آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش و مباحث نرم افزاری مربوط به دستگاه های شیائومی
119 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 749 بازدید
سلام شیائومی ردمی نوت 5 یه دفعه خاموش میشه هربار باید اتصال باتری رو قطع کنیم تا دوباره روشن بشه کسی میتونه راهنمایی؟کنه استادان عزیز ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط عباسkm, -
- 8 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام دوستان سیستم من متاسفانه یوتیوب نمیاره ...عزیزان راهکار بدید تشکر....
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 3 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام در این آموزش به چگونگی آنبریک گوشیهای بریک شده شیائومی می پردازیم از علائم بریک شدن گوشیها می توان به موارد زیر اشاره کرد فلش کاستوم رام نامناسب گیر کردن گوشی بر روی لگو گوشی روشن نمی شود گوشی وارد ریکاوری نمی شود فلش و برگشتن به رام MIUI فایلهای زیر را دانلود نمایید MiFlashSetup_eng v7.4.25 minimal_adb_fastboot_v1.4.2(Gsm-Developers) همچنین از سایت زیر فایل فست بوت رام گلبوال خود را دانلود نمایید دانلود رام فست بوت شیائومی سعی کنید رام Global Stable را دانلود نمایید …
آخرین پاسخ توسط ahmad006, -
- 1 پاسخ
- 875 بازدید
سلام گوشی note4x روی آرم مونده با Miflash میخوام فلش کنم موقع رایت system.img ارور میده تو حالت edl هم امتحان کردم ارور میده با دستورات فست بوت هم همه ی پارتیشن ها رایت میشن به غیر از system.img
- 0 پاسخ
- 794 بازدید
سلام گوشی note4x روی آرم مونده با Miflash میخوام فلش کنم موقع رایت system.img ارور میده تو حالت edl هم امتحان کردم ارور میده با دستورات فست بوت هم همه ی پارتیشن ها رایت میشن به غیر از system.img
- 0 پاسخ
- 767 بازدید
- 0 پاسخ
- 743 بازدید
- 1 پاسخ
- 1.7k بازدید
درود ترمیم سریال شیائومی بدون باکس آموزش انجام کار و لینک برنامه های لازم داخل فایل هست. اموزش ساده و بصورت تصویری می باشد رمز فایل:developers.com Xiaomi Redmi MIUI 9 Reapir IMEI Without box.rar
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 9 پاسخ
- 1.5k بازدید
دوستان گوشی سریالش 000 شده روش کار کردم بیس باندش پرید < مشتری هم میخاد مثل روز اولش کنید لطفا کمکم کنید
آخرین پاسخ توسط behnam0900, -
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان این موبایل mi cluod فعال هست و هنگام روشن شدن رمز رو میخواد.از طریق edl میرم و mi cloud رو غیر فعال میکنم موبایل هم بالا میاد مشکلی نداره ولی به محض اتصال به اینترنت mi cloud دوباره فعال میشه کسی از دوستان میدونه مشکل رو چطوری رفع کنم؟
آخرین پاسخ توسط hamedhhpp, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
دوستان گوشی فوق رمز pin داره Redmi Pro Premium لطفا راهنمایی کنید چطوری برش دارم
آخرین پاسخ توسط abolfazl6812, -
- 0 پاسخ
- 652 بازدید
دوستان گوشی فوق رمز pin داره Redmi Pro Premium لطفا راهنمایی کنید چطوری برش دارم
آخرین پاسخ توسط abolfazl6812, -
- 6 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان یه شیائومی mi a1 هست که روی لوگو گیر کرده مسیخوام فلشش کنم ولی نه از طریق دستور fast boot و نه از طریق برنامه mi unlock میشه انلاکش کرد.فک کنم به خاطر اینه که oem unlocking خاموشه و منم دسترسی ندارم که بخوام روشنش کنم یه عکس از خطا هنگام انلاک میگذذارم ببینید.دوستان اگر کسی میتونه در این مورد کمک کنه.تشکر
آخرین پاسخ توسط dr.karimian, -
- 1 پاسخ
- 814 بازدید
ویژگی ها ویژگی ها: در حالت فست بوت قابلیت خواندن اطلاعات شناسایی گوشی قبل از فلش فلش فلش فایل های زیپ از طریق Sideload (از طریق کاستوم ریکاوری) خواندن و نوشتن سریال IMEI (فقط برای سری ایتنل) آنلاک بوتلودر پاک کردن User data و Cache حذف FRP نصب کاستوم ریکاوری (TWRP) روت و آنروت ( ایسوس، اینتل و شیائومی) حذف قفل FRM ترمیم بیس باند و سریال فعال کردن User Mode حذف اکانت (مانند Micloud) پاک کردن NVM و EFS گوشی های سامسونگ فلش با پشتیبانی از تمامی مدل ها فکتوری ریست حذف…
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
mi account
توسط sajjad-ali- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان در مورد mi account گوشی های شیائومی توضیح بدین وقتی گوشی روشنه به چه صورت mi account رو غیر فعال کنیم باتشکر
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
Xiaomi flash tool is a Xiaomi Inc official flashing utility which was specially designed to flash any Xiaomi handset to reveal the best carrier from the smart apparatus. If you are also waiting to reveal everything from your handset too? simply follow the flashing guide given below. Download Xioami Flash Tool Here I have managed to get the official link for Xiaomi flash tool latest editions. Navigate to the site from here. There are many third-party apps are available on the internet but do not get the tool from unauthorized sites. Key Notes To Remember On Xiaomi Flash Tool This is a product for only to execute on Qualcomm Xioami handsets and this will perf…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 904 بازدید
سلام دوستان کسی لینک دانلود فایل فلش این مدل رو داره؟
آخرین پاسخ توسط hadi9823, -
- 9 پاسخ
- 1.2k بازدید
گوشی شیاموئی اکانت داشت سی پویا مدیا تک یه اموزش دیدم گوشی فرمت کرد بعد فلش کرد و اسه اکانت من هم طبق اموزش فرمت کردم حالا فلش میکنم این ارو میده فلش تولز چندتا رام و فلش تولز تعویض کردم هیچ جواب نداد
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 24 پاسخ
- 2.6k بازدید
گوشی اکانت شیاموئی داره انگار این مدل با فلش اکانت حذف میشه redmi note 4 سی پو گوشی هم مدیا تک هست اندروید 6.0 با اموزش ها تو انجمن رفت اوکی میزنه اما اکانت همچنان سر جای خود هست
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 1 پاسخ
- 878 بازدید
ایا امکانش هست بدون انلاک بوتلودر تغییر منطقه از چین به نسخه جهانی داد یا کسی از دوستان انلاک فوری انجام میدن
آخرین پاسخ توسط behnam0900, -
- 0 پاسخ
- 1.9k بازدید
Mi PC Suite is the application which is used to manage Xiaomi devices. Since most Xiaomi users were unable to connect their devices to PCs using USB drivers Xiaomi company created this mobile phone manager for Xiaomi users. Now, with the help of Mi PC Suite users are able to manage their devices through Windows computers. In addition to device management, Mi PC Suite provides some advanced features such as unbricking, updating and flashing Xiaom devices to convince the users. By now Mi PC Suite 3.2.1.3111 English version is the latest version of the tool. But this English version does not work on Marshmallow devices Highlights Of Mi PC Suite back up and…
آخرین پاسخ توسط brian775, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
The Xiaomi MI PC Suite is developed by MIUI developers to give the excellent management tool for all the precious MI Android Smartphone and Tablet users. The latest edition was released recently with amazing features to give awesome experience to their devices. Recently they have updated this great tool with many features and lots of bugs have been fixed. Note: If you are a new member of this tool please read the whole guide before you enter the process. And you need to consider a safe download before commencing the installation method. Why MI PC Suite is so special? There are special advantages and features have included in the latest edition of the utility…
آخرین پاسخ توسط brookfieldmatilda, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
سلام یه redmi 5 plus meg7 برام آوردن mi acount داره هرکاری کردم باز نشد با bst cm2 و بقیعه کرک باکس تست کردم حل نشد دوستان راهی روشی چیزی داره رهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط omid ghorbani, -
- 14 پاسخ
- 1.8k بازدید
با سلام دوستان من رام های شیاومی رو از خود سایت شیاومی میگیرم... اما یک چیز رو متوجه نمیشم اونم اینه که مثلا رام یک گوشی رو دانلود کردم از کجا بفهمم اون رام از طریق خود گوشی اپدیت میشه یااز طریق فست بوت و ... از کجا باید بفهمیمیم؟؟
- 3 پاسخ
- 943 بازدید
درود خدمت همکاران عزیز گوشی روی آرم هست میخوام فلش بزنم کوالکام هست. فایلش رو دانلود کردم (miui_HM4XGlobal_V9.2.5.0.NAMMIEK_c6f74c37a1_7.1) فایل از زیپ درآوردم عکس رو ضمیمه میکنم لطفا بگید که کدوم فایل رو در فلش تولز مخصوص شیائومی قرار بدم؟
آخرین پاسخ توسط alirez.harivandi,