مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
با سلام و درود خدمت دوستان پس از چند روز که وقت گذاشتیم روی پروسه بعد شکرانه نتیجه داد و همانطوری که قول داده بودم خبر خوشحال کننده ای خواهید شنید و الا وقتشه که ببینید و خوشحال بشید . رونمایی از اولین نسخه نرم افزار GSD Android Tool v1.0.0.0 محصول جی اس ام دولوپرز این نرم افزار چی هست و چیکار میکنه؟ یک نرم افزار برای تعمیر گوشی اندرویدی و ساخت فایل RvSecuRitY جهت آنلاک قفل گوشی ها بدون پاک شدن اطلاعات ---------------------------------------------------------------- پیش نیاز اجرای این نرم افزار : microsoft net framework 4.0 -------------------------------------- امکانات این نرم …
آخرین پاسخ توسط Takband, -
- 107 پاسخ
- 14.1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان به دلیل اینکه حجم ساخت فایل ها بالا رفته یعنی روزانه حداقل 3-4 تا فایل آنلاک درست میشه برای همین تصمیم گرفتیم جهت جلوگیری از شلوغ شدن آخرین ارسالی یک تایپک ایجاد کنیم تا جدیدترین فایل قرار داده شده را در این تایپک اطلاع رسانی کنیم. فایل RvSecuRitY چیست؟ شرایط استفاده و حقوق تیم امنیتی جی اس ام دولوپرز. تعاریف ساختار و تثبیت مالکیت دسترسی به این فایل ها چطور هست ؟
آخرین پاسخ توسط alirembo, -
- 1 دنبال کننده
- 93 پاسخ
- 22.1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان پس از چند روز انتظاری که کاربران کشیده اند نسخه جدید Gsd android tool رو انتشار دادیم . همانطوری که مستحضر هستید در نسخه قبلی قابلیت های کلیدی اضافه شده که که هر کاربری رو مجبور به داشتن این ابزار میکرد . در این نسخه جدید ده ها امکانات بیشتر و با یک محیط کاربری حسابی در خدمتتان هستیم پیش نیاز اجرای این نرم افزار : microsoft net framework 3.5 امکانات این نرم افزار: بخش سامسونگ: خواندن اطلاعات کامل گوشی همراه با عکس دستگاه چک روت بودن گوشی فرمت دستگاه (نیاز به روت) خارج کردن گوشی سامسونگ از حالت Factory/Safe (نیاز به روت) حذف قفل تمامی گوشی ها بدون پاک شدن اطل…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
سلام دوستان pdf آموزشی ساده ای رو براتو نقرار دادم که توی این آموزش میتونید به راحتی لینوکس خودتون رو به صورت dual boot نصب کنید یعنی وقتی ویندوزتون میاد بالا انتخاب کنید که به محیط لینوکس تون برید یا ویندوز 7 یا 8 (این اموزش برای 7 نوشته شده ولی هیچ فرقی با 8 نداره) یه توضیح کوچولو بدم اینم اینکه شما قبل از نصب می تونید یه قسمت از هاردتون رو جدا کنید مثلا حدود 50 گیگ تا بدون مشکل لینوکس توی اون قسمت نصب بشه و.... آموزشش توی نت هست ولی کسی مشکل داشت بگه قرار بدم .... خوش باشید Download =========================== آموزش دوم این آموزش با جزیات بیشتریه من خودم به این روش و با این توضیحات نصب کردم
آخرین پاسخ توسط shahram49, -
- 44 پاسخ
- 4.8k بازدید
خسته نباشید یه آموزش کلی در مخورد ساخت فایل bat برای فارسی سازی از روش جایگزینی میخواستم ممنون میشم بگین و اینکه فقط برای سری v وp سامسونگ استفاده میشه؟ و سوال آخر اینکه اگه بخوام فارزسی ساز بدون روت بسازم چطوره؟ ممنون میم این آموزش ها رو قرار بدین
آموزش اضافه کردن زبان فارسی به رامهای غیر منطقه ای در تمامی ساختار و نسخه های اندروید در برخی رامهای گوشیهای مختلف به دلایل سیاست های منطقه ای یا عبارتی سفارشی بودن مدل ، فایلهای apk را به فارسی ترجمه نمیکنند.ولی در برخی دیگر از رامها تمامی فایلهای apk سیستمی به فارسی ترجمه شده است ولی نمیتوانید زبان فارسی را در لیست زبانها مشاهده کنید. حالا برای شما نیز جای سوال است که چرا مدلی که سفارش کشورهای دیگه هست تو ایران پیدا میشود ؟ جواب سوال این است که به دلیل واردات غیر قانونی به صورت قاچاق دیوایس مربوطه غیر فارسی بوده و فقط زبان های مخصوص کشوری که سفارش داده بود میباشد. در اینجا آموزش برای فارسی کردن رامهای مختلف به هر دلایلی که فارسی نداشته با…
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
سلام من هر کاری کردم نتونستم فایل سیستم گوشی g930f و g930v رو آنپک کنم. با هر روشی رفتم بعد از چند ثانیه برنامه ها متوقف میشه و خطا میده. طبق تاپیک زیر هم مراحل رو رفتم بازم خطا داد. http://forum.gsm-developers.com/thread11517.html
آخرین پاسخ توسط masoud, -
آموزش ویدیوئی حل مشکل force close(متوقف شده است) نرم افزار APK بعد از کامپایل در خیلی مواقع پس از کامپایل نرم افزار با ابزار apktool و رایت آن روی دیوایس با مشکل عدم اجرا شدن مواجه میشویم.این مشکل بیشتر در نرم افزار هایی چون camera،contacts،gallery2 و ... مشاهده میشود. این مشکل به دلیل سطح فشرده سازی نرم افزار میباشد.بهترین سطح فشرده سازی نرم افزار apk مقدار 0 میباشد.برای اینکار ابزاری جهت انتخاب سطح فشرده سازی و کامپایل بدون مشکل قرار میدهیم . 1-با استفاده از آموزش قبلی نرم افزارهای کنترل کننده را نصب کرده سپس انها را دیکامپایل کنید. 2- پس از دیکامپایل موفق نرم افزار با ابزار apktool،پوشه نرم ا…
با سلام در ورژنهای جدید اندروید سامسونگ روت گوشیها دغدغه ای شده است بخاطر استفاده متفاوت boot.img در گوشیهای سامسونگ یک روش روت را نمی توان کلی استفاده کرد توسعه دهنده معروف Chainfire قبلا با فایلهای روت اتوماتیک راه حل ساده ای برای روت را در جلویمان گذاشته بود ولی اکنون همین فایلها فقط بر روی چند بیلد خاص جواب می دهند و باعث بوت لوپ می شوند اکثر اوقات یک توسعه دهنده بیشتر نیاز به روت گوشی دارد برای بهتر کار کردن با گوشی آموزش امروز را بنده بیشتر در تایپیک زیر چندین بار تست کردم و کاملا جواب داده است پروژه ساخت فایل روت هر مدل گوشیهای اندروید سامسونگ برای توسعه دهندگان اکنون با من باشید تا چگونگی ساخت فایل روت برای تما…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
با سلام و درود خدمت دوستان دیشب ویدیوئی ارائه دادیم مبنی بر اینکه گوشی های سامسونگ را در حال FRP روشن بدون پاک شدن اطلاعات در چند ثانیه میشه آنلاک کرد ما برای اولین بار این امکان را در دانگلی که قرار هست ارائه بدیم اضافه کردیم GSD Dongle (مخفف Gsm-developers) ویدیو را از طریق لینک های زیر میتوانید مشاهده کنید ویدیو از آپارات https://www.aparat.com/v/tpLbv ویدیو از یوتیوب
آخرین پاسخ توسط mtk6572s4clone, -
- 31 پاسخ
- 5.1k بازدید
سلام همونطور که اطلاع دارید گوشی A7108 رام فارسی نداره و فایل های موجود در اینترنت هم همگی دارای باگ های مختلفی مثل سنسور تماس و ... هستن بنده این فایل رو از گوشی A710F پورت کردم و تا الان هیچ باگی روش ندیدم. برنامه های چینی حذف شدن و گوگل پلی هم فیکس شده و بدون مشکل کار میکنه. رایت از طریق اودین انجام میشه و به صورت سه فایله هستش. ( بدون csc ) قبل از رایت CRom Service رو off کنید. بعد از فلش هم وایپ کنید. لینک دانلود از سرور انجمن هر گونه کپی برداری ممنوع بوده و از لحاظ شرعی حرام است. موفق باشید.
آخرین پاسخ توسط Hawi23, -
- 27 پاسخ
- 3.4k بازدید
با سلام با آموزشی کامل از چگونگی پورت رام برای پردازندهای مدیاتک در خدمت شما هستیم به علت توضیحات کامل و تمام این آموزش را در چند بخش ارائه می دهیم قبلا آموزش پورت مدیاتک را بنده قرار داده بودم ولی ایندفعه با حوصله بیشتر و توضیحات اضافتر و کاملتر آموزش را ارائه می دهم اگر با عجله می خواهید رام بسازید از آموزش بالا کمک بگیرید در اینجا در بخش اول موارد مورد نیاز و آماده سازی محیط را داریم پیش نیازهای مورد نیاز موارد و برنامه مورد نیاز برای کار: سیستم عامل ویندوز نصب بودن جاوا نصب بودن Cygwin نصب بودن برنامه 7zip نصب بودن برنامه Notepad++ …
آخرین پاسخ توسط alivisa, -
- 26 پاسخ
- 3.1k بازدید
سلام وقتی میخوام برنامه هارو با apk stop fixer ریکامپایل کنم خطای زیر رو میده
- 25 پاسخ
- 2.8k بازدید
سلام من یه رام کوک کردن ولی توی ریکمپایل کردن secsettings2 موندم میشه راهنمایی کنین؟ C:\Users\win7\Desktop\Apktool-and-baksmaling-Signer-v2Gsm-Developers>apktool b S ecSettings2 I: Using Apktool 2.2.2 W: Could not find sources I: Checking whether resources has changed... I: Building resources... W: C:\Users\win7\Desktop\Apktool-and-baksmaling-Signer-v2Gsm-Developers\SecSetti ngs2\res\values-fa-rIR\strings.xml:331: error: Error parsing XML: not well-forme d (invalid token) W: W: C:\Users\win7\Desktop\Apktool-and-baksmaling-Signer-v2Gsm-Developers\SecSetti ngs2\res\values\styles.xml:2338: error: Error parsing XML: no element found W: Exception in thread "ma…
- 24 پاسخ
- 8.9k بازدید
دوستان تمامی راه های انجمن رو رفتم توی انپک فایل system.img واقعن مشکل اساسی دارم و تا حالا نتونستم انپک کنم که بخوام ویرایشی چیزی انجام بدم کسی تونسته انپک رو انجام بده
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز امروز نیز در خدمتتان هستیم با یک نرم افزار کاربردی برای تولید سریال خام هشدار و نکته : این نرم افزار جهت تست و راستی آزمایی IMEI دستگاه ساخته شده (نمونه کارایی این نرم افزار رو باکس ها و یا سایت های متفاوت از جمله imei.info انجام میده و محض اینکه کار سریعتر انجام بشه اپلیکیشن توسعه داده شده) و مسئولیت هر گونه استفاده غیرقانونی از این اپلیکیشن به عهده خود کاربر میباشد. اسکرین شات » دیزاین و توسعه توسط ILYA20 دانلود Gsm-developers IMEI Maker
آخرین پاسخ توسط mobilemehdi, -
- 23 پاسخ
- 2.6k بازدید
سلام و درود خدمت اساتید و دوستان گرامی با توجه به این لینک http://gsm-developers.ir/thread11146.html#post39054 مقالات و مقدمه های لازم رو خوندم و تشکر از اقا ایلیا بابت حوصله و نوشتن مطالب کاملن مبتدی هستم برای فارسی سازی اندروید g930p تا جایی که من فهمیدم باید به روش جایگزینی عمل کرد و فایل های رو باید از گوشی مشابه ( که من مدل g930f رو انتخاب کردم ) باید استخراج کرد و جایگزین کرد برای این کار رو باید از گوشی مشابه ( که من مدل g930f رو انتخاب کردم ) باید استخراج کرد و جایگزین کرد نیاز به راهنمایی دارم ، البته اگر تا حالا مراحل رو درست حالی شده باشم
سلام و وقت بخیر خدمت کاربران گرامی جی اس ام سورس و جی اس ام دولوپرز احتمالا برای شما هم اتفاق افتاده که آموزش های بسیاری را دنبال کرده اید و نتوانستید اونطور که باید آموزش های دریافت شده را عملی کنید . مثلا آموزش هایی که در سطح اینترنت برای زبان c++ هست به صورت کتابی گفته شده و درک کاربر از این ویدیوها بسیار سخت هست ، همینطور آموزش c++ با فریمورک قدرتمند QT به زبان فارسی وجود ندارد . تیم جی اس ام دولوپرز این افتخار را دارد تا با آموزش ویدیوئی زبان C++\QT در خدمت شما عزیزان باشد . آموزش به صورت ویدیوئی خواهد بود ، سعی شده در طول دوره به صورت روان توضیح داده بشه و همینطور آموزش رو به صورت پروژه محور پیش خواهیم برد ، تنها درخواستی که از شما داریم حفظ کپی ر…
آخرین پاسخ توسط samtool, -
با سلام و درود خدمت کاربران محترم همانطوری که در جریان آموزش ها هستید در قسمت قبلی به معرفی و نحوه استفاده کتابخانه androidlib در ویژوال استودیو پرداختیم در این قسمت از آموزش به نحوه ساخت اولین نرم افزار توسط ویژوال استودیو پرداخته میشود. در قسمت های بعدی موضوعات سایت سورس های مربوط به اپلیکیشن و کتابخانه آنها به همراه توضیحات کامل ارائه خواهد شد ساخت اولین پروژه : مشاهده کامل مطلب در جی اس ام سورس
gsd android tool آموزش ویدیوئی کامل gsd android tool حذف قفل s7 s8 و... در حالت frp=on و oem=on 1 2 3
توسط ILYA20- 21 پاسخ
- 11.3k بازدید
با سلام و درود خدمت کاربران گرامی همانطوری که در جریان فعالیت های ما هستید چندی پیش جدیدترین نسخه نرم افزار Gsd Android Tool را در جی اس ام دولوپرز معرفی کردیم این ابزار قابلیت های بسیار منحصری رو در اختیار شما عزیزان قرار میده که میتونید قابلیت های این ابزار را از این صفحه مشاهده کنید. کاربران بسیاری درخواست آموزش استفاده از نرم افزار Gsd android tool را از ما کرده اند و به همین خاطر بنده تصمیم گرفتم این آموزش ویدیوئی رو برای شما بسازم. توسط این آموزش قادر خواهید بود ; مشکلات و خطاهای نرم افزار را رفع کنید . گوشی های s7 , s7 edge , s8 و … رو در حالت frp = on و oem=on و یا در دو حالت خاموش آنلاک قفل امنیتی انجام دهید و توضیح ت…
- 21 پاسخ
- 2.5k بازدید
سلام دوستان کسی میدونه برای حل مشکل بر عکس بودن ساعت و تاریخ چه باید کرد؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط update mobile, -
- 20 پاسخ
- 2.3k بازدید
سلام و خسته نباشید.من رام رو ریپک کردم البته حجم اصلی رو نگرفت یه مقدار اضافه کردم بهش. به بیت هم دقت کردم و تبدیل به 32 کردم.کاملا صحیح به ext4 تبدیل کردم ولی باز هم ارور میده موقع رایت.مشکل از کجاست؟ میشه به فایل زیپ تبدیل کرد و از ریکاوری رایت کرد؟روششو ممنون میشم بگین یا اینکه از روش فایل .bat انتقال داد به گوشی.میشه از فایل .bat مدل های دیگه استفاده کرد فقط فایل هایی که فارسی کردم رو جایگزین کنم؟ ممنون میشم جواب بدین
رام فارسی HTC desire 820TS Dual Sim نسخه کوک شده توسط MR.Ali برای اولین بار در ایران 1 2 3
توسط MR.Ali- 20 پاسخ
- 3.2k بازدید
سلام بار دیگر در خدمت عزیزان انجمن GSM-Developers هستیم با رام فارسی کوک شده HTC desire 820TS DUAL SIM برای اولین بار توسط MR.Ali PORTED PERSIAN LANGUAGE FIXED ALL BUGES CPU:MEDIATEK6752 VERSION ANDROID:4.4.4 WRITE BY SPFLASHTOOL DEVELOPMENT BY MR.Ali AND TEAM GS-DEVELOPERS.IR https://firmware.ir/820ts-dual-sim/ کد: دوستانی که تسسسسسسسسسسسسست میکنند حتما اعلام نتیجه کنننننننننننننننننند تشکر
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
- 18 پاسخ
- 3.2k بازدید
با سلام خواستم موضوعی رو باز کنم با دوستان دربارش صحبت کنیم و اون چیزی نیست جز امنیت جدید گوشیها بخصوص سامسونگ از اندروید 6 به بالا گوگل سازندها رو اجبار کرد که حافظه گوشی رو انکریپ کنند همین امر و موضوع FRP باعث شد حتی یک روت ساده هم سخت باشد پچهای امنیتی ماهانه و تغییر در ساختار بوت رو هم اضافه کنید سردمدار و توسعه دهنده بزرگی که خودش اولین روزنه های روت رو در دستگاهای جدید ایجاد میکرد Chainfire اکنون در روت جدیدترین دستگاهای سامسونگ اعلام ناتوانی کرده به طوری که هنگام سعی در پیدا کردن روش روت دو گوشی رو کاملا خاموش کرده الان برای روت و یا نصب کاستوم رام یا حتی مونت شدن حافظه در ریکاوری کاستوم نیازه هست کاملا حافظه داخلی گوشی رو فرمت کرد که اونم با …
کم شدن حجم بعد از ریپک 1 2
توسط ahmad12- 17 پاسخ
- 1.6k بازدید
فایل g5520 رو ریپک کردم همون حجم اصلی رو زدم قبول کرد ولی بعدد از اینکه ریپک شد حجمش کمتر شد.مشکلی نداره؟
آخرین پاسخ توسط ahmad12,