مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
باسلام خدمت همکاران محترم رام فول فارسی LENOVO A516 CPU MTK 6572 ANDROID 4.2.2 فایل در حال آپلود میباشد...............
آخرین پاسخ توسط hamed1028, -
- 0 پاسخ
- 804 بازدید
رام کوک شده فارسی گوشی لنوو a316i توسط ehsan_zamani_68 ver :4.2.2 لینک دانلود https://firmware.ir/lenovo-a316i-cooked/
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت تمام عزیزان افتخار دارم اینبار با رام a7600-h ,که بر روی مدل hv هم جوابگوست در خدمت شما باشم فایل فارسی با قابلیت تماس دانلود رام رسمی و فارسی A7600HV CALL ACTIVE بدون باگ
آخرین پاسخ توسط mk_online, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
رام فارسی کوک شده گوشی ساسونگ J3119S دارای زبان های متعدد و زبان شیرین فارسی در منو و تنظیمات بدون مشکل قفل صفحه و پترن بدون مشکل شبکه 3G , 4G بدون مشکل WIFI , bluetooth بدون مشکل دوبین و سریال بدون مشکل نمایش عدد 1 بر روی آیکون تنظیمات بدون نیاز به رایت فایل های روت برای لود شدن سیستم ! رایت فقط در یک مرحله از طریق اودین بدون نیاز به باکس ! رایت همانند رام رسمی از طریق ODIN DOWNLOAD [ATTACH=CONFIG]1389[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]1388[/ATTACH]
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 1 پاسخ
- 987 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز و گرامی حل مشکل وای فای-بلوتوث- کد دستوری ussd - اس ام اس اندروید6.0.1 لینک دانلود تست شده توسط خود بنده رو 4تا گوشی موفق باشید
آخرین پاسخ توسط hazraty, -
- 5 پاسخ
- 1.8k بازدید
رام کوک شده-فارسی -انبریک و حل مشکل شبکه و ساعت g700-t00 توسط ehsan_zamani_68 اندروید 4.2.1 قابل فلش با sp-flash link download http://www.mediafire.com/download/u6fyt7op1lvox48/g700-t00.rar
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 3 پاسخ
- 961 بازدید
رام کوک شده-فارسی -سامسونگ p1000n , p1000r کوک شده توسط ehsan_zamani_68 اندروید 2.3.3 جوابگو بر روی اندوید 2.3.7 برای فلش فایل از اودین 1.85 استفاده کنید فایل را در قسمت pda قرار داده و روی تبلت فلش کنید بعد از فلش تبلت را فرمت کنید
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 5 پاسخ
- 1k بازدید
سلام عرض خسته نباشيد همكاران گرامي. دوستان سوالم در رابطه ب فارسي سازي گوشيهاي كه اصلا فارسي پشتيباني نميكنند گوشيهاي خارجي... دوستان من فايلهاي Framework-apk و SecSetting وTwframwor رو يا فارسي اظافه كردم با Apktool يا هم از يه رام فارسي پورت كردم ولي به هرصورت تو سيتينگ گوشي بخش زبان ها فارسي اومد و منو و خود سيتينگ فارسي نشد لطفا فايلهاي كه اساسا بايد پورت بشن براي فارسي سازي با ادرس پوشه به هم معرفي كنيد پيشاپيش لايك?
آخرین پاسخ توسط nasirahmadi, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
به نام خدا با سلام رام های کاستوم یکی از بزرگترین مزیتهای اندروید می باشد، و ما قسط قرار دادن آموزش کامل ساخت کاستوم رام را برای شما داریم تا بتوانید راحت رام دیوایس خود را توسعه بدهید. این آموزشها بصورت بخش بخش در پورتال سایت قرار داده خواهند شد تا دوستان بتوانند از آنها استفاده کنند. پارت اول آموزش پارت دوم آموزش به مرور زمان سعی میکنیم آموزش را کامل بزاریم تا دوستان بتونند استفاده کنند. برای دلگرمی و ادامه کار از انجمن و سایتمان حمایت کنید با تشکر
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام خدمت مدیر محترم سایت وتمامیه دوستان... من میخوام بعنوان یه تعمیرکار نرم افزار گوشیهای هوشمند اموزش دیده و شروع بکار کنم..ممنون میشم منو هر جور که میدونید راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
سلام میخواستم بدونم که چطور میتونم رام زیر را که یک نسخه غیررسمی از رام lineageOS هست و دیگه آپدیت نمیشه رو به آخرین نسخه از lineageOS آپدیت کنم؟ https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-2/orig-development/rom-cyanogenmod-14-0-n7100-t3487568 و یا این که از کد منبع رام lineageOS برای مدل n7100 رام کوک کنم (نسخه n7105 که نسخه 4g این موبایل میباشد توسط lineageOS پشتیبانی میشه)
آخرین پاسخ توسط mhk2012, -
- 5 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز یک گوشی ال جی مدل h324t دارم که میخوام رام kdz انپک کنم و تبدیل کنم به فایل اسکاتر فلش تولز چون cpu mtk هستش لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
- 2 پاسخ
- 668 بازدید
با عرض سلام علیک دوستان این دومین با است در این رابطه پست میزارم تمامی اموزشها را نگاه کردم ولی باز مشکل دارم ممنون میشم راهنمایی کنید اقا الیا ممنون میشم یه اموزش قرار دهید مثل کار با فایلهای apk گیج شدم. system.img انپک کردم الان میخوام پک کنم ولی خطا میده یا نمیشه اندروید 4.4.2 هستش سامسونگ ممنون راهنمایی کنید.
آخرین پاسخ توسط K47EH, -
- 3 پاسخ
- 837 بازدید
با سلام خدمت همه اساتید خصوصا اقا ایلیا و محسن با توجه به آموزش های قبلی استاد در مورد فایل cert http://forum.gsm-developers.com/thread12635.html#post44725 اینجوری که متوجه شدم در کل فایل سرت در داخل رام ها قرار دارد ولی سوال اینجاست چرا بعد از فلش گوشی سریال تغییری نمیکند؟ خوب بعد از طرح این سوال اولین چیزی که به ذهنم رسید سریال مدیاتک ها بود که قاعدتا همه اساتید با این موضوع اشنا هستند و در جریان هستند که فایل سریال نیز در رام موجود میباشد و اینکه چرا بعد فلش سریال تغییری نمیکند مربوط میشود به اینکه در تنظیمات رام رایت این فایل را عدم رایت ثبت کرده اند و در اموزش ها دیدیم که رام رو اکسترکت کنید و موارد لازم برای رایت سریال جدید را در داخل رام انج…
رایت سریال
توسط masoud-rahimi- 0 پاسخ
- 789 بازدید
سلام ببخشید گوشی n910c android 6 دارم سریال نمیخور ه
آخرین پاسخ توسط masoud-rahimi, -
- 0 پاسخ
- 937 بازدید
با نرم افزار : image kitchen_x64 StupDroid.com کاستوم ریکاوری (twrp) گوشی هواوی y6 pro رو برا گوشی خودم پورت کردم و از طریق فلش تولز نصب کردم راحت ریکاوری بالا اومد ولی تاچ در ریکاوری کار نمیکنه ؟ این ریکاوری هم از نوع تاچ هستش و با دکمه ها نمیشه کار کرد . کجای کار ایراد داشته امکان رفع این باگ وجود داره ؟ آموزش پورت رو هم از یه سایت انگلیسی زبان پیدا کردم . اونجا هم کسی پاسخگو نیست . دوستان امکان داره در این مورد راهنمایی کنید . هر دو گوشی از نظر رزولوشن و مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری ( برای اندروید لالی پاپ ) یکسان هستن . اینم عکس :
آخرین پاسخ توسط saberkhan73, -
- 6 پاسخ
- 1k بازدید
خسته نباشین دوستان در زمان کوک رام برای رفع مشکل ussd اینترنت ،وای فای ،4g بایدچیکار کرد؟ مثلا اینترنت وصل نمیشه توی رام های اصلی ولی با کوک اونو درس کرد یا 4g توی تنظیمات نیست و باقی موارد.اینا رو چطور باید حل کرد؟
آخرین پاسخ توسط alidemeter, -
روت lg k10
توسط mataboy- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
از عزیزان کسی میتونه کامل توضیح بده نحوه روت ال جی k10 رو یا منبع خاصی معرفی کنه؟
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 1 پاسخ
- 743 بازدید
با سلام ممنون میشم دستورات کامل که توسط نوت پد میسازیم و با پسوند bat سیو میکنیم و از طریق جایگزینی فارسی میشه رو لطف کنید یه فایل Bat خودم ساختم اما میخوام مطمین بشم که کارکردش و دسوتراتی که نوشتم درسته یا نه اول فریمورک رو جایگزین کنیم یا اول ستینگ و اینا رو چون توی برخی پچ ها گوشی رو آرم میمونه
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
با سلام و درود خدمت دوستان پس از چند روز که وقت گذاشتیم روی پروسه بعد شکرانه نتیجه داد و همانطوری که قول داده بودم خبر خوشحال کننده ای خواهید شنید و الا وقتشه که ببینید و خوشحال بشید . رونمایی از اولین نسخه نرم افزار GSD Android Tool v1.0.0.0 محصول جی اس ام دولوپرز این نرم افزار چی هست و چیکار میکنه؟ یک نرم افزار برای تعمیر گوشی اندرویدی و ساخت فایل RvSecuRitY جهت آنلاک قفل گوشی ها بدون پاک شدن اطلاعات ---------------------------------------------------------------- پیش نیاز اجرای این نرم افزار : microsoft net framework 4.0 -------------------------------------- امکانات این نرم …
آخرین پاسخ توسط Takband, -
- 9 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام رام g500d از نوع ext4 هستش و ابزاری رو نتونستم پیدا کنم برای ریپک اون چون 28 بیتی هستش البته برای 32 بیتی ابزار دارم ولی کنترلی روی تبدیل به 28 بیتی در ابزار قرار ندادن و فقط file-context باید بزارم ولی تبدیل به 32 بیتی و فرمت img می کنه من فرمت ext4 میخام و 28 بیتی اگه ابزاری هست در ویندوز یا سایجوین لطفا اعلام فرمایید ممنون
آخرین پاسخ توسط houshangdehghan, -
- 5 پاسخ
- 935 بازدید
سلام میخاستم بدونم گوشی که فارسی اون نیومده مثلا j500g کسی که کوک کردن رام یاد داره و بخاد این گوشی رو فارسی کنه چقدر زمان می بره تا فارسی رو به گوشی اضافه کرد
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
با سلام و درود خدمت کاربران محترم همانطوری که در جریان آموزش ها هستید در قسمت قبلی به معرفی و نحوه استفاده کتابخانه androidlib در ویژوال استودیو پرداختیم در این قسمت از آموزش به نحوه ساخت اولین نرم افزار توسط ویژوال استودیو پرداخته میشود. در قسمت های بعدی موضوعات سایت سورس های مربوط به اپلیکیشن و کتابخانه آنها به همراه توضیحات کامل ارائه خواهد شد ساخت اولین پروژه : مشاهده کامل مطلب در جی اس ام سورس
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 9 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان .من اگه بخوام فقط فایل framework و system رو فارسی کنم میشه کاری کرد به زیپ تبدیل کنم و از طریق ریکاوری رایت کنم؟
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 772 بازدید
سلام خدمت شما ببخشید من تازه شروع کردم میخوام بدونم چطور میتونم یک قسمت سکه و یا امتیاز برای کاربرا درست کنم؟ که مثلا با انجام دادن کاری بهش اضافه بشه یا کیلیک روی یک دکمه؟ و چطور میتونم قفل برای یک دکمه یا یک قسمت بزارم که از سکه یا امتیازش کم کنه و ورود کنه به اون قسمت؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
آخرین پاسخ توسط Aliartor,