مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 780 بازدید
با عرض سلام و خسته نباشین ... بنده دارم روی گوشی j500h اندروید 6.0.1 رام بنگلادش کار میکنم. فایل اورجینال بدون مشکل رایت میشه. من اومد فایل system.img.ext4 با نرم افزار System_All_In_One_Extractor_By_HawkTeam آنپک کردم و بدون هیچ گونه تغییرات دوباره با نرم افزار IMG_REPACK_x32_5.1.0_r5 ریپک کردم سپس روی گوشی رایتش کردم بدون هیچ اروری رایت شد وقتی فلش خورد گوشی روی آرم سامسنوگ میمونه بعد از 15 ثانیه میاد روی حالت ریکاوری. آیا مشکل کار از کجاست؟
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 779 بازدید
در خواست ادیت کردن رام های سامسونگ با هر برنامه ای با کامپیوتر مثلا اگر بخام در یک جای از رام تغییری ایجاد کنم یا در about گوشی یک چیزی بنویسم. با چی برنامه ای این کار میشه . ممنون از رهنمایی دوستان...
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 1 پاسخ
- 775 بازدید
سلام برای آنپک و ریپک فایل در لینوکس از simg2img استفاده میشه یه فایل دیگه هم هست img2simg ممنون میشم در رابطه با این دو فایل توضیح بدین.
- 0 پاسخ
- 774 بازدید
رام کوک شده فارسی گوشی لنوو a316i توسط ehsan_zamani_68 ver :4.2.2 لینک دانلود https://firmware.ir/lenovo-a316i-cooked/
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
لینوکس | ویندوز جدیدترین اخبار و آبدیت های apktool (ورژن 2.2.4 با پشتیبانی اندروید o)
توسط علیرضا شاهرخی- 2 پاسخ
- 773 بازدید
[h=2]v2.2.3[/h] 2017.06.13 Android O Preview Support (Issue 1453) Updated to smali 2.2.1 Updated internal aapt binaries to android-7.1.2_r11 Removed deprecated fatJar plugin in favor of ShadowJar This turns fatJar to shadowJar on build instructions. Updated gradle to v3.5. Thanks friederbluemle Fix for reading length of UTF16 encoded strings. Thanks atn1969 Fixed issue changing default parameters on baksmali. (Issue 1481) Fixed issue with apktool locking access to input files. (Issue 1160) Thanks MarcMil Add support for animated vector drawables. (Issue 1456) Fixes decoding brightness. (Issue 1508) Thanks phhusson Prevent unknow…
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 3 پاسخ
- 771 بازدید
با عرض سلام علیک من از تمامی اموزشهایی که قرار دادید خوبمتوجه شدم به جز ریپک سیستم خیلی موضوع رو گنگ کردید ممنون یه ویدیو اموزش بزارید برای سری سامسونگ و هواوی ممنون میشم خیلی
- 2 پاسخ
- 770 بازدید
با سلام اگه میشه یه توضیح در مورد حل کد ussd بدید با تشکر
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 1 پاسخ
- 768 بازدید
GOOGLE APPS (GAPPS) Donut (Android 1.6) Eclair (Android 2.1.x) Froyo (Android 2.2.x) Gingerbread (Android 2.3.x) Ice Cream Sandwich (Android 4.0.x) Jelly Bean (Android 4.1.x-4.3.x) Kit Kat (Android 4.4+) Lollipop (Android 5.0+)
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 2 پاسخ
- 768 بازدید
سلام یه هانر p9lite برام اوردن با باکس و دانگل اف ار پی برداشته نشد ولی نهایتا یکی از همکاران توست با روش دستی حذفش کنه و روششو بهم یاد نداد لازم بذکره این روش تو یوتوب و فایلای حذف اف ار پی پشتیبانیش نمیکنن کسی هست که بدونه راهش چیه؟
آخرین پاسخ توسط reza.a, -
- 0 پاسخ
- 766 بازدید
سلام بنده تمام مراحل را انجام می دهم و فقط در قسمت آرشیو کردن آن دچار مشکل هستم / از آموزش تبدیل فایل به .md5.tar هم استفاده کردم اما متاسفانه فایل ها کامل آرشیو نمیشه و بعد از رایت گوشی رو آرم میمونه . درخواستم از اساتید این هستش که بگین چه طبق تصویر زیر فایل ها را تبدیل فایل .tar کنم بدون کاهش حجم و بتونم به راحتی تو ادین فلش کنم . چون به صورت معمولی هم پک میکنم نمیشه با برنامه alzip هم این کار کردم اما بازهم نشد . ممنون میشم راهنمایی کنید . دانلود عکس Download jpg از آپلود آی آر
آخرین پاسخ توسط fafal, -
- 0 پاسخ
- 766 بازدید
سلام خدمت دوستان عزیز سایت gsm-developers من موقع کامپایل فایل های Framework-res.apk - systemui.apk - SecSettings.apk ارور 26 میده توسط نرم افزار Apk stop fixer لاگش رو هم پیوست کردم apktool_by_hawk_team.log
آخرین پاسخ توسط mohsen_mahdavi, -
- 0 پاسخ
- 763 بازدید
با سلام امرزو آموزش ساخت ریکاوری TWRP را برایتان داریم که این روزها در بین ریکاوری ها حرف اول را میزنه و دارایی امکانات فراوانی می باشد. لینک آموزش در پرتال
- 0 پاسخ
- 763 بازدید
ابزاری که امروز برای معرفی داریم برای فریمورهای رسمی LG کاربرد دارد و با آن می شود یک فایل KDZ یا TOT که فرمت فریمورهای LG می باشد را بصورت کامل استخراج کرد. لینک آموزش در پرتال
- 1 پاسخ
- 759 بازدید
درود دوستان کاستوم رام نصب کردم یه سری باگ داشت برطرف کردم اما مصرف باطریش وحشتناکه میخوام کرنل رام رسمی رو فلش کنم سئوال اول:کرنل هوآوی رو چجوری استخراج کنم از update.app سئوال دوم:پیشنهاد بهتری برای کاهش مصرف باطری ندارید؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 758 بازدید
عزیزانی که به ساخت این فایل ها علاقه دارند جهت توسعه اعلام همکاری کنند/ با تشکر از مدیریت کل سایت
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
رایت سریال
توسط masoud-rahimi- 0 پاسخ
- 757 بازدید
سلام ببخشید گوشی n910c android 6 دارم سریال نمیخور ه
آخرین پاسخ توسط masoud-rahimi, -
- 0 پاسخ
- 757 بازدید
A320F 8.0.0 Root U4 without lose the network after factory reset.tar
آخرین پاسخ توسط alizarei72, -
- 3 پاسخ
- 753 بازدید
با سلام.بعداز ویرایش رام و ریپک به فایل system.img جهت رایت در ادین با روش استاد عزیز ILYA20 که توضیح داده بودن به 32 بیتی تبدیلش کردم ولی هنگام تبدیل به فرمت tar و یا حتی zip ارور میده و تبدیل نمیشه درصورتیکه وقتی تبدیلش نکردم به 32 بیتی کامل به فرمت tar تبدیل میشه.من هم با برنامه استاد و هم با برنامه 7z به فرمت tar تبدیلش میکنم.در ضمن ویندوز من 64 بیتی سون هست.ممنون میشم راهنمایی کنین.
آخرین پاسخ توسط asaad, -
- 2 پاسخ
- 752 بازدید
دوستان من در کامپایل کردن Settings.apk با این ارور مواجه میشم
- 2 پاسخ
- 751 بازدید
سلام لینک های موجود در نرم فزار اکثرا اشکال داره لطفا بررسی کنید
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 3 پاسخ
- 746 بازدید
با سلام آموزش های برنامه را به صورت کامل خوندم و در عمل دچار خطاهایی شدم یه پیشنهاد داشتم که امکانش هست یک رام را انتخاب کنید و قدم به قدم و به پروژه محور شروع به تغییرات و فرسی سازی کنیم اینجوری همه یاد میگیرن و هرجا هم اشکالی داشتن سوال می کنن با تشکر فراوان
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 0 پاسخ
- 745 بازدید
با سلام خدمت شما عزیزان این پست در جهت اعلام مشکلات و نظرات شما عزیزان در بخش رام های کوک شده ایجاد شده همکاران گرامی لطفا فقط در این پست مشکلات و نظرات خودتون رو ارائه بکنید. درغیر این صورت و اعلام در بخش های دیگر رسیدگی نخواهد شد. موفق باشید. gsm - developers
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 743 بازدید
نصب قبل از هرچیز iso اندروید را از این آدرس دریافت کنید. برای نصب باید از قبل با برنامه Gparted در لینوکس مقداری فضای خالی ایجاد کنید و فایل iso اندروید را با برنامه*ای مثل Unetbootin روی یک حافظه فلش نصب کنید. بعد از بوت کردن کافیست گزینه آخر را به عنوان نصب در صفحه Grub انتخاب کنید. بعد از اون روی فضای خالی رفته و پارتیشن جدید رو ایجاد کرده و دستور نوشتن (write) رو اجرا کنید. توجه کنید که تنها اگر سیستم عامل فعلیتان ویندوز است و از لینوکس استفاده نمی*کنید در مراحل نصب به نصاب اجازه*ی نصب Grub را بدهید، در غیر این صورت از نصب Grub خودداری کنید. تنظیمات همانطور که مشاهده میکنید اگر سیستم عامل فعلیتان لینوکس باشد Grub لینوکس سیستم عامل اندروید را به شما نمایش نم…
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 0 پاسخ
- 738 بازدید
سلام خدمت دوستان کوکر تازه وارد و قدیمی نرم افزار ساده برای انپک فایل های سیستم برای کوک شما :xxx دانلود کنید
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 737 بازدید
سلام خدمت شما ببخشید من تازه شروع کردم میخوام بدونم چطور میتونم یک قسمت سکه و یا امتیاز برای کاربرا درست کنم؟ که مثلا با انجام دادن کاری بهش اضافه بشه یا کیلیک روی یک دکمه؟ و چطور میتونم قفل برای یک دکمه یا یک قسمت بزارم که از سکه یا امتیازش کم کنه و ورود کنه به اون قسمت؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
آخرین پاسخ توسط Aliartor,