آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش و مباحث نرم افزاری مربوط به دستگاه های شیائومی
119 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 890 بازدید
باسلام خدمت همکاران این گوشیو اورده بودن برام که قفل بود..منم راستش اوردم رو حالت فست بوت با کرک میراکل وایپ دیتا زدم....حالا دیگه گوشی بالا نمیاد میره رو حالت mi suite .. من تاحالا شیایومی فلش نزدم... الان فقط fastboot میاد...دوستان ممنون میشم راهنمایی کنن الان چکار کنم
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 904 بازدید
با سلام گوشی ردمی 5 پلاس به تازگی وارد بازار ایران شده است در این پست آموزش نصب ریکاوری کاستوم و روت گوشی را فر خواهید آموخت نام کد این گوشی vince می باشد پس اگر در سایتهای دانلود رامهای کاستوم یا ریکاوری این اسم را دیدید همان ردمی 5 پلاس می باشد قبل از هر کاری با آموزش زیر بوتلودر گوشی را باید باز کنید گزینه دیباگ را فعال کنید گوشی را به کامپیوتر متصل کنید تا درایورهای آن نصب شوند فایل ریکاوری را از لینک زیر دانلود کنید برنامه ADB را نیز دانلود نمایید minimal_adb_fastboot_v1.4.2(Gs…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 961 بازدید
با سلام گوشی ردمی نوت 5 به تازگی وارد بازار ایران شده است در این پست آموزش نصب ریکاوری کاستوم و روت گوشی را فرا خواهید آموخت نام کد این گوشی vince می باشد پس اگر در سایتهای دانلود رامهای کاستوم یا ریکاوری این اسم را دیدید همان ردمی نوت 5 می باشد قبل از هر کاری با آموزش زیر بوتلودر گوشی را باید باز کنید گزینه دیباگ را فعال کنید گوشی را به کامپیوتر متصل کنید تا درایورهای آن نصب شوند فایل ریکاوری را از لینک زیر دانلود کنید برنامه ADB را نیز دانلود نمایید minimal_adb_fastboot_…
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام در خدمتتان هستیم با نصب ریکاوری کاستوم و روت گوشی Mi A1 شیائومی این گوشی با اندروید وان گوگل ارائه شده است برای روت باید ابتدا بوتلودر را با روش زیر باز کنید آموزش آنلاک بوتلودر گوشی شیائومی Mi A1 بعد از آنلاک بوتلودر دو روش برای روت در اختیارتان قرار می دهیم روش اول روت با Magisk (بهترن روش روت) با نصب ریکاوری TWRP در این روش هم ریکاوری کاستوم نصب میکنیم هم روت ابتدا فایلهای زیر را دانلود نمایید دانلود TWRP برای MI A1 دانلود twrp-3.1.1-1-installer-tissot.zip دانلود Magisk-v13.4-Pixel-beta2-build1.zip …
- 0 پاسخ
- 642 بازدید
سلام خدمت اساتید و همکاران گرامی گوشی شیاومی redmi note 5a با شماره فنی MDG6S برام اومده تصویر لوگو اوکیه فست بوت و ریکاوری اوکیه تا وارد اندروید میشه سفید میشه کسی داشته تجربه این مورد رو؟ همکارا میگن مشکل السیدی هست ولی چطور تو فست بوت اوکیه؟؟!!! رام هم زدم همینطوره
آخرین پاسخ توسط jimbo_raha, -
- 0 پاسخ
- 2.4k بازدید
اموزش کار نکردن برنامه های بانکی به علت روت از انجایی که بیشتر همکاران با مشکل کار نکردن برنامه های بانکی یا سایر برنامه ها که موقع باز کردن به علت ساختار امنیتی برنامه با گوشی های روت شده باز نمی شوند و خطا می دهند . با اموزش و روش اسان خدمت شما هستیم که می توانید به راحتی مشکل رو حل کنید . روش اول : برای اندروید پایین مناسب هست تا اندروید 6 که با این روش می توانید حل کنید . ابتدا برنامه Xposed Framework که قرار دادیم را روی گوشی نصب کنید . سپس برنامه RootCloak که قرار دادیم را روی گوشی نصب کنید . برنامه Xposed Framework را اجرا کنید و اجازه دسترسی به برنامه RootCloak بدهید . روش دوم…
آخرین پاسخ توسط Mldqlzade, -
- 0 پاسخ
- 452 بازدید
سلام دوستان حذف mi account این مدل خیلی راحته، گوشی رو به حالت fastboot ببرید، کرک میراکل رو باز کنید، به تب android برید، از اونجا در تب fastboot گزینه mi account remove رو بزنید.
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 0 پاسخ
- 1.9k بازدید
Mi PC Suite is the application which is used to manage Xiaomi devices. Since most Xiaomi users were unable to connect their devices to PCs using USB drivers Xiaomi company created this mobile phone manager for Xiaomi users. Now, with the help of Mi PC Suite users are able to manage their devices through Windows computers. In addition to device management, Mi PC Suite provides some advanced features such as unbricking, updating and flashing Xiaom devices to convince the users. By now Mi PC Suite 3.2.1.3111 English version is the latest version of the tool. But this English version does not work on Marshmallow devices Highlights Of Mi PC Suite back up and…
آخرین پاسخ توسط brian775, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
⚠️ امنیت جدید گوشیهای شیائومی در صورتی که Find my Device دستگاه روشن باشد ، حالت edl و download کار نخواهد کرد و همچنین میراکل و سایر باکسهای تعمیراتی دیگر نمیتوانند فرآیندی را انجام دهند! دوستان و همکاران در هنگام فلش زدن دقت کنید که متضرر نشید
آخرین پاسخ توسط Mldqlzade, -
- 0 پاسخ
- 863 بازدید
ترمیم بوت گوشی شیاومی XIAOMI REDMI2 ازgsm-developers.ir فلشر:http://bigota.d.miui.com/tools/MiPhone20140509.exe فایل فلش و انبریک:http://bigota.d.miui.com/V7.2.1.0.KHJMIDA/wt88047_global_images_V7.2.1.0.KHJMIDA_20160129.0000.14_4.4_global_12c9bd8065.tgz دوستان فایلها لینک مستقیم هستن یاعلی.
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
درود. من یه نوت هشت پرو دارم. برای ترمیم هردو سریال مدیاتک. اموزش حلب تک جواب نداده. البته روش قدیمی با انلاک بوتلودر . روش جدید به کار های سخت افزاری لازم داره. اگه کسی با انلاک بوتلودر دوسیم چنج کرده کمک کنه لطفا
آخرین پاسخ توسط Alipour, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان اگه امکانش هست کمکم کنید ممنون مشکل گوشی: روی آرم Inital Boot Ok! BB_CPU_PID : 6582 BB_CPU_NME : [MediaTek] MT6582_S00 BB_CPU_EXT : 0xCA01 , 0x8A00 , 0x0000 Processing BROM stage Settings for BROM configured! SecCfgVal : 0x00000000 BromVer : 0x00FF BLVersion : 0x0001 PreLoader : Active [ Boot with PL ] BootLdrSS : NORMAL with SPRELOADER Processing DA stage DA Select done, will use MTK_AllInOne_DA_v5.1620.10.01 Sending and initialize DA ... Running DA ver.4.2 on BBID : 0x87 NAND Flash : NOT INSTALLED eMMC Flash : 110100303034473930519996B49F51D1 Initialize Memory ... DRAM already initialized by Preloader DAgent sent , init HW now eMMC F…
آخرین پاسخ توسط behzad007, -
- 0 پاسخ
- 794 بازدید
سلام گوشی note4x روی آرم مونده با Miflash میخوام فلش کنم موقع رایت system.img ارور میده تو حالت edl هم امتحان کردم ارور میده با دستورات فست بوت هم همه ی پارتیشن ها رایت میشن به غیر از system.img
آخرین پاسخ توسط ahmad006, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
حل مشکل خاموشی کامل شیائومی Note 3 برای اولین بار از جی اس ام دولوپرز ****************************************************** سلام دوستان عزیز اگر به هر دلیلی بعد از رایت فریمور گوشی خاموش شد با رایت این رام که مخصوص فلش تولز است،گوشی رو زنده کنید. ***100% تست شده*** ****این مطالب تو هیچ سایتی مطرح نشده**** رایگان دانلود کنید. CPU:MT6795 Xiaomi_Note 3_deadboot_Fix Frimware_By.jalilzadeh
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 815 بازدید
سلام گوشی note4x روی آرم مونده با Miflash میخوام فلش کنم موقع رایت system.img ارور میده تو حالت edl هم امتحان کردم ارور میده با دستورات فست بوت هم همه ی پارتیشن ها رایت میشن به غیر از system.img
- 0 پاسخ
- 842 بازدید
- 0 پاسخ
- 988 بازدید
رام نایاب روت شده و منو فارسی گوشی شیائومی Redmi 3 Pro از جی اس ام دولوپرز *********************************************************************** سلام بر همه عزیزان قابل فلش با فلشر Miflash ******************************* Redmi 3 Pro Rooted & Farsi Firmware
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
سلام. ببخشید اگه کسی اطلاعات کامل داره این سوالارو جواب بده. ۱-الان واسه گوشیهای هواوی باکسی هست که قفل بدون حذف اطلاعات برداره؟ ۲-واسه سامسونگ با frp روشن باکسی هست که بدون حذف اطلاعات برداره؟ الان قیمت باکس های furious و اختاپوس lg و lg اکیتو z3x چند هست؟ اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه. اگه باکس دست دومم کسی سراغ داره زیر همین پست بنویسه چون خریدارم.
آخرین پاسخ توسط dr.karimian, -
- 0 پاسخ
- 794 بازدید
سلام شیائومی ردمی نوت 5 یه دفعه خاموش میشه هربار باید اتصال باتری رو قطع کنیم تا دوباره روشن بشه کسی میتونه راهنمایی؟کنه استادان عزیز ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط عباسkm, -
- 0 پاسخ
- 584 بازدید
سلام وقتی برنامه microsoft teams بسته هستش نوتیف چت یا حتی تماس رو نمیگیرم و به محض باز کردن برنامه تازه چتها و میسکال رو میگیرم طبق ویدیوی زیر هم پیش رفتم ولی درست نشد در واقع وقتی اپ بسته هست سیستم عامل اپ رو بیدار نمیکنه که تماس یا چت رو نشون بده که احتمال میدم یه مشکلی با push notif داره https://www.youtube.com/watch?v=HDR_CaO8nRg کسی همچین مشکلی با واتساپ و تلگرام و مایکروسافت تیمز سر نگرفتن چت یا تماس نداشته؟چه کارش کردید ؟
آخرین پاسخ توسط sia nami, -
- 0 پاسخ
- 545 بازدید
درود خدمت کاربران عزیز متاسفانه پس از ابدیت این مدل به اندروید 9 همکاران با مشکل تاچ مواجه میشن که کافیه فایل زیر رو دانلود و دستگاه رو مجددا به اندروید 8 دانگرید کنن J600GDXU3ARI7_ODM3ARJ1 در ساپورت Z3X موجود میباشد
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 604 بازدید
فایل های مورد نیاز کامبینیشن COMBINATION_FAC_FA80_J600GDXU3ARH5 دانلود فریمور با مشخصه J600GUBU3ARH3 دانلود نحوه انجام کار: کامبینیشن رو فلش کنید پس از لود کامل گوشی و بالا اومدن در محیط کامبینیشن وارد تنظیمات شده و تیک OEM رو بزنید دستگاه رو در حالت دانلود مود برده و فریمور معرفی شده را رایت نمایید دستگاه بدون مشکل FRP بالا خواهد آمد موفق و پیروز باشید
- 0 پاسخ
- 679 بازدید
فایل های مورد نیاز کامبینیشن J600GDXU4 دانلود فریمور با مشخصه U4 دانلود نحوه انجام کار: کامبینیشن رو فلش کنید پس از لود کامل گوشی و بالا اومدن در محیط کامبینیشن وارد تنظیمات شده و ADB رو به حالت ENABLE تغییر دهید فریمور رو به صورت AP در اودین رایت کنید با استفاده از ابزار ADB باکس Z3X اقدام به آنلاک FRP نمایید موفق و پیروز باشید
- 0 پاسخ
- 508 بازدید
دانلود فایل Samsung_M205F_U1_8.0_Root_File DOWNLOAD FROM MEDIA FIRE
- 0 پاسخ
- 946 بازدید
سلام یه گوشی شیائومی redmi 4a برام اوردن قفل mi acount دار اینو من فلش کامل زدم اوکی میشه تا که به وای یا انترنت وصل میکنم دوباره اکانت میاد گوشی قفل میشه دوستان راهی هست برای حذف کامل
آخرین پاسخ توسط omid ghorbani,