مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
جابجاشدن باتن
توسط ali akbar- 1 پاسخ
- 955 بازدید
سلام من یه باتن اوردم تو نرم افزارم وگذاشتمش وسط صفحه ولی وقتی نرم افزار رو اجرا میکنم میره گوشه بالا سمت چپ دلیل چیه؟؟
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام و درود در برخی رامهای اندروید جدید به دلیل بالا بودن حجم رام نرم افزار imgextractor قابلیت استخراج آن را ندارد و پس از اجرای کمی از مرحله خطا میدهد و خاموش میشود. برای حل این مشکل قبلا بحث کردیم در تایپک زیر : >http://forum.gsm-developers.com/thread16164.html#post63040 اما از قرار معلوم روش مربوطه برای خیلی از عزیزان کارآیی نداشته خب در صورتی که از روش بالا جواب نگرفتید روش زیر را طی کنید : نرم افزار زیر را دانلود کنید . >https://www.androidfilehost.com/?fid=24459283995309116 سپس سیستم رو در داخل نرم افزار استخراج شده کپی کنید بعد دستور زیر را تایپ کنید >SVAImgUnpack system.img sys.img یک خروج…
- 1 پاسخ
- 758 بازدید
در خواست ادیت کردن رام های سامسونگ با هر برنامه ای با کامپیوتر مثلا اگر بخام در یک جای از رام تغییری ایجاد کنم یا در about گوشی یک چیزی بنویسم. با چی برنامه ای این کار میشه . ممنون از رهنمایی دوستان...
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 16 پاسخ
- 2.8k بازدید
با عرض سلام وخسته نباشید ... سوال:چرا در گوشی های جدید امثال:g5500-g5510-g5520 وقتی فایل system.img.ext4 رو آنپک و در نهایت ریپک میکنم میکنم. زمان رایت روی گوشی ارور میده زمانی که میخواد system رایت بشه؟
- 2 پاسخ
- 926 بازدید
خسته نباشید دوستان چطور باید boot رو درست کرد که ارور dm-verity برطرف بشه
آخرین پاسخ توسط ahmadnamdari, -
- 16 پاسخ
- 2.2k بازدید
خسته نباشید دانگل هست بدون روت فارسی میکنه میدونم از دستور instal استفاده میکنن ولی فایل apk که گذاشتن فرق داره یعنی همون فایل های secsetting و این چیزا نیستن ممنون میشم راهنمایی کنید
- 5 پاسخ
- 1.2k بازدید
دوستان قبلا گفتن که 4g یه عکس هستش داخل systemui ولی هیچ عکسpng نیست که علامت 4g رو داشته باشه و همه qmg هستن.حالا میخوام بدونم چطور باید تشخیص بدم کدوم عکس مربوط به 4g و کدوم 3g یا اگه احتمالا روشی برای حل مشکل 4g دارین ممنون میشم بگین
gsd android tool آموزش ویدیوئی کامل gsd android tool حذف قفل s7 s8 و... در حالت frp=on و oem=on 1 2 3
توسط ILYA20- 21 پاسخ
- 10.9k بازدید
با سلام و درود خدمت کاربران گرامی همانطوری که در جریان فعالیت های ما هستید چندی پیش جدیدترین نسخه نرم افزار Gsd Android Tool را در جی اس ام دولوپرز معرفی کردیم این ابزار قابلیت های بسیار منحصری رو در اختیار شما عزیزان قرار میده که میتونید قابلیت های این ابزار را از این صفحه مشاهده کنید. کاربران بسیاری درخواست آموزش استفاده از نرم افزار Gsd android tool را از ما کرده اند و به همین خاطر بنده تصمیم گرفتم این آموزش ویدیوئی رو برای شما بسازم. توسط این آموزش قادر خواهید بود ; مشکلات و خطاهای نرم افزار را رفع کنید . گوشی های s7 , s7 edge , s8 و … رو در حالت frp = on و oem=on و یا در دو حالت خاموش آنلاک قفل امنیتی انجام دهید و توضیح ت…
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام قبلا دیدم که گفته بودین که عکس هستش داخل systemui بله هست ولی توی نسخه های جدید بیشتر تبدیل به qmg شده و png نیستش خوب کدوم فایل مربوط به 4g هستش و کدوم یکی 3g هست؟ منظورم اینه الان که عکس اینا معلوم نیست اسمشون چیه که بشه شناخت
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
رام کاستوم LineageOS یکی از محبوبترین و معروفترین رامهای کاستوم می باشد این رام همان رام سیانوژن می باشد که با کش و قوصهای که در طی چند سال گذشته داشته تغییر نام داده است اکنون نسخه 15.1 آن معرفی شده که اگر با نامگذاری آن آشنا باشید نسخه 8.1 اندروید می شود اگر شما هم می خواهید این نسخه از رام را نصب کنید می توانید قبل از آن تصاویر و قابلیتهای آن را با ما مرور کنید همچنین یک ویدئو از قابلیتهای آن در آخر برایتان می گذاریم قایلتهای که در زیر لیست می شوند به جز خود قابلیتهای اندروید 8.1 می باشند قابلیتهای اصلی LineageOS Audio/Media …
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
منظور از دیسورس اندروید چیه؟
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
خسته نباشید میخوام برنامه ای درست کنم که بتونم فایلapkرو با bat باز کنم باهاش چطور میتونم این کارو انجام بدم؟ و اینکه بخوام فارسی بهش اضافه کنم توسط فایل bat چطوره؟
آموزش ویدیوئی حل مشکل force close(متوقف شده است) نرم افزار APK بعد از کامپایل در خیلی مواقع پس از کامپایل نرم افزار با ابزار apktool و رایت آن روی دیوایس با مشکل عدم اجرا شدن مواجه میشویم.این مشکل بیشتر در نرم افزار هایی چون camera،contacts،gallery2 و ... مشاهده میشود. این مشکل به دلیل سطح فشرده سازی نرم افزار میباشد.بهترین سطح فشرده سازی نرم افزار apk مقدار 0 میباشد.برای اینکار ابزاری جهت انتخاب سطح فشرده سازی و کامپایل بدون مشکل قرار میدهیم . 1-با استفاده از آموزش قبلی نرم افزارهای کنترل کننده را نصب کرده سپس انها را دیکامپایل کنید. 2- پس از دیکامپایل موفق نرم افزار با ابزار apktool،پوشه نرم ا…
ویندوز آموزش ویدیوئی کامپایل و دیکامپایل نرم افزارهای سیستمی و غیر سیستمی با ابزار apktool 1 2
توسط ILYA20- 13 پاسخ
- 3.3k بازدید
آموزش ویدیوئی کامپایل و دیکامپایل نرم افزارهای سیستمی با ابزار apktool نرم افزار هایی را که قصد کار روی آن را دارید به همراه نرم افزارهای کنترل کننده مورد نیاز برای نصب(در آموزش قبلی با هر یک از این نرم افزارهای در برندهای مختلف آشنا شده اید) به پوشه apktool کپی کنید. دانلود نرم افزار apktool داخل پوشه apktool کلید shift موجود در کیبورد را گرفته و کلیک راست کنید.سپس گذینه open command window here را انتخاب کنید حال برای شما یک صفحه cmd باز خواهد شد از دستور زیر برای نصب نرم افزارهای کنترل کننده استفاده کنید. Apktool if filename.apk گذینه apktool if دستور نصب فایل میباشد. برای نصب هر فایلی از دستور if استفاده میشود. گذینه f…
مشکلات نصب رام
توسط hkazem3000- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام خدمت اساتید محترم. من رام چهار فایل G530HXXU1ANIE رودانلود کردم ولی موقع نصب، نرم افزار اودین پیام ارور Binary رو میده .مشخصات گوشی با دستور #۱۲۳۴#* اطلاعات زیر رو داد AP: G530HXXU1ANIE دوستان اگه لطف کنن راهنمایی کنن ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط hkazem3000, -
نصب رام
توسط hkazem3000- 0 پاسخ
- 888 بازدید
رام G530HXXS2BPL1 رو دانلود کردم (اندروید 5.02 ) با اودین که خواستم نصب کنم پیام Faild میده و رام نصب نمییشه . اسکرین شات ارور رو قرار می دم
آخرین پاسخ توسط hkazem3000, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام خدمت دوستان یک گوشی نکسوس با رام کاستوم آندروید 8.1 هست با شرایط زیر 1 . بوتلودر بسته است 2 developoer iption کلا حذف شده و تبعا گزینه usb debug کاملا حذف شده از رام 3 با کابل هم نمیشه حالت MTP وصل کرد حالا راهی هست بشه گرینه usb debug ٰو قرار داد یا روشن کرد ؟ از رامش بک آب گرفت ؟ یا اصلا رامش رو تغییر داد با این شرایط ؟
آخرین پاسخ توسط hameddam, -
با سلام و درود خدمت کاربران محترم همانطوری که در جریان آموزش ها هستید در قسمت قبلی به معرفی و نحوه استفاده کتابخانه androidlib در ویژوال استودیو پرداختیم در این قسمت از آموزش به نحوه ساخت اولین نرم افزار توسط ویژوال استودیو پرداخته میشود. در قسمت های بعدی موضوعات سایت سورس های مربوط به اپلیکیشن و کتابخانه آنها به همراه توضیحات کامل ارائه خواهد شد ساخت اولین پروژه : مشاهده کامل مطلب در جی اس ام سورس
- 1 پاسخ
- 895 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز و گرامی حل مشکل وای فای-بلوتوث- کد دستوری ussd - اس ام اس اندروید6.0.1 لینک دانلود تست شده توسط خود بنده رو 4تا گوشی موفق باشید
آخرین پاسخ توسط hazraty, -
- 4 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام با ادامه آموزش ساخت کاستوم رام سامسونگ در خدمت شما هستیم در این مطلب درباره KNOX و چگونگی غیرفعال کردن آن صحبت می کنیم برای ماجعه به پست اموزش اول از لینک زیر استفاده کنید در فریمورهای جدید سامسونگ از اندروید 5.1.1 به بعد با بوتلودر امن عرضه شدند به صورتی دیگر Knox وقتی که دستگاه را روت کنید یا فریمور خود را دستکاری کنید از بین می رود و گارانتی به طور کامل از بین می رود و هیچ راهی برای برگرداندن گارانتی نیست(تا جایی که من می دونم) پس دقت تمام کارهای که ما انجام می دهیم باعث از بین رفتن گارانتی می شوند پس ما Knox را بطور کامل از رام خود برمیداریم تا باعث مشکلی در گوشی نشود چون اگر دستکاری انجام دهید …
- 2 پاسخ
- 905 بازدید
خسته نباشید چطور میشه یه رام ساخت که با flashfire به راحتی رایت شود؟ چون بعضی مدلها بوتلودر بستس نمیشه کاری کرد میخوام رام رو درست کنم که با flashfire رایت کنم
- 5 پاسخ
- 859 بازدید
سلام در خواست راهنمایی حذف پک های زیر از رام اندروید 7 GALAXY S6 SM-G920F 7.0 December 19, 17 United Arab Emirates (XSG) G920FXXU5EQL2 جهت حذف حساب سامسونگ اکانت با این برنامه اجازه حذف نمی ده قبلا با این برنامه جواب داده و با موفقیت این پک مخفی کرده
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 4 پاسخ
- 5.9k بازدید
با سلام رام Resurrection Remix یکی از رامهای با امکانات فراوان اندروید می باشد این رام تقریبا تمام امکانات رامهای دیگر را در خود دارا می باشد Resurrection Remix را دارایی گزینه های بسیار فراوانی برای شخصی سازی است با ما باشید با چگونگی ساخت این رام بی نظیر قبل از شروع آموزش به چند نکته زیر دقت کنید این آموزش با لینوکس اوبنتو 64 می باشد نیاز به آشنایی با دستورات لینوکس دارد آموزش بصورت ساده و مبتدی نمی باشد نیاز به دانلود بیشتر از 20 گیگ هست در آموزش پس نیاز به اینترنت قوی با یک سیستم قوی دارد در وهله اول برای نصب محیط مورد نیاز کد زیر را برای جاوا نصب کنید >$ sudo apt-get install ope…
- 0 پاسخ
- 790 بازدید
سلام دوستان چطور میتونم ناتیفیکشین رام miui 9 رو جایگزین ناتیفیکیشن cloudy g2 3.3 کنم؟ http://
آخرین پاسخ توسط jin kazama, -
- 5 پاسخ
- 2.1k بازدید
با سلام امروز آموزش قرار دادن عکس در پشت تنظیمات را براتون آماده کردیم برای تغییر عکس فایل framework-res.apk گوشی خودتان را دیکامپایل کنید به مسیر res/drawable بروید برای تغییر به فایل background_holo_dark.xml یا background_holo_light نیاز داریم به نسبت گوشی متفاوت این اسم مثلا در تاچویز اسمش tw_background_holo_dark.xml می باشد می توانید خیلی راحت این فایل را پاک کرده و یک عکس با نام background_holo_dark.png جایگزینش کنید در بعضی موارد نیز با تغییر بالا نیز باید عکس را در مسیر drawable-nodpi قرار دهید اما برای کسانی که می خواهند فایل xml را نگه دارند کد زیر را جایگزین کنند ><?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <s…
آخرین پاسخ توسط panel123,