مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 911 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با فایل RvSecuRitY I9301I FIX ALL CODE برای انلاک تمامی قفل های امنیتی بدون پاک شدن اطلاعات بدون نیاز به دیباگ و روت بودن گوشی رایت به صورت اودین در چند ثانیه برای اولین بار توسط ILYA20 این کرنل کارش چیست انلاک تمامی قفل های امنیتی از جمله پترن- قفل اکانت - پین - پسورد و... بدون پاک کردن اطلاعات در چند ثانیه برای تمامی نسخه های I9301I اسکرین شات نحوه استفاده از این فایل : گوشی را به حالت دانلود مد برده فایل را در قسمت pda اودین بچینید سپس فلش کنید .. گوشی به صورت خودکار انلاک شده و بالا خواهد اومد ... لینک دانلود : …
آخرین پاسخ توسط ashkan530, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
دوستان فایل های روت این دو مدل رو دارین؟ ممنون میشم.در صورتی که داشتین لطف میکنین ورژن اندروید رو بگین
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 3 پاسخ
- 915 بازدید
فایل فلش کم حجم فارسی Y530-U00 FullFarsi Fix و حل مشکل گالری قابلیت رایت بر روی تمام بیلد نامبرها با حجم فقط یک کیلوبایت پسورد jafar_fayyaz دانلود
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
فایل فلش فارسی اندروید5 FLY IQ4415 نسخه کوک شده FLY IQ4415 Fa BY Meysam Farzam قابل رایت با فلش تول Coock Farsi FLY IQ4415 Android 5 MT6582 sp flashtool BY Meysam Farzam PAS:cortanaiq4415
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
FARSI_G9006V_*********** پسورد فایل:0936008
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
سلام خدمت همگی این فایل بدون مشکل پنل اعلان میباشد(حتی در صورتی که مشکل پنل اعلان داشته باشین با رایت این فایل مشکل حل خواهد شد) موفق باشین download
آخرین پاسخ توسط iran_gsm, -
فایلRvSecuRitYانلاک تمامی قفل های امنیتی برای مدل A5 A500Hنسخه 5.1.1-4.4.4 BY ILYA20 1 2
توسط ILYA20- 12 پاسخ
- 2.3k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با فایل RvSecuRitY برای مدل A5 A500H نسخه های 5.1.1 و 4.4.4 برای انلاک تمامی قفل های امنیتی بدون نیاز به فعال بودن دیباگ بدون نیاز به ریکاوری و روت به صورت CSC مود بدون پاک شدن اطلاعات برای اولین بار در دنیای GSM این کرنل کارش چیست ؟ انلاک قفل پین - پترن - پسورد و... مدل A500H نسخه های 5.1.1 و 4.4.4 بدون پاک شدن اطلاعات اینم خدمتتون عرض کنم که نسخه 5.0.1 به بالا این مدل قطعا نه CWM ریکاوری و نه روت ارایه نشده و با هیچ روشی جز این روش قابل انلاک نیست نحوه رایت : گوشی رو به دانلود مد ببرید و این فایل رو با اودین در قسمت pda چیده و فلش کنید . به …
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام با یک مقاله در خصوص نامهای متفاوت رامهای اندروید در خدمتتان هستم شاید پیش اومده براتون که خواستید یک رام را دانلود کنید و در اسم رام به کی نام عجیب برخورد کردید در این مقاله سعی میکنم طبق اطلاعاتی که بنده دارم نام رامها را به تفکیک توضیح بدهم اگر چیزی از قلم افتاد یا در جایی دیده اید خطا دارم خوشحال می شوم در نظرات اعلام کنید رامهای رسمی Official رامهای رسمی این رامها در همه گوشیها و تبلتهای اندرویدی موقع خرید وجود دارند رام رسمی توسط خود شرکت سازنده دستگاه توسعه می یابد معمولا این رامها قبل از عرضه مورد تست قرار می گیرند و دارایی باگهای کمتری هستند کل رامهای اندروید به دو دسته رامهای رس…
- 15 پاسخ
- 2.6k بازدید
سلام خدمت دوستان انجمن gsm.بنده میخوام گوشی سامسونگ رو با روش cmd فلش بزنم.از روش heimdall که استاد ایلیا معرفی کردن نتونستم ازش استفاده کنم.لطفا دوستان اگه کسی روش دیگه و کاملتری داره بمن بگه خیلی بهش نیاز دارم هر کجا جستجو کردم روشای دیگه پیدا کردم ولی ناقص هستن کاملترشون همین heimdall هست فکر کنم ولی نتونستم باهاش کار کنم خطای libusb -0 میده و وقتی این رو نصب میکنیم اونموقع درایور سامسونگ غیرفعال میشه.بعد برای استفاده از این روش فایل tar رو اگه بخواهیم فلش بزنیم باید اول فایلهارو اکسترکت کنیم بعد یکی یکی فلش بزنیم و این خیلی زمان بر هست.لطفا اگه کسی راه حل بهتری داره بگه.تشکر.
آخرین پاسخ توسط mrb4a1370, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
رام کاستوم LineageOS یکی از محبوبترین و معروفترین رامهای کاستوم می باشد این رام همان رام سیانوژن می باشد که با کش و قوصهای که در طی چند سال گذشته داشته تغییر نام داده است اکنون نسخه 15.1 آن معرفی شده که اگر با نامگذاری آن آشنا باشید نسخه 8.1 اندروید می شود اگر شما هم می خواهید این نسخه از رام را نصب کنید می توانید قبل از آن تصاویر و قابلیتهای آن را با ما مرور کنید همچنین یک ویدئو از قابلیتهای آن در آخر برایتان می گذاریم قایلتهای که در زیر لیست می شوند به جز خود قابلیتهای اندروید 8.1 می باشند قابلیتهای اصلی LineageOS Audio/Media …
- 15 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام من یک برنامه نوشتم که یک فایل apk رو فراخوانی میکنه و وارد صفحه ی نصب میشه در تمام اندروید ها به جز اندروید 7 و 8 به خوبی کار میکنه اما روی 7 و 8 فورس کلوز میده از fileprovider برای اندروید 7 و بیشتر از 7 استفاده کردم لطفا کمک کنید package com.example.ali.filep; import android.Manifest; import android.app.Activity; import android.app.ProgressDialog; import android.content.Context; import android.content.Intent; import android.content.pm.PackageManager; import android.content.res.AssetManager; import android.net.Uri; import android.os.Build; import android.os.Bundle; import android.os.Environment; import android.os.Handler…
آخرین پاسخ توسط ali666645, -
- 4 پاسخ
- 981 بازدید
سلام این فیلم رو حتما حتما ببنید دستورات رو به صورت ساده شروع کرده و یاد میده .... برای ادیت و کار با اوبونتو این قسمت رو حرفه ای بلد باشید جایی لنگ نمی مونید.. دانلود با لینک مستقیم با حجم ۲۴۶ مگابایت رمز توی فایل فشرده موجوده .... لطفا این فیلم رو مشاهده و تمرین کنید ....
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام بنده طبق فرمایشات شما در لینک آموزشی http://www.gsm-developers.com/how-to-add-banner-in-about-phone/ عمل می کنم و فایل ها رو طبق آنچه گفته شده ویرایش می کنم اما نمی دونم چرا با برنامه stop fixer وقتی کامپایل می کنم اصلا نصب نمیشه جناب ایلیا لطف کنید آموزش کامل استفاده از برنامه stop fixer رو قرار دهید چون لینک های قبلی کار نمی کنند من موندم فایل های ویرایش شده رو در داخل پوشه res برنامه setting که در project هست بزارم یا داخل پوشه res در پوشه keep بزارم؟ و فایل با پسوند .arsc رو حذف کنم اگه داخل یه فایل xml ویرایش بشه و خطی رو بهش اضافه کنم چی؟ اون وقت باید فایل xml پوشه keep رو حذف کنم و جدیده رو بزارم؟ یا نه کافیه فقط حذفش کنم …
آخرین پاسخ توسط salahaddin2324, -
- 12 پاسخ
- 1.8k بازدید
دوستان بخوام در قسمت درباره تلفن نوشته بذارم از کدوم قسمته؟ و بخوام نوشته های خاموش روشن و ادیت کنم کجا قرار داره؟ مثل عکسای زیر
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام اینم یه کتاب عالی برای شروع اولیه شما .... :xxx ... دانلود =P~ منبع : ubuntu-book.org
- 0 پاسخ
- 615 بازدید
درود / این کدها با دستوراتی که در فایل updater-script ( زبان: Edify ) اعمال میکنند باعث یک سری تغییرات در سیستم گوشی میشوند. به عنوان مثال یک گوشی سامسونگ که زبان فارسی پنهان دارد توسط این کد و یک سری پکیج مخصوص زبان فارسی دائم به رام گوشی اضافه میشود که میتوان این عمل رو توسط فلشر ادین و کاستوم ریکاوری اعمال کرد. لازم به ذکر است تمامی این قابلیت ها به خود ابتکار و ایده فرد بستگی داره مثلا دیزبل یوزرکد/ و ممنون از لطف دوستمون آقا حامد که در تاپیک قبلی بنده بهم اخطار داد ولی ایده ها نمیمیرند اینجا نشد یه جای دیگه/ اسم ایلیا فراموش نمیشه این رسم ماست از انسان های خوب به خوبی یاد میشه. موفق باشید mount : Mounts a filesystem to the defined mount point is_mounted …
آخرین پاسخ توسط jimiking, -
- 5 پاسخ
- 2.7k بازدید
Easy Firmware Tool 3 New Version CRACKED With Life Time Key FREE Tasted 100 % دانلود لینک اصلی
آخرین پاسخ توسط iraj62, -
- 11 پاسخ
- 4.8k بازدید
سلام خدمت کاربرای محترم GSM DEVELOPERS مدتی بود بر روی پروژه ای کار میکردم که به امید خدا نرم افزار به مراحل پایانی خود رسیده است. این نرم افزار برای آنلاک کد گوشی های سامسونگ توسعه داده شده و آپدیت خواهد شد. قابلیت های این نرم افزار به شرح زیر است: - ADB ROOT این تب برای آنلاک گوشی در حالت ADB و ROOT امکان پذیر است. لذا تیک دیباگ و کانفیگ روت از پیش نیاز این متد است. - TWRP/CWM از این تب برای انلاک گوشی در حالت کاستوم ریکاوری و sideload استفاده میشه. لذا نصب کاستوم ریکاری و فعال سازی sideload جزو پیش نیاز این متد است -Modify Kernel این تب برای ساخت جدید ترین روش های ساخت پچ برای انلاک گوشی است. که در آپدیت های این تولز روش …
آخرین پاسخ توسط samtool, -
کم شدن حجم بعد از ریپک 1 2
توسط ahmad12- 17 پاسخ
- 1.6k بازدید
فایل g5520 رو ریپک کردم همون حجم اصلی رو زدم قبول کرد ولی بعدد از اینکه ریپک شد حجمش کمتر شد.مشکلی نداره؟
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 2 پاسخ
- 896 بازدید
سلام دوستان با برنامه ASSAYYED_KITCHEN_V1.82_STABLEGsm-Developers فایل زیپ میسازم یه قسمت میپرسه TYPE COMPRES LEVEL اینو باید روی چند بزنم؟ در آخر سوال میکنه ساین بشه یا نه.اونو چی بزنم؟ ممنون میشم جواب بدین
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 1 پاسخ
- 763 بازدید
سلام دوستان رام رو با cygwin برای حجم بالا تبدیل میکنم و با ext2explore باز میکنم فایل ایمیج تبدیل شده رو ولی فقط save داره توی برنامه ext2explore و نمیشه برنامه رو از داخل ext2explore دستکاری کرد. روش صحیح کار کردن برنامه ext2explore رو میگین؟ روش ریپک کردن رام که زمان رایت روی گوشی ارور نده رو با استفاده از cygwin رو لطف میکنین؟
- 3 پاسخ
- 811 بازدید
با عرض سلام علیک من از تمامی اموزشهایی که قرار دادید خوبمتوجه شدم به جز ریپک سیستم خیلی موضوع رو گنگ کردید ممنون یه ویدیو اموزش بزارید برای سری سامسونگ و هواوی ممنون میشم خیلی
- 0 پاسخ
- 1.7k بازدید
مبانی کامپایل و دیکامپایل نرم افزارهای سیستمی و غیر سیستمی apk قبل از هر چیزی شاید برای برخی اشخاصی که آشنایی با برنامه نویسی ندارند جای سوال باشد که کامپایل و یا دیکامپایل چیست ؟ دیکامپایل به معنی استخراج و یا باز کردن سورس نرم افزار کامپایل به معنی آرشیو و یا ریپک نرم افزار بعد از انجام ویرایشات به فرمت اورجینال نرم افزار. کامپایل و دیکامپایل فایلهای سیستمی و غیر سیستمی کاملا فرق دارند، فایلهای سیستیمی به دلیل وابسته بودن نیاز به نصب کنترل کننده نرم افزارها میباشد.ولی فایلهای غیر سیستمی به دلیل مستقل بودن نیاز به نصب نرم افزارهای خواصی نمیباشد و به راحتی بدون نیاز به نصب نرم افزار خواصی قابل کامپایل و دیکامپایل شدن میباشد قب…
- 2 پاسخ
- 944 بازدید
Huawei-FA.zip
آخرین پاسخ توسط alizarei72, -
- 0 پاسخ
- 761 بازدید
لینک مقاله : http://www.gsm-developers.com/connect-adb-via-wifi/ موفق باشید / SYS113
آخرین پاسخ توسط SYS113,