مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
آنلاک موفقیت آمیز هوآیی y221-u22 اندروید 4.4.2 توسط نرم افزار قدرتمند GSD Android Tool
توسط MR.Majid- 0 پاسخ
- 828 بازدید
آنلاک موفقیت آمیز هوآیی y221-u22 اندروید 4.4.2 توسط نرم افزار قدرتمند GSD Android Tool @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ توجه برای رفع ارور موقع آنلاک کردن دکمه ولوم کم رو نگهدارید سپس فلش کنید. شات:
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 880 بازدید
آنلاک موفقیت آمیز هوآیی y520-u22 اندروید 4.4.2 توسط نرم افزار قدرمند GSD Android Tool ***************************************************************************** شات:
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 7 پاسخ
- 12.9k بازدید
درود بارها و بارها پیش اومده که ما نرم افزار کارا از مورلوکال جهت سهولت و تسریع روند سرعت کارمون برای فارسی سازی استفاده کنیم خب همینجور که میدونید توی اندروید بالا نیاز به اجرای adb shell داریم که تقریبا یکم وقت گیره با اسکریپتی که براتون آماده کردم میتونید فقط با زدن یک کلید از مورلوکال استفاده کنید گوشی رو در حالت usb debuging وصل کنید و بعد کلید1 و enter شات: دانلود نسخه 1.0 از: Gsm developers More locale Auto Change Config.rar | by vampire_99 for Generic Device/Other دانلود نسخه2.0 از: MEGA
آخرین پاسخ توسط se7en.net, -
- 8 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام اکثر ابزارهای ریپک سیستم موجود در سایت لینک هاشون خراب شده و دانلود نمیشن علاوه بر این قبلا ازاونا استفاده میکردم ابزارهای خوبی نبودن همه مشکل دارن مدام و ارور های بیت و ...میدن ابزار مناسب تری نیست این کار انجام بده اگه نیست پ لطفا لینک ابزارهای قبلی رو درست کنید ممنون
آخرین پاسخ توسط ehsangold, -
- 6 پاسخ
- 2.2k بازدید
درود دوستان برنامه ای که بهتون معرفی میکنم ابزاریه که میتونید باش frp گوشی های: _xiaomi _motorola _lenovo _deep _yophoria رو در حالت fastboot بردارید آموزش در پوشه موجوده اسکرین شات: دانلود از: MEGA gsm-developers Frp Unlocker.rar | by vampire_99 for Generic Device/Other پسوورد اجرا: gsmdevelopers
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
درود دوستان عزیزم توسط این برنامه کم حجم میتونید frp گوشی های htc رو توی حالت fastboot بردارید شات: دانلود از: Gsm Developers HTC FRP UNLOCKER.rar | by vampire_99 for Generic Device/Other با تشکر از ilya
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام وقت بخیر لطفا برنامه های مور نیاز برای آن پک و ری پک کردن فایل های اندرید رو بهم بگید ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 10 پاسخ
- 27.6k بازدید
ابزاری برای بردن به حالت دانلودینگ گوشی های سامسونگ با یک کلیک @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ با عرض سلام خسته نباشید دوستان عزیز شاید براتون پیش اومده باشد گوشی رو میخواهید فلش کنید ولی متاسفانه گوشی نمیره به حالت دانلودینگ . یا این که کلید های ولوم گوشی مشکل داشته باشد. با زدن گزینه 1 به طور خودکار میره رو حالت دانلودینگ اینم شات: Downloading-SAMSUNG-MR.Majid پسورد فایل:MR.Majid
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 616 بازدید
سلام با استفاده از این ابزار براحتی می تونید فایل ها و برنامه های خود را ساین کنید فایل ساین نشده رو در پوشه input بذارید و برنامه رو اجرا کنید اتوماتیک ساین میشه و تو پوشه output فایل جدید قرار داده میشه >http://s8.picofile.com/file/8292920534/sign_em_parstel94.zip.html
آخرین پاسخ توسط parstel94, -
- 0 پاسخ
- 758 بازدید
از اساتید کسی میدونه چجوری میتونم گوشیو با هر وسیله ای به مودم وصل کنم؟
آخرین پاسخ توسط reza.a, -
- 1 پاسخ
- 865 بازدید
آیا میشه رام را قبل از فلش زدن در کامپیوتر اجرا کرد؟
- 1 پاسخ
- 671 بازدید
با سلام خدمت ایلیا جان تا اینجا اون قسمت هایی که آموزش داده بودید را آموختیم و به لطف شما و اموزشهای خوب و عالیتان توانستم رامهایی را ویرایش و زبان فارسی را اضافه کنم و برای رامهایی مانند سری کوالکام هوآوی پچ هایی ساختم که میشه با جایگزینی فایل های ویرایش شده فارسی کرد و یه سوال؟ در اندروید 5 هم میشه با ویرایش فایل های آموزش داد شده و جایگزینی فارسی کرد یا امنیتشون بالاست؟ اما سه تا مشکل بزرگی که دارم اینه که : 1-رامهایی مدیا تک که بعد از ریپک توسط فلش تول خطا میده رو برطرف کم و هر بار مجبور به بکاپ توسط ام تی کی دروید نشوم؟ 2-رامهایی سامسونگ رو بتونیم توسط اودین رایت کنیم و خطا نده؟ 3-سومی هم رامهای اندروید 5 ویرایش های انها هست؟ ممنون میشم آموزشها ادامه پیدا …
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز امروز نیز در خدمتتان هستیم با فایل I9192 RvSecuRitY CSC MODE برای انلاک تمامی قفلها (پین پنرن پسورد اکانت جی میل ...) بدون پاک شدن اطلاعات بدون نیاز به دیباگ - روت و... برای اولین بار توسط ILYA20 این کرنل کارش چیست ؟ انلاک پین - پترن - پسورد - قفل جیمیل و... بدون پاک شده اطلاعات و در عرض چند ثانیه و فلش به صورت اودین اسکرین شات: نحوه استفاده از این فایل : فقط از طریق اودین فلش کرده و به هیچی دست نزنید کرنل به صرت خودکار انلاک کرده و گوشی بالا خواهد اومد... لینک دانلود : >[/font][/color][/right] http://support.gsm-developers.ir/dl/index.php?folder=UnZTZW…
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 2 پاسخ
- 977 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستیم با فایل RvSecuRitY S7562 CSC MODE UNLOCK ALL CODE برای انلاک تمامی قفل های S7562 با یک کلیک بدون نیاز به روت نصب ریکاوری و فعال بودن دیباگ فلش به صورت CSC مود با اودین بدون پاک شدن اطلاعات برای اولین بار توسط ILYA20 ین فایل کارش چیست ؟ انلاک پین - پترن - پسورد و... بدون از دست دادن اطلاعات اسکرین شات نحوه استفاده از این فایل در قسمت PDA اودین فلش کنید و به هیچی دست نزنید ... گوشی انلاک شده و بالا خواهد اومد ... لینک دانلود : >[/font][/color][/right] http://support.gsm-developers.ir/dl/index.php?folder=UnZTZWN1Uml0WS9TQU1TVU5HL1M3…
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستیم با کرنل RvsEcuRitY برای انلاک تمامی قفل ها G900H برای اولین بار در دنیای جی اس ام این کرنل کارش چیه انلاک کد پین پترن پسورد اثرانگشت مدل G900H تمامی نسخه های اندروید نحوه استفاده ...؟ فلش با اودین و انتخاب گزینه FIX CODE ... لینک دانلود : >[/font][/color]http://support.gsm-developers.ir/dl/index.php?folder=UnZTZWN1Uml0WS9TQU1TVU5HL0c5MDBI[color=#101010][font=BYekan] دوستان بنده این رو روی 4.4.2 ---4.4.4 تست کردم ولی برای تمامی نسخه های اندروید فیکس شده ... موفق باشید و ماندگار این فایل اختصاصی کاربران VIP و…
آخرین پاسخ توسط ghalbehamed, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستیم با کرنل RvSecuRitY برای انلاک تمامی قفل ها N900 NOT3 برای اولین بار توسط ILYA20 این کرنل کارش چیست ؟ انلاک قفل های پین - پسورد - پترن - و ... در تمامی نسخه های اندروید بدون پاک کردن اطلاعات بدون اسیب رساندن به بخش های امنیتی گوشی اسکرین شات : نحوه استفاده از این کرنل : فلش با اودین و انتخاب گزینه فیکس کد لینک دانلود: >http://support.gsm-developers.ir/dl11/download/vip/RvSecuRitY/SAMSUNG/n900%20not3/n900%20rvsecurity.zip موفق باشید
- 1 پاسخ
- 921 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان ... امروز نیز در خدمتتان هستیم با کرنل RvSecuRitY برای انلاک تمامی قفل های NOT3 N9005 برای اولین بار در دنیای جی اس ام کار این کرنل چیست انلاک کد | پین | پترن | پسورد بدون پاک کردن اطلاعات و بدون اسیب رساندن به بخش های امنیتی در کمترین زمان اسکرین شات: حوه استفاده از این کرنل : فلش با اودین و انتخاب گزینه fix code DOWNLOAD LINK: >http://support.gsm-developers.ir/dl/index.php?folder=UnZTZWN1Uml0WS9TQU1TVU5HL045MDA1 بر روی نسخه های 4.4.2-4.4.4 تست شده موفق باشید و ماندگار
- 10 پاسخ
- 2k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان بعد از یک مدت خواب زمستانی طولانی هم اکنون در خدمتتون هستم .:4: راستش برخی از دوستان شاکی شدن که کم کار شدم ولی نزدیکان من شاهد هستند سخت داشتیم روی پروسه مرکز دانلود کار میکردیم که به کمال رسیده خدا را شکر. حالا این کرنل RvSecuRitY و حقوق آن چی هست؟ [h=3][/h]فایل آنلاک قفل امنیتی RvSecuRitY ارائه شده اختصاص تیم امنیتی جی اس ام دولوپرز بوده و انتشار آن در صفحات اینترنتی و آرائه آن به دوستان و آشنایان غیر قانونی هست و ما هیچ گونه راضی نیستیم و هر چقدر درآمد از این فایل شود کاملا حرام بوده و پیگرد قانونی دارد. همینطور این متد اختصاصی هست و دستبرد به سورس مدیفای شده کار غیر اخلاقی و غیر خرفه ای بوده و از طرف وکلای ما پیگیری میشو…
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 7 پاسخ
- 1.6k بازدید
ارایه نرم افزاری جهت آنپک و ریپک فایل system.img ***************************************************** با سلام و درود خدمت دوستان عزیز ... در این پست قسط دارم نرم افزاری بهتون معرفی کنم جهت آنپک و ریپک فایل system.img قبلا استاد ایلیا عزیز بسیار راجب آنپک و ریپک توضیح دادند ... بنده نرم افزاری رو که بهتون ارایه میدم چند کار میتونه انجام بده: 1 . آنپک فایل system.img.boot.img و فایل ریکاوری 2 . با این نرم افزار میتونید تمامی ویروس های موجود در در رام های mtk رو حذف کنید.هر گونه ویروس جدیدی که باشد و .... بزودی آموزش بصورت کامل و تصویری ارایه میشود لطفا صبور باشید ...
آخرین پاسخ توسط rez6, -
- 14 پاسخ
- 2.4k بازدید
سلام دوستان یک رام J3110 رو آنپک ، ادیت و ریپک کردم همه چیز خوبه ولی موقع رایت رام تا وسط میره با ادین و ارور Binary size is to large : system روی گوشی میده وقتی فایل system.img هست فایل رو تو hexedit نشون میده که 28bit هست اما وقتی به .ext4 تبدیل میشه بیت رو 0 نشون میده برای تبدیل img به img.ext4 هم از دستور زیر استفاده می کنم : imgextractor.exe system.img system.img.ext4 -conv ممنون میشم اساتید راهنمایی کنند.
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 20 پاسخ
- 2.3k بازدید
سلام و خسته نباشید.من رام رو ریپک کردم البته حجم اصلی رو نگرفت یه مقدار اضافه کردم بهش. به بیت هم دقت کردم و تبدیل به 32 کردم.کاملا صحیح به ext4 تبدیل کردم ولی باز هم ارور میده موقع رایت.مشکل از کجاست؟ میشه به فایل زیپ تبدیل کرد و از ریکاوری رایت کرد؟روششو ممنون میشم بگین یا اینکه از روش فایل .bat انتقال داد به گوشی.میشه از فایل .bat مدل های دیگه استفاده کرد فقط فایل هایی که فارسی کردم رو جایگزین کنم؟ ممنون میشم جواب بدین
- 4 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام همیشه دغدغه برای شروع کار توسعه استخراج درست فایلها می باشد امروز براتون ابزاری را معرفی می کنم که بسیار راحت فایلهای MTK را استخراج و بسازید همچنین این ابزار قادر به استخراج و ساخت دوباره بوت و ریکاوری را دارا می باشد با ما باشید با معرفی این ابزار ابتدا ابزار را از لینک زیر دانلود نمایید برنامه را دانلود و استخراج کنید برنامه MTK Extractor را اجرا کنید همان طور که مشاهده میکنید در منوی فریمور شما سه تب دارید در تب اول برای فریمورهای اندروید 5 و 6 می باشد که دارایی فایل کانتکس هستند این فایل را در فایل بوت فریمور می توانید پیدا کنید نام فایل لیست نیز system.transfer.list می باش…
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان چطور ميتونم قابليت روت رو به system.img اضاف كنم درواقع يك رام Pre-Root داشته باشم ممنون
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام اگه ما بخواییم زبانی بغیر از فارسی مثلا ترکی به رام اضافه کنیم در پوشه های فریمورک میتوانیم یه پوشه جدید با زبان دلخواه که مانند سایر زبانها کد زبان کشور نداره ایجاد کنیم؟ مثلا برای فارسی پوشه های values-fa-rIR , values-fa استفاده میکنیم و برای نمایش در انتخاب زبانها کد زیر را اضافه میکنیم <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <resources> <integer-array name="maps_starting_lat_lng"> <item>32427908</item> <item>53688046</item> </integer-array> <integer-array name="maps_starting_zoom"> <item>4</item> </integer-array> </resources> …
آخرین پاسخ توسط hackerbaz, -
- 18 پاسخ
- 3.2k بازدید
با سلام خواستم موضوعی رو باز کنم با دوستان دربارش صحبت کنیم و اون چیزی نیست جز امنیت جدید گوشیها بخصوص سامسونگ از اندروید 6 به بالا گوگل سازندها رو اجبار کرد که حافظه گوشی رو انکریپ کنند همین امر و موضوع FRP باعث شد حتی یک روت ساده هم سخت باشد پچهای امنیتی ماهانه و تغییر در ساختار بوت رو هم اضافه کنید سردمدار و توسعه دهنده بزرگی که خودش اولین روزنه های روت رو در دستگاهای جدید ایجاد میکرد Chainfire اکنون در روت جدیدترین دستگاهای سامسونگ اعلام ناتوانی کرده به طوری که هنگام سعی در پیدا کردن روش روت دو گوشی رو کاملا خاموش کرده الان برای روت و یا نصب کاستوم رام یا حتی مونت شدن حافظه در ریکاوری کاستوم نیازه هست کاملا حافظه داخلی گوشی رو فرمت کرد که اونم با …
آخرین پاسخ توسط mohsen8,