مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 697 بازدید
با سلام و درود خدمت تک تک دوستان خودم. بنده الان دارم روی مدل j3110 سامسونگ اندرید 5.1.1 کار میکنم. با هر نرم افزاری اقدام به ریپک کردن میکنم ریپک میشود و براحتی روی گوشی رایت میشه ولی متاسفانه بعد از رایت شدن گوشی بعد از آرم سامسونگ میره روی ریکاوری!!! اینم بگم با چندین رام دیگه و با ورژن های متفاوت دیگه این کار کردم بازم بعد از آرم سامسونگ دوباره میره روی ریکاوری!!! تنها مشکل در رابطه با کوک رام دارم فقط ریپک کردن هستش. نکته:وقتی رام کوک شده j3110 رو ریپک میکنم بدون مشکل رایت و سپس مثل هلو میاد بالا!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برام شده سوال؟؟؟ لطفا بنده رو راهنمایی کنید.. با تشکر
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 697 بازدید
سیستم*عامل Ubuntu یکی از کاربرپسندترین توزیع*های گنو/لینوکس است و در مدت نسبتاً کوتاه عمر خود، توانسته رشد خیره*کننده*ای در جذب کاربران عادی داشته باشد. تمرکز اوبونتو برقابلیت استفاده شامل استفاده گسترده از ابزار sudo است که به کاربران اجازه می*دهد که وظایف مدیریتی خود را بدون ایجاد یک نشست ابر کاربر انجام دهند. اوبونتو به ۲۵۶ مگابایت RAM و پس از نصب برروی دیسک سخت به سه گیگابایت از فضای دیسک سخت نیاز دارد (هرچند روش*های دیگری برای نصب و اجرای اوبونتو برروی سخت*افزارهای با قابلیت کمتر وجود دارد). از ویژگی*های بارز اوبونتو می*توان به کاربرپسند بودن، سادگی، زیبایی، سرعت و عدم نیاز به سخت*افزار پیچیده اشاره کرد. در دوره آموزشی CBT Nuggets Ubuntu شما با قابلیت های اساسی و کل…
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 691 بازدید
دوستان چنروز پیش مایکروسافت ورژن پایدار استودیو قدرتمندشو ارائه داد که میتونید از لینک زیر با سرعت بالا دانلود کنید ویژگی های این نسخه: >[color=#555555][font=&]Designed with macOS in mind[/font][/color][color=#555555][font=&]Rather than porting over the Windows version of macOS, Microsoft has developed Visual Studio from the ground up to suit the workflow. The User Interface has been flattened, icons have been improved and shortcuts mapped perfectly to fit with existing ones on macOS.[/font][/color] [color=#555555][font=&]Collaboration Services like GitHub come included[/font][/color] [color=#555555][font=&]Microsoft wants its Visu…
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 689 بازدید
معرفی 8 کاستوم رام برتر اندروید. 8 کاستوم رام برتر اندروید | برترین custom | جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers
آخرین پاسخ توسط Gsm-Clinic, -
- 0 پاسخ
- 686 بازدید
در آموزشهای قبلی به فریمورهای سونی و سامسونگ و چگونگی ساخت رام از قبل روت شده پرداختیم، ولی در این آموزش چگونگی اضافه کردن روت در رامهای اندروید هر رامی که باشد حتی رامهای سونی و سامسونگ که بصورت فایل زیپ از ریکاوری فلش می شوند. لینک کامل آموزش در پرتال سایت
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 682 بازدید
سلام در اندروید فایلهای موجود می باشند با فرمت jar برای کامپایل و دیکامپایل این فایلها به برنامه apktool نیاز هست. لینک آموزش در پرتال سایت لینک آموزش ویدیویی
- 1 پاسخ
- 679 بازدید
درود دوستان من اگه بخوام از گوشی های mtk رید بگیرم بصورت اسکاتر راهی داره بدون باکس؟
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
فارسی ساز g928v
توسط K47EH- 0 پاسخ
- 678 بازدید
سلام علیکم دوستان لطفا اقا الیا یا راهنمایی در مورد پک رام system.img بدید یا به روش جایگزینی اگه زحمت نمیشه رام این مدل رو برامون فارسی کنید شدیدا احنیاج دار م ممنون با تشکر خیلی واجبه
آخرین پاسخ توسط K47EH, -
- 0 پاسخ
- 675 بازدید
حتما در تمام کاستوم رامها مشاهده کردید که در منوی درباره گوشی اطلاعات سازنده و رام را اضافه می کنند. امروز نیز ما در این آموزش چگونگی اضافه کردن این اطلاعات را توضیح می دهیم با ما همراه باشید. لینک آموزش در پرتال سایت
- 0 پاسخ
- 669 بازدید
سلام دوستان ،خسته نباشین ، چندتا سوال داشتم از خدمتتون ، اگه زحمتی نیست جواب بدین 1- تو سایت یه بخش دارین توسعه ی رام از طریق لینوکس یه بخش هم هس پورت رام برای چیپ های مدیاتک ،میخواستم بدونم پورت کردن و توسعه دادن یکیه؟اگه یکی نیست فرقش چیه؟ 2- اگه یکیه ، اون پورت کردن برای مدیاتک، فقط برا مدیاتکه و اون توسعه دادن همون پورت کردن رام بصورت کلی برا همه ی گوشیاس؟ 3- فرق ساخت کاستوم رام با پورتش چیه؟فرقی داره؟ 4- گوشی من مدیاتک ورژن 6582 (آنر تری سی) اگه بخوام رام پورت کنم از کدوم مسیر برم راحت تره؟پورت کردن برای مدیا تک گوشیه منم ساپورت میکنه یا باید توسعه رام از طریق لینوکس رو بخونم؟ 5- فرض کنیم یه رامی پورت شده برا گوشیمو…
آخرین پاسخ توسط mohammadreza.7029, -
- 0 پاسخ
- 668 بازدید
با سلام به درخواست کابران این آموزش آماده شده است. قبلا آموزش کامل چگونگی دئودکس کردن یک رام را گذاشتیم در اینجا فقط آن فایل مورد نظر خودمان را دئودکس می کنیم. لینک آموزش در پرتال
- 0 پاسخ
- 666 بازدید
شاید گاهی در سطح اینترنت مشاهده کرده اید که رامهای با اسم از قبل روت شده آماده هستند که با فلشر معمولی فلش رامهای رسمی فلش می شوند در این آموزش چگونگی ساخت این فایلها را آموزش می دهیم. لینک آموزش در پرتال سایت
- 0 پاسخ
- 666 بازدید
با سلام امروز یک برنامه براتون معرفی می کنم که خیلی راحت با چند کلیک بتوانید فایلهای APK و JAR را دئودکس کنید نام برنامه Ultimate Deodexer می باشد. لینک آموزش و دانلود برنامه در پرتال
- 0 پاسخ
- 662 بازدید
نسخه جدید منتشر شده و دارای تغییرات زیر میباشد Java 8 (1.8) is now required. Updated baksmali/smali to version 2.2.6 (Issue 1893) Fixed issue with new restriction with non-empty ids.xml values. (Issue 1918) / Thanks gino247 Fixed issue with PlatformBuildVersion properties changing to unexpected values. (Issue 1909) / Thanks gino247 Fixed issue with pending v5 Gradle upgrade, by upgrading to gradle v4.10.2. (Issue 1943) / Thanks friederbluemle Added no-crunch support (optional) via new parameter of nc | --no-crunch. (Issue 1849) / Thanks Novex Fixed issue with xsd files decoding/building improperly between aapt1/aapt2. (Issue 1952) Fixed issue with malformed chu…
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 661 بازدید
در این آموزش چگونگی پورت رامهای اصلی سازندهای گوشیها آموزش داده شده برای دیدن آموزش به لینک پایین در پورتال سایت مراجعه فرمایید. آموزش چگونگی پورت رام اصلی گوشیها(Sense/Touchwizz )
- 0 پاسخ
- 655 بازدید
قبلا یک آموزش در رابطه با ساخت انیمیشن بوت در سایت درج کرده بودیم که ساخت از یک فایل آماده بود به وسیله جایگزینی چند فایل ، اکنون در این آموزش ساخت کامل با برنامه های مخصوص ساخت انیمیشن بوت در خدمتتان هستیم لینک آموزش در پرتال سایت آموزش چگونگی ساخت انیمیشن بوت
- 0 پاسخ
- 651 بازدید
یکی از لذتهای اندروید استفاده از رامهای کاستوم می باشد اگر دستگاه mtk دارید و رام کاستوم ندارید با آموزش زیر در پورتال سایت می توانید رام کاستوم خود را بسازید آموزش پورت رام سیانوژن برایMTK (همراه با ویدیو)
- 0 پاسخ
- 649 بازدید
mount کردن و یا ساخت درایو مجازی برای دیدن محتویات فایل های iso, .img, .dmg, etc و فایل های فشرده است و بدون نیاز به extract کردن یک فایل می تونیم محتویات اون رو ببینیم و استفاده کنیم ! نرم افزار کوچک Mounty در اوبونتو قابلیت mount کردن فایل های iso, .img, .dmg, etc را داره . برای نصب mounty با هجم کمتر از ۰٫۵ mb دستورات زیر را در ترمینال وارد کنید : ( Alt + Ctrl + T ) sudo add-apt-repository ppa:kokoto-java/omgubuntu-stuff sudo apt-get update sudo apt-get install mounty 171.jpg 26-300x152.jpg 36.png
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 647 بازدید
درود در راستای توسعه رام گفتم این موضوع رو هم من بگم بد نیست... کامپایل و ساخت رام های سیانوژن.... پیشتر این کار بر روی لینوکس ممکن بود و از طریق خط فرمان انجام میشد. حال ابزاری گرافیکی و بسیار ساده این کار را برای کاربران آندروییدی لینوکس انجام می دهد. Cyanogenmod Compiler یک ابزار متن باز است و کمک می کند که آخرین کد منبع سیانوژن را کامپایل کنید بدون اینکه درگیر خط فرمان شوید. کار با آن ساده و مشخص است. اطلاعات Github خود را در نرم افزار وارد می کنید. آخرین نسخه را بر اساس خواست خود از میان branch های ساندویچ بستنی یا نان زنجبیلی انتخاب می کنید و دستگاهی که میخواهید این رام را برای آن کامپایل کنید مشخص می کنید و مسیر مخزن را به نرم افزار معرفی می کنید. بع…
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 0 پاسخ
- 643 بازدید
امروز قصد دارم چگونگی ساخت رام از منبع بر روی سرویسهای گوگل را براتون بزارم در آموزشهای ساخت رام که قبلا گذاشتیم باید حجم بسیاری دانلود بشه و در کنار این حجم باید سیستم قوی داشته باشید برای ساخت رام در آخر که ممکن است بخاطر ضعف سیستم با خطایی ساخت مواجه بشید برای اجتناب از این مشکلات می توانید از این آموزش در پرتال سایت استفاده کنید. آموزش ساخت رام با سرویسهای ابری گوگل
- 2 پاسخ
- 642 بازدید
با عرض سلام علیک دوستان این دومین با است در این رابطه پست میزارم تمامی اموزشها را نگاه کردم ولی باز مشکل دارم ممنون میشم راهنمایی کنید اقا الیا ممنون میشم یه اموزش قرار دهید مثل کار با فایلهای apk گیج شدم. system.img انپک کردم الان میخوام پک کنم ولی خطا میده یا نمیشه اندروید 4.4.2 هستش سامسونگ ممنون راهنمایی کنید.
آخرین پاسخ توسط K47EH, -
- 1 پاسخ
- 642 بازدید
با سلام خدمت ایلیا جان تا اینجا اون قسمت هایی که آموزش داده بودید را آموختیم و به لطف شما و اموزشهای خوب و عالیتان توانستم رامهایی را ویرایش و زبان فارسی را اضافه کنم و برای رامهایی مانند سری کوالکام هوآوی پچ هایی ساختم که میشه با جایگزینی فایل های ویرایش شده فارسی کرد و یه سوال؟ در اندروید 5 هم میشه با ویرایش فایل های آموزش داد شده و جایگزینی فارسی کرد یا امنیتشون بالاست؟ اما سه تا مشکل بزرگی که دارم اینه که : 1-رامهایی مدیا تک که بعد از ریپک توسط فلش تول خطا میده رو برطرف کم و هر بار مجبور به بکاپ توسط ام تی کی دروید نشوم؟ 2-رامهایی سامسونگ رو بتونیم توسط اودین رایت کنیم و خطا نده؟ 3-سومی هم رامهای اندروید 5 ویرایش های انها هست؟ ممنون میشم آموزشها ادامه پیدا …
- 1 پاسخ
- 639 بازدید
با سلام خدمت اقا ایلیا و تمامی عزیزان .درخواست من از اقا ایلیا اینه که ماچند ماه میشه جهت اموزش کوک کردن رام اقدام به خرید کردم اموزش ها رو دنبال کردم و خیلی وقت هم گذاشتم مرور کردم رو چند تا رام هم پیدا کردم اما هنوز موفق به کوک کردن و اضافه کردن فارسی به یه رام سامسونگ نشدم خیلی برام ضروریه که اموزش رو کامل یاد بگیرم میدونم شما هم مشغول هستین و زحمت میکشید اما واقعا نیاز به اموزش جز به جز تر داریم من الان در نحوه تغیر و فارسی کردن در برنامه های سیستمی مثل تنظیمات مخاطبین و اس ام اس و و... و همچنین نحوه اضافه کردن فارسی و دست کاری کردن پوشه raw , valus تا بعد به ریپک رسیدن مشکل دارم در اینجای اموزش به نظرم باید توجه بیشتری بشه وجزئ تر بهش پرداخته بشه مشکل ما حل میشه خوا…
- 0 پاسخ
- 635 بازدید
سلام خدمت ایلیا جان و دیگر مدیران من یه فایل system.img.ext4 انپک میکنم تغییرات انجام میدم ریپک میکنم اما موقع فلش ارور میده آندورید این فایل 6.01 هستش کارهای ک انجام دادم تقریبا اموزشها رو همه رو امتحان کردم از این آموزش برای آنپک http://forum.gsm-developers.com/thread11176.html از این آموزشها هم برای ریپک استفاده کردم http://forum.gsm-developers.com/thread11298.html ولی جواب نمیده در ضمن 28 بیتی هستش هرچند مدل های 32 بیت هم تست کردم بازم نشد سوالی ک اینجا میپرسم اینه اول وقتی ما پسوند ext4 رو به صورت دستی برداریم مشکلی ایجاد نمیکنه؟ برای تبدیل دوباره میدونم باید از دستوری ک قرار دادی استفاده کنیمولی برای تبدیل به imgچی؟ فایل اصلی مثلا 2.92Gهستش بعد انپک و ریپک …
آخرین پاسخ توسط badinan, -
eng root n920a
توسط alizarei72- 0 پاسخ
- 632 بازدید
جهت باز کردن قفل جیمیل وقفل صفحه و ترمیم سریال برای اندروید 6 تست شده بروی اندروید 7 N920A ENG Root 6.0.1.zip
آخرین پاسخ توسط alizarei72,