مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 512 بازدید
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان جی اس ام دولوپر با اجازه مدیران مخصوصا آقا ایلیا این تاپیک رو زدم تا اینکه دوستان عزیز زودتر به نتیجه برسند ... این تاپیک رو به در خواستی دوستان گذاشتم. در این تاپیک قصد داریم تمامی مشکلات رو بر طرف کنیم ... با ما در اوج باشید ً@*&،454
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 1 پاسخ
- 681 بازدید
آموزشهای مختلفی برای پورت انواع ریکاوری گذاشته بودیم اما اکنون با آموزش ساخت کامل از کدهای منبع در خدمتتان هستیم که در پنج بخش بصورت قدم به قدم براتون آماده کردیم تا بتوانید ریکاوری خودتان را بسازید. لینک آموزشها در پرتال سایت بخش اول بخش دوم بخش سوم بخش چهارم بخش پنجم
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 672 بازدید
با یک آموزش دیگه در خدمتتون هستیم،در این آموزش پورت ریکاوری رو داریم برای تمام چیپها که یکسان هست ولی در مورد چیپ اسنپدراگون ممکن هست فایلها متفاوت باشن و جواب ندهد ولی برای خیلیها جواب می دهد. لینک آموزش در پرتال سایت آموزش پورت ریکاوری کاستوم Cwm و CTR
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 8 پاسخ
- 1.1k بازدید
درود دوستان عزیز frame work رو از طریق root explorer جایگزین کردم ندیدم کپی کامل شه گوشی ریست شد چجوری میتونم فایلمو بزارم و گوشی بیاد بالا؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 700 بازدید
در گوشیهای سامسونگ انیمیشن بوت با فرمت QMZ ذخیره می شود که در این آموزش چگونگی تبدیل یک فایل انیمیشن بوت زیپ به این فرمت را آموزش می دهیم لینک آموزش در پرتال انجمن آموزش ساخت انیمیشن بوت برای موبایلهای سامسونگ
- 0 پاسخ
- 598 بازدید
در این آموزش چگونگی استخراج فریم به فریم ویدیو برای استفاده در انیمیشن بوت را قرار می دهیم تا راحت بتوانید از فایل ویدیو یک انیمیشن بوت بسازید لینک آموزش در پرتال سایت تبدیل ویدیو به انیمیشن بوت
- 3 پاسخ
- 747 بازدید
با سلام خدمت همه اساتید خصوصا اقا ایلیا و محسن با توجه به آموزش های قبلی استاد در مورد فایل cert http://forum.gsm-developers.com/thread12635.html#post44725 اینجوری که متوجه شدم در کل فایل سرت در داخل رام ها قرار دارد ولی سوال اینجاست چرا بعد از فلش گوشی سریال تغییری نمیکند؟ خوب بعد از طرح این سوال اولین چیزی که به ذهنم رسید سریال مدیاتک ها بود که قاعدتا همه اساتید با این موضوع اشنا هستند و در جریان هستند که فایل سریال نیز در رام موجود میباشد و اینکه چرا بعد فلش سریال تغییری نمیکند مربوط میشود به اینکه در تنظیمات رام رایت این فایل را عدم رایت ثبت کرده اند و در اموزش ها دیدیم که رام رو اکسترکت کنید و موارد لازم برای رایت سریال جدید را در داخل رام انج…
- 2 پاسخ
- 759 بازدید
ریکاوری های کاستوم مختلفی وجود دارد برای دستگاهای اندروید که از سطح اینترنت میشه برای دستگاه خودتون دانلود کنید در شرایطی که دستگاه شما هیچ گونه ریکاوری کاستومی ندارد با این آموزش می تونید یک ریکاوری کاستوم برای خودتون درست کنید،این آموزش چگونگی ساخت ریکاوری کاستومPhilZ را توضیح می دهیم که یک ریکاوری کاستوم تمام لمسی می باشد لینک آموزش در پرتال سایت آموزش پورت ریکاوری کاستومPhilZ برای MTK
- 0 پاسخ
- 622 بازدید
قبلا یک آموزش در رابطه با ساخت انیمیشن بوت در سایت درج کرده بودیم که ساخت از یک فایل آماده بود به وسیله جایگزینی چند فایل ، اکنون در این آموزش ساخت کامل با برنامه های مخصوص ساخت انیمیشن بوت در خدمتتان هستیم لینک آموزش در پرتال سایت آموزش چگونگی ساخت انیمیشن بوت
- 3 پاسخ
- 834 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم و استاد نمونه ایلیا عزیز با توجه به مشکلات فراوان به هنگام روت دیوایس از جمله روی ارم ماندن, سفیدشدن صفحه ,حتی برخی موارد بوت پریدن دیوایس در اثر cf-rootهای نامناسب ریکاوری های نامناسب و سایر عوامل همچنین گاهی اصلا قادر به روت کردن دیوایس نمیشیم و یه کار خوب و پرسود رو به خاطر ضعف مون در روت دیوایس از دست میدیم و یا گاهی ناچار به دانلود فایل های پری روت شده میکنیم که این نیز وقت گیر و هزینه بر خواهد بود و سایر مشکلات به این منظور از استاد خوبم اقا ایلیا عزیز تقاضا دارم همچنان که در امور کوک رام کم نزاشتن این مورد رو هم برای ما آموزش بدن و به توسعهددهندگان کمک عظیمی در سرعت و کیفیت کارشون بکنن بسیار سپاس گزاریم
آخرین پاسخ توسط ehsangold, -
- 0 پاسخ
- 616 بازدید
امروز قصد دارم چگونگی ساخت رام از منبع بر روی سرویسهای گوگل را براتون بزارم در آموزشهای ساخت رام که قبلا گذاشتیم باید حجم بسیاری دانلود بشه و در کنار این حجم باید سیستم قوی داشته باشید برای ساخت رام در آخر که ممکن است بخاطر ضعف سیستم با خطایی ساخت مواجه بشید برای اجتناب از این مشکلات می توانید از این آموزش در پرتال سایت استفاده کنید. آموزش ساخت رام با سرویسهای ابری گوگل
- 0 پاسخ
- 622 بازدید
یکی از لذتهای اندروید استفاده از رامهای کاستوم می باشد اگر دستگاه mtk دارید و رام کاستوم ندارید با آموزش زیر در پورتال سایت می توانید رام کاستوم خود را بسازید آموزش پورت رام سیانوژن برایMTK (همراه با ویدیو)
- 0 پاسخ
- 558 بازدید
در این آموزش ساده چگونگی تغییر یک انیمیشن بوت از یک فایل آماده آموزش داده شده است برای دیدن آموزش به لینک همین آموزش در پورتال سایت مراجعه نمایید. آموزش ساخت انیمیشن بوت از فایل آماده
- 0 پاسخ
- 626 بازدید
در این آموزش چگونگی پورت رامهای اصلی سازندهای گوشیها آموزش داده شده برای دیدن آموزش به لینک پایین در پورتال سایت مراجعه فرمایید. آموزش چگونگی پورت رام اصلی گوشیها(Sense/Touchwizz )
- 0 پاسخ
- 545 بازدید
با این آموزش خیلی راحت می تونید برای دستگاهای با چیپ MTK یک رام را راحت پورت کنید. آموزش پورت رام برای چیپهای MTK
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام فایل هاوایی که به صورت deloadهستن و پسوند appدارند رو چطوری باید ریپک کنیم توسط برنامه هاوایی اکسترکتور این کار انجام دادم ولی یکسری فایل های مجهول که اسم فایل ها فقط به صورت عدد بودند ریپک کرد و تحویل داد اینجوری چطور فایل ها رو تشخیص بدیم کدوم سیستم و...غیره هستن؟
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 5 پاسخ
- 829 بازدید
رامی که من داشتم روش کار میکردم رام انگلیسی بنگلادش بود. سوال اینجاست؟؟؟(چرا بعد از آنپک و ریپک فایل بدون کوچکترین تغییراتی به گوشی فارسی اضافه شد؟؟؟ برای من که تعجب شده؟
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 3 پاسخ
- 737 بازدید
با عرض سلام و خسته نباشین ... بنده دارم روی گوشی j500h اندروید 6.0.1 رام بنگلادش کار میکنم. فایل اورجینال بدون مشکل رایت میشه. من اومد فایل system.img.ext4 با نرم افزار System_All_In_One_Extractor_By_HawkTeam آنپک کردم و بدون هیچ گونه تغییرات دوباره با نرم افزار IMG_REPACK_x32_5.1.0_r5 ریپک کردم سپس روی گوشی رایتش کردم بدون هیچ اروری رایت شد وقتی فلش خورد گوشی روی آرم سامسنوگ میمونه بعد از 15 ثانیه میاد روی حالت ریکاوری. آیا مشکل کار از کجاست؟
- 8 پاسخ
- 987 بازدید
با عرض سلام و خسته نباشید ... بنده دارم فایل j500h رام بنگلادش کار میکنم میخوام در seeings.apk اسم خودم رو هک کنم ادیت فارسی سازی .... میدونم که این مدل براحتی با حذف با csc یا روش دیگه فارسی میشه. بنده تا حالا در برند سامسونگ کار نکردم. خب حالا کل کار خودم رو توضیح میدم تا تا بهتر بفهمید در کجا مشکل دارم. من اومدم فایل system.img.ext4 رو از رام بیرون کشیدم. بعدش با نرم افزار System_All_In_One_Extractor_By_HawkTeam فایل رو آنپک کردم بدون مشکل. اینم محتویات داخل پوشه جدید به نام system- که ساخته شد: حالا من اومد فایل SecSettings2 رو از پوشه priv-app بیرون کشیدم. میخوام که با نرم افزار apktool تولز آنپکش کنم. با این دستور ز…
- 0 پاسخ
- 540 بازدید
تاپیک تمامی ورژن های نرم افزار apktool ************************************** >https://bitbucket.org/iBotPeaches/apktool/downloads
- 10 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام طبق ویدیو جلو رفتم فقط جایی که گفتید مقدار فایل سیستم رو به مگابایت بنویسید متوجه نشدم سوالم در مورد پست دومی هست http://forum.gsm-developers.com/thread11298.html من یه فایل سیستم i9500 رو استرکت کردم و حالا می خام ریپک کنم اما نمی دونم مقدار فایل سیستم من 2.12GB هست مقدار این رو چقدر باید وارد کنم ؟ I9500 4.4.2 راستی باید با ریپک 5.1.0 این کار رو انجام بدم؟ البته فایل سیستم رو دستکاری نکردم فقط میخواست ببینم می تونم ریپک کنم؟ http://uupload.ir/files/0ziu_capture.jpg
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
به نام خدا با سلام رام های کاستوم یکی از بزرگترین مزیتهای اندروید می باشد، و ما قسط قرار دادن آموزش کامل ساخت کاستوم رام را برای شما داریم تا بتوانید راحت رام دیوایس خود را توسعه بدهید. این آموزشها بصورت بخش بخش در پورتال سایت قرار داده خواهند شد تا دوستان بتوانند از آنها استفاده کنند. پارت اول آموزش پارت دوم آموزش به مرور زمان سعی میکنیم آموزش را کامل بزاریم تا دوستان بتونند استفاده کنند. برای دلگرمی و ادامه کار از انجمن و سایتمان حمایت کنید با تشکر
- 3 پاسخ
- 696 بازدید
درود روشی برای بکاپ گرفتن از رامهای سامسونگ هست؟ً@*&،78
- 5 پاسخ
- 760 بازدید
سلام میخواست بدونم چرا نمی تونم فایل سیستم g700-u10 b126 رو آنپک کنم ext4_unpacker ارور میده http://uupload.ir/files/znwh_capture.jpg http://uupload.ir/files/1do_2.jpg
- 12 پاسخ
- 1.2k بازدید
تمام سوالات و مشکلات MR.Majid در مورد کوک رام *****************************************
آخرین پاسخ توسط ILYA20,