مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام من در این تایپیک قصد دارم مجموعه ارورهایی که در هنگام کار با اندروید استدیو مواجه میشم را قرار بدم .دوستان دیگه هم میتونند همین کار را در این قسمت انجام دهند وکسانی که این مشکلات را حل کرده اند پاسخ دهند. با تشکر
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 0 پاسخ
- 679 بازدید
درود در راستای توسعه رام گفتم این موضوع رو هم من بگم بد نیست... کامپایل و ساخت رام های سیانوژن.... پیشتر این کار بر روی لینوکس ممکن بود و از طریق خط فرمان انجام میشد. حال ابزاری گرافیکی و بسیار ساده این کار را برای کاربران آندروییدی لینوکس انجام می دهد. Cyanogenmod Compiler یک ابزار متن باز است و کمک می کند که آخرین کد منبع سیانوژن را کامپایل کنید بدون اینکه درگیر خط فرمان شوید. کار با آن ساده و مشخص است. اطلاعات Github خود را در نرم افزار وارد می کنید. آخرین نسخه را بر اساس خواست خود از میان branch های ساندویچ بستنی یا نان زنجبیلی انتخاب می کنید و دستگاهی که میخواهید این رام را برای آن کامپایل کنید مشخص می کنید و مسیر مخزن را به نرم افزار معرفی می کنید. بع…
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 0 پاسخ
- 627 بازدید
فرمت : dat رو با چه ابزاری آنپک و ری پک بکنیم . هر کاری میکنم نمیشه با چند نمونه از ابزارها مثل : Auto Tool Unpack Repack .DAT & .IMG For Windows v2.0 Tool Unpack Repack DAT + IMG v3 x64 For Windows BY MTK THAI Developers Boot-And-Recovery-Unpack System_All_In_One_Extractor_By_HawkTeam امتحان کردم نمیشه .
آخرین پاسخ توسط saberkhan73, -
- 8 پاسخ
- 1.2k بازدید
درود دوستان عزیز frame work رو از طریق root explorer جایگزین کردم ندیدم کپی کامل شه گوشی ریست شد چجوری میتونم فایلمو بزارم و گوشی بیاد بالا؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 804 بازدید
سلام خدمت دوستان عزیز سایت gsm-developers من موقع کامپایل فایل های Framework-res.apk - systemui.apk - SecSettings.apk ارور 26 میده توسط نرم افزار Apk stop fixer لاگش رو هم پیوست کردم apktool_by_hawk_team.log
آخرین پاسخ توسط mohsen_mahdavi, -
مشکل framframework
توسط سیوان- 3 پاسخ
- 991 بازدید
با سلام و خسته نباشد خدمت دوستان من یه رام MTK رو با MTK EXTRACTOR سیستمشو دی کامپایل کردم الان با apktool تمامی برنامه ها ستینگ اس ام اس و گالری وفایل منیجر تو دستورات cmd کامپایل و دی کام پایل میشه اما فرام ورک مشکل داره و اونجور که نشون میده خطا جاوا میده در صورتی که نصبه و برای بقیه برنامه ها مشکل نداره فقط برای این مشکل داره ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر عکس
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
مشکل ussd در رام
توسط ghodooss- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام خدمت دوستان مشکل ussd در کدوم قسمت از رام حل میشه
- 2 پاسخ
- 876 بازدید
سلام دوستان من به یه مشکل برخوردم که خیلی باهاش کلنجار رفتم ولی حل نشد من یه رام d820g plus ویرایش کردم. بعد از ریپک کردن دیدم زمانی که میخواد به wifi وصل بشه روی درحال به دست آوردن آدرس ip گیر میکنه اول فکر کردم مشکل از ویرایش منه ولی اومدم فقط آنپک و ریپک کردم دیدم مشکل پا برجاس حالا چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط update mobile, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز گوشی مدل ذکر شده اوردن برام برای فارسی سازی بنده یک مدل a7000 فارسی شده و بدون هیچ باگی داشتم و از ریکاوری فایل فارسی رو کپی و به گوشی غیز فارسی رایت کردم و الان تنها مشکلی که داره اینکه وایفا روشن نمیشه
آخرین پاسخ توسط nasirahmadi, -
- 2 پاسخ
- 851 بازدید
با سلام وردود ... بنده میخوام فایل system.img.ext4 سامسونگ g5520 در اندروید 6.0.1 استخراج کنم. با هیچ کدام از نرم افزار سایت استخراج نشد که نشد؟ مشکل از کجاست؟
آخرین پاسخ توسط omidheidaryan1, -
- 1 پاسخ
- 913 بازدید
با سلام دوستان بنده بعد از افزودن یک برنامه که خودم نوشتم به پوشه system/app فایل سیستم رو بستم وقتی که فایل رو روی گوشی رایت میکنم کاملا رایت میشه و گوشی میاد بالا و توی ستاپ ویزارد هرچقدر نکست میزنم جلوتر از عکس زیر نمیره دوستان کسی هست بدونه مشکل از کجاست؟ روی j510 و g532 تست کردم هردو اندروید 6
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان خسته نباشین.من میخوام فایا سیستم رو انپک کنم اموزش هارو دیدم ولی مشکل من با ext4 است برای انپک از چی روشی استفاده کنیم؟؟ و برای ریپک چکار کنیم تو ساختار ext4؟؟ ممنون میشیم کمک کنید با تشکر
- 26 پاسخ
- 3.1k بازدید
سلام وقتی میخوام برنامه هارو با apk stop fixer ریکامپایل کنم خطای زیر رو میده
- 12 پاسخ
- 1.4k بازدید
تمام سوالات و مشکلات MR.Majid در مورد کوک رام *****************************************
- 0 پاسخ
- 656 بازدید
سلام خدمت ایلیا جان و دیگر مدیران من یه فایل system.img.ext4 انپک میکنم تغییرات انجام میدم ریپک میکنم اما موقع فلش ارور میده آندورید این فایل 6.01 هستش کارهای ک انجام دادم تقریبا اموزشها رو همه رو امتحان کردم از این آموزش برای آنپک http://forum.gsm-developers.com/thread11176.html از این آموزشها هم برای ریپک استفاده کردم http://forum.gsm-developers.com/thread11298.html ولی جواب نمیده در ضمن 28 بیتی هستش هرچند مدل های 32 بیت هم تست کردم بازم نشد سوالی ک اینجا میپرسم اینه اول وقتی ما پسوند ext4 رو به صورت دستی برداریم مشکلی ایجاد نمیکنه؟ برای تبدیل دوباره میدونم باید از دستوری ک قرار دادی استفاده کنیمولی برای تبدیل به imgچی؟ فایل اصلی مثلا 2.92Gهستش بعد انپک و ریپک …
آخرین پاسخ توسط badinan, -
- 3 پاسخ
- 912 بازدید
با سلام.ولی تو تبدیلش به tar ارور میده...فکر کنم مال 32 بیتی شدنش باشه
آخرین پاسخ توسط asaad, -
- 25 پاسخ
- 2.8k بازدید
سلام من یه رام کوک کردن ولی توی ریکمپایل کردن secsettings2 موندم میشه راهنمایی کنین؟ C:\Users\win7\Desktop\Apktool-and-baksmaling-Signer-v2Gsm-Developers>apktool b S ecSettings2 I: Using Apktool 2.2.2 W: Could not find sources I: Checking whether resources has changed... I: Building resources... W: C:\Users\win7\Desktop\Apktool-and-baksmaling-Signer-v2Gsm-Developers\SecSetti ngs2\res\values-fa-rIR\strings.xml:331: error: Error parsing XML: not well-forme d (invalid token) W: W: C:\Users\win7\Desktop\Apktool-and-baksmaling-Signer-v2Gsm-Developers\SecSetti ngs2\res\values\styles.xml:2338: error: Error parsing XML: no element found W: Exception in thread "ma…
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
درود تا حالا سه چهار گوشی برام آوردن حالت فورجی فعال نیست یعنی فقط تو حالت اتوماتیک کار میکنه و فقط توجی فعال میشه کلا بخش حالت شبکه اش با گوشی های دیگه فرق داره برای حل این مشکل باید چکار کرد ؟
آخرین پاسخ توسط reza.golden, -
- 8 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام گوشی a5000zh رو فارسی کردم اما زبان فارسی در قسمت زبان ها نمایش داده نمیشه با مورلوکال فارسی میکنم. با روش زیر هم که فرمودین اقدام کردم اما مشکل حل نشد.
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام خدمت اقا ایلیا عزیز و دوستان من این نرم افزار رو دانلود کردم همه اموزش ها رو خوندم اما مشکلاتی دارم امید وارم به این مشکلات توجه بکنید. مشکلاتی که هست تک تک مینویسم: اول از همه یه پیشنهاد دارم اینه که اگه برنامه رو به صورت گام به گام بزارید خیلی خوبتر میشه برا کسانی که مثل من تازه کارند در کوک کردن مثلا اینطور که من از اموزش ها فهمیدم باید بعد از ویرایش کامل ما بیایم کامپیل کنیم در صورتی که در برنامه اموزش تو سومین گزینه شما گذاشتین کامپایل رامهای سامسونگ که هرکسی برا اولین بار میاد رو برنامه مقدمه رو که خوند همراه با نحوه خروج فایل های تار اینو میخونه سر در گم میشه که چطور هنوز کاری انجام ندادم رسید به کامپایل 2: تو بیشتر قسمت ها گفتیتن ویرایش بشه یا استخراج ب…
آخرین پاسخ توسط سیوان, -
- 0 پاسخ
- 868 بازدید
سلام در قسمت رفع باگ پورت رام برای گوشی های mtk به باگ عدم اتصال به اینترنت و یا وصل شدن به اینترنت و نشناختن شبکه های 4g و 3g اشاره نشده لطفا در این مورد هم آموزشی قرار بدید .
آخرین پاسخ توسط saberkhan73, -
- 9 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان در جریان فارسی سازی گوشی g900d فایل های سیتینگ و سیستم یو آی رو فارسی کردم و فایل فریمورک و تی دبلیو فریمورک رو هم نصب کردم برای کامپایل هم فارسی کردم به این مشکل برخوردم که فایل contact رو اصلا کاری نداشتم باهاش همون اورجینال خودشه ولی وقتی روی گوشی رام کوک شده رو رایت می کنم وقتی گوشی بالا میاد برنامه مخاطبین کار نمی کنه حالا نمی دونم کجای کار ایراد داره البته خودم روی پوشه contact شک دارم چون همه برنامه ها توی پوشه خودشون فقط apk هستند و تمام ولی توی پوشه contact غیر از فایل apk یک پوشه هم هست یعنی SecContacts_M_OSup_Legacy_DCM.apk و پوشه oat که باز یه پوشه به اسم arm هست که داخلش این هست SecContacts_M_OSup_Legacy_DCM.odex بنظرم ای…
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 5 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز بنده بعد از چند روز جستجو بلاخره امروز موفق با نصب اوبونتو شدم و با موفقیت نصب و ریستارت شد ولی وقتی سیستم رو روشن میکنم مستقیم میره روی ویندوز دوستان ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید که واقعا کلافه شدم:u_e406:
- 7 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام و درود...! بنده برای فارسی سازی این مدل G925P ازفایل مدل مشابه اونG925F استفاده کردم حالا مشکل اینجاست که تو مدل P دو گزینه اظافه داریم Activate thise device System updates بخاطر همین بعد از فارسی سازی این دو گزینه محو میشه و گوشی بعد از ریست فکتوری تو تنظیمات اولیه گیر میکنه و پیش نمیره و تو فایل های سیستمی apk مربوط phone رو نتونستم شناسایی کنم ایا همینه یا یکی دیگستphonesky.apk:u_e303: و مشکل دیگه بعد فارسی سازی شبکه مشکل نداره ولی میزان و مقدار سیگنال رو نشون نمیده
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
درود دوستان رام کاستوم نصب کردم اما دیالرش تو ذوق میزنه راهی داره؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی,