آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش و مباحث نرم افزاری مربوط به دستگاه های شیائومی
119 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 994 بازدید
سلام. ببخشید اگه کسی اطلاعات کامل داره این سوالارو جواب بده. ۱-الان واسه گوشیهای هواوی باکسی هست که قفل بدون حذف اطلاعات برداره؟ ۲-واسه سامسونگ با frp روشن باکسی هست که بدون حذف اطلاعات برداره؟ الان قیمت باکس های furious و اختاپوس lg و lg اکیتو z3x چند هست؟ اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه. اگه باکس دست دومم کسی سراغ داره زیر همین پست بنویسه چون خریدارم.
آخرین پاسخ توسط dr.karimian, -
- 14 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام گوشی شیاومی مدل REDMI 4X امروز دوستم خاموش کرد وقتی اومد روشن کنه رو ارم هست.. مشکل از چی هست؟؟ چ جوری این گوشی رو خاموش کنند چون دست رو کلید پاور میزنه باز دوباره ریستارت میشه میاد رو ارم..گوشی خاموش بشه حداقل اینقدر روشن نباشه داغ کنه
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 10 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام گوشی Xiaomi Mi 5s Plus مدل عددی 2016070 پس از آپدیت توسط مشتری خاموش شده الان پورت edl گوشی شناسایی می شود ولی رام رایت نمی شود
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 25 پاسخ
- 3.1k بازدید
گوشی قفل هست هر کاری کردم به حالت ریکاوری نرفت انگار نداره لطفا راهنمایی کنید کابل edl هم دارم هرکاری کردم دانگل بست شناسی نکرد سی پو گوشی هم کولکام هست اندروید 5.1.1
- 0 پاسخ
- 615 بازدید
سلام خدمت اساتید و همکاران گرامی گوشی شیاومی redmi note 5a با شماره فنی MDG6S برام اومده تصویر لوگو اوکیه فست بوت و ریکاوری اوکیه تا وارد اندروید میشه سفید میشه کسی داشته تجربه این مورد رو؟ همکارا میگن مشکل السیدی هست ولی چطور تو فست بوت اوکیه؟؟!!! رام هم زدم همینطوره
آخرین پاسخ توسط jimbo_raha, -
- 6 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام این گوشی redmi 3 mi account داره و با این آموزش هم جواب نداد
- 2 پاسخ
- 916 بازدید
سلام کسی هست راه حل داشته باشه؟ بدون باکس یا با کرک باکس ممنون
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
درود بر همگی این مدل گوشی هر کاری کردم نتونستم از frp رد شم اگه راه حل دیگری داره راهنمای کنید Minimal ADB and Fastboot Mi Account Unlock Tool_RomOnline.ir با این روشا نشد....اندروید 7.1.2
آخرین پاسخ توسط Omid.Abbasi, -
- 3 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام گوشیهای شیائومی در بازار ایران با مدلهای مختلفی موجود می باشند این گوشیها دارایی اکانت خود شرکت به نام Mi Account می باشند برای استفاده از بیشتر برنامه ها و لذت بردن از رابط شیائومی به این اکانت نیاز می باشد اما در صورتی که آنرا فراموش کنید و گوشی شما ریستارت شود بدون وارد کردن اکانت نمی توانید از آن استفاده کنید دقیقا مانند اکانت گوگل و مسئله FRP می باشد ابزارهای و روشهای زیادی برای عبور از اکنت وجود دارند ما امروز یک ابزار کم حجم و ساده را برای عبور از Mi Account را برایتان معرفی می کنیم برای شروع ابتدا برنامه را از لینک زیر دانلود نمایید…
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 2 پاسخ
- 893 بازدید
سلام دوستان کسی میتونه راهنمایی در مورد برداشتن mi account Redmi 4X کنه ممنون میشم گوشی فلش شده روی mi account گیر کرده ممنون میشم .
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
دوستان عزیز کسی میتونه در مورد frp redmi 4x راهنمایی کنه ممنون میشم .
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 811 بازدید
با سلام ..گوشی در حین کار خاموش شده و تو حالت 9008 فقط شناسایی میشه . احتیاج ب دامپ xml برای هوا داشتم
آخرین پاسخ توسط mili_n, -
- 0 پاسخ
- 910 بازدید
سلام یه گوشی شیائومی redmi 4a برام اوردن قفل mi acount دار اینو من فلش کامل زدم اوکی میشه تا که به وای یا انترنت وصل میکنم دوباره اکانت میاد گوشی قفل میشه دوستان راهی هست برای حذف کامل
آخرین پاسخ توسط omid ghorbani, -
- 6 پاسخ
- 1.4k بازدید
گوشی اکانت داره لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام در خصوص گوشی Mi A1 بیشتر اموزشهایش را کامل کردیم اکنون اگر اکانت گوگل دارید و با فرمت گوشی آنرا فراموش کردید چطور با استفاده از آموزش زیر براحتی آنرا را باز کنید این عملیات در فست بوت انجام می شود ابتدا برنامه زیر ر ادانلود نمایید minimal_adb_fastboot_v1.4.2(Gsm-Developers) گوشی را خاموش و با گرفتن ولوم – و پاور به فست بوت ببرید اکنون گوشی را به کامپیوتر متصل نمایید برنامه فست بوت که بالا دانلود کردید را اجرا نمایید برای اطمینان از متصل بودن ابتدا کد زیر را وارد نمایید fastboot devices بعد از آن بوت…
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام در خدمتتان هستیم با نصب ریکاوری کاستوم و روت گوشی Mi A1 شیائومی این گوشی با اندروید وان گوگل ارائه شده است برای روت باید ابتدا بوتلودر را با روش زیر باز کنید آموزش آنلاک بوتلودر گوشی شیائومی Mi A1 بعد از آنلاک بوتلودر دو روش برای روت در اختیارتان قرار می دهیم روش اول روت با Magisk (بهترن روش روت) با نصب ریکاوری TWRP در این روش هم ریکاوری کاستوم نصب میکنیم هم روت ابتدا فایلهای زیر را دانلود نمایید دانلود TWRP برای MI A1 دانلود twrp-3.1.1-1-installer-tissot.zip دانلود Magisk-v13.4-Pixel-beta2-build1.zip …
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 917 بازدید
با سلام گوشی ردمی نوت 5 به تازگی وارد بازار ایران شده است در این پست آموزش نصب ریکاوری کاستوم و روت گوشی را فرا خواهید آموخت نام کد این گوشی vince می باشد پس اگر در سایتهای دانلود رامهای کاستوم یا ریکاوری این اسم را دیدید همان ردمی نوت 5 می باشد قبل از هر کاری با آموزش زیر بوتلودر گوشی را باید باز کنید گزینه دیباگ را فعال کنید گوشی را به کامپیوتر متصل کنید تا درایورهای آن نصب شوند فایل ریکاوری را از لینک زیر دانلود کنید برنامه ADB را نیز دانلود نمایید minimal_adb_fastboot_…
- 1 پاسخ
- 858 بازدید
باسلام خدمت همکاران این گوشیو اورده بودن برام که قفل بود..منم راستش اوردم رو حالت فست بوت با کرک میراکل وایپ دیتا زدم....حالا دیگه گوشی بالا نمیاد میره رو حالت mi suite .. من تاحالا شیایومی فلش نزدم... الان فقط fastboot میاد...دوستان ممنون میشم راهنمایی کنن الان چکار کنم
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 2 پاسخ
- 990 بازدید
بر روی گزینه Build Number بزنید اکنون گزینه Developer options اضافه می شود در آنجا تیک USB Debugging و OEM Unlock را بزنید گوشی نیز بالاتر از 30 درصد شارژ داشته باشد مراحل باز کردن بوتلودر گوشی Mi A1 گوشی Mi A1 را خاموش کنید با گرفتن ولوم پایین گوشی را روشن نمایید اکنون گوشی شما در حالت فست بوت می باشد آنرا به کامپیوتر متصل نمایید برنامه adb که نصب را اجرا نمایید با دستور زیر از وصل بودن گوشی مطمئن شوید fastboot devices اگر گوشیتان وصل نبود درایورهای شما حتما خوب نصب نیستند اگر گوشی وصل بود با دس…
- 0 پاسخ
- 868 بازدید
با سلام گوشی ردمی 5 پلاس به تازگی وارد بازار ایران شده است در این پست آموزش نصب ریکاوری کاستوم و روت گوشی را فر خواهید آموخت نام کد این گوشی vince می باشد پس اگر در سایتهای دانلود رامهای کاستوم یا ریکاوری این اسم را دیدید همان ردمی 5 پلاس می باشد قبل از هر کاری با آموزش زیر بوتلودر گوشی را باید باز کنید گزینه دیباگ را فعال کنید گوشی را به کامپیوتر متصل کنید تا درایورهای آن نصب شوند فایل ریکاوری را از لینک زیر دانلود کنید برنامه ADB را نیز دانلود نمایید minimal_adb_fastboot_v1.4.2(Gs…
- 0 پاسخ
- 924 بازدید
با سلام گوشی ردمی 5 به تازگی وارد بازار ایران شده است در این پست آموزش نصب ریکاوری کاستوم و روت گوشی را فر خواهید آموخت نام کد این گوشی Rosy می باشد پس اگر در سایتهای دانلود رامهای کاستوم یا ریکاوری این اسم را دیدید همان ردمی 5 می باشد قبل از هر کاری با آموزش زیر بوتلودر گوشی را باید باز کنید گزینه دیباگ را فعال کنید گوشی را به کامپیوتر متصل کنید تا درایورهای آن نصب شوند فایل ریکاوری را از لینک زیر دانلود کنید برنامه ADB را نیز دانلود نمایید minimal_adb_fastboot_v1.4.2(Gsm-Developer…
- 3 پاسخ
- 1.8k بازدید
با سلام در این آموزش چگونگی باز کردن بوتلودر گوشیهای شیائومی با استفاده از Mi flash tool را یاد میگیریم برای باز کردن بوتلودر گوشیهای شیائومی باید از خود شرکت اجازه را گرفت با باز کردن بوتلودر می توانید روت و رامهای سفارشی شده نصب کنید آماده سازی باز کردن بوتلودر گارانتی دستگاه شما را از بین می برد از اطلاعات خود پیشتیان تهیه کنید چون تمام اطلاعات پاک می شوند گزینه USB Debugging را مانند عکس زیر فعال کنید …
- 10 پاسخ
- 2.1k بازدید
با سلام گوشی اکانت شیاعموی و کد داشت بردمش edl مد با دانگل bst رست کردم انجام داد الان روی edl مد مونده دکمه هارو هم 30 ثانیه گرفتم نشد باطری در اوردم جا زدم نشد راه حلی داره
آخرین پاسخ توسط tmp peyman, -
- 1 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام با یک مقاله اختصاصی در رابطه با EDL در خدمتتان هستم حالت EDL مخفف Emergency Download Mode می باشد که از نامش مشخص هست برای فلش در حالت اضطراری مورد استفاده قرار میگیرد این حالت فقط در گوشیهای با پردازنده کوالکام وجود دارد معمولا در گوشیهای بریک شده با حالت 9008 هستند این درایو همان حالت EDL می باشد وقتی که گوشی شما هارد بریک شود این حالت به کمکتان می آید بخصوص در گوشیهای شیائومی اما در بسیاری از گوشیهای دارایی پردازنده کوالکام این حالت توسط شرکت سازنده گوشی قفل شده است مثلا در گوشیهای سامسونگ یکی از راح…
آخرین پاسخ توسط sa33d, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام دوستان این مدل رو میخواستم با bst سریال رو ترمیم کنم که اول گزینه erase imei رو زدم سریال پرید و الان میخوام سریال رایت کنم روش نمیشه و کانکت نمیشه cpu qualcomm هست دیاگ هم اکتیو میکنم باز جواب نمیده میخواستم بدونم آیا کابل خاصی داره برای رایت سریال تا کانکت بشه به گوشی و رایت کنه مثله uart برای سامسونگ؟ یا باکس یا دانگل دیگه ای هست این گوشی هارو بی دردسر ساپورت کنه و رپیر کنه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
آخرین پاسخ توسط s.enayatfar,