مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 9 پاسخ
- 2.9k بازدید
آموزش ساخت فایل بوت برای روت تمام گوشیهای اندروید
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 25 پاسخ
- 2.8k بازدید
سلام من یه رام کوک کردن ولی توی ریکمپایل کردن secsettings2 موندم میشه راهنمایی کنین؟ C:\Users\win7\Desktop\Apktool-and-baksmaling-Signer-v2Gsm-Developers>apktool b S ecSettings2 I: Using Apktool 2.2.2 W: Could not find sources I: Checking whether resources has changed... I: Building resources... W: C:\Users\win7\Desktop\Apktool-and-baksmaling-Signer-v2Gsm-Developers\SecSetti ngs2\res\values-fa-rIR\strings.xml:331: error: Error parsing XML: not well-forme d (invalid token) W: W: C:\Users\win7\Desktop\Apktool-and-baksmaling-Signer-v2Gsm-Developers\SecSetti ngs2\res\values\styles.xml:2338: error: Error parsing XML: no element found W: Exception in thread "ma…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 5 پاسخ
- 2.8k بازدید
سلام. امروز براتون نرم افزار قفل شکن ( آنلاک کد ) گوشی های الجی رو رایگان قرار میدم. امیدوارم مفید واقع بشه. نحوه عملکرد این نرم افزار به ترتیب زیر است: گوشی باید در حالت نرمال ( روشن ) باشد. گوشی را به کامپیوتر متصل کنید ( باید حالت mtp باشد) برنامه را اجرا کنید و دکمه check رو بزنید. پورت اتصال گوشی به کامپیوتر را انتخاب کنید و دکمه unlock را بزنید اکنون گوشی باید انلاک شده باشد نکته: به هیچ عنوان لازم نیست گوشی روت باشد یا در حالت adb وصل باشد. گوشی هایی که حالت قفل قبل بوت شدن فعال است توسط این برنامه انلاک نمیشه. مدل های تست شده تا این تاریخ: G4,G3,G2,V10,K8 این محصول تیم GSM DEVELOPERS را میتوانید از اینجا …
آخرین پاسخ توسط samtool, -
- 13 پاسخ
- 2.8k بازدید
سلام دستور دادن اجازه روت در حالت adb چیه؟ وقتی دستور زیر رو برای مونت کردن وارد میکنم دسترسی روت میخواد. >D:\Minimal ADB and Fastboot>adb remount remount failed: Permission denied
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 4 پاسخ
- 2.8k بازدید
برنامه imei genrator by SYS113 منتشر شد ... نسخه ۶۴ بیت ویندوز نسخه ۶۴ بیت لینوکس سورس کد برنامه کاربرد این برنامه تولید imei هست کارکرد برنامه به این صورت هست ... ۱.برنامه رو اجرا کنید ۲.ورودی default range رو ارقام پیشفرضی که میخوایید روی imei های تولید شده اعمال بشه رو وارد کنید که تا حداکثر ۱۵ عدد ساپورت میکنه ... ۳.ورودی دوم که how many هست رو تعداد imei که میخوایید تولید بشه وارد کنید که حداکثر ۹۹۹ تا imei هست ... ۴.روی کلید genrate کلیک کنید ۵.فایل imei.txt در کنار برنامه ساخته میشه و سریال های imei داخلش رایت میشن و خودکار فایل باز میشه ... و در نهایت اینکه خواهش میکنم برنامه رو به دیگران نفروشید و همینطور که من این برنامه رو ت…
آخرین پاسخ توسط SYS113, -
- 5 پاسخ
- 2.7k بازدید
Easy Firmware Tool 3 New Version CRACKED With Life Time Key FREE Tasted 100 % دانلود لینک اصلی
آخرین پاسخ توسط iraj62, -
- 15 پاسخ
- 2.7k بازدید
سلام میخوام فایل framework-res.apk مربوط به گوشی g6000 سامسونگ رو کامپایل کنم اما خطای زیرو میده. >-------------------------------------------------------------------------- |Fri 11/04/2016 -- 16:15:15.70| -------------------------------------------------------------------------- java version "1.8.0_92" Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.8.0_92-b14) Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (build 25.92-b14, mixed mode) '"D:\Users\M\Desktop\CHC\a\apk stop fixer\other\adb.exe"' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. A subdirectory or file modified-system-apk-files-here already exists. W: Could not find sources EERRO…
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 9 پاسخ
- 2.7k بازدید
سلام به دوستان و خصوصا آقا ایلیا که تونستم از طریق تلگرام با ایشون موضوع را در میان بزارم بنده طبق تاپیک های فوروم پیش رفتم و فایل اصلی رام g920v ورژن مارشمالو رو دارم و فایل cache.img را آنپک کردم و بعد ریپک کردم و تبدیل کردم به نسخه 32 بیتی و بعد تبدیل کردم به md5 و در آخر رایت با اودین اما <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/005> Added!! <ID:0/005> Odin engine v(ID:3.1207).. <ID:0/005> File analysis.. <ID:0/005> SetupConnection.. <ID:0/005> Initialzation.. <ID:0/005> Get PIT for mapping.. <ID:0/005> …
آخرین پاسخ توسط salahaddin2324, -
- 8 پاسخ
- 2.7k بازدید
به نام پرودگار توضیحات پروژه: اینستاگرام فارسی پروژه آغاز شده در انجمن gsm-developers است که هدف از توسعه این نرم افزار اجتماعی ،ارائه رابط کاربری با زبان شیرین پارسی به صورت رایگان به پارسی زبانان عزیز است. همواره سعی میکنیم با بروز رسانی نسخه های جدید در توسعه برنامه های پارسی برای پارسی زبانان پیشگام باشیم. پی نوشت1: دوستان و همکاران و استادان عزیز که مایل به همکاری در ترجمه این نرم افزار و یا توسعه هستند با ارسال پیام خصوصی اطلاع رسانی کنند. شات: اخبار تکمیلی و دانلود در پست های بعدی...
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 2.6k بازدید
با سلام توسط برنامه زیر می توانید فایلهای img را به tar تبدیک کنید (قابل فلش با ادین). ابتدا فایل img را داخل پوشه کپی کنید، اسم فایل را به system.img تغییر بدید، سپس Runme را اجرا کنید. فایل system.tar در همان پوشه ساخته می شود. دانلود pass: GsmDevelopers منبع: xda
آخرین پاسخ توسط h.phoenix, -
- 14 پاسخ
- 2.6k بازدید
سلام دوستان بازم با یه رام دیگه در خدمت دوستانیم =)) رام فارسی HTC Desire 820G PLUS dual sim نسخه کوک شده توسط MR.Ali ADD persian LANGUEGE fixed bug ONLY MT6592 Android 4.4.2 http://support.gsm-developers.com/820g-plus-820pi-cooked/ موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 13 پاسخ
- 2.6k بازدید
به نام پروردگار علم آفرین توضیحات: برنامه Tongbu Assistant روکلیه دوستان باهاش آشنایی دارن،نصب برنامه های آیفون و اندروید کلا یه مدیر دستگاه های هوشمند همه کاره،در نظر داریم فایل فارسی رو به این برنامه تحت ویندوز اضافه کنیم. تعداد لاین نیازمند ترجمه 2200 هستش که دوستان اگه اعلام آمادگی کنن تقسیم لاین کنیم. (هدف ازاین ترجمه بالارفتن سطح اعتبار انجمن در فروم داخلی و سایت های gsm هستش) تصویری از محیط نرم افزار: نحوه ترجمه: دوستان عزیز برای ترجمه فایل زبان به برنامه notepad++ احتیاج دارین تا بتونید به راحتی باهاش کار انجام بدین. البته با نوت پد ویندوز هم میشه کار کرد اما برای کار طولانی خسته میشید. طبق تصویر زیر و تعداد لاین مشخص شده خودتون ترجمه رو…
آخرین پاسخ توسط rez6, -
- 0 پاسخ
- 2.6k بازدید
با درود و احترام به همه دوستان شاید برای شما هم پیش اومده باشه که هنگام نصب رام کاستوم با خطای زیر مواجه شده باشید updater process ended with error :7 error installing zip طبق معمول در هر خطا دارای یک شناسه یا کد میباشد که همانظور که در متن خطا میبینید ، این خطا با عدد "7" شماره گذاری شده است. خطای شماره 7 در TWRP به معنی نامناسب بود فایل با دستگاه است ، اما گاهی با وجود تناسب فایل و دستگاه باز هم با این خطا مواجه میشویم که برای این مورد یک راه حل ساده وجود دارد. ابتدا باید اطمینان داشته باشید که با نصب فایل روی دستگاه به مشکلی برنخواهید خورد. مثلا: یک رام کاستوم برای A310f دانلود میکند و در هنگام نصب متوجه میشوید دستگاه شما A310fd هست …
آخرین پاسخ توسط dehdar1999, -
- 23 پاسخ
- 2.6k بازدید
سلام و درود خدمت اساتید و دوستان گرامی با توجه به این لینک http://gsm-developers.ir/thread11146.html#post39054 مقالات و مقدمه های لازم رو خوندم و تشکر از اقا ایلیا بابت حوصله و نوشتن مطالب کاملن مبتدی هستم برای فارسی سازی اندروید g930p تا جایی که من فهمیدم باید به روش جایگزینی عمل کرد و فایل های رو باید از گوشی مشابه ( که من مدل g930f رو انتخاب کردم ) باید استخراج کرد و جایگزین کرد برای این کار رو باید از گوشی مشابه ( که من مدل g930f رو انتخاب کردم ) باید استخراج کرد و جایگزین کرد نیاز به راهنمایی دارم ، البته اگر تا حالا مراحل رو درست حالی شده باشم
- 15 پاسخ
- 2.6k بازدید
سلام خدمت دوستان انجمن gsm.بنده میخوام گوشی سامسونگ رو با روش cmd فلش بزنم.از روش heimdall که استاد ایلیا معرفی کردن نتونستم ازش استفاده کنم.لطفا دوستان اگه کسی روش دیگه و کاملتری داره بمن بگه خیلی بهش نیاز دارم هر کجا جستجو کردم روشای دیگه پیدا کردم ولی ناقص هستن کاملترشون همین heimdall هست فکر کنم ولی نتونستم باهاش کار کنم خطای libusb -0 میده و وقتی این رو نصب میکنیم اونموقع درایور سامسونگ غیرفعال میشه.بعد برای استفاده از این روش فایل tar رو اگه بخواهیم فلش بزنیم باید اول فایلهارو اکسترکت کنیم بعد یکی یکی فلش بزنیم و این خیلی زمان بر هست.لطفا اگه کسی راه حل بهتری داره بگه.تشکر.
آخرین پاسخ توسط mrb4a1370, -
- 0 پاسخ
- 2.5k بازدید
با سلام در ادامه آموزش ساخت کاستوم رام سامسونگ در خدمت شما هستیم در این پست آموزش مودینگ BUILD.PROP را آموزش می دهیم اگر قسمتهای اول آموزش را نخوانده اید توصیه میکنم از لینکهای زیر حتما آنها را مطالعه نمایید نیت از اضافه کردن مود این است که قابلیتهای که در رام استوک نیستند را به رام اضافه کنیم برخی قابلیتها نیز در رام استوک غیرفعال هستند در سایت آموزشهای بسیار زیادی موجود هست برای مودینگ فایلهای سیستمی استخراج فایلهای سیستمی و اضافه کردن مودهای زیاد ما اینجا درباره مودهای build.prop صحبت می کنیم این مدها را می توان با یک خط ساده اضافه کرد برای این کار کیچن ASSAYYED KITCHEN را اجرا …
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 2.5k بازدید
پارتیشن data در تمامی گوشیهای اندرویدی بکار رفته و یکی از اصلی ترین پارتیشن در سیستم عامل اندروید به حساب میرود ، وظایف اصلی این پارتیشن ذخیره پرونده اطلاعات کاربر از جمله شماره های تلفن ، لاگ تماس ها ، اس ام اس ها ، نرم افزار های نصب شده ، لاگ عملکرد نرم افزار و ذخیره کننده تمامی عملکرهای بخش های مختلف دیوایس میباشد . در اکثر برندها مانند مدیاتک ، الجی و سونی بخش های امنیتی مانند، پچ های مربوط به سریال ، آنتن ، وای فای و... نیز در این پارتیشن ذخیره میشود. در خیلی از رامهایی که ارایه میشود فایلی جهت reset این بخش در داخل رامها قرار داده میشود. مثلا در رامهای پردازنده htc و رامهای huawei فایل userdata.img ، در رامهای سامسونگ فایل csc(م…
- 13 پاسخ
- 2.5k بازدید
با سلام در گوشیهای سامسونگ طبق سیاستهای شرکت برخی قابلیتها و مونها در رام طبق منطقه رام مخفی هستند با ما باشید تا چگونگی فعالسازی این قابلیتها و منوها را فرا گیرید برخی از قابلیتها که می توان فعال کرد فعالسازی ضبط تماس در خود گوشی قابلیت غیرفعال کردن صدای شاتر دوربین اضافه کردن آیکون اضافه تماس کنار مخاطبین لیست سیاه مخاطبین فعالسازی گزینه خروج در مرورگر اضافه کردن گزینه چرخش در گالری فعالسازی گزینه پیام شناور نشان دادن مشخصه سخت افزار در منوی درباره تلفن فعالسازی قابلیت دید دسکتاپ در مرورگر بصورت پیش فرض دیدن نسخه مرورگر در تب Settings -> Advan…
آخرین پاسخ توسط aliabbasi, -
ویندوز حل مشکل استخراج نشدن فایل system.img مدلای s7 و فایل system با حجم بالای 4 gb 1 2
توسط ILYA20- 10 پاسخ
- 2.5k بازدید
با سلام و درود خدمت توسعه دهندگان محترم . همانطوری که در جریان هستید حجم رامهای s7 و مدلهای جدید بالای 4 گیگابایت هستند و ابزارهای ارایه شده قادر به استخراج نیستند و در نصفه با خطای stop مواجه خواهید شد . برای حل این نوع مشکلات امروز با اموزش اختصاصی در خدمتتان هستیم . با ما همراه باشید. 1- ابزار موجود در تایپک زیر را دانلود کنید و فایل حجیم system.img را داخل همین ابزار کپی کنید. >http://gsm-developers.ir/thread11176.html 2- در پوشه مربوطه دکمه shift را گرفته و کلیک راست بزنید سپس گذینه open commond window here را انتخاب کنید تا cmd باز شود. 3- سپس با استفاده از کد زیر فایل system.img تان را به ext4 تبدیل کنید. imgextracto…
فارسی سازی n920v
توسط m62gsm- 1 پاسخ
- 2.5k بازدید
با سلام وخسته نباشید به همه اساتید والا من چند روز دارم تو این بخش مطالعه میکنم تا بتونم یه گوشی N920V رو فارسی کنم اما سر رشته رو پیدا نمیکنم باید چطوری این کار رو بکنم از کجا شروع کنم و چطوری ادامه بدم اگه ممکنه اساتید کمک کنند تا من اولین رامم رو توسط این سایت فارسی کنم تنها کاری که من کردم اینه که فایل N920VVRS3BQA1 رو دانلود کردم پسوند فایل AP رو زیپ کردم و فایل system رو ازش خارج کردم حالا شما بفرمایید ادامه کار رو چی کار کنم
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 21 پاسخ
- 2.5k بازدید
سلام دوستان کسی میدونه برای حل مشکل بر عکس بودن ساعت و تاریخ چه باید کرد؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط update mobile, -
- 5 پاسخ
- 2.4k بازدید
با سلام با آموزش پورت رام سامسونگ در خدمتتان هستیم حتما خیلی دیده اید که مثلا رام گوشی نوت 7 رو بر روی گلکسی اس 6 پورت کرده اند در این آموزش انجام چنین کاری را می دهیم این یک آموزش کلی می باشد پورت رامهای سامسونگ معمولا با خطاهای زیادی هست باید خوش شانس باشید که بدون خطا بوت بشه و کار کنه توضیحات اولیه: کرنل بخش اصلی کار هست بدون کرنل رام شما اصلا بوت نمی شود دیوایسی که بوت نمیشه برای فهمیدن اشکال موقع بوت باید لوگ گرفت پس یا کرنل کاستومی استفاده کنید که در حین بوت دیباگش فعال باشد یا از توسعه دهنده کرنل درخواست این کار را بکنید گاهی هم در حین …
آخرین پاسخ توسط rezama, -
- 16 پاسخ
- 2.4k بازدید
معرفی جی اس ام سورس کاربران عزیز جی اس ام سورس یک سایت زیر مجموعه جی اس ام دولوپرز اختصاصی توسعه دهندگان هست میتوانید آموزش های مربوط به استفاده از سورس و ساخت تولز را از این سایت دریافت کنید و همینطور بنده بنا دارم تولزهایی که میسازم سورسش را در این سایت ارائه دهم تا از روی آن سورس پیشرفتی در پروژه شما صورت بگیرد کلیات رفرنس Androidlib چیست ؟ کتابخانه اندروید لیب Androidlib توسط regaw_leinad نوشته شده برای زبان های C#.NET و VB.NET و در اختیار برنامه نویسان در XDA قرار گرفته است. androidlib یک رفرنس متن باز نوشته شد... کاربران عزیز برای ادامه مطلب از سایت جی اس ام سورس استفاده کنید http://gsmsource.ir/androidlib-reference/
- 14 پاسخ
- 2.4k بازدید
سلام دوستان یک رام J3110 رو آنپک ، ادیت و ریپک کردم همه چیز خوبه ولی موقع رایت رام تا وسط میره با ادین و ارور Binary size is to large : system روی گوشی میده وقتی فایل system.img هست فایل رو تو hexedit نشون میده که 28bit هست اما وقتی به .ext4 تبدیل میشه بیت رو 0 نشون میده برای تبدیل img به img.ext4 هم از دستور زیر استفاده می کنم : imgextractor.exe system.img system.img.ext4 -conv ممنون میشم اساتید راهنمایی کنند.
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 6 پاسخ
- 2.4k بازدید
سلام دوستان من به تازگی متوجه شدم که با ویرایش فایل بوت میشه قسمت قفل یوزر حالا پین یا الگو یا اثر انگشت هرچی باشه رو برداشت همچنین از همین فایل میشه دسترسی به روت رو باز کرد اگه امکانش هست و دوستان اطلاعات بیشتری دارند لطف کنند بفرمایند(اصلا صحت داره یا نه وبرای چی گوشی هایی و چه برند هایی؟؟؟؟) همچنین من تونستم فایل بوت رو اکستراکت کنم و دو فایل داخل آن که یکی ramdisk و دیگری zimage استخراج کنم و محتویات ramdisk رو کامل ببینم ولی نمی تونم محتویات zimage رو ببینم تازه اصلا سر در نمیارم محتویات ramdisk به چه دردی می خوره(از طریق ابزار Android Image Kitchen)
آخرین پاسخ توسط mohsen8,