مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 8 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام دوستان کسی میتونه کمک کنه برای حذف قفل جیمیل htc u11
آخرین پاسخ توسط alizarei72, -
- 8 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز درخدمتتان هستم با اسکریپت فارسی سازی Y625-U21 در چند ثانیه با یک کلیک BY ILYA20 برای اولین در دنیای جی اس ام نجوه استفاده از این اسکریپت 1-گوشی را روت کنید ... 2-پوشه ILYA20 رو به مموری کارت کپی کرده... 3-نرم افزار رو باز کرده و گزینه WRITE رو بزنید.... اسکرین شات: لینک دانلود: موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط ali_136738, -
- 8 پاسخ
- 5.9k بازدید
سلام خسته نباشید ببخشید ی گوشی تنکو دکمه ای هست رمز داره cpu هم مدیاتک هست چه جوری میشه رمزشو برداشت مدل tecno t473
آخرین پاسخ توسط saed-2001, -
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام ببخشید من میخوام برنامه هایی که داخل فولدر Data/app هستن رو پاک کنم . گوشی هم روت هست میرم برنامه های اضافی رو از اون قسمت پاک میکنم ولی گوشی رو که فکتوری ریست میزنم دوباره اون برنامه ها نصب میشن خواستم ببینم این برنامه ها از کدوم فولدر دستور نصب میگیرن که برم از اونجا پاکشون کنم که دیگه نصب نشن درضمن میخوام تغییراتی داخل فولدر دیتا بدم ولی این فولدر اصلا تغییراتش دائمی نیست و بعد از ریست همه چیز به حالت اصلیش برمیگرده . داخل فریمور هم پارتیشن دیتا نیست اگه بود شاید میشد اونو آنپک کرد و فایلهای اضافی رو از داخل رام پاک کرد. لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط amg_developer, -
- 8 پاسخ
- 2.7k بازدید
به نام پرودگار توضیحات پروژه: اینستاگرام فارسی پروژه آغاز شده در انجمن gsm-developers است که هدف از توسعه این نرم افزار اجتماعی ،ارائه رابط کاربری با زبان شیرین پارسی به صورت رایگان به پارسی زبانان عزیز است. همواره سعی میکنیم با بروز رسانی نسخه های جدید در توسعه برنامه های پارسی برای پارسی زبانان پیشگام باشیم. پی نوشت1: دوستان و همکاران و استادان عزیز که مایل به همکاری در ترجمه این نرم افزار و یا توسعه هستند با ارسال پیام خصوصی اطلاع رسانی کنند. شات: اخبار تکمیلی و دانلود در پست های بعدی...
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
نبود پوشه csc
توسط ahmad12- 8 پاسخ
- 1.1k بازدید
خسته نباشید.رام تک فایل رو ادیت کردم ولی فایل csc موجود نیست.باید چیکارکرد؟ میخوام فایل زیپ درست کنم.فایل csc نیست ادیت کنم تا توی منو ظاهر شه زبان
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 8 پاسخ
- 1.4k بازدید
در این مقاله قصد داریم کارهایی را که یک کاربر ایرانی معمولا پس از نصب توزیع اوبونتو گنو/لینوکس انجام می*دهد را شرح دهیم. فرض شده که نصب اوبونتو بدون مشکل بوده و سیستم شما به اینترنت متصل است. 1. قبل از هرچیز به تنظیمات سامانه می*رویم. 2. از تنظیمات سامانه، منابع نرم*افزاری را انتخاب می*کنیم. ۳. از زبانه*ی نرم افزار اوبونتو، نوع نرم*افزاری را که می*خواهیم به سیستم خود اضافه*کنیم مشخص می*کنیم. به یاد داشته باشید که دسته*های Main و Universe شامل نرم افزارهای آزاد هستند و دسته*های Main و Restricted توسط کنونیکال پشتیبانی می*شوند. ۴. از زبانه*ی به*روزرسانی می*توانید نوع به*روزرسانی*هایی که برای نرم*افزار خود می*خواهید و نحوه*ی اعمال آن*ها را مشخص کنید. به*روزرسا…
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 8 پاسخ
- 987 بازدید
برای ریپک کردن حجم درست رو از کدوم قسمت باید پیدا کنم تا اقدام به ریپک کنم؟برای تست رامی که کوک کردیم باید چیکار کرد؟برنامه هست برا تستش؟
- 8 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام اکثر ابزارهای ریپک سیستم موجود در سایت لینک هاشون خراب شده و دانلود نمیشن علاوه بر این قبلا ازاونا استفاده میکردم ابزارهای خوبی نبودن همه مشکل دارن مدام و ارور های بیت و ...میدن ابزار مناسب تری نیست این کار انجام بده اگه نیست پ لطفا لینک ابزارهای قبلی رو درست کنید ممنون
آخرین پاسخ توسط ehsangold, -
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام به شدت دوست دارم System UI یک گوشی رو برا خودم پورت کنم و هیچ جایی هم نتونستم پیداش کنم. پس باید خودم پورت کنم. و اموزشی هم براش پیدا نکردم. یک اموزشی برام قرار بدید.می خوام System UI اکسپریا XZ یا Z5 رو برای Sp پورت کنم. روی aosp 7 یا 14.1 lineage
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 7 پاسخ
- 1.3k بازدید
با عرض سلام و خسته نباشین ... بنده از بعد ظهری امروز شروع به مطالعه کوک یا همون ادیت رام کرده ام. بعد از استخراخ فایل system.img این پوشه بدست اومد. و از داخل این پوشه ها این فایل ها رو کشیدم بیرون: خب چطوری این فایل های apk رو ویرایش کنم و با چه نرم افزاری میشه؟
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 7 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران محترم بنده بعد تغییرات و حتی بدون تغییرات در setting وقتی میخوام فایل رو کامپایل کنم این ارور رو میده ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
با عرض سلام علیک من فایل اندروید 6 رو اکستراکت کردم syste.img.ext4 بود بعد از چند بار حجم کم کردم ولی باز رو ارم میمونه هم کار رو برای syste.img هم کردم و به ext4 تبدیلم کردم ولی باز رو ارم میمونه ممنون از دوستان راهنمایی نمایند. با تشکرً@*&،9526
- 7 پاسخ
- 1.6k بازدید
ارایه نرم افزاری جهت آنپک و ریپک فایل system.img ***************************************************** با سلام و درود خدمت دوستان عزیز ... در این پست قسط دارم نرم افزاری بهتون معرفی کنم جهت آنپک و ریپک فایل system.img قبلا استاد ایلیا عزیز بسیار راجب آنپک و ریپک توضیح دادند ... بنده نرم افزاری رو که بهتون ارایه میدم چند کار میتونه انجام بده: 1 . آنپک فایل system.img.boot.img و فایل ریکاوری 2 . با این نرم افزار میتونید تمامی ویروس های موجود در در رام های mtk رو حذف کنید.هر گونه ویروس جدیدی که باشد و .... بزودی آموزش بصورت کامل و تصویری ارایه میشود لطفا صبور باشید ...
آخرین پاسخ توسط rez6, -
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام برای s4 مدل l720 و 720t رام کوک شده و پچ فارسی سازی برای دو مدل 6592 گوشی htc 816g اماده شده منتها نیاز به تست داره برای 816 دوستانی که می خوان می تونم پچ رو براشون بفرستم و تست کنن ولی برای s4 حتما باید گوشی رو برای بنده بفرستید تا رام تست و رفع عیب بشه چون رام حجمش نزدیکه 1.5 گیگ هست دوستانی که توانایی تست دارن تو همین تاپیک با شرایط ذکر شده اعلام امادگی کنن
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 7 پاسخ
- 2.1k بازدید
با سلام آموزش تغییر بوت لوگو گوشیهای با پردازنده مدیاتک را برایتان آماده کرده ام بوت لوگو قبل از انیمیشن بوت موقع روشن شدن گوشی به نمایش در می آید مغازدارن نیز برای تبلیغ خیلی راحت می تونند اسم فروشگاه خود رو در بوت لوگو قرار دهند برای دسترسی به بوت لوگو باید رام فلش تولز داشته باشید یا گوشی را روت و در مسیر dev/logo فایل بوت لوگو را پیدا می کنید فایلی که باید ویرایش کنیم نامش logo.bin می باشد اول از همه برنامه logo builder را از لینک زیر دانلود نمایید برنامه را دانلود و استخراج کنید با کلیک بر روی LogoBuilder آنرا اجرا کنید بر روی Create New Project کلیک کنید فایل logo.bin خود را انتخاب کنید …
آخرین پاسخ توسط farshid0312, -
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام امروز لنوو A3300hv رو بعد از ویرایش و ریپک خواستم رایت کنم ارور های 2004 و 4008 رو در فلش تول دریافت کردم علت چی میتونه باشه و روش های حلشو لطف کنید ممنون میشم؟؟ فایل اورجینالش رایت میشه ولی با فایلی که ویرایش کردم ارور های بالا رو میده
آخرین پاسخ توسط hackerbaz, -
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
سامسونگ g5520 وقتی فارسی میکنم و انتقال میدم به گوشی بدون مشکل فارسی هستش ولی وقتی ریست میشه (خاموش روشن) فارسی میپره مشکل از کجاس؟
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام اول از همه عذر میخوام اگه بد جا پست دادم زحمت انتقالشو بکشید چون گفتم شاید این پست بهتره اگه جواب داده بشه در دسترس همه نباشه اساتید عزیز ممنون میشیم نحوه ساخت اپلیکیشن تبلیغاتی برای اندروید رو بذارید مثلا من بخوام یه اپرا مینی رو گوشی داشته باشم که اسمش مثلا شماره همراهم باشه و ایکونش اسم مغازه اگه تجربیاتی در این مورد داشتید خوشحال میشیم در اختیار بقیه هم بذارید
- 7 پاسخ
- 12.9k بازدید
درود بارها و بارها پیش اومده که ما نرم افزار کارا از مورلوکال جهت سهولت و تسریع روند سرعت کارمون برای فارسی سازی استفاده کنیم خب همینجور که میدونید توی اندروید بالا نیاز به اجرای adb shell داریم که تقریبا یکم وقت گیره با اسکریپتی که براتون آماده کردم میتونید فقط با زدن یک کلید از مورلوکال استفاده کنید گوشی رو در حالت usb debuging وصل کنید و بعد کلید1 و enter شات: دانلود نسخه 1.0 از: Gsm developers More locale Auto Change Config.rar | by vampire_99 for Generic Device/Other دانلود نسخه2.0 از: MEGA
آخرین پاسخ توسط se7en.net, -
- 7 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستیم با کرنل ریکاوری مخصوص I9300I نسخه 4.3 برای انلاک تمامی قفل ها بدون نیاز به روت و کش فایل و دیباگ و.. برای اولین بار در دنیای GSM توسط تیم توسعه دهنده HAWK TEAM دوستان نسخه قبلی CSC مود بود و در این متد جدید یک کلید برای انلاک کردن قفل اضافه شده است و بدون هیچ نگرانی میتوانید انلاک کنید را رایت کنید ... همه شماها در جریان هستید که این کرنل چقدر پولساز هستش و ارزش بسیار بالایی دارد ... لطفا برای حفظ ارزش شغلمون هواس قیمت ها رو داشته باشد ... اسکرین شات : لین فایل : >http://uplod.ir/zi8w8fsqh0py/I9300I_RvSecuRitY_HAWK_TEAM.tar.zip.htm پسورد : >I93…
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 7 پاسخ
- 1.7k بازدید
آموزش صفر تا صد کار با کیچن اندروید ابزارهای کیچن یک ابزار رسمی از سوی شرکتی ارایه نمیشود بلکه از سوی توسعه دهندگان معمولی ارایه میشوند تقریبا کار چندین ابزار را در این کیچن ها جای میدهند ، کیچن اندروید به شما کمک میکند بجای استفاده از دستورات خسته کننده برای انجام پروژه ها با چند کلید ساده کارتون رو به نحو احسن انجام دهید. این ابزارها قابل توسعه هستند و به صورت متن باز ارایه میشود.کیچن های بسیاری از سوی توسعه دهندگان ارایه میشود بنده در این بخش از آموزش، کیچن توسعه شده توسط تیم xda را برای شما آموزش خواهم داد،کیچن از اصلی ترین ابزار های ساخت رام کاستوم به سلیقه شخصی میباشد ، کاربران میتوانند خیلی ازعملیات توسعه را با استفاده از کیچن اندروید با چند کلیک انجام دهن…
- 7 پاسخ
- 991 بازدید
سلام بنده مبخاستم از خودگوشی رام تهیه کنم و از پارتیشن ها بکاپ بگیرم و تونستم اما فقط یه مشکلی دارم وقتی از سیستم گوشی بکاپ میگیرم به صورت ایمیج و میخام از فست بوت رایت کنم با ارور زیر مواجه میشم invalid sparse file format at header magi fastboot ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان
- 7 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام من میخوام رام سامسونگ فارسی کنم ولی باgoogle translate toolkit تمومش رو فارسی نمیکنه و بخوام تکی معنی کنم زمان میبره.راه حلی ندارین برای سریع ترجمه کردن؟
آخرین پاسخ توسط omidheidaryan1, -
- 7 پاسخ
- 2k بازدید
سلام من یک نوت پنج امروز دیدم که در ریکاوری. N920p بود ولی در منوی گوشی n920f. نشان میداد منوی فارسی و کیبورد فارسی بدون مشکل؟؟؟ چطور اینکار انجام شده؟
آخرین پاسخ توسط hamed67vi,