مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 651 بازدید
یکی از لذتهای اندروید استفاده از رامهای کاستوم می باشد اگر دستگاه mtk دارید و رام کاستوم ندارید با آموزش زیر در پورتال سایت می توانید رام کاستوم خود را بسازید آموزش پورت رام سیانوژن برایMTK (همراه با ویدیو)
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 3 پاسخ
- 870 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم و استاد نمونه ایلیا عزیز با توجه به مشکلات فراوان به هنگام روت دیوایس از جمله روی ارم ماندن, سفیدشدن صفحه ,حتی برخی موارد بوت پریدن دیوایس در اثر cf-rootهای نامناسب ریکاوری های نامناسب و سایر عوامل همچنین گاهی اصلا قادر به روت کردن دیوایس نمیشیم و یه کار خوب و پرسود رو به خاطر ضعف مون در روت دیوایس از دست میدیم و یا گاهی ناچار به دانلود فایل های پری روت شده میکنیم که این نیز وقت گیر و هزینه بر خواهد بود و سایر مشکلات به این منظور از استاد خوبم اقا ایلیا عزیز تقاضا دارم همچنان که در امور کوک رام کم نزاشتن این مورد رو هم برای ما آموزش بدن و به توسعهددهندگان کمک عظیمی در سرعت و کیفیت کارشون بکنن بسیار سپاس گزاریم
آخرین پاسخ توسط ehsangold, -
- 0 پاسخ
- 584 بازدید
در این آموزش ساده چگونگی تغییر یک انیمیشن بوت از یک فایل آماده آموزش داده شده است برای دیدن آموزش به لینک همین آموزش در پورتال سایت مراجعه نمایید. آموزش ساخت انیمیشن بوت از فایل آماده
- 0 پاسخ
- 661 بازدید
در این آموزش چگونگی پورت رامهای اصلی سازندهای گوشیها آموزش داده شده برای دیدن آموزش به لینک پایین در پورتال سایت مراجعه فرمایید. آموزش چگونگی پورت رام اصلی گوشیها(Sense/Touchwizz )
- 0 پاسخ
- 574 بازدید
با این آموزش خیلی راحت می تونید برای دستگاهای با چیپ MTK یک رام را راحت پورت کنید. آموزش پورت رام برای چیپهای MTK
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
با این برنامه خیلی راحت میتونید یک رام را برای گوشی خود پورت کنید برای دانلود برنامه و آموزش کار با آن به لینک پورتال سایت مراجعه کنید آموزش پورت کردن رام با چند کلیک
- 5 پاسخ
- 868 بازدید
رامی که من داشتم روش کار میکردم رام انگلیسی بنگلادش بود. سوال اینجاست؟؟؟(چرا بعد از آنپک و ریپک فایل بدون کوچکترین تغییراتی به گوشی فارسی اضافه شد؟؟؟ برای من که تعجب شده؟
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
آنپک و ریپک موفقت آمیز فایل system.img.ext4 سامسونگ اندروید 6.0.1 ********************************************************** بنده با کلی کلنجار و راهنمایی دوست عزیزم ایلیا بهر حال موفق به آنپک و ریپک و ادیت یا هر دستکاری دیگه... سپس رایت کردم بدون مشکل ً@*&،632 اینم شات:
آخرین پاسخ توسط reza.golden, -
- 3 پاسخ
- 780 بازدید
با عرض سلام و خسته نباشین ... بنده دارم روی گوشی j500h اندروید 6.0.1 رام بنگلادش کار میکنم. فایل اورجینال بدون مشکل رایت میشه. من اومد فایل system.img.ext4 با نرم افزار System_All_In_One_Extractor_By_HawkTeam آنپک کردم و بدون هیچ گونه تغییرات دوباره با نرم افزار IMG_REPACK_x32_5.1.0_r5 ریپک کردم سپس روی گوشی رایتش کردم بدون هیچ اروری رایت شد وقتی فلش خورد گوشی روی آرم سامسنوگ میمونه بعد از 15 ثانیه میاد روی حالت ریکاوری. آیا مشکل کار از کجاست؟
- 8 پاسخ
- 1k بازدید
با عرض سلام و خسته نباشید ... بنده دارم فایل j500h رام بنگلادش کار میکنم میخوام در seeings.apk اسم خودم رو هک کنم ادیت فارسی سازی .... میدونم که این مدل براحتی با حذف با csc یا روش دیگه فارسی میشه. بنده تا حالا در برند سامسونگ کار نکردم. خب حالا کل کار خودم رو توضیح میدم تا تا بهتر بفهمید در کجا مشکل دارم. من اومدم فایل system.img.ext4 رو از رام بیرون کشیدم. بعدش با نرم افزار System_All_In_One_Extractor_By_HawkTeam فایل رو آنپک کردم بدون مشکل. اینم محتویات داخل پوشه جدید به نام system- که ساخته شد: حالا من اومد فایل SecSettings2 رو از پوشه priv-app بیرون کشیدم. میخوام که با نرم افزار apktool تولز آنپکش کنم. با این دستور ز…
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام فایل هاوایی که به صورت deloadهستن و پسوند appدارند رو چطوری باید ریپک کنیم توسط برنامه هاوایی اکسترکتور این کار انجام دادم ولی یکسری فایل های مجهول که اسم فایل ها فقط به صورت عدد بودند ریپک کرد و تحویل داد اینجوری چطور فایل ها رو تشخیص بدیم کدوم سیستم و...غیره هستن؟
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 0 پاسخ
- 565 بازدید
تاپیک تمامی ورژن های نرم افزار apktool ************************************** >https://bitbucket.org/iBotPeaches/apktool/downloads
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 3 پاسخ
- 733 بازدید
درود روشی برای بکاپ گرفتن از رامهای سامسونگ هست؟ً@*&،78
- 5 پاسخ
- 819 بازدید
سلام میخواست بدونم چرا نمی تونم فایل سیستم g700-u10 b126 رو آنپک کنم ext4_unpacker ارور میده http://uupload.ir/files/znwh_capture.jpg http://uupload.ir/files/1do_2.jpg
- 0 پاسخ
- 623 بازدید
برای آنپک و ریپک کردن فایلهای img برنامه های زیادی وجود دارند،بخاطر متفاوت بودن باینرهای مختلف اندروید در ورژنهای مختلف و متفاوت بودن فایلهای فریمورهای گوشی ها ممکن هست بعضی از این برنامه ها بر روی بعضی فایلها جواب ندهند. آموزش و معرفی ابزار آنپک و ریپک فایلهای img فریمور
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
این برنامه تحت ویندوز می باشد،و برای ریپک وآنپک کردن کرنل های boot و recovery و img مورد استفاده قرار می گیرد.برای دانلود از لینک زیر استفاده کنید android-image-kitchen-v2-4gsm-developers برنامه را دانلود واز حالت زیپ خارج کنید. فایل img مورد نظر خود را به داخل پوشه برنامه انتقال بدید و مانند عکس زیر آنرا بگیرید و بکشید درون unpackimg.bat رها کرده و RUN را بزنید. در پوشه ramdisk میتوانید فایل استخراج شده را پیدا کنید. بعد از اعمال تغییرات خود میتوانید برای ریپک کردن دو بار بر روی repackimg.bat کلیک کنید و تمام فایل جدید آماده هست. برای …
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
این برنامه تحت ویندوز می باشد،و کار با آن نیز راحت می باشد.با این ابزار می توانید فایلهای سیستم را آنپک و ریپک کنید به لینک پایین در سایت جی اسم ام مراجعه کنید برای دانلود و دیدن آموزش ویدیویی موفق باشید. معرفی و آموزش ویدیوئی ابزار Tool Unpack Repack system.new.DAT & system.IMG
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 12 پاسخ
- 1.3k بازدید
تمام سوالات و مشکلات MR.Majid در مورد کوک رام *****************************************
- 0 پاسخ
- 587 بازدید
دستگاهای زیادی وجود دارند که برای رفع اشکالات و کارکرد بهتر هسته اندروید با سورس سیانوژن باید پچ بشوند.در این آموزش ما درباره پچ کردن از دو سایت github و Gerrit Code Review صحیبت می کنیم. آموزش چگونگی پچ کردن سورس سیانوژن
- 4 پاسخ
- 876 بازدید
سلام علیکم دوستان این برای 6 بار هست من این درخواست رو میدم ولی هی میگید جواب میدیم لازمش دارم من تمامی مراحل رفتم فقط رواین پک کردن موندم اون بگم شما در روز 20 دقیقه فرصت نمیکنید یه فیلم امورش کام از اندروید 2 تا اندروید 6 تهیه کنید ممنون جواب بدید . ً@*&،6569ً@*&،6569ً@*&،6569 درخواست فیلم اموزشی پک فایل سیستم گوشیهای سامسونگ
آخرین پاسخ توسط K47EH, -
- 16 پاسخ
- 3.2k بازدید
به نام خدا در این آموزش یاد میگیرید که چگونه برای اندروید برنامه بنویسید،آموزشها بصورت کامل و بخش بخش با حوصله آماده شدند توسط دوست عزیزمون آرش و واقعا برای این آموزشها زحمت کشیدند امیدوارم با استفاده از این آموزشها بتونید برنامه و ایده خود را با موفقیت بتوانید انجام بدید. بخش اول: نصب و راه اندازی اندروید استادیو بخش دوم: ایجاد پروژه اندروید در اندروید استادیو بخش سوم: شروع اولین کد در اندروید استادیو با حمایت از سایت و نویسنده در کامل کردن آموزشها و قرار دادن آموزشهای بیشتر به ما دلگرمی بدهید...
- 0 پاسخ
- 928 بازدید
با سلام امروز هم با یک آموزش اختصاصی در خدمت دوستان هستیم،تا دوستان بتوانند استفاده کنند آموزش سازگار کردن سورس سیانوژن برای کامپایل رام برای دلگرمی و ادامه کار از انجمن و سایتمان حمایت کنید با تشکر
- 14 پاسخ
- 10.8k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان در این بخش از آموزش قصد دارم شما را با نحوه ساخت فایل cert توسط باکس ها و ویرایش سریال با rootexplore آشنا کنم و همینطور شفاف سازی کنم که cert از چی بوجود میاد. >این موضوع به صورت تجربی هست و برای برخی مدلها مربوط میشه و ممکنه اشتباهی در آن باشد .< خب دوستان cert از چی بوجود میاد ؟ همانطوری که همه عزیزان در جریان هستند بخش امنیتی imei سامسونگ در دایرکتوری efs سامسونگ قرار دارد باکس های ارایه شده میان از طریق خواند فایل های موجود در این دایرکتوری یک فایل cert میسازند . خب در داخل efs یک دایرکتوری دیگری نیز هست به اسم imei که اطلاعات مربوط به سریال در این بخش قرار دارد و به راحتی قابل ویرایش هستند. در دایرکتوری ime…
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
به نام خدا با سلام رام های کاستوم یکی از بزرگترین مزیتهای اندروید می باشد، و ما قسط قرار دادن آموزش کامل ساخت کاستوم رام را برای شما داریم تا بتوانید راحت رام دیوایس خود را توسعه بدهید. این آموزشها بصورت بخش بخش در پورتال سایت قرار داده خواهند شد تا دوستان بتوانند از آنها استفاده کنند. پارت اول آموزش پارت دوم آموزش به مرور زمان سعی میکنیم آموزش را کامل بزاریم تا دوستان بتونند استفاده کنند. برای دلگرمی و ادامه کار از انجمن و سایتمان حمایت کنید با تشکر
- 0 پاسخ
- 3.7k بازدید
به نام خدا با سلام دوستان امروز براتون آموزش ساخت و پورت رام miui که یکی از رامهای بسیار متفاوت و معروف اندروید می باشد را آماده کردیم در این آموزش یاد میگیرید که چگونه یک رام miui را برای هر دستگاه اندرویدی آماده کنید. لینک آموزش کامل در سایت لینک کانال تلگرام ما برای ایجاد انگیزه و ادامه کار سایت و قرار دادن آموزشهای بیشتر سایت ما را به دوستان خود معرفی کنید.
آخرین پاسخ توسط mohsen8,