مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 5 پاسخ
- 819 بازدید
سلام میخواست بدونم چرا نمی تونم فایل سیستم g700-u10 b126 رو آنپک کنم ext4_unpacker ارور میده http://uupload.ir/files/znwh_capture.jpg http://uupload.ir/files/1do_2.jpg
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
نبود پوشه csc
توسط ahmad12- 4 پاسخ
- 819 بازدید
سلام فایل رو باز کردم ولی پوشه csc وجود نداره تا بخوام فایل language.xml رو ادیت کنم.مشکل چیه؟
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 0 پاسخ
- 819 بازدید
فیوشا (Fuchsia) یک سیستم عامل منبع باز است که در حال حاضر توسط گوگل در حال توسعه است. این سیستم عامل به این صورت مشهور شد که این پروژه در اوت ۲۰۱۶ و بدون هیچ گونه اعلامیه رسمی در قالب گیت خود ظاهر شد. این نام به معنای "صورتی + بنفش = Fuchsia فیوشا است که اشاره ای به رنگ صورتی (اولین تلاش اپل در یک سیستم عامل مبتنی بر میکرو هسته بر روی شی گرا) و بنفش (نام رمز اصلی آیفون) است. بر خلاف سیستم عاملهای قبلی توسعه یافته گوگل مانند سیستم عامل کروم و اندروید که مبتنی بر هسته ی لینوکس هستند، فیوشا بر اساس هسته جدیدی به نام Zircon(زیرکون) بنا شدهاست. به گفته ی سوندرا پیچای مدیر عامل شرکت گوگل و پریسا تبریز مدیر ارشد امنیت گوگل این سیستم عامل به زودی بر سیستم عامل اندروید و …
آخرین پاسخ توسط abargsm, -
- 0 پاسخ
- 816 بازدید
حتما در کاستوم رامها دیده اید که در نوار وضعیت سرعت دریافت و ارسال اینترنت را می توان به نمایش گذاشت ما چگونگی افزودن این قابلیت را در این آموزش به شما یاد می دهیم(network traffic data) در این آموزش در نظر گرفته شده که شما با دیکامپایل و کامپایل آشنا هستید و اگر هم بلد نیستید در سایت آموزشهای محتلف و زیادی هست از اونا می تونید کمک بگیرید ما با دو apk کار میکنیم در این آموزش SystemUI و Settings یا SecSettings بستگی به رام هر دو را دیکامپایل کنید و فایل زیر را دانلود و استخراج کنید لینک آموزش در پرتال سایت برای دانلود فایلهای مورد نیاز SystemUI با کپی فایلهای smali از فایلی که دانلود کردید شروع کنید و آ…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 814 بازدید
سلام دوستان چطور میتونم ناتیفیکشین رام miui 9 رو جایگزین ناتیفیکیشن cloudy g2 3.3 کنم؟ http://
آخرین پاسخ توسط jin kazama, -
- 2 پاسخ
- 812 بازدید
با سلام بنده قبل از تعویض ویندوز بدون مشکل فایل های apk رو ریپک میکردم الان بعد از تعویض ویندوز ، موقع ریپک فایل های apk پوشه ی keep ایجاد نمیشه تا بتونم فایل مورد نظرا قبل از ریپک کامل حذف کنم و فایل مستقیما ریپک میشه و به همین خاطر موقع فلش ارور فایل system میده و فایل فلش نمیشه البته برنامه های Python ، java jdk و برنامه ی sdk رو هم نصب کردم اما بازم همینجوریه و اینکه روی دو تا سیستم جداگانه با ویندوزهای 7-32 , 10-32 همین مشکلا داره و قبل از تعویض ویندوز روی دوتا سیستم بدون مشکل ریپک میکردم . کسی این مشکلا داشته؟
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 0 پاسخ
- 810 بازدید
سلام دوستان این خیلی مهم برای کارهای که ما قرار انجام بدیم خب اول از همه چی باید به سیستم روت بشید و بعد هم منبع را اضافه کنید: کد: su کد: >sudo add-apt-repository ppa:ferramroberto/java حالا باید با دستور زیر سیستم رو آپدیت کنید: کد: >sudo apt-get update خب با دستور زیر جاوا را نصب کنید: کد: >sudo apt-get install sun-java6-jdk خب الان باید دوباره با دستور زیر سیستم رو آپدیت کنید: کد: >sudo apt-get update در این مرحله هم با دستور زیر پلاگین و جی آر ای را نصب کنید: کد: >sudo apt-get install sun-java6-jre sun-java6-plugin تمامBig Grin اما برای دوستانی که جاوا را نصب کرده اند اما نسبت به ورژن های قبلی ارجعیت نبخش…
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 1 پاسخ
- 807 بازدید
دوستان فایل سیستم دارم میخوام ریپک کنم اندروید 5 مشکلی نداره اندروید 4.4.2 و 4.4.4 و 4.3 وقتی با کد make_ext4fs -s -l sizefilesystemorginalM -a system system.img.ext4 system/ make_ext4fs -s -l sizefilesystemorginalM -a system system.img system/ ریپک میکنم ریپک میشه ولی ارور nand میده بعد میخوام با این کد /make_ext4fs -s -S file_contexts -l 29776913 -a system system.img system ریپک کنم ارور make_ext4fs میده اجازه ریپک نمیده چیکا کنم
- 2 پاسخ
- 807 بازدید
با سلام وردود ... بنده میخوام فایل system.img.ext4 سامسونگ g5520 در اندروید 6.0.1 استخراج کنم. با هیچ کدام از نرم افزار سایت استخراج نشد که نشد؟ مشکل از کجاست؟
آخرین پاسخ توسط omidheidaryan1, -
- 0 پاسخ
- 807 بازدید
سلام و وقت بخیر. بنده آموزش ساخت بنر رو مطالعه کردم ولی به یه مشکل برخوردم و سوالم این هست: بنده system.img رو از رام کشیدم بیرون و با برنامه all in one extractor آنپک کردم و یک پوشه به نام همون سیستم ساخته شد. بعد برنامه settingsReciver.apk رو پیدا و دکامپایل کردم و محتویات فایل res رو در همون پوشه systemReciver/res ریختم. در آموزش نوشته شده که : اکنون به مسیر res/xml بروید فایل device_info_settings.xml را باز کنید(با برنامه نوت پد ++) ولی بنده همچین مسیر و فایلی رو پیدا نمیکنم و در پوشه res اصلا xml نیست و فایل device_info_settings.xml هم نیست. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.خیلی نیاز دارم.
آخرین پاسخ توسط vss3001, -
- 0 پاسخ
- 801 بازدید
دانلود رام های رسمی و فارسی لنوو A319 با لینک مستقیم
آخرین پاسخ توسط MAD_GSM, -
- 3 پاسخ
- 799 بازدید
سلام.میخوام فایل یک تبلت چینی رو طوری ویرایش کنم که عملکرد لمسش بر عکس بشه یعنی جای x و y رو عوض کنم ممنون میشم راهنمایی کنین که اون قسمت عملکرد لمس مربوط به چه فایلی داخل رام هستش.ممنونم.
- 1 پاسخ
- 799 بازدید
سلام موقع ريپك كردن فايل هاي سيستمي اخطار هاي از اين شكل نمايش داده ميشه لطفا توضيح بديد در موقع نصب مشكلي ايجاد مي كنند يا نه ؟ تشكر
- 0 پاسخ
- 798 بازدید
با سلام و خسته نباشید همانطوری که در جریان هستید فایل file_contexts موجود در رام های نوقا 7 به صورت file_contexts.bin هستش و با این فایل نمیتوان system.img را ریپک کرد. خب بریم سراغ تبدیل file_contexts.bin به file_contexts ساده جهت ریپک فایل system.img 1- نرم افزار زیر را دانلود کنید : >[/font][font=Shabnam]http://www.gsm-developers.com/file_context_converter/[/font][font=Shabnam] 2- file_contexts.bin را به پوشه x کپی کرده سپس نرم افزار را اجرا کنید 3- گزینه 1 را برای تبدیل انتخاب کنید در این حالت فایل file_contexts.bin را به صورت تبدیل شده file_contexts در پوشه x مشاهده خواهید کرد. برای بازگردانی به حالت او…
درود دوستان اولین قدم برای پشتیبانی از این سیستم عامل شبیه اندروید رو به امید خدا توی انجمن بر میداریم(برای اولین بار در ایران و حتی جهان) برای توسعه و ویرایش اپ های سیستم عامل تایزن نصب استودیو ضروریه لینک استودیو ها خدمت شما: TizenStudio_1.1_windows-32(gsm-developers.com) TizenStudio_1.1_windows-64(gsm-developers.com) آموزش ها و سورپرایز ها به زودی...
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 2 پاسخ
- 797 بازدید
ریکاوری های کاستوم مختلفی وجود دارد برای دستگاهای اندروید که از سطح اینترنت میشه برای دستگاه خودتون دانلود کنید در شرایطی که دستگاه شما هیچ گونه ریکاوری کاستومی ندارد با این آموزش می تونید یک ریکاوری کاستوم برای خودتون درست کنید،این آموزش چگونگی ساخت ریکاوری کاستومPhilZ را توضیح می دهیم که یک ریکاوری کاستوم تمام لمسی می باشد لینک آموزش در پرتال سایت آموزش پورت ریکاوری کاستومPhilZ برای MTK
- 0 پاسخ
- 795 بازدید
HI, i have been working on my smack detection using sensors, in this project i should create a webserver and an android application, i have sucessufly created the webserver using "flask" but i'm still a biginner in android, so I did not know what to do exactly or what is the code that will allow me to receive sensor values in my app. NB: I have tried to convert my web server to an app, but it did not work for me, the app stopped can anyone help me please Please help I did not find the right solution from the internet. References: https://www.raspberrypi.org/forums/viewtopic.php?t=178653 Online Video Production Service Thank…
آخرین پاسخ توسط AlexAmery, -
آنلاک موفقیت آمیز هوآیی y221-u22 اندروید 4.4.2 توسط نرم افزار قدرتمند GSD Android Tool
توسط MR.Majid- 0 پاسخ
- 795 بازدید
آنلاک موفقیت آمیز هوآیی y221-u22 اندروید 4.4.2 توسط نرم افزار قدرتمند GSD Android Tool @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ توجه برای رفع ارور موقع آنلاک کردن دکمه ولوم کم رو نگهدارید سپس فلش کنید. شات:
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 2 پاسخ
- 792 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان در این بخش قصد دارم اموزش ریپک فایل system.img بدون نیاز به اوبونتو با ویندوز رو برای شما عزیزان توضیح بدم لطفا تا پایان اموزش سوالی پرسیده نشود موفق باشید و ماندگار
- 0 پاسخ
- 790 بازدید
MEGA >mega.nz/#!pswECKZR!qvMdII3BAtrjVWyEjaVGJMVxKaxvTvi7R0rN0o6hTBI
آخرین پاسخ توسط jimiking, -
- 0 پاسخ
- 788 بازدید
سلام دوستان ی نوکیا ta-1046 هست میخواتسم فلش کنم رام و اموزش فلش میخواستم ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط alizarei72, -
- 1 پاسخ
- 788 بازدید
درود____ دوستان در جریان هستید که این مدل کمی قدیمی هست اما چون رام فارسی بدون مشکلش تو انجمن موجود نبود لازم دونستم که برای شما عزیزان جی اس ام دولوپرز فارسیش کنم رام کوک شده ، فارسی ، بدون مشکل ساعت و تاریخ، بدون باگ هواوی Y511-T00 از جی اس ام دولوپرز قابل رایت با SP_Flash_TooL فارسی و بدون مشکل ساعت و تاریخ چیپست: MT6572 رام در حال آپلود بر روی سرور میباشد... موفق و پیروز باشید.
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 0 پاسخ
- 785 بازدید
با سلام خدمت عزیزان افتخار دارم رام لنوو a7-30gc کوک و فارسی شده توسط احسان زمانی رو در اختیار شما بزارم اندروید 4.4.2 بدون باگ و کاملا تست شده دانلود رام رسمی و فارسی LENOVO a7-30gc نسخه کوک شده بدون باگ سبز و پاینده باشید....
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 3 پاسخ
- 782 بازدید
با سلام خدمت همه اساتید خصوصا اقا ایلیا و محسن با توجه به آموزش های قبلی استاد در مورد فایل cert http://forum.gsm-developers.com/thread12635.html#post44725 اینجوری که متوجه شدم در کل فایل سرت در داخل رام ها قرار دارد ولی سوال اینجاست چرا بعد از فلش گوشی سریال تغییری نمیکند؟ خوب بعد از طرح این سوال اولین چیزی که به ذهنم رسید سریال مدیاتک ها بود که قاعدتا همه اساتید با این موضوع اشنا هستند و در جریان هستند که فایل سریال نیز در رام موجود میباشد و اینکه چرا بعد فلش سریال تغییری نمیکند مربوط میشود به اینکه در تنظیمات رام رایت این فایل را عدم رایت ثبت کرده اند و در اموزش ها دیدیم که رام رو اکسترکت کنید و موارد لازم برای رایت سریال جدید را در داخل رام انج…
- 0 پاسخ
- 780 بازدید
در آموزشهای مختلف توسعه رام از این دو برنامه نام برده شده است امروز براتون آموزش تصویری نصب و آماده سازی این دو برنامه که برای توسعه رام نیاز هستند را بر روی یک ویندوز 7 میگذاریم،تا بتوانید راحت و بدون مشکل آنها را راه اندازی کنید. لینک پرتال برای دانلود برنامه ها و آموزش ویدیویی
آخرین پاسخ توسط mohsen8,