مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام امروز لنوو A3300hv رو بعد از ویرایش و ریپک خواستم رایت کنم ارور های 2004 و 4008 رو در فلش تول دریافت کردم علت چی میتونه باشه و روش های حلشو لطف کنید ممنون میشم؟؟ فایل اورجینالش رایت میشه ولی با فایلی که ویرایش کردم ارور های بالا رو میده
آخرین پاسخ توسط hackerbaz, -
- 1 پاسخ
- 805 بازدید
عزیزانی که به ساخت این فایل ها علاقه دارند جهت توسعه اعلام همکاری کنند/ با تشکر از مدیریت کل سایت
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 1 پاسخ
- 642 بازدید
اولین و مهم ترین نکته دوستان اینه که زمانی قرار در خط فرمان ترمینال دستوری بزنید باید و باید در اول فرمانتون از کلمه sudo استفاده کنید دومین مورد که من خودم روز های اول باهاش درگیر بودم وقتی فرمان اینتر می کردم ازم پسورد می خواست و وقتی پسورد میزدم چیزی نمینوشته ک بعدا فهمیدم این از امنیت این سیستمه و با زدن کلید پسورد تایپ میشه و با زدن اینتر هم اون فرمان اجرا در ضمن در هنگام زدن پسورد توجه داشته باشید زبان en باشه که اگه نباشه در اکثر اوقات ارور تکرار پسورد میزنه.یاعلی
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 3 پاسخ
- 1.4k بازدید
آموزش توسعه اپلیکیشن اندروید دوره صفر تا صد پروژه محور اندروید از مبتدی تا فوق پیشرفته. مشاهده آموزش ها به نام خدا به دوره صفر تا صد و کاملا پروژه محور برنامه نویسی اندروید خوش آمدید. اندروید یک سیستم عامل متن باز (open source) برای گوشی های هوشمند و تبلت ها هست که توسط گوگل توسعه یافته است. امروزه برنامه نویسی اندروید یکی پرکاربردترین و پردرآمدترین حوزه ها در زمینه برنامه نویسی هستش و با وجود مارکت های ایرانی و خارجی و پیاده سازی ایده های خود می توانید درآمد چند صد میلیونی یا حتی میلیاردی کسب کنید. برای مثال «موبوگرام» که در حقیقت به نوعی نسخه ای فارسی شده و تقلیدی از پیام رسان تلگرام است با وجو…
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 9 پاسخ
- 1.4k بازدید
منظور از دیسورس اندروید چیه؟
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
A >alias ایجاد کردن یک نام مستعار apropos جست و جوی صفحات راهنما (man -k) awk جست و جو و جایگزینی متن، طبقه بندی/تایید اعتبار/فهرست کردن بانک اطلاعاتی B > bash GNU Bourne-Again SHell bc دقت اختیاری زبان محاسبات bg ارسال به پس زمینه break خارج شدن از حلقه builtin اجرای یک پوسته خط فرمان توکار bzip2 فشرده یا از حالت فشرده خارج کردن فایل ها C >cal نمایش تقویم case انجام دادن یک دستور با شرط cat نمایش محتوای یک فایل cd تغییر مسیر (دایرکتوری) cfdisk بازوی مکانیکی پارتیشن تیبل ها برای لینوکس chgrp تغییر مالکیت گروه ها chmod تغییر سطوح دسترسی chown تغییر مالک و گروه فایل chroot اجرای دستور با یک دایرکتوریه مدیر متفاوت cksum نشان دادن CRC…
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 1 پاسخ
- 934 بازدید
سلام یک برنامه نوشتم که برنامه ها رو داخل لیست ویو میاره و هر قسمت از لیست یک سویچ باتن داره حالا میخوام اگر کاربر هر کدوم از این کلید ها رو تغیر حالت بده حالتش در یک فایل ذخیره بشه و وقتی برنامه دوباره باز شد کلید به حالتی که کاربر انتخاب کرده بود باشه لطفا کمکم کنید خیلی گیر کردم اخه مشکل اینه که اگر کاربر یک نرم افزار نصب و یا پاک کنه دیگه طبیعتا جای تمام برنامه ها توی لیست ویو تغیر میکنه مثلا پزیشن 20 که اول مال تلگرام بود حالا مال یک نرم افزار دیگه میشه و تلگرام میره پوزشین 21 راحی هست ایا؟؟ ممنون Main activity package com.testmy.myapplication; public class AllAppsActivity extends ListActivity { private PackageManager packageM…
آخرین پاسخ توسط ali666645, -
- 0 پاسخ
- 823 بازدید
دانلود رام های رسمی و فارسی لنوو A319 با لینک مستقیم
آخرین پاسخ توسط MAD_GSM, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با رام رسمی و فارسی HTC Desire 816G MEDIATEK 6582 نسخه کوک شده توسط ILYA20 ADD PERSIAN LUANGUIGE PORT ROOT VERSION :4.4.2 KK MEDIATEK 6582 WRITE BY SPFLASHTOOL DEVELOPMENT BY TEAM forum.gsm-developers.com screenshut: لینک دانلود دانلود رام رسمی و فارسی کوک شده DESIRE 816G MTK6582 بدون باگ موفق باشید…
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 3 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام خدمت تمام عزیزان اینبار با رام فارسی htc desire 820-s در خدمت شما هستم نسخه کوک شده توسط ehsan_zamani_68 و تیم توسعه دهنده جی اس ام دولوپر برای اولین بار در دنیای جی اس ام HTC Desire 820s , us dual sim cpu : MT6752 مدل عددی شرکت که پشت ان حک میشه A50ML - 0PGZ100 قابلیت فلش با sp flashtool اندروید 4.4.4 http://support.gsm-developers.com/820s-dual-sim-cooked/
رام فارسی HTC Desire 816h -MT6592 کوک شده توسط ehsan_zamani_68 و تیم توسعه دهنده
توسط ehsan_zamani_68- 6 پاسخ
- 2.1k بازدید
با سلام خدمت تمام عزیزان رام فارسی شده مدل HTC Desire 816g plus ملقب به HTC Desire 816h نحوه تشخیص: اسکرین شات از گوشی: لینک دانلود http://support.gsm-developers.com/816h-mtk6592-cooked/ نکته: دقت کنید مشخصات یکی باشه فلشر در کنار رام موجود میباشد برای فارسی سازی فقط تیک boot-android -userdata-recovery رو بزارید و بزنید بدون مشکل
آخرین پاسخ توسط gebal, -
رام فارسی c9000
توسط ahmad12- 6 پاسخ
- 1.4k بازدید
دوستان c9000 رام هنگ کنگ فارسی داره فابریکی؟چون بازش کردم داشت. چین چطور؟
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با فوقلعاده ترین رام HTC DESIRE616 DUAL SIM MTK6592 کوک توسط ایلیا صوری writed by spflashtool powerd by:ILYA20 rooted&install busy box اسکرین شات: لینک دانلود پسورد:Gsm.developers موفق باشید و ماندگار
- 3 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمت شما هستم با رام فارسی desire 620G mtk 6592 نسخه کوک شده توسط ILYA20 برای اولینبار ADD PERSIAN ENABLE ROOT & BUSY BOX version:4.4.2 FIXED BUG BY ILYA20 http://support.gsm-developers.com/desire-620g-cooked/ موفق باشید و ماندگار
رام فارسی HTC desire 820TS Dual Sim نسخه کوک شده توسط MR.Ali برای اولین بار در ایران 1 2 3
توسط MR.Ali- 20 پاسخ
- 3.2k بازدید
سلام بار دیگر در خدمت عزیزان انجمن GSM-Developers هستیم با رام فارسی کوک شده HTC desire 820TS DUAL SIM برای اولین بار توسط MR.Ali PORTED PERSIAN LANGUAGE FIXED ALL BUGES CPU:MEDIATEK6752 VERSION ANDROID:4.4.4 WRITE BY SPFLASHTOOL DEVELOPMENT BY MR.Ali AND TEAM GS-DEVELOPERS.IR https://firmware.ir/820ts-dual-sim/ کد: دوستانی که تسسسسسسسسسسسسست میکنند حتما اعلام نتیجه کنننننننننننننننننند تشکر
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز در خدمتتان هستم با رام فارسیHTC Desire D516T MTK6582 نسخه کوک شده توسط ILYA20 و تیم توسعه دهنده جی اس ام دولوپر برای اولین بار در دنیای جی اس ام FLASH BY FLASHTOOL دانلود رام رسمی و فارسی کوک شده desire 516w dual sim حل مشکل شبکه موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط b.sajad1371, -
- 4 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام خدمت تمام عزیزان اینبار با رام فارسی htc desire 816h_g در خدمت شما هستم نسخه کوک شده توسط RA.Majid و تیم توسعه دهنده جی اس ام دولوپر برای اولین بار در دنیای جی اس ام cpu : MT6592v OPGL200 D816h قابلیت فلش با sp flashtool اندروید 4.4.2 فول روت =)) دوستان عزیز این رام بر 816h و 816g جواب میده و تست شده است. البته فقط اونایی که cpu mt6592v باشند. این رام در بخش رام های کوک شده قرار میگیره :x:x
- 6 پاسخ
- 1.7k بازدید
سلام امروز در خدمت دوستان خواهیم بود با رام فارسی huawei y520-u22 fix bug کوک توسط MR.Ali & ILYA20 FIX WIFI BUG FIXED BLUETOCH BUG ADD ARABIC/PERSIAN LANGUEGE FIX WIFI BUG FIXED BLUETOCH BUG ADD ARABIC/PERSIAN LANGUEGE لینک دانلود : ِDownload خوش باشید ...
- 5 پاسخ
- 2k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با رام فارسی I9507V اندروید 4.4.2 و دانگرید از 5.0 بدون کوچکترین باگ به همراه فایل چند مگابایتی جهت فارسی سازی و فایل مخصوص رایت با اودین برای اولین بار در ایران توسط ILYA20 دوستان در جریان هستند که این مدل سفارش چین و ژاپن میباشد و قطعا رام فارسی برای این مدل عرضه نشده و نخواهد شد.... برای فارسی سازی پچی رو جهت فارسی سازی اماده کردم که از اتلاف وقتتون جلوگیری میکنه و همینطور رام مخصوص رایت از طریق اودین رو اوکی کردیم... I9507V 4.4.2 ROOTED FULL FARSI FIXED BUG DEV…
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز امروز باز مثل همیشه در خدمتتان خواهیم بود با رام فارسی LENOVO A706 نسخه کوک شده توسط ILYA20 PORTING ROOT?YES FIXED BUG ARABIC/PERSIAN Language دانلود رام رسمی و فارسی LENOVO A706 بدون باگ موفق باشید و ماندگار
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت تمامی عزیزان اینبار در خدمت شما هستم با رام کوک شده فارسی lenovo tab2 A7-30hc که بر روی A7-30h هم جوابگوست توسط احسان زمانی با اندروید 4.4.2 بدون باگ و کامل تست شده لینک دانلود دانلود رام رسمی و فارسی LENOVO A7-30HC بدون باگ
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با رام فارسی NOKIA X2 DUAL SIM RM1013 حل مشکل گوگل پلی و روت شده کوک توسط ILYA20 MODEL:NOKIA X2 DUAL SIM RM1013 VERSION:2.1.0.13 PRODUCT:059V782 WRITE BY RECOVERY CWM ROOTED BUSY BOX INSTALL FIX PROBLEM GOOGLE PLAY FULL FARSI DEVELOPMENT BY TEAM forum.gsm-developers.com ILYA20 اسکرین شات: رام رسمی و فارسی NOKIA X2 RM-1013 DOUAL SIM حل مشکل …
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
رام فارسی گوشی سامسونگ J7008 بدون هیچ مشکلی این رام پورت شده از گوشی J700F می باشد تمام برنامه های چینی حذف رام بصورت کامل فارسی می باشد کیبورد سامسونگ با زبان فارسی با سرویسهای کامل گوگل و بدون مشکل کدهای USSD تقریبا دارایی تمام زبانهای دنیا می باشد رام بصورت TAR می باشد و به راحتی با اودین قابل فلش می باشد ورژن اندروید نیز 5.1.1 می باشد دانلود از دانلود سنتر
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 12 پاسخ
- 3.9k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز همان طور میدونید این مدل سفارش چین مباشد و قطعا رام فارسی برای این مدل ارایه نشده. رام های فارسی شده در اینترنت مشکلاتی از قبیل: 1 . درست ترجمه نکردن کلمات 2 . نوشتن چند خط چینی بعد از ریستارت کردن گوشی 3 . و ... بنده تمامی این مشکلات رو FIX کردم و با خیال راحت رایت کنید. 1 . بدون مشکل گوگل پلی 2 . بدون مشکل بلوتوث و وای فا 3 . بدون مشکل چینی بودن بعد ریستارت گوشی 4 . بدون مشکل ترجمه در کلمات 5 . قابل رایت با ادین 6 . نسخه اندروید 5.1.1 7 . و ... شات: در حال آپلود ...
آخرین پاسخ توسط mjssss, -
- 0 پاسخ
- 811 بازدید
با سلام خدمت عزیزان افتخار دارم رام لنوو a7-30gc کوک و فارسی شده توسط احسان زمانی رو در اختیار شما بزارم اندروید 4.4.2 بدون باگ و کاملا تست شده دانلود رام رسمی و فارسی LENOVO a7-30gc نسخه کوک شده بدون باگ سبز و پاینده باشید....
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68,