آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش و مباحث نرم افزاری مربوط به دستگاه های شیائومی
119 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
سلام و وقت بخیر خدمت بینندگان عزیز در خدمتتان هستم با قسمت سوم سری آموزش های تعمیرات نرم افزاری موبایل (آموزش و موارد مرتبط با فلش گوشی های سامسونگ) در این قسمت به توضیحات و نکات های کلیدی زیادی پرداخته شده و همینطور سعی شده از روش های بهتری برای انتقال مفاهیم آموزشی استفاده شود. چه چیزی در این ویدیو توضیح داده شده ؟ توضیحات گوشی های بادا و بدون سیستم عامل توضیحات مختصر در خصوص فلش گوشی های سامسونگ بدون سیستم عامل توضیحات محتصر در خصوص فلش گوشی های سامسونگ بادا …
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 25 پاسخ
- 3.2k بازدید
گوشی قفل هست هر کاری کردم به حالت ریکاوری نرفت انگار نداره لطفا راهنمایی کنید کابل edl هم دارم هرکاری کردم دانگل بست شناسی نکرد سی پو گوشی هم کولکام هست اندروید 5.1.1
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 24 پاسخ
- 2.7k بازدید
گوشی اکانت شیاموئی داره انگار این مدل با فلش اکانت حذف میشه redmi note 4 سی پو گوشی هم مدیا تک هست اندروید 6.0 با اموزش ها تو انجمن رفت اوکی میزنه اما اکانت همچنان سر جای خود هست
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 14 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام گوشی شیاومی مدل REDMI 4X امروز دوستم خاموش کرد وقتی اومد روشن کنه رو ارم هست.. مشکل از چی هست؟؟ چ جوری این گوشی رو خاموش کنند چون دست رو کلید پاور میزنه باز دوباره ریستارت میشه میاد رو ارم..گوشی خاموش بشه حداقل اینقدر روشن نباشه داغ کنه
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 14 پاسخ
- 2k بازدید
با سلام دوستان من رام های شیاومی رو از خود سایت شیاومی میگیرم... اما یک چیز رو متوجه نمیشم اونم اینه که مثلا رام یک گوشی رو دانلود کردم از کجا بفهمم اون رام از طریق خود گوشی اپدیت میشه یااز طریق فست بوت و ... از کجا باید بفهمیمیم؟؟
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 10 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام گوشی Xiaomi Mi 5s Plus مدل عددی 2016070 پس از آپدیت توسط مشتری خاموش شده الان پورت edl گوشی شناسایی می شود ولی رام رایت نمی شود
- 10 پاسخ
- 2.2k بازدید
با سلام گوشی اکانت شیاعموی و کد داشت بردمش edl مد با دانگل bst رست کردم انجام داد الان روی edl مد مونده دکمه هارو هم 30 ثانیه گرفتم نشد باطری در اوردم جا زدم نشد راه حلی داره
آخرین پاسخ توسط tmp peyman, -
- 9 پاسخ
- 1.5k بازدید
دوستان گوشی سریالش 000 شده روش کار کردم بیس باندش پرید < مشتری هم میخاد مثل روز اولش کنید لطفا کمکم کنید
آخرین پاسخ توسط behnam0900, -
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
گوشی شیاموئی اکانت داشت سی پویا مدیا تک یه اموزش دیدم گوشی فرمت کرد بعد فلش کرد و اسه اکانت من هم طبق اموزش فرمت کردم حالا فلش میکنم این ارو میده فلش تولز چندتا رام و فلش تولز تعویض کردم هیچ جواب نداد
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 9 پاسخ
- 2.8k بازدید
هنگام آنلاک گوشیهای شیائومی ممکن هست با خطاهای مواجه شوید عملیات ممکن هست در 50 درصد گیر کنند یا با خطای Couldn’t Verify Device مواجه شوید در این پست سعی می کنیم روشهای رو برای حل این مشکلات ارائه دهیم در روش بالا هنگام آنلاک حتما سعی کنید از برنامه گذر از تحریم استفاده کنید در اولین قدم اما باز در برخی مدلها ممکن هست با خطاهای زیر مواجه شوید Bootloader Unlock Stuck at 50%. Couldn’t Verify device error. Current Account is Different from the Account Info on the Device error. گاهی با صبر و تست در یکی دو روز آینده این مش…
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 9 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام میخام واسه گوشی های شیائمی باکس بگیرم یه باکس کامل میخام مولتی برند نباشه که چند مدل بزنه یا چند مدل نزنه مثلا واسه گوشی های سامسونگ کامل ترین و به صرفه ترین باکس z3x هست میخام کامل باشه ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط وثوقی, -
- 8 پاسخ
- 4.8k بازدید
درود خدمت دوستان .. بریم سراغ اموزش ... دوستان این گوشی بعضی مواقع بعد از فلش صحفه گوشی سیاه میشه به این صورت که .. گوشی بالا میاد ولی تصویر نداره... شما هر بیلد نامبر بالایی هم بزنی باز تاثیری نداره برای حل این مشکل.. کافیه فقط این رامی که قرار میدم رو دانلود کنید وروی گوشی فلش کنید.. موفق باشید رام فارسی هم داره... لینک دانلود: Samsung Galaxy Star Pro S7262 تهیه و تنظیم:میثم فرزام....
آخرین پاسخ توسط naser555, -
- 8 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام دوستان سیستم من متاسفانه یوتیوب نمیاره ...عزیزان راهکار بدید تشکر....
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 7 پاسخ
- 1.3k بازدید
با درود خدمت دوستان . یا من گیج شدم یا کلا این مدل شیائومی بدقلقه دوستان لطفا یه راهنمایی جامع ساده و واقعا تست شده برای فلش این برند تخیلی بگید گوشی من max2 هستش . تشکر
آخرین پاسخ توسط apadana22, -
- 7 پاسخ
- 3k بازدید
سلام خسته نباشید گوشی g532f ریجستری شد و انتنش پرید همکارم اومد سرت رایت کرد و شبکه اش تماس اضطراری شده سیم کارت میخونه و انتن نداره اگه کسی این مشکل رو حل کرده راهنمایی کنه ممنون
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 6 پاسخ
- 1.4k بازدید
گوشی اکانت داره لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام عرض ادب دوستان. این مدل رو میگه دادم تهران فلش کردن منتها سریالش الان با کارتن یکی نیست میخوام سریال خود گوشی رو بزنم منتها چیزی پیدا نکردم bst پشتیبانی نمیکنه تو سریال اینفو هم میگیری سی پی یو رو مدیاتک میزنه با infinity هم نمیزنه ...
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
دوستان عزیز کسی میتونه در مورد frp redmi 4x راهنمایی کنه ممنون میشم .
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 6 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام دوستان یه شیائومی mi a1 هست که روی لوگو گیر کرده مسیخوام فلشش کنم ولی نه از طریق دستور fast boot و نه از طریق برنامه mi unlock میشه انلاکش کرد.فک کنم به خاطر اینه که oem unlocking خاموشه و منم دسترسی ندارم که بخوام روشنش کنم یه عکس از خطا هنگام انلاک میگذذارم ببینید.دوستان اگر کسی میتونه در این مورد کمک کنه.تشکر
آخرین پاسخ توسط dr.karimian, -
- 6 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام این گوشی redmi 3 mi account داره و با این آموزش هم جواب نداد
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان این موبایل mi cluod فعال هست و هنگام روشن شدن رمز رو میخواد.از طریق edl میرم و mi cloud رو غیر فعال میکنم موبایل هم بالا میاد مشکلی نداره ولی به محض اتصال به اینترنت mi cloud دوباره فعال میشه کسی از دوستان میدونه مشکل رو چطوری رفع کنم؟
آخرین پاسخ توسط hamedhhpp, -
- 5 پاسخ
- 846 بازدید
⭕️ آموزش ساده و آسان . ⭕️ در عرض 5 دقیقه . ⭕️ با استفاده از کرک میراکل . ⭕️ بدون حالت EDL . ⭕️ در حالت ریکاوری . ⭕️ آموزش تصویری . ⭕️ تست شده ... ⚙️ آموزش : آموزش خیلی ساده است اول کرک میراکل را دانلود اجرا میکنید به تب های Android > ADB(extra) > Mi Remove All Lock رفته و گوشی را در حالت ریکاوری وصل میکنید و گذینه Mi Remove All Lock را میزنید بعد گوشی ریبوت میشه و بعد چند دقیقه روشن میشه و بدون اکانت بالا میاد در آخر usb دیباگ گوشی را فعال کنید و وصل کامپیوتر کنید و گذینه Mi Disable Account را بزنید و تمام ....موفق باشد
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 5 پاسخ
- 1.2k بازدید
دوستان گوشی فوق رمز pin داره Redmi Pro Premium لطفا راهنمایی کنید چطوری برش دارم
آخرین پاسخ توسط abolfazl6812, -
- 4 پاسخ
- 2.1k بازدید
شاید براتون پیش امده باشه که با فلش کردن فایل730xگوشی مشکل سریال پیدا کنه.بعد کلی گشتن یه راه پیدا کردم تو سایت حلب تک خودش توضیح داده. LENOVO TB3-730X_ROOT_RAIPER IMEI BY AMIR.ALHSAN.rar
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
مشکل با frp xiaomi
توسط mavi- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
از دوستان کسی تا حالا گوشی رو ریست frp زده ؟ xiaomi redmi note 3
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei,