آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش و مباحث نرم افزاری مربوط به دستگاه های شیائومی
119 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام خدمت همکاران محترم ازهمکاران میخاستم یه راهنمایی بگیرم یه دانگل یا باکس که بتونه بدون انلاک بوت لودر گوشی های شیائومی رو فلش بزنه اگه کسی میراکل ویا ای اف تی داره تجربیاتشو درمیون بذاره ممنون
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 6 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام این گوشی redmi 3 mi account داره و با این آموزش هم جواب نداد
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 2 پاسخ
- 932 بازدید
سلام دوستان کسی میتونه راهنمایی در مورد برداشتن mi account Redmi 4X کنه ممنون میشم گوشی فلش شده روی mi account گیر کرده ممنون میشم .
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 14 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام گوشی شیاومی مدل REDMI 4X امروز دوستم خاموش کرد وقتی اومد روشن کنه رو ارم هست.. مشکل از چی هست؟؟ چ جوری این گوشی رو خاموش کنند چون دست رو کلید پاور میزنه باز دوباره ریستارت میشه میاد رو ارم..گوشی خاموش بشه حداقل اینقدر روشن نباشه داغ کنه
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام در خدمتتان هستیم با نصب ریکاوری کاستوم و روت گوشی Mi A1 شیائومی این گوشی با اندروید وان گوگل ارائه شده است برای روت باید ابتدا بوتلودر را با روش زیر باز کنید آموزش آنلاک بوتلودر گوشی شیائومی Mi A1 بعد از آنلاک بوتلودر دو روش برای روت در اختیارتان قرار می دهیم روش اول روت با Magisk (بهترن روش روت) با نصب ریکاوری TWRP در این روش هم ریکاوری کاستوم نصب میکنیم هم روت ابتدا فایلهای زیر را دانلود نمایید دانلود TWRP برای MI A1 دانلود twrp-3.1.1-1-installer-tissot.zip دانلود Magisk-v13.4-Pixel-beta2-build1.zip …
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 957 بازدید
با سلام گوشی ردمی 5 به تازگی وارد بازار ایران شده است در این پست آموزش نصب ریکاوری کاستوم و روت گوشی را فر خواهید آموخت نام کد این گوشی Rosy می باشد پس اگر در سایتهای دانلود رامهای کاستوم یا ریکاوری این اسم را دیدید همان ردمی 5 می باشد قبل از هر کاری با آموزش زیر بوتلودر گوشی را باید باز کنید گزینه دیباگ را فعال کنید گوشی را به کامپیوتر متصل کنید تا درایورهای آن نصب شوند فایل ریکاوری را از لینک زیر دانلود کنید برنامه ADB را نیز دانلود نمایید minimal_adb_fastboot_v1.4.2(Gsm-Developer…
- 0 پاسخ
- 905 بازدید
با سلام گوشی ردمی 5 پلاس به تازگی وارد بازار ایران شده است در این پست آموزش نصب ریکاوری کاستوم و روت گوشی را فر خواهید آموخت نام کد این گوشی vince می باشد پس اگر در سایتهای دانلود رامهای کاستوم یا ریکاوری این اسم را دیدید همان ردمی 5 پلاس می باشد قبل از هر کاری با آموزش زیر بوتلودر گوشی را باید باز کنید گزینه دیباگ را فعال کنید گوشی را به کامپیوتر متصل کنید تا درایورهای آن نصب شوند فایل ریکاوری را از لینک زیر دانلود کنید برنامه ADB را نیز دانلود نمایید minimal_adb_fastboot_v1.4.2(Gs…
- 0 پاسخ
- 962 بازدید
با سلام گوشی ردمی نوت 5 به تازگی وارد بازار ایران شده است در این پست آموزش نصب ریکاوری کاستوم و روت گوشی را فرا خواهید آموخت نام کد این گوشی vince می باشد پس اگر در سایتهای دانلود رامهای کاستوم یا ریکاوری این اسم را دیدید همان ردمی نوت 5 می باشد قبل از هر کاری با آموزش زیر بوتلودر گوشی را باید باز کنید گزینه دیباگ را فعال کنید گوشی را به کامپیوتر متصل کنید تا درایورهای آن نصب شوند فایل ریکاوری را از لینک زیر دانلود کنید برنامه ADB را نیز دانلود نمایید minimal_adb_fastboot_…
- 2 پاسخ
- 821 بازدید
سلام یه گوشی redmi9t هست که بعد آپدیت پشت سر هم ریستارت میشه بعضی مواقع هم میره رو حالت ریکاوری ممنون میشم راهنمایی کنید تو حالت فستبوت اجازه رایت نمیده
آخرین پاسخ توسط em2017, -
- 0 پاسخ
- 512 بازدید
دانلود فایل Samsung_M205F_U1_8.0_Root_File DOWNLOAD FROM MEDIA FIRE
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 886 بازدید
فایل فلش حل مشکل خاموشی شیایومی redmi not 3 Google Drive – Virenscannerwarnung
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
NEW MI FLASH TOOL WITH USB BOOT REPAIR OPTION FREE Downloads This tool loads the purpose to support and repair boot rom Xiaomi When using this tool, the computer must install the drivers necessary full این نرم افزار برای تعمیربوت گوشهای Xiaomi ساخته شده است دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 694 بازدید
درود ب همه تست کد سامسونگ *#۰*# تست کد سونی *#*#۷۳۷۸۴۲۳#*#* تست کد htc: *#*#۳۴۲۴#*#* *#*#۴۶۳۶#*#* تست کد هواوی *#*#۲۸۴۶#*#* تست کد MI : *#*#۶۴۶۶۳#*#* تست کد ایسوس این کد را داخل ماشین حساب وارد نمایید .۱۲۳۴۵+= ❤️
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 1 پاسخ
- 887 بازدید
درود دوستان عزیز برای روت این مدل چ راهی هست مدل : redmi s2 miui 11 اندروید 9 از کینگ ارور میده : no root strategy available. root request received از سایت twrp فایل این گوشی را پیدا نکردم . دوستان لطفا کمک کنید. باتشکر
آخرین پاسخ توسط apadana22, -
- 7 پاسخ
- 1.3k بازدید
با درود خدمت دوستان . یا من گیج شدم یا کلا این مدل شیائومی بدقلقه دوستان لطفا یه راهنمایی جامع ساده و واقعا تست شده برای فلش این برند تخیلی بگید گوشی من max2 هستش . تشکر
آخرین پاسخ توسط apadana22, -
- 2 پاسخ
- 968 بازدید
سلام کسی هست راه حل داشته باشه؟ بدون باکس یا با کرک باکس ممنون
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام خدمت همکاران گرامی متد جدید برداشتن FRP سامسونگ در آندروید 9.0 تاریخ آپدیت( 15-7- 2019) * بدون استفاده از تال بک * بدون استفاده از سیم پین دار * بدون استفاده از یو تیوب * بدون استفاده از کامبینشن * بدون استفاده از سرویس آنلاین * راحت و بدون درد سر در حین 5 دقیقه اینم پسوورد فایل: mehran72m با تشکر از انجمن gsm-developers
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
MI 2A vJLB54.0 Factory ROM http://bigota.d.miui.com/JLB54.0/miui_MI2A_JLB54.0_48f53d8c3d_4.1.zip MI 2A vJLB52.0 Factory ROM http://bigota.d.miui.com/JLB52.0/miui_MI2A_JLB52.0_a87ec00e1f_4.1.zip MI 2A vJLB49.0 Factory ROM http://bigota.d.miui.com/JLB49.0/miui_MI2A_JLB49.0_0b8db80c72_4.1.zip MI 2A vJLB39.0 Factory ROM http://bigota.d.miui.com/JLB39.0/miui_MI2A_JLB39.0_e63314c56e_4.1.zip MI 2/2S v6.7.2.0 Factory ROM http://bigota.d.miui.com/V6.7.2.0.LXAMICH/miui_MI2Global_V6.7.2.0.LXAMICH_a8b0044965_5.0.zip MI 2/2S v6.6.1.0 Factory ROM http://bigota.d.miui.com/V6.6.1.0.LXAMICF/miui_MI2Global_V6.6.1.0.L…
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 2 پاسخ
- 595 بازدید
مجموعه بزرگی از فایلهای qcn برای دستگاه های xiaomi این فایل فشرده شامل 67 فایل است ، از جمله گوشی های جدید که هنوز منتشر نشده اند به امید موفقیت QCN مخفف Qualcomm Calibration Network است . فایل QCN حاوی اطلاعات شبکه (۲G,3G,4G) میباشد در مواقعی از فایل QCN استفاده میکنیم که بعد از فلش , آنلاک و … مشکلاتی از قبیل Not Register Network و یا مشکلات دیگر شبکه مواجه باشیم . در مدل دستگاه و QCN دقت کنید اشتباه در نصب ممکن است باعث پریدن Baseband دستگاه شما شود . قبل از استفاده از QCN بهتر است توسط باکس یا برنامه QPST از qcn (Backup) بگیرد . نحوه رایت با برنامه رایگان QPST یا دانگل و باکس های موجود XIAOMI QCN …
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
گوشی شیاموئی اکانت داشت سی پویا مدیا تک یه اموزش دیدم گوشی فرمت کرد بعد فلش کرد و اسه اکانت من هم طبق اموزش فرمت کردم حالا فلش میکنم این ارو میده فلش تولز چندتا رام و فلش تولز تعویض کردم هیچ جواب نداد
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 3 پاسخ
- 3.1k بازدید
سلام من بازی فری فایر رو دارم روی گوشیم با قابلیت دوال اپ یکی دیگه هم نصب کردم. منتهی وقتی میخوام دیتای بازی رو تو حافظه ی برنامه های همزاد یا همون duall app کپی یا انتقال بدم میزنه دسترسی رد شد یا تو zarchiver هم امتحان کردم میزنه access denied اصلا نمیتونم دیتا رو بریزم.خیلی گیرم خواهشا مشکلمو حل کنین ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط Amirghane, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
درود بر همگی این مدل گوشی هر کاری کردم نتونستم از frp رد شم اگه راه حل دیگری داره راهنمای کنید Minimal ADB and Fastboot Mi Account Unlock Tool_RomOnline.ir با این روشا نشد....اندروید 7.1.2
آخرین پاسخ توسط Omid.Abbasi, -
- 3 پاسخ
- 2k بازدید
دوستان باینری 8 هست مدل a520f است هیچ کامبنیشی یافت نمیشه و روش دستی روش جواب نمیده / راهی است جواب بدین ؟
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام دوستان این مدل رو میخواستم با bst سریال رو ترمیم کنم که اول گزینه erase imei رو زدم سریال پرید و الان میخوام سریال رایت کنم روش نمیشه و کانکت نمیشه cpu qualcomm هست دیاگ هم اکتیو میکنم باز جواب نمیده میخواستم بدونم آیا کابل خاصی داره برای رایت سریال تا کانکت بشه به گوشی و رایت کنه مثله uart برای سامسونگ؟ یا باکس یا دانگل دیگه ای هست این گوشی هارو بی دردسر ساپورت کنه و رپیر کنه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
آخرین پاسخ توسط s.enayatfar, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام با bst و هر برنامه ای ک بود امتحان کردم اما بعد از وصل شدن ب نت اکانت میخواد مشتریم فراموش کرده اکانت رو رام هم زدم با چنتا ورژن mi 10 و mi9
آخرین پاسخ توسط tmp peyman,