مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 958 بازدید
با سلام به تازگی برخی انسانهای خراب کار یک ویرویسی با پیامک پخش کرده اند که منجر به پاک شدن مخاطبین می شود به مانند همیشه تیم ما یک برنامه برای حذف این ویروس آماده کرده است این آنتی ویروس بصورت برنامه در گوشی نصب و با یک صربه ویرویس را حذف می کند AntiAmadnews.apk موفق و پیروز باشید
آخرین پاسخ توسط rez6, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
رامهای کاستومی زیادی هستند که با ورژنهای اندروید همچنان عرضه می شوند یکی از آنها OmniROM می باشد که از اندروید 4 به خاطر امنی سویچ معروف بود امروز می خوام نسخه اندروید 8.1 این رام را کمی بررسی کنیم قابلیتهای بسیاری به نسخه 8.1 این رام اضافه شده و جذابیت آن را دو چندان کرده است این علاوه بر تمام قابلیتهای اندروید 8.1 ویژیگهای زیادی دارد که سعی میکنیم در زیر براتون معرفی کنیم اگر می خواهید ببینید که OmniROM برای دستگاه اندرویدی شما توسعه داده شده به لینک زیر مراجعه کنید http://dl.omnirom.org https://www.omnirom.org/devices ما در اینجا نسخه…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 4 پاسخ
- 1.6k بازدید
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 946 بازدید
با سلام ریکاوری TWRP بهترین و با امکاناترین ریکاوری کاستوم اندروید است البته تنها در این میدان مانده و تقریبا اکنون فقط TWRP مرتب آپدیت می شود و پشتیبانی قوی دارد ما قبلا در سایت ساخت TWRP را از منبع قرار داده بودیم اما کاری سخت و بسیار وقت گیر می باشد امروز ابزاری را به شما معرقی خواهم کرد برای پورت ریکاوری TWRP مخصوص پردازندهای مدیاتک توضیحات اولیه برای شروع کار نیاز به ریکاوری استوک حود دارید همچنین به یک ریکاوریTWRP از دستگاهی با مشخصات زیر دارید نسخه اندروید با دستگاهتان یکی باشد هر دو از یک پردازنده استفاده کنند …
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
خسته نباشید این آموزش ساخت دانگل رو کی شروع میکنید؟ آموزش به چه صورت هستش؟ مممنون بابت تمامی زحماتتون
آخرین پاسخ توسط houshangdehghan, -
- 7 پاسخ
- 2.1k بازدید
موقع بوت شدن دستگاه اندرویدی شما دستورات را از فایل بوت دریافت می کند برای کاستوم رامها فعال بودن ADB در بوت اول برای اشکال زدایی اهمیت بسزایی دارد با آموزش امروز می تواند ADB را بصورت مستقیم در فایل بوت فعال کنید موارد مورد نیاز برای شروع باید فایل Boot.img فریمور خود را داشته باشید دقت کنید حتما بوت رام خودتون باشه(اگر بوت دیگری باشه ممکن است در کمترین حالت وای فای کار نکند) ابزار زیر را نیز برای ریپک و آنپک دانلود نمایید android-image-kitchen-v2-4gsm-developers و در آخر برنامه Notepad++ شروع کار …
- 1 پاسخ
- 965 بازدید
فايل سيستمي که ريپک کرديد رو توسط ابزار alzip اد کنيد به فايل اصلي و روي فايل ريپک شده که در alzip اد کرديد چپ کليک کنيد روي گزينه rename و پسوند دلخواه خود را اضافه کنيد و اينتر بزنيد تمام
آخرین پاسخ توسط rahman3914, -
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام اکثر ابزارهای ریپک سیستم موجود در سایت لینک هاشون خراب شده و دانلود نمیشن علاوه بر این قبلا ازاونا استفاده میکردم ابزارهای خوبی نبودن همه مشکل دارن مدام و ارور های بیت و ...میدن ابزار مناسب تری نیست این کار انجام بده اگه نیست پ لطفا لینک ابزارهای قبلی رو درست کنید ممنون
آخرین پاسخ توسط ehsangold, -
- 2 پاسخ
- 823 بازدید
درخواست اموزش ساخت فایل BOOTبرای حذف قفل کاربری گوشی های اندرویدسامسونگ با سلام درود مممنون میشم لطفا اموزش ساخت این فایل و رایت با اودین برام بذارید ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
آنلاک موفقیت آمیز سامسونگ j500m اندروید 6.0.1 توسط نرم افزار قدرمند GSD Android Tool ***************************************************************************** شات: لاگ: <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> RvSecuRitY_SAMSUNG.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/015> Added!! <ID:0/015> Odin v.3 engine (ID:15).. <ID:0/015> File analysis.. <ID:0/015> SetupConnection.. <ID:0/015> Initialzation.. <ID:0/015> Get PIT for mapping.. <ID:0/015> Firmware update start.. …
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام https://dl.twrp.me/a5/ از سایت بالا ریکاوری کاستوم گرفتم و همچینین از سایت های دیگه کلا سه ورژن twrp گرفتم اما بعد رایت با اودین ریکاوری استوک بالا میاد مشکل چیه توی نت جستجو کردم بعضی ها این مشکل رو دارند نمی خام گوشی رو روت کنم میخام از طریق ریکاوری بعضی فایل ها رو عوض کنم ممنون
آخرین پاسخ توسط salahaddin2324, -
سوال در مورد حل مشکل متوقف شدن تنظیمات هنگام تنظیم ساعت و تاریخ به صورت دستی 1 2
توسط mohsen_mahdavi- 13 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام ببخشید من وقتی میخوام قسمت ساعت و تاریخ رو به صورت دستی تنظیم کنم ارور متوقف شده است میده (تنظیمات) چطور میتونم این مشکل رو برطرف کنم؟ لطفا اساتید توسعه دهنده راهنمایی کنند
- 44 پاسخ
- 4.4k بازدید
خسته نباشید یه آموزش کلی در مخورد ساخت فایل bat برای فارسی سازی از روش جایگزینی میخواستم ممنون میشم بگین و اینکه فقط برای سری v وp سامسونگ استفاده میشه؟ و سوال آخر اینکه اگه بخوام فارزسی ساز بدون روت بسازم چطوره؟ ممنون میم این آموزش ها رو قرار بدین
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
باسلام برنامه جلسه 51 آموزش ارسال sms را روي گوشي خود نصب كردم گوشي من دو سيم كارت مي باشد و پيش فرض سيم كارت اول كه همراه اول ميباشد فعال براي ارسال sms مي باشد. وقتي با اين برنامه sms مي فرستم sms از سيم كارت دوم كه ايرانسل ميباشد ارسال مي شود ؟ با توجه به اينكه پيش فرض سيم كارت اول ميباشد. قابل توجه اينكه وقتي كه با برنامه ارسال sms گوشي استفاده مي كنم sms از سيم كارت اول ارسال مي شود.
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام بنده طبق فرمایشات شما در لینک آموزشی http://www.gsm-developers.com/how-to-add-banner-in-about-phone/ عمل می کنم و فایل ها رو طبق آنچه گفته شده ویرایش می کنم اما نمی دونم چرا با برنامه stop fixer وقتی کامپایل می کنم اصلا نصب نمیشه جناب ایلیا لطف کنید آموزش کامل استفاده از برنامه stop fixer رو قرار دهید چون لینک های قبلی کار نمی کنند من موندم فایل های ویرایش شده رو در داخل پوشه res برنامه setting که در project هست بزارم یا داخل پوشه res در پوشه keep بزارم؟ و فایل با پسوند .arsc رو حذف کنم اگه داخل یه فایل xml ویرایش بشه و خطی رو بهش اضافه کنم چی؟ اون وقت باید فایل xml پوشه keep رو حذف کنم و جدیده رو بزارم؟ یا نه کافیه فقط حذفش کنم …
ویرایش csc
توسط salahaddin2324- 1 پاسخ
- 885 بازدید
سلام دوستان من چند برنامه سیستمی رو مثل پیامک و تماس عوض کردم و می خوام در هوم اسکرین گوشی در پایین صفحه نمایش در دو طرف دکمه app قرار بگیرند ولی نمی دونم دقیقا کدوم از فایل های xml رو تغییر بدم و مثلا default_apps.xml یه چیزایی نوشته شبیه launcher:className="com.sec.android.app.sbrowser.SBrowserMainActivity" launcher:iconPosition="3" launcher:packageName="com.sec.android.app.sbrowser" /> ولی دقیقا نمی دونم این className و packageName رو چجوری از فایل apk دربیارم توی اینترنت میگن از فایل دیکامپایل شده AndroidManifest.xml مربوط به هر apk میشه درش بیارم ولی نمی فهمم خیلی کد نویسی زیاد داره یه راه ساده تر نیست این د…
- 11 پاسخ
- 1.5k بازدید
خسته نباشید فایل ستینگ رو ادیت میکنم ولی وقتی میزنم روی تنظیم ساعت متوقف میشه چطور حلش کنم؟ و مثلث زرد رو چطور بردارم در زمان روشن شدن؟
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
رام فارسی گوشی سامسونگ J7008 بدون هیچ مشکلی این رام پورت شده از گوشی J700F می باشد تمام برنامه های چینی حذف رام بصورت کامل فارسی می باشد کیبورد سامسونگ با زبان فارسی با سرویسهای کامل گوگل و بدون مشکل کدهای USSD تقریبا دارایی تمام زبانهای دنیا می باشد رام بصورت TAR می باشد و به راحتی با اودین قابل فلش می باشد ورژن اندروید نیز 5.1.1 می باشد دانلود از دانلود سنتر
- 9 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام رام g500d از نوع ext4 هستش و ابزاری رو نتونستم پیدا کنم برای ریپک اون چون 28 بیتی هستش البته برای 32 بیتی ابزار دارم ولی کنترلی روی تبدیل به 28 بیتی در ابزار قرار ندادن و فقط file-context باید بزارم ولی تبدیل به 32 بیتی و فرمت img می کنه من فرمت ext4 میخام و 28 بیتی اگه ابزاری هست در ویندوز یا سایجوین لطفا اعلام فرمایید ممنون
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان در جریان فارسی سازی گوشی g900d فایل های سیتینگ و سیستم یو آی رو فارسی کردم و فایل فریمورک و تی دبلیو فریمورک رو هم نصب کردم برای کامپایل هم فارسی کردم به این مشکل برخوردم که فایل contact رو اصلا کاری نداشتم باهاش همون اورجینال خودشه ولی وقتی روی گوشی رام کوک شده رو رایت می کنم وقتی گوشی بالا میاد برنامه مخاطبین کار نمی کنه حالا نمی دونم کجای کار ایراد داره البته خودم روی پوشه contact شک دارم چون همه برنامه ها توی پوشه خودشون فقط apk هستند و تمام ولی توی پوشه contact غیر از فایل apk یک پوشه هم هست یعنی SecContacts_M_OSup_Legacy_DCM.apk و پوشه oat که باز یه پوشه به اسم arm هست که داخلش این هست SecContacts_M_OSup_Legacy_DCM.odex بنظرم ای…
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 4 پاسخ
- 953 بازدید
سلام دوستان با برنامه apktool آخرین ورژن که 2.3.0 هستش اومدم twframework-res و framework-res نصب کردم بعدش اومدم فایل SecSettings رو دیکامپایل کردم هرچند با وجود این ارور باز ادامه داد S: Could not decode file, replacing by FALSE value: drawable-xhdpi-v4/tw_ab_bott om_transparent_dark.holo.9.qmg پوشه دیکامپایل برنامه درست شد. و بدون هیچ تغییری اومدم کامپایل کردم ولی این هشدارها را داد W: warning: string 'allow_list' has no default translation. W: warning: string 'dnd_app_notifications_summary' has no default translation. W: warning: string 'main_app_description' has no default translation. W: warning: string 'no_alert' has no default tran…
- 4 پاسخ
- 934 بازدید
با سلام ودرود خدمت هم کاران عزیز میخوام فایل رو ریپک کنم این ارور رو میده سایز هاشو بالا و پایین هم کردم اما انوز مشکل پابرجا هست لطفا
- 8 پاسخ
- 1.5k بازدید
باسلام... من رام اندروید ۶ سامسونگ که ریپک میکنم اوکی هست فارسی هم میشه ولی وای فای از کار میفته و فعال نمیشه.. تا اندروید ۵ اوکی هست ولی اندروید ۶ وای فای مشکل پیدا میکنه... ممنون میشم راهنمایی کنید...
- 7 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام من یک نوت پنج امروز دیدم که در ریکاوری. N920p بود ولی در منوی گوشی n920f. نشان میداد منوی فارسی و کیبورد فارسی بدون مشکل؟؟؟ چطور اینکار انجام شده؟
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 4 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان محترم امروز نیز در خدمتتان هستیم با اموزش ویدیوئی حل تمامی ارورهای موجود به هنگام کامپایل فایل apk بعضی اوقات به هنگام کامپایل نرم افزار بعد از انجام ویرایشات به ارورهایی برخورد میکنیم . برای اینکه توضیحات این نوع ارور ها به صورت متنی گنگ هستش لازم دانستیم آموزش ویدیوئی با توضیحات جامع ارایه بدیم تا مورد استفاده عزیزان باشد. ویدیو زیر توضیح دهنده تمامی موارد هستش. لینک ویدیوئی حل تمامی ارورها هنگام کامپایل فایل apk موفق باشید
آخرین پاسخ توسط ILYA20,