1.1_Pre_Rooted.tar.md5 تمام.ً@*&،632
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 2 پاسخ
- 895 بازدید
دوستان گوشی g570f دست مشتری بوده سریالش پریده فلش کنم یا فایل مخصوصی داره که رایت کنم با بکس دوستان راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط abolfazl6812, -
- 3 پاسخ
- 895 بازدید
سلام این گوشی اومده روی آرمه g360 سامسونگ MT 6572 ممنون میشم لینک دانلود بدید
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 5 پاسخ
- 894 بازدید
با عرض سلام.گوشی سامسونگ gt-i9060 رو میخام با برنامه adb backup ازش بکاپ بگیرم.پیغام "now umlock your device and confirm the backup operation" رو میده و بکاپ نمیگیره؟؟؟گوشی روت نیست چون گوشی های دیگه رو بدون روت گرفتم.رمز عبور و google account عم برداشتم باز جواب نمیده.لطفا راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟؟ sm-j510f رو میزنم پیغام kill server رو میده ؟؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط sohi12345, -
- 4 پاسخ
- 894 بازدید
سلام این گوشی با تک فایل i8160 فلش زدم off شد الان گوشی روشن نمیشه رو حالت دانلودینگ هم نمیره
آخرین پاسخ توسط eza68, -
- 3 پاسخ
- 894 بازدید
سلام دوستان میخوام پترن g935f رو بردارم هر کاری میکنم دیتا مونت نمیشه فایل بوت هم براش ساختم با روش aroma و nova هم تست کردم به بن بست خوردم.صدالبته هیچ کدوم از باکسا هم ج ندادن ممنون میشم راهنمایی کنین
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 3 پاسخ
- 893 بازدید
سلام گوگل اکانت داشت از لینک دوستومن رامو دانلود کردم فلش زدم اینجوری شده ممنون میشم راهنمایی کنید که چطوری از این حالت باید خارج شد http://gsm-developers.ir/thread10614.html#post36503 :( اینم عکس
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 0 پاسخ
- 892 بازدید
فایل cert و qcn سامسونگ SM-A700FD لینک دانلود Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! آپلودبوی,آپلود بوی & QCN.rar.html
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 2 پاسخ
- 892 بازدید
سلام اموزش روت samsung galexi s6 g920f اول از هر چیز از لینک زیر فایل روت رو دانلود کنید download.chainfire.eu/733/CF-Root1/CF-Auto-Root-zeroflte-zerofltexx-smg920f.zip?retrieve_file=1 وبعد از دانلود اکسترکت کنید وفایل md5 رو در قسمت pda قرار بدهید وگزینه start رو بزنید وزمانی که ریبوت شد. اومد بالا گوشی شما روت شده ..لذت ببرید
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 2 پاسخ
- 891 بازدید
HOW TO UNLOCK SAMSUNG E1200/E1200T/E1200Y WITH MIRACLE CARCK دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 4 پاسخ
- 891 بازدید
سلام دوستان p3100 هارد زدم بیس داره روت هم شده میخوام سریال خودشو رایت کنم ارورمیده با باکس اکتاپلاس و z3x میخواستم رایت کنم نشد x3xهم دارم adb رو هم میشناسه اخر ارور میده دوستان چکار کنم
آخرین پاسخ توسط abolfazl6812, -
- 3 پاسخ
- 891 بازدید
درخواست رام 4 فایله این مدل رو میخام . با تک فایل زدم گوشی موقع تماس خاموش روشن میشه.
آخرین پاسخ توسط tebyanmobile, -
- 2 پاسخ
- 891 بازدید
با سلام خدمت اساتید.مشتری خودش با ادین فلش زده یه رام بعد فلش روی ارم سامسونگه روی ریکاوری و دانلود مد هم نمیره
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 3 پاسخ
- 891 بازدید
با سلام روش باز کردن قفل شبکه g357fz با اندروید 4.4.4 رو میخواستم
آخرین پاسخ توسط MR.Ali,