مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 8 پاسخ
- 1.5k بازدید
باسلام... من رام اندروید ۶ سامسونگ که ریپک میکنم اوکی هست فارسی هم میشه ولی وای فای از کار میفته و فعال نمیشه.. تا اندروید ۵ اوکی هست ولی اندروید ۶ وای فای مشکل پیدا میکنه... ممنون میشم راهنمایی کنید...
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 1.5k بازدید
نقش فایل scatter.txt موجود در رام مدیاتک این فایل قطعا کرنل و فایل پارتیشنی نیستش از انجا که از نامش پیداست فایل با فرمت txt میباشد و میتوانید با نرم افزارهایی همچون notpad++ فایل را باز کنید . آدرس پارتیشن کرنل های موجود در رام و فایل هایی که قرار است از طریق فلشر روی هارد گوشی رایت شود به صورت hex در فایل scater.txt درج شده است در این فایل آدرس شروع رایت فایل یعنی begin address و پایان آدرس رایت فایل یعنی end address درج شده است و با نداشتن اطلاعات کافی در مورد هارد و کدهای hex دستکاری این آدرس ها میتواند موجب هارد بریک شود گوشی شود.
- 3 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان محترم همانطوری که در جریان هستید کرنل های کاستوم ریکاوری که از سوی توسعه دهندگان ارایه میشوند امکانات بسیار جالبی در اختیار مصرف کننده و همینطور خود توسعه دهنده در اختیار میگذارد. به عبارتی شما میتوانید با ساخت اسکریپت تغییرات مختلفی روی دستگاه اعمال کنید . میتوانید پچ برای انلاک قفل ، حذف فایلهای اضافی از رام ، رام کاستوم ، حذف انواع ویروس ها و .... درست کنید و پچ ساخته شده را از قسمت install ریکاوری کاستوم رایت کنید. حال اینکار بستگی به ابتکار شما دارد که چه نوع پچی درست کنید که چه نوع تغییراتی در گوشی اعمال شود. در این بخش از اموزش یاد خواهید گرفت که چطور یک اسکریپت درست کنید تا بتوانید تغییرات دلخواه از طریق ریکاوری کاستوم ا…
- 1 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام امروز ساخت کرنل را براتون آماده کردم این آموزش بیشتر بر روی گوشیهای سونی تمرکز میکند ولی میشود برای دستگاهای دیگر نیز استفاده شود آموزش بر روی سیستم اوبنتو میباشد پس نسخه به روز اوبنتو نصب باشد برای شروع نیاز به دانلود سورس کرنل می باشد از لینکهای زیر سورس کرنل را دانلود کنید اگر گوشیتون مدل دیگه ای هست با یک جستجوی ساده می تونید سورس رو پیدا کنید با دقت به فریمور گوشی خود در تنظیمات کرنل متناسب را دانلود کنید نصب کتابخانه ها و آماده سازی محیط برای شروع باید محیط سیستم عامل را آماده کنیم برای این کار ترمینال را باز کنید کد زیر را وارد کنید >sudo apt-get install -y b…
آخرین پاسخ توسط setareh724, -
- 1 پاسخ
- 1.5k بازدید
درود دوستان اسکریپتی رو براتون آماده کردم که میتونید به راحتی هر چه تمام تر و فقط در 30 ثانیه قفل گوگل گوشی G4 با اندروید 6 رو BYPASS کنید شات: لینک خرید و دانلود اسکریپت حذف FRP گوشیLG G4 با اندروید 5 و 6 - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام خدمت همراهان همیشگی و دوستدران توسعه اندروید امروز براتون برنامه dsixda’s Android Kitchen را می خوام معرفی کنم این برنامه برای کسانی خوب است که افرادی که می خواهند یاد بگیرند چگونه کاستوم رام درست کنند یا سرعت ساختن کاستوم رام خود را بالا ببرند با این برنامه مسیر ساخت آسانتر می شود و وقت بیشتری ذخیره می شود آشپزخانه اندروید شما را اتوماتیک یه یک توسعه دهنده تبدیل نمی کند فقط با رابط کاربری آسان خود جزییات زیاد را پنهان می کند تا گیج نشوید اگر کمی با دستورات یونیکس آشنایی دارید کا شما خیلی خوب است ولی آموزش که پایین میزارم در حد شروع خوب است ولی یادگیری اولیه دستورات یونیکس ضروری است پس با ما همراه باشید …
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 4 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان محترم امروز نیز در خدمتتان هستیم با اموزش ویدیوئی حل تمامی ارورهای موجود به هنگام کامپایل فایل apk بعضی اوقات به هنگام کامپایل نرم افزار بعد از انجام ویرایشات به ارورهایی برخورد میکنیم . برای اینکه توضیحات این نوع ارور ها به صورت متنی گنگ هستش لازم دانستیم آموزش ویدیوئی با توضیحات جامع ارایه بدیم تا مورد استفاده عزیزان باشد. ویدیو زیر توضیح دهنده تمامی موارد هستش. لینک ویدیوئی حل تمامی ارورها هنگام کامپایل فایل apk موفق باشید
- 14 پاسخ
- 1.5k بازدید
خسته نباشید من کامل مراحل رو انجام میدیم با برنامه ASSAYYED_KITCHEN_V1.82_STABLEGsm-Developers از گوشی رام رو میگیرم حجم رو هم از گوشی میزنم به بیت هم دقت میکنم ولی وقتی رایت میکنم فایل رو ارور میده سیستم خواهشا اگه راهی هست لطفا کمک کنید
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 1 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام من در این تایپیک قصد دارم مجموعه ارورهایی که در هنگام کار با اندروید استدیو مواجه میشم را قرار بدم .دوستان دیگه هم میتونند همین کار را در این قسمت انجام دهند وکسانی که این مشکلات را حل کرده اند پاسخ دهند. با تشکر
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 4 پاسخ
- 1.5k بازدید
با یک آموزش پورت دیگه در خدمتتون هستیم این آموزش کلی و شامل تمام دستگاهای دارایی پردازنده کوالکام می شود در این آموزش منظور از پورت رامی که می خواهید پورت کنید منظور از بیس رام نیز رامی که اکنون روی دستگاه شما اجرا می شود در مرحله اول بیس را در یک پوشه استخراج کنید(cm یا AOSP ) رام پورت را نیز در یک پوشه استخراج کنید فایلهای زیر را نیز دانلود کنید Download فایلها را درون دو پوشه بیس و پورت بگذارید فایلهای که دارید >boot.img file_contexts META-INF system.new.dat (compressed /system) system.patch.dat system.transfer.list آموزش بر روی اوبنتو می باشد باید فایل dat را به ext4 imgتغییر…
- 0 پاسخ
- 1.5k بازدید
قبلا آموزشی که قرار داده بودیم برای کاربران ویندوز بود،به درخواست یکی از کاربران بهترین آموزش نصب APKTOOL را برای اوبونتو براتون آماده کردم روش عادی نصب به صورت دستی دانلود برنامه و قرار دادن در مسیر /usr/local/bin می باشد ولی براتون یک اسکریپت قرار می دم که اتوماتیک APKTOOL را آپدیت و نصب می کند فایل زیر را دانلود کنید APKTool_for_Ubuntu_(Automate_Installation) بعد از دانلود برنامه آنرا استخراج کنید و از خود پوشه در ترمینال کد زیر را وارد کنید >./Script.sh اگر کد بالا جواب نداد به proprieties فایل برید و آنرا قابل اجرا کنید(executable) کدهای پایه به صورت زیر هستند apktool if framework-res…
- 6 پاسخ
- 1.4k بازدید
در خدمتتان هستم با فایلی برای فارسی سازی دایمی y560-l01-02 تمامی بیلدنامبرا لینک دانلود
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام بنده پس از حذف تلگرام و نصب مجدد آن دیگر موفق دریافت کد فعال سازی نمی شوم و در صفحه phone verification گیر می کند. اگر امکانش هست راهنمائی بفرمائید.
آخرین پاسخ توسط asghar1986, -
- 4 پاسخ
- 1.4k بازدید
با این نرم افزار راحت میتوانید از قسمت های مختلف رام سامسونگ دامپ بگیرید یا رام قابل فلش با ساختار های .img و .img.ext4 بسازید دانلود تشکر فراموش نشه
آخرین پاسخ توسط arash6684, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
نقش کرنل sboot،sbl در فریمور برندهای سامسونگ کرنل sboot در رامهای سامسونگ به عنوان کرنل بوتلودر شناخته میشود. این کرنل وظیفه بروزرسانی بوتلودر گوشی (دانلود مد ، بوتلودر مد) را دارد و تغییرات امنیتی جدید در این فایل کلید میخورد.(از جمله بروزرسانی امنیتی frp و...) این فایل به آسانی مدیفای نمیشود یا کلا قابل مدیفای نیست موفق باشید
- 1 پاسخ
- 1.4k بازدید
در بخش اول آموزش به چگونگی قرار دادن یک برنامه در تنظیمات بعنوان یک گزینه پرداختیم در این بخش قرار دادن گزینه در منو فرعی تنظیمات می پردازیم آموزش اضافه کردن برنامه یا گزینه به تنظیمات(بخش اول) در این آموزش ما در منوی فرعی display settings برنامه On-screen-buttons را اضافه می کنیم در اینجا ما به یک منبع اضافی نیاز داریم به نام android:key که کلید اصلی هر برنامه ای است اگر android:key اصلی را نیافتید،مقدار android:key را در مرجع ids.xml می دهیم برای شروع اول برنامه On screen button را دیکامپایل کنید دنبال منابع میریم در AndroidManifest.xml همان طور که می بینید ما android:targetPackage=”cn.kyle.gn.Nav…
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
قبلا در برخی پستهای معرفی بهترین رامهای کاستوم به این موضوع اشاره کرده بودم که رام Paranoid Android توسعهش متوقف شده است توسعه دهندگان این رام تاریخ مشخصی برای عرضه دوباره رام نگفته بودند اکنون این رام با اندروید 7.1.2 و کنترل جدید رنگ و Pie کنترل برگشته است با ما باشید تا ببینیم در سایه توسعه دهندگان Paranoid Android چه چیزی را آماده کرده اند اولین تغییر این است که نسخه اندروید اکنون 7.1.2 می باشد یک امتیازی که برای گروه دارد این نسخه اندروید سبکتر شدن و یک کرنل بهتر و بدون لگ می باشد حتی توسعه دهندگان رام Paranoid Android ادعا دارند که کیفیت عکس در دو دستگاه OnePlus 3 and OnePlus 3T را نسبت به رام رسمی اکسیژن افزایش داده اند ک…
- 7 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران محترم بنده بعد تغییرات و حتی بدون تغییرات در setting وقتی میخوام فایل رو کامپایل کنم این ارور رو میده ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 3 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام با ساده ترین روش پورت ریکاوری CWM برای پردازندهای مدیاتک در خدمت شما هستیم پیشنیاز این روش نصب بودن درایورهای گوشی و برنامه mtk droid می باشد که از لینک زیر می تونید دانلودش کنید البته باید گوشیتون هم روت باشه و برنامه Busybox نیز نصب باشه از گزینه دولوپر در گوشی تیک USB debugging را فعال کنید برنامه MTK Droid tools را اجرا و گوشی خود را به سیستم وصل کنید باید رنگ چراغ سمت چپ برنامه به رنگ سبز درآیید یعنی گوشی شما روت و Busybox نصب است اکنون گزینه ‘root,backup,recovery را انتخاب و گزینه ‘to use boot from phone’ را انتخاب کنید بعد از آن روی ‘recovery and boot’ کلیک کنید میبینید که یک گزینه make cwm…
آخرین پاسخ توسط ehsan14756, -
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام خدمت اساتید.چند تا سوال برنامه نویسی داشتم. 1.تو سی شارپ میشه به هر برنامه مقدار حافظه مشخصی تخصیص داد؟ ۲. وقتی یه پنجره جدید میسازی با چه کدی فرم رو ببندیم که حافظه به سیستم برگرده. من پنجره یا منو ها رو که میبندم حافظه ازاد نمیشه با دستور this.close و destroyed .امتحان کردم نشد.
آخرین پاسخ توسط arash-developer, -
- 4 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام خدمت تمام عزیزان اینبار با رام فارسی htc desire 816h_g در خدمت شما هستم نسخه کوک شده توسط RA.Majid و تیم توسعه دهنده جی اس ام دولوپر برای اولین بار در دنیای جی اس ام cpu : MT6592v OPGL200 D816h قابلیت فلش با sp flashtool اندروید 4.4.2 فول روت =)) دوستان عزیز این رام بر 816h و 816g جواب میده و تست شده است. البته فقط اونایی که cpu mt6592v باشند. این رام در بخش رام های کوک شده قرار میگیره :x:x
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام گاهی یک رام دارایی زبان فارسی نمی باشد مثلا یک رام LOS14.1 داریم و زبان فارسی نداره یا راحت میتونید فایل زبان را از یک رام جهانی سامسونگ به رام چینی انتقال بدید امروز یک برنامه براتون معرفی میکنم که خیلی راحت با چند کلیک زبان فارسی رو اضافه میکنید فقط باید فایل apk که زبان فارسی در آن قرار داره رو داشته باشید بعنوان مثال فایلهای APK هم نام به اسم SystemUI.apk را کنار هم قرار میدهید بعد یک فایل SystemUI.apk اصلی قرار میدیم و از چندین فایل SystemUI.apk میتونیم زبان اضافه کنیم تا رام بشه multi-languages برای شروع کار برنامه را از لینک زیر دانلود نمایید برنامه را دانلود و بر روی apk-lang-ext…
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان محترم . همانطوری که در جریان هستید ساختار رامها باهم متفاوت هستند به همین خاطر نحوه ریپک آنها نیز متفاوت میباشد. در این قسمت از اموزش یاد خواهید گرفت که چطور یک رام با ساختار ext2 را ریپک کنید و یا ساختار system.img را چطور تبدیل به ext2 بکنید. با ما همراه باشید. از تایپک زیر ابزارهای مورد نیاز را دانلود کنید. >http://gsm-developers.ir/thread11303.html#post39027 با استفاده از اموزش زیر فایل system.img را ریپک کنید. >http://gsm-developers.ir/thread11298.html سپس خروجی system.img که دارید را در دایرکتوری ابزار کپی کرده و cmd را در دایرکتوری باز کنید. ( کلید shift موجود در کیبورد را بگیرید سپس راست…
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز بنده بعد از چند روز جستجو بلاخره امروز موفق با نصب اوبونتو شدم و با موفقیت نصب و ریستارت شد ولی وقتی سیستم رو روشن میکنم مستقیم میره روی ویندوز دوستان ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید که واقعا کلافه شدم:u_e406:
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام امروز برنامه ای را براتون معرفی می کنم که دارایی رابط کاربری برای ساین کردن می باشد برنامه بر پایه کدهای signapk.jar می باشد و با کشیدن و رها کردن فایل به راحتی کار می کند برنامه با چهار کلید مختلف ساین می کند Test, Platform, Media, Shared برای کار با برنامه نخست فایل برنامه را از لینک زیر دانلود نمایید برنامه را دانلود و اجرا بکنید میتوانید فایلها را بکشید درون برنامه یا با زدن دکمه Choose Apk فایل خود را انتخاب نمایید در منوی تنظیمات نیز مانند زیر می باشد مسیر ذخیره فایل رو می تونید انتخاب کنید مسیر رو خالی بزارید همان پوشه فایل ذخیره می شود حالت ساین سریع هم اگر ف…
آخرین پاسخ توسط mohsen8,