مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام در این تاپیک ترفند های و توضیح بخش های و قسمت هایی این فایل مهم اندرویدی میپردازیم که خیلی کاربردی و مفیده =P~ 1-دقت کنید اگه میخواید با گوشی این فایل رو دستکاری کنید باید گوشی روت باشه و از فایل منیجر ES اکسپلورر استفاده کنید . 2- این فایل در مسیر /system/build.prop. میتونید پیدا کنید . اگه هم با رام رو با اوبونتو .... باز کردی با یه سرچ ساده پیداش میکنید . 3 - برای ادیت این فایل از نرم افزار notepad++ میتونید استفاده کنید . (منظور کامپیوتره ) 4- صبور باشید ....ترفند ها به مرور زمان اضافه میشه و شما هم ترفندی دیدی به این قسمت اضافه کنید 5- پرمیشن باید روی rw-r-r قرار بدید و اگر خط های زیر موجود نباشه در اخرین خط فایل bulid.pro اضافه کنید …
آخرین پاسخ توسط ahmad006, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
آموزش توسعه اپلیکیشن اندروید دوره صفر تا صد پروژه محور اندروید از مبتدی تا فوق پیشرفته. مشاهده آموزش ها به نام خدا به دوره صفر تا صد و کاملا پروژه محور برنامه نویسی اندروید خوش آمدید. اندروید یک سیستم عامل متن باز (open source) برای گوشی های هوشمند و تبلت ها هست که توسط گوگل توسعه یافته است. امروزه برنامه نویسی اندروید یکی پرکاربردترین و پردرآمدترین حوزه ها در زمینه برنامه نویسی هستش و با وجود مارکت های ایرانی و خارجی و پیاده سازی ایده های خود می توانید درآمد چند صد میلیونی یا حتی میلیاردی کسب کنید. برای مثال «موبوگرام» که در حقیقت به نوعی نسخه ای فارسی شده و تقلیدی از پیام رسان تلگرام است با وجو…
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 13 پاسخ
- 2k بازدید
نرم افزار پاندا نسخه رایگان نرم افزاری جهت مدیریت مشتری تعمیرگاه موبایل دانلود
آخرین پاسخ توسط arg89, -
- 0 پاسخ
- 869 بازدید
با سلام در آموزشز 7 که مربوط به ساختار پارتیشن ها بوده به چند سوال برخوردم که خواستم بصورت خیلی خیلی ساده و روان بیان بشود مثل: محتوای ramdiskچیست؟ کرنل چیست؟ بایتری های بومی؟ deamonچیست؟ توضیح دایرکتوری xbin و همچنین مثال مرتبط؟ مثالی برای دایرکتوری framwork? منظور از کنسول چیست ؟ پارتیشن کش در این اموزش نوشته شده در محیط ریکاوری و ADBمورد استفاده توسعه دهندگان برای اعمال تغییرات برروی گوشی مورد استفاده قرار میگیرد منظور چیست و بطور ساده کاربرد این پارتیشن علاوه بر توضیحی که در آموزش بیان کردید چیست
آخرین پاسخ توسط narsis92, -
- 4 پاسخ
- 1.9k بازدید
نقش فایل SECR.IMG موجود در رامهای scatter نقش اساسی این فایل آنلاک بوتلودر و آنبریک کردن گوشی به هنگام سافت بریک میباشد. به عبارتی هنگام سافت بریک شدن گوشی میتوانید این فایل رو به تنهایی رایت کرده و عمل فرمت را انجام دهید سپس میتوانید رام دلخواه را روی دیوایس بریک شده رایت کنید . موفق باشید
آخرین پاسخ توسط software, -
- 1 پاسخ
- 853 بازدید
سلام یک برنامه نوشتم که برنامه ها رو داخل لیست ویو میاره و هر قسمت از لیست یک سویچ باتن داره حالا میخوام اگر کاربر هر کدوم از این کلید ها رو تغیر حالت بده حالتش در یک فایل ذخیره بشه و وقتی برنامه دوباره باز شد کلید به حالتی که کاربر انتخاب کرده بود باشه لطفا کمکم کنید خیلی گیر کردم اخه مشکل اینه که اگر کاربر یک نرم افزار نصب و یا پاک کنه دیگه طبیعتا جای تمام برنامه ها توی لیست ویو تغیر میکنه مثلا پزیشن 20 که اول مال تلگرام بود حالا مال یک نرم افزار دیگه میشه و تلگرام میره پوزشین 21 راحی هست ایا؟؟ ممنون Main activity package com.testmy.myapplication; public class AllAppsActivity extends ListActivity { private PackageManager packageM…
آخرین پاسخ توسط ali666645, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
⚡️نقد و بررسی scrcpy – کنترل دیوایس اندرویدی توسط سیستم! ? در این مقاله خواهید خواند ?پروژه scrcpy چیست و چه کاربردی دارد؟ ? پیشنیاز ها ? کراس پلتفرم بودن scrcpy ? راه اندازی scrcpy از طریق پورت یو اس بی ? راه اندازی scrcpy از طریق وایرلس ? کیبورد شورتکات های scrcpy ? نصب فایل apk در scrcpy ? پایان لینک آموزش : http://yon.ir/gsmscrcpy
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 2 پاسخ
- 953 بازدید
http://www.gsm-developers.com/termux-in-android/ موفق باشید
آخرین پاسخ توسط SYS113, -
- 4 پاسخ
- 2k بازدید
آموزش ویدیوئی استخراج رامهای اندروید با ساختار ext4 تا نسخه های 4.4.4 kitkat این ابزار برای نسخه های اندروید 2.3 تا 4.4 جواب میده و به علت متفاوت بودن نوع فشرده سازی در نسخه های اندروید 5 به بالا ، این نسخه ها را پشتیبانی نمیکند . این ابزار فقط رامهایی که با ساختار ext4 هستند را پشتیبانی میکند. ابزار ext4_unpacker.exe را اجرا کنید. دانلود ابزار مروبطه فایل system.img از طریق نرم افزار انتخاب کنید . پس از انتخاب فایل system محتویات کامل اعم از تاریخ کامپایل ، نوع دسترسی فایلها . اندازه را برای شما نمایش میدهد و شما میتوانید فایلهای دلخواه یا تمامی فایلها را استخراج کنید . جهت استخراج کردن فولدرهای دلخواه را علامت گذاری کر…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 692 بازدید
لینک مقاله : http://www.gsm-developers.com/connect-adb-via-wifi/ موفق باشید / SYS113
- 2 پاسخ
- 859 بازدید
سلام میخواستم بدونم کدوم نسخه از اوبونتو رو باید برای توسعه رام نصب کرد توی سایت اندروید زده بود 14.04 ولی دیگه این نسخه پشتیبانی نمیشه آیا میشه به جای این نسخه از نسخه آخر یعنی اوبونتو 18.04 استفاده کرد؟
- 0 پاسخ
- 636 بازدید
سلام دوستان ،خسته نباشین ، چندتا سوال داشتم از خدمتتون ، اگه زحمتی نیست جواب بدین 1- تو سایت یه بخش دارین توسعه ی رام از طریق لینوکس یه بخش هم هس پورت رام برای چیپ های مدیاتک ،میخواستم بدونم پورت کردن و توسعه دادن یکیه؟اگه یکی نیست فرقش چیه؟ 2- اگه یکیه ، اون پورت کردن برای مدیاتک، فقط برا مدیاتکه و اون توسعه دادن همون پورت کردن رام بصورت کلی برا همه ی گوشیاس؟ 3- فرق ساخت کاستوم رام با پورتش چیه؟فرقی داره؟ 4- گوشی من مدیاتک ورژن 6582 (آنر تری سی) اگه بخوام رام پورت کنم از کدوم مسیر برم راحت تره؟پورت کردن برای مدیا تک گوشیه منم ساپورت میکنه یا باید توسعه رام از طریق لینوکس رو بخونم؟ 5- فرض کنیم یه رامی پورت شده برا گوشیمو…
آخرین پاسخ توسط mohammadreza.7029, -
- 15 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام من یک برنامه نوشتم که یک فایل apk رو فراخوانی میکنه و وارد صفحه ی نصب میشه در تمام اندروید ها به جز اندروید 7 و 8 به خوبی کار میکنه اما روی 7 و 8 فورس کلوز میده از fileprovider برای اندروید 7 و بیشتر از 7 استفاده کردم لطفا کمک کنید package com.example.ali.filep; import android.Manifest; import android.app.Activity; import android.app.ProgressDialog; import android.content.Context; import android.content.Intent; import android.content.pm.PackageManager; import android.content.res.AssetManager; import android.net.Uri; import android.os.Build; import android.os.Bundle; import android.os.Environment; import android.os.Handler…
آخرین پاسخ توسط ali666645, -
- 16 پاسخ
- 3.1k بازدید
به نام خدا در این آموزش یاد میگیرید که چگونه برای اندروید برنامه بنویسید،آموزشها بصورت کامل و بخش بخش با حوصله آماده شدند توسط دوست عزیزمون آرش و واقعا برای این آموزشها زحمت کشیدند امیدوارم با استفاده از این آموزشها بتونید برنامه و ایده خود را با موفقیت بتوانید انجام بدید. بخش اول: نصب و راه اندازی اندروید استادیو بخش دوم: ایجاد پروژه اندروید در اندروید استادیو بخش سوم: شروع اولین کد در اندروید استادیو با حمایت از سایت و نویسنده در کامل کردن آموزشها و قرار دادن آموزشهای بیشتر به ما دلگرمی بدهید...
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام بنده پس از حذف تلگرام و نصب مجدد آن دیگر موفق دریافت کد فعال سازی نمی شوم و در صفحه phone verification گیر می کند. اگر امکانش هست راهنمائی بفرمائید.
آخرین پاسخ توسط asghar1986, -
- 1 پاسخ
- 804 بازدید
درخواست ابزار وبرنامه های لازم برای کوک رام در ویندوز 10
با سلام و درود خدمت دوستان دیشب ویدیوئی ارائه دادیم مبنی بر اینکه گوشی های سامسونگ را در حال FRP روشن بدون پاک شدن اطلاعات در چند ثانیه میشه آنلاک کرد ما برای اولین بار این امکان را در دانگلی که قرار هست ارائه بدیم اضافه کردیم GSD Dongle (مخفف Gsm-developers) ویدیو را از طریق لینک های زیر میتوانید مشاهده کنید ویدیو از آپارات https://www.aparat.com/v/tpLbv ویدیو از یوتیوب
آخرین پاسخ توسط mtk6572s4clone, -
- 5 پاسخ
- 2.7k بازدید
سلام. امروز براتون نرم افزار قفل شکن ( آنلاک کد ) گوشی های الجی رو رایگان قرار میدم. امیدوارم مفید واقع بشه. نحوه عملکرد این نرم افزار به ترتیب زیر است: گوشی باید در حالت نرمال ( روشن ) باشد. گوشی را به کامپیوتر متصل کنید ( باید حالت mtp باشد) برنامه را اجرا کنید و دکمه check رو بزنید. پورت اتصال گوشی به کامپیوتر را انتخاب کنید و دکمه unlock را بزنید اکنون گوشی باید انلاک شده باشد نکته: به هیچ عنوان لازم نیست گوشی روت باشد یا در حالت adb وصل باشد. گوشی هایی که حالت قفل قبل بوت شدن فعال است توسط این برنامه انلاک نمیشه. مدل های تست شده تا این تاریخ: G4,G3,G2,V10,K8 این محصول تیم GSM DEVELOPERS را میتوانید از اینجا …
آخرین پاسخ توسط samtool, -
- 4 پاسخ
- 1.8k بازدید
[h=2]v2.2.2[/h]2017.01.23 Added Android 7.1 Resources (Issue 1349) Update aapt to android-7.1.1_r4. Upgrade to gradle 3.3 Fixed NPE with styles that had a parent that didn’t exist. (Issue 1370) Fixed issue with TYPE_DYNAMIC_ATTRIBUTE treating improperly which affected Nougat based applications. (Issue 1382) / Thanks xpirt Fixed issue with APKs that have invalid characters. (Issue 885), (Issue 1389) Fixed issue with versioning vector images during build. (Issue 1384) Fixed issue with APKs that have invalid characters in filename. (Issue 1369) Fixed build issue where space was in build path. (Issue 1394) Fixed issue with APKs that have 3 non positio…
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 107 پاسخ
- 13.1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان به دلیل اینکه حجم ساخت فایل ها بالا رفته یعنی روزانه حداقل 3-4 تا فایل آنلاک درست میشه برای همین تصمیم گرفتیم جهت جلوگیری از شلوغ شدن آخرین ارسالی یک تایپک ایجاد کنیم تا جدیدترین فایل قرار داده شده را در این تایپک اطلاع رسانی کنیم. فایل RvSecuRitY چیست؟ شرایط استفاده و حقوق تیم امنیتی جی اس ام دولوپرز. تعاریف ساختار و تثبیت مالکیت دسترسی به این فایل ها چطور هست ؟
آخرین پاسخ توسط alirembo, -
- 3 پاسخ
- 903 بازدید
با سلام برنامه ای هست بنام coinpot که برای جمع اوری بیتکوین استفاده میشه متاسفانه سایتهایی که قرار داده یا ادرسشون عوض شده و یا فیلتر، واسه همین باز نمیشن ایا امکانش هست که ما بتونیم ادرس این سایتها رو عوض و اصلاح کنیم؟ یا دکمه های بیشتری اضافه کنیم؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان گوشی j7 چینی رو ارم بود بنده فایل مشابه راه اندازی کردم دوربین نداه ..راهکار برای حل دوربین چی هست ؟بک اپ کامل فایل رو ارم بودن گوشی رو هم دارم با cm2 گرفتم ....
آخرین پاسخ توسط hadi9823, -
- 14 پاسخ
- 10.6k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان در این بخش از آموزش قصد دارم شما را با نحوه ساخت فایل cert توسط باکس ها و ویرایش سریال با rootexplore آشنا کنم و همینطور شفاف سازی کنم که cert از چی بوجود میاد. >این موضوع به صورت تجربی هست و برای برخی مدلها مربوط میشه و ممکنه اشتباهی در آن باشد .< خب دوستان cert از چی بوجود میاد ؟ همانطوری که همه عزیزان در جریان هستند بخش امنیتی imei سامسونگ در دایرکتوری efs سامسونگ قرار دارد باکس های ارایه شده میان از طریق خواند فایل های موجود در این دایرکتوری یک فایل cert میسازند . خب در داخل efs یک دایرکتوری دیگری نیز هست به اسم imei که اطلاعات مربوط به سریال در این بخش قرار دارد و به راحتی قابل ویرایش هستند. در دایرکتوری ime…
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 1 پاسخ
- 909 بازدید
سلام میخواستم بدونم که چطور میتونم رام زیر را که یک نسخه غیررسمی از رام lineageOS هست و دیگه آپدیت نمیشه رو به آخرین نسخه از lineageOS آپدیت کنم؟ https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-2/orig-development/rom-cyanogenmod-14-0-n7100-t3487568 و یا این که از کد منبع رام lineageOS برای مدل n7100 رام کوک کنم (نسخه n7105 که نسخه 4g این موبایل میباشد توسط lineageOS پشتیبانی میشه)
آخرین پاسخ توسط mhk2012, -
- 7 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان من امروز یک فایل System را ریپک کردم با Gsd و فایل های SecSettings_ESS.apk و فایل را ویرایش کردم الان فایل با ادین رایت میشه اما گوشی ریستارت ( روشن و خاموش ) میشه مشکلش از کجاست Modle = J110H Version Android = 4
آخرین پاسخ توسط RaminGsm,