مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
در کدهایی که برای اپلیکیشن های اندرویدی می نویسیم به زبان جاوا احتیاج داریم. پس یادگیری زبان برنامه نویسی جاوا تقریبا الزامی است و کمک بسیاری در نوشتن کدهایی که برای اپلیکیشن های اندرویدی می نویسیم می کند. در این بخش ابتدا کمی در مورد جاوا توضیح می دهیم. برای دیدن ادامه مطلب به لینک پرتال سایت در زیر مراجعه نمایید. آموزش برنامه نویسی جاوا (مقدمه)
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 2 پاسخ
- 846 بازدید
سلام علیکم دوستان ببخشید من الان رو ریپک مشکل دارم ممنون راهنمایی کنید . اینم لینک -وقتی میخوام ریپک کنم این خطا رو میده .. فایل مال J500F ====به صورت دستی : با نرم افزار : با نرم افزار :
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
سلام خدمت دوستان و مدیران محترم من میخام یکی از سورس هاس سیانوژن یا الباقی رو تو لینوکس اضافه کنم برای امادی سازی REPO اما وقتی دستور رو میدم با ارور زیر مواجه میشم ...... لطفا راهنمایی کنید با تشکر
- 0 پاسخ
- 715 بازدید
ساخت یک رام از قبل روت شده آماده سونی توسط یک ابزار به راحتی چند کلیک می باشد پس با همراه باشید. لینک آموزش در پرتال سایت
- 0 پاسخ
- 666 بازدید
شاید گاهی در سطح اینترنت مشاهده کرده اید که رامهای با اسم از قبل روت شده آماده هستند که با فلشر معمولی فلش رامهای رسمی فلش می شوند در این آموزش چگونگی ساخت این فایلها را آموزش می دهیم. لینک آموزش در پرتال سایت
- 0 پاسخ
- 723 بازدید
با سلام به همراهان همیشگی سایت امروز در خدمتتان هستیم با آموزش استخراج فایل سیستم از فریمورهای رسمی شرکت سونی که نسبت به بقیه برندها آسانتر می باشد. لینک آموزش کامل بهمراه ویدیو در پرتال
- 0 پاسخ
- 780 بازدید
در آموزشهای مختلف توسعه رام از این دو برنامه نام برده شده است امروز براتون آموزش تصویری نصب و آماده سازی این دو برنامه که برای توسعه رام نیاز هستند را بر روی یک ویندوز 7 میگذاریم،تا بتوانید راحت و بدون مشکل آنها را راه اندازی کنید. لینک پرتال برای دانلود برنامه ها و آموزش ویدیویی
- 2 پاسخ
- 899 بازدید
رامهای رسمی معمولا بصورت اودکس هستند ولی برای یک توسعه دهنده برای ویرایش فایلها و استفاده از فایلهای دیگر نیاز است که رام را دئودکس بکنید با این برنامه که معرفی میکنیم خیلی راحت تمام فایلهای سیستم دئودکس می شوند. لینک پرتال برای دانلود و آموزش برنامه
- 0 پاسخ
- 763 بازدید
ابزاری که امروز برای معرفی داریم برای فریمورهای رسمی LG کاربرد دارد و با آن می شود یک فایل KDZ یا TOT که فرمت فریمورهای LG می باشد را بصورت کامل استخراج کرد. لینک آموزش در پرتال
- 5 پاسخ
- 961 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز یک گوشی ال جی مدل h324t دارم که میخوام رام kdz انپک کنم و تبدیل کنم به فایل اسکاتر فلش تولز چون cpu mtk هستش لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
- 0 پاسخ
- 3.5k بازدید
بهترین رامهای سفارشی mohsen 1395/09/23 ویکی جی اس ام ارسال دیدگاه 223 بازدید امروز در خدمتتان هستیم با معرفی بهترین رامهای سفارشی موجود برای اندروید در این معرفی ما رامهای را معرفی میکنیم که بیشتر از بیس AOSP ساخته می شوند و رامهای بر پایه رامهای شرکتی مانند رام miui در لیست ما نیست با اینکه قبل از اینکه مختص گوشیهای شرکت شیاومی یک رام سفارشی بوده است. مدیریت رامها با ROM Manager قبل از معرفی توضیح مختصری و ساده ای درباره چگونگی نصب رامها بدهیم،اول از همه باید بوتلودر گوشی خود را باز کنید و گوشی را روت …
- 1 پاسخ
- 768 بازدید
GOOGLE APPS (GAPPS) Donut (Android 1.6) Eclair (Android 2.1.x) Froyo (Android 2.2.x) Gingerbread (Android 2.3.x) Ice Cream Sandwich (Android 4.0.x) Jelly Bean (Android 4.1.x-4.3.x) Kit Kat (Android 4.4+) Lollipop (Android 5.0+)
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
همه چیز درباره رامهای سفارشی mohsen 1395/09/22 ویکی جی اس ام ارسال دیدگاه 170 بازدید با سلام و درود فراوان در سایت با آموزشهای زیادی همراه بودیم درباره ساخت رام و ریکاوری و ویرایش انواع رام اکنون میخواهم بعنوان زنگ تفریحی درباره رامهای سفارشی یا کاستوم رامها صحبت کنم براتون وقتی که یک گوشی اندرویدی نو میخرید شکل و ظاهر گوشی و سیستم عامل آن برای شما جذاب است اما ممکن هست بعد مدتی از چشمتان بیفتد و حتی ممکن است خود شرکت دیگر گوشی شما پشتیبانی نکند اینجاست که رامهای سفارشی بیشتر به چشم می آیند و اندروید جدید را به گوشی شما با ظاهری کاملا متفاوت می آورند اما به ظاهر خلاصه نمی شوند رام روت شده دسترسی کام…
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 763 بازدید
با سلام امرزو آموزش ساخت ریکاوری TWRP را برایتان داریم که این روزها در بین ریکاوری ها حرف اول را میزنه و دارایی امکانات فراوانی می باشد. لینک آموزش در پرتال
- 0 پاسخ
- 544 بازدید
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان جی اس ام دولوپر با اجازه مدیران مخصوصا آقا ایلیا این تاپیک رو زدم تا اینکه دوستان عزیز زودتر به نتیجه برسند ... این تاپیک رو به در خواستی دوستان گذاشتم. در این تاپیک قصد داریم تمامی مشکلات رو بر طرف کنیم ... با ما در اوج باشید ً@*&،454
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 1 پاسخ
- 709 بازدید
آموزشهای مختلفی برای پورت انواع ریکاوری گذاشته بودیم اما اکنون با آموزش ساخت کامل از کدهای منبع در خدمتتان هستیم که در پنج بخش بصورت قدم به قدم براتون آماده کردیم تا بتوانید ریکاوری خودتان را بسازید. لینک آموزشها در پرتال سایت بخش اول بخش دوم بخش سوم بخش چهارم بخش پنجم
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 706 بازدید
با یک آموزش دیگه در خدمتتون هستیم،در این آموزش پورت ریکاوری رو داریم برای تمام چیپها که یکسان هست ولی در مورد چیپ اسنپدراگون ممکن هست فایلها متفاوت باشن و جواب ندهد ولی برای خیلیها جواب می دهد. لینک آموزش در پرتال سایت آموزش پورت ریکاوری کاستوم Cwm و CTR
- 0 پاسخ
- 734 بازدید
در گوشیهای سامسونگ انیمیشن بوت با فرمت QMZ ذخیره می شود که در این آموزش چگونگی تبدیل یک فایل انیمیشن بوت زیپ به این فرمت را آموزش می دهیم لینک آموزش در پرتال انجمن آموزش ساخت انیمیشن بوت برای موبایلهای سامسونگ
- 0 پاسخ
- 629 بازدید
در این آموزش چگونگی استخراج فریم به فریم ویدیو برای استفاده در انیمیشن بوت را قرار می دهیم تا راحت بتوانید از فایل ویدیو یک انیمیشن بوت بسازید لینک آموزش در پرتال سایت تبدیل ویدیو به انیمیشن بوت
- 8 پاسخ
- 1.2k بازدید
درود دوستان عزیز frame work رو از طریق root explorer جایگزین کردم ندیدم کپی کامل شه گوشی ریست شد چجوری میتونم فایلمو بزارم و گوشی بیاد بالا؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 3 پاسخ
- 782 بازدید
با سلام خدمت همه اساتید خصوصا اقا ایلیا و محسن با توجه به آموزش های قبلی استاد در مورد فایل cert http://forum.gsm-developers.com/thread12635.html#post44725 اینجوری که متوجه شدم در کل فایل سرت در داخل رام ها قرار دارد ولی سوال اینجاست چرا بعد از فلش گوشی سریال تغییری نمیکند؟ خوب بعد از طرح این سوال اولین چیزی که به ذهنم رسید سریال مدیاتک ها بود که قاعدتا همه اساتید با این موضوع اشنا هستند و در جریان هستند که فایل سریال نیز در رام موجود میباشد و اینکه چرا بعد فلش سریال تغییری نمیکند مربوط میشود به اینکه در تنظیمات رام رایت این فایل را عدم رایت ثبت کرده اند و در اموزش ها دیدیم که رام رو اکسترکت کنید و موارد لازم برای رایت سریال جدید را در داخل رام انج…
- 0 پاسخ
- 655 بازدید
قبلا یک آموزش در رابطه با ساخت انیمیشن بوت در سایت درج کرده بودیم که ساخت از یک فایل آماده بود به وسیله جایگزینی چند فایل ، اکنون در این آموزش ساخت کامل با برنامه های مخصوص ساخت انیمیشن بوت در خدمتتان هستیم لینک آموزش در پرتال سایت آموزش چگونگی ساخت انیمیشن بوت
- 2 پاسخ
- 797 بازدید
ریکاوری های کاستوم مختلفی وجود دارد برای دستگاهای اندروید که از سطح اینترنت میشه برای دستگاه خودتون دانلود کنید در شرایطی که دستگاه شما هیچ گونه ریکاوری کاستومی ندارد با این آموزش می تونید یک ریکاوری کاستوم برای خودتون درست کنید،این آموزش چگونگی ساخت ریکاوری کاستومPhilZ را توضیح می دهیم که یک ریکاوری کاستوم تمام لمسی می باشد لینک آموزش در پرتال سایت آموزش پورت ریکاوری کاستومPhilZ برای MTK
- 6 پاسخ
- 1.8k بازدید
دوستان خواهش میکنم برای این آموزش ارزش قائل بشید و اینکه سریع پخش نشه خودم شخصن دارم باهاش شدیدن پول پیدا میکنم چون بقیه دوستان از رام های کوک شده استفاده میکنن که مشکلاته خاموش صحفه حین تماس نشان ندادن کسی که تماس میگیره از کار افتادن وایرلس و اینکه در قسمت شبکه های موبایل حق انتخابی وجود نداره رو داره من زیاد با این گوشی کلنجار رفتم اخر سر فایل system.img رام 5.1.1 مشخصه ی A710FXXU1AOLG رو به system.tar تبدیل کرده و فلش و نهایتن یه فاکتوری ریست کردم گوشی کامل و بدون مشکل فارسی شده بدون هیچ مشکلی امیدوارم اساتید و همکاران عزیز استفاده کنند بنده روی 20 مورد بیشتر تست کردم روی a7108 بالای 20 مورد تست شده
آخرین پاسخ توسط alidemeter, -
- 0 پاسخ
- 643 بازدید
امروز قصد دارم چگونگی ساخت رام از منبع بر روی سرویسهای گوگل را براتون بزارم در آموزشهای ساخت رام که قبلا گذاشتیم باید حجم بسیاری دانلود بشه و در کنار این حجم باید سیستم قوی داشته باشید برای ساخت رام در آخر که ممکن است بخاطر ضعف سیستم با خطایی ساخت مواجه بشید برای اجتناب از این مشکلات می توانید از این آموزش در پرتال سایت استفاده کنید. آموزش ساخت رام با سرویسهای ابری گوگل
آخرین پاسخ توسط mohsen8,