مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 24 پاسخ
- 8.6k بازدید
دوستان تمامی راه های انجمن رو رفتم توی انپک فایل system.img واقعن مشکل اساسی دارم و تا حالا نتونستم انپک کنم که بخوام ویرایشی چیزی انجام بدم کسی تونسته انپک رو انجام بده
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 0 پاسخ
- 652 بازدید
حتما در تمام کاستوم رامها مشاهده کردید که در منوی درباره گوشی اطلاعات سازنده و رام را اضافه می کنند. امروز نیز ما در این آموزش چگونگی اضافه کردن این اطلاعات را توضیح می دهیم با ما همراه باشید. لینک آموزش در پرتال سایت
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
دوستان و اساتید عزیز برای ساخت کاستوم رام اندروید در سیستم عامل ویندوز ممنونم میشم راهنمایی کنید برای اندروید 6.0.1 گوشی های جدید به بطور مثال g925t من با twrp بکاپ گرفتم و طبق جستجوی که توی نت داشتم فایل های systemwin00 رو اکستراکت کردم و ... از یه رام کاستوم پوشه META-INF رو کپی کردم تغییراتی که لازم داشتم رو انجام دادم و فایل ها رو به priv-app انتقال دادم و نهایتن system META-INF زیپ کردم منتهی از ریکاوری رایت نشد و دقیق یادم نیست چ خطاییی داد ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 655 بازدید
با سلام امروز یک برنامه براتون معرفی می کنم که خیلی راحت با چند کلیک بتوانید فایلهای APK و JAR را دئودکس کنید نام برنامه Ultimate Deodexer می باشد. لینک آموزش و دانلود برنامه در پرتال
- 0 پاسخ
- 647 بازدید
با سلام به درخواست کابران این آموزش آماده شده است. قبلا آموزش کامل چگونگی دئودکس کردن یک رام را گذاشتیم در اینجا فقط آن فایل مورد نظر خودمان را دئودکس می کنیم. لینک آموزش در پرتال
- 0 پاسخ
- 666 بازدید
سلام در اندروید فایلهای موجود می باشند با فرمت jar برای کامپایل و دیکامپایل این فایلها به برنامه apktool نیاز هست. لینک آموزش در پرتال سایت لینک آموزش ویدیویی
مشکل در ریپک فایل سیستم 1 2
توسط K47EH- 13 پاسخ
- 1.5k بازدید
مشکل در ریپک فایل سیستم نسخه رام 6.0.1 مدل j500f اینم تصویر با نرم افزار :: دستی "::
- 0 پاسخ
- 688 بازدید
با سلام مثل همیشه یک ویدیوی آموزشی براتون آماده کردم تا برای درک بهتر مطلب چند روز گذشته در رابطه با آموزش APKTOOL و نحوه ویرایش یک برنامه توسط APKTOOL می باشد. لینک ویدیو در پرتال سایت
- 0 پاسخ
- 695 بازدید
با سلام در توسعه رام یا پورت رام اگر زبان مورد نظر خود را در رام نداشته اید با استفاده از این آموزش ساده می توانید زبان دلخواه خود را اضافه کنید. لینک آموزش در پرتال سایت
- 12 پاسخ
- 1.7k بازدید
درود استادان عزیز یه موتورلا moto g برام اومد اندروید شش ستینگ رو دیکامپایل کردم بعدش کامپایل و با روت اکسپلورر جایگزین کردم اما بعد از ریست ستینگ کاملا مخفیه.کجای کارم اشتباه بوده؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 2 پاسخ
- 821 بازدید
سلام علیکم دوستان ببخشید من الان رو ریپک مشکل دارم ممنون راهنمایی کنید . اینم لینک -وقتی میخوام ریپک کنم این خطا رو میده .. فایل مال J500F ====به صورت دستی : با نرم افزار : با نرم افزار :
- 1 پاسخ
- 860 بازدید
برنامه APK Easy Toolبرای راحتر کامپایل و دیکامپایل کردن فایلهای APK که سرعت کار شما را نیز افزایش می دهد. برای دانلود برنامه و آموزش استفاده به لینک پرتال سایت مراجعه نمایید. معرفی برنامه APK Easy Tool
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 672 بازدید
در آموزشهای قبلی به فریمورهای سونی و سامسونگ و چگونگی ساخت رام از قبل روت شده پرداختیم، ولی در این آموزش چگونگی اضافه کردن روت در رامهای اندروید هر رامی که باشد حتی رامهای سونی و سامسونگ که بصورت فایل زیپ از ریکاوری فلش می شوند. لینک کامل آموزش در پرتال سایت
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
سلام خدمت دوستان و مدیران محترم من میخام یکی از سورس هاس سیانوژن یا الباقی رو تو لینوکس اضافه کنم برای امادی سازی REPO اما وقتی دستور رو میدم با ارور زیر مواجه میشم ...... لطفا راهنمایی کنید با تشکر
- 0 پاسخ
- 692 بازدید
ساخت یک رام از قبل روت شده آماده سونی توسط یک ابزار به راحتی چند کلیک می باشد پس با همراه باشید. لینک آموزش در پرتال سایت
- 0 پاسخ
- 644 بازدید
شاید گاهی در سطح اینترنت مشاهده کرده اید که رامهای با اسم از قبل روت شده آماده هستند که با فلشر معمولی فلش رامهای رسمی فلش می شوند در این آموزش چگونگی ساخت این فایلها را آموزش می دهیم. لینک آموزش در پرتال سایت
- 0 پاسخ
- 700 بازدید
با سلام به همراهان همیشگی سایت امروز در خدمتتان هستیم با آموزش استخراج فایل سیستم از فریمورهای رسمی شرکت سونی که نسبت به بقیه برندها آسانتر می باشد. لینک آموزش کامل بهمراه ویدیو در پرتال
- 2 پاسخ
- 879 بازدید
رامهای رسمی معمولا بصورت اودکس هستند ولی برای یک توسعه دهنده برای ویرایش فایلها و استفاده از فایلهای دیگر نیاز است که رام را دئودکس بکنید با این برنامه که معرفی میکنیم خیلی راحت تمام فایلهای سیستم دئودکس می شوند. لینک پرتال برای دانلود و آموزش برنامه
- 0 پاسخ
- 761 بازدید
در آموزشهای مختلف توسعه رام از این دو برنامه نام برده شده است امروز براتون آموزش تصویری نصب و آماده سازی این دو برنامه که برای توسعه رام نیاز هستند را بر روی یک ویندوز 7 میگذاریم،تا بتوانید راحت و بدون مشکل آنها را راه اندازی کنید. لینک پرتال برای دانلود برنامه ها و آموزش ویدیویی
- 5 پاسخ
- 932 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز یک گوشی ال جی مدل h324t دارم که میخوام رام kdz انپک کنم و تبدیل کنم به فایل اسکاتر فلش تولز چون cpu mtk هستش لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
- 0 پاسخ
- 743 بازدید
ابزاری که امروز برای معرفی داریم برای فریمورهای رسمی LG کاربرد دارد و با آن می شود یک فایل KDZ یا TOT که فرمت فریمورهای LG می باشد را بصورت کامل استخراج کرد. لینک آموزش در پرتال
- 0 پاسخ
- 3.4k بازدید
بهترین رامهای سفارشی mohsen 1395/09/23 ویکی جی اس ام ارسال دیدگاه 223 بازدید امروز در خدمتتان هستیم با معرفی بهترین رامهای سفارشی موجود برای اندروید در این معرفی ما رامهای را معرفی میکنیم که بیشتر از بیس AOSP ساخته می شوند و رامهای بر پایه رامهای شرکتی مانند رام miui در لیست ما نیست با اینکه قبل از اینکه مختص گوشیهای شرکت شیاومی یک رام سفارشی بوده است. مدیریت رامها با ROM Manager قبل از معرفی توضیح مختصری و ساده ای درباره چگونگی نصب رامها بدهیم،اول از همه باید بوتلودر گوشی خود را باز کنید و گوشی را روت …
- 1 پاسخ
- 750 بازدید
GOOGLE APPS (GAPPS) Donut (Android 1.6) Eclair (Android 2.1.x) Froyo (Android 2.2.x) Gingerbread (Android 2.3.x) Ice Cream Sandwich (Android 4.0.x) Jelly Bean (Android 4.1.x-4.3.x) Kit Kat (Android 4.4+) Lollipop (Android 5.0+)
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
همه چیز درباره رامهای سفارشی mohsen 1395/09/22 ویکی جی اس ام ارسال دیدگاه 170 بازدید با سلام و درود فراوان در سایت با آموزشهای زیادی همراه بودیم درباره ساخت رام و ریکاوری و ویرایش انواع رام اکنون میخواهم بعنوان زنگ تفریحی درباره رامهای سفارشی یا کاستوم رامها صحبت کنم براتون وقتی که یک گوشی اندرویدی نو میخرید شکل و ظاهر گوشی و سیستم عامل آن برای شما جذاب است اما ممکن هست بعد مدتی از چشمتان بیفتد و حتی ممکن است خود شرکت دیگر گوشی شما پشتیبانی نکند اینجاست که رامهای سفارشی بیشتر به چشم می آیند و اندروید جدید را به گوشی شما با ظاهری کاملا متفاوت می آورند اما به ظاهر خلاصه نمی شوند رام روت شده دسترسی کام…
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 745 بازدید
با سلام امرزو آموزش ساخت ریکاوری TWRP را برایتان داریم که این روزها در بین ریکاوری ها حرف اول را میزنه و دارایی امکانات فراوانی می باشد. لینک آموزش در پرتال
آخرین پاسخ توسط mohsen8,