مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 10 پاسخ
- 27k بازدید
ابزاری برای بردن به حالت دانلودینگ گوشی های سامسونگ با یک کلیک @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ با عرض سلام خسته نباشید دوستان عزیز شاید براتون پیش اومده باشد گوشی رو میخواهید فلش کنید ولی متاسفانه گوشی نمیره به حالت دانلودینگ . یا این که کلید های ولوم گوشی مشکل داشته باشد. با زدن گزینه 1 به طور خودکار میره رو حالت دانلودینگ اینم شات: Downloading-SAMSUNG-MR.Majid پسورد فایل:MR.Majid
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 15 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران محترم دوستان وقتی میخوام فایلsettingsapk رو دیکامپایل کنم این ارور رو میده بعد اینکه ویندوز عوض کردم به این مشکل بر خوردم و اینکه فایل framework-res به خوبی دیکامپایل شد ولیsettingsapkنشد
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 1 پاسخ
- 733 بازدید
عزیزانی که به ساخت این فایل ها علاقه دارند جهت توسعه اعلام همکاری کنند/ با تشکر از مدیریت کل سایت
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 5 پاسخ
- 985 بازدید
از دوستانی که در این زمینه تجربه دارند درخواست راهنمایی دارم. فایل کاستوم رو چه جوری میشه با ادین فلش کرد. منظورم از فایل کاستوم - کاستوم ریکاوری نیس. فایل هایی که با کدهای updater-script زیپ و ساین شدن
آخرین پاسخ توسط jimiking, -
- 0 پاسخ
- 957 بازدید
برای پورت رام یا ساخت رام باید آن ار دئودکس کرد یک ابزار بروز دئودکس را امروز به شما معرفی میکنیم نام این ابزار Fulmics Deodexer می باشد که تحت ویندوز می باشد این برنامه بر اساس باینریهای baksmali و smali تمام فایلهای *.odex و *.oat در سیستم را دئودکس می کند برای اجرای برنامه نیاز به نصب بودن .NET Framework 4.5 و جاوا دارید همچنین نصب بودن Baksmali/Smali از ورژن 2.2 به بالا راهنمایی استفاده از برنامه برنامه را اجرا کرده به تنظیمات بروید و مسیر فایلهای baksmali/smali را به برنامه بدهید پوشه ای که می خواهید دئودکس کنید را انتخاب کنید بر روی دئودکس کلیک کنید برای دانلود ابزار Fulmics Deodexer از لی…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 1 پاسخ
- 902 بازدید
داخل چند سایت فارسی کردن گوشی گذاشتن بدون روت بدون حذف csc و مورلوکال و باریست هم پاک نمیشه اساتید میتونید راهنمایی کنید تشکر
آخرین پاسخ توسط nimajafari1498, -
- 2 پاسخ
- 806 بازدید
سلام به اساتید بزرگ من تازه اموزش کوک رام شروع کردم لطفا راهنمایی کنید برای قدم اول باید کدام برنامه رو سیستم نصب کنم
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
سلام/دوستان ابزار آنپک ریپک cache.img رو میخواستم
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام با آموزش تغییر رنگ کلی گوشی در پس زمینه خدمت شما عزیزان هستیم همین اول کار بگم که تغییر کلی رنگ بر برنامه های اصلی و سیستمی تاثیر میگذارد برنامه های مانند تقویم،تماس،پیامک،نصب کننده برنامه،ایمیل،تاریخچه تماس و غیره پس هر رنگی انتخاب میکنید دقت کنید چون ممکن رنگی که میذارید ناهماهنگی ایجاد کند تغییرات را ما بر تغییر رنگ سیاه میگیریم چون تقریبا در بیشتر ورژنهای اندروید رنگ اصلی سیاه می باشد رنگ اصلی را در مسیر framework-res.apk/res/values/styles.xml می توان دید پس اول فایل framework-res.apk را دیکامپایل کنید به مسیر res/values بروید فایل styles.xml را باز کنید دنبال <style name=”Theme”> باشید کد زیر را پ…
- 6 پاسخ
- 1k بازدید
سوال طریقه ساخت فایل فایل اجرایی بچ . exe یا bat به چه صورت هست چه برنامه این کار رو انجام میدهد
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
مشکل ussd در رام
توسط ghodooss- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام خدمت دوستان مشکل ussd در کدوم قسمت از رام حل میشه
- 0 پاسخ
- 759 بازدید
MEGA >mega.nz/#!pswECKZR!qvMdII3BAtrjVWyEjaVGJMVxKaxvTvi7R0rN0o6hTBI
- 0 پاسخ
- 920 بازدید
برای ساخت فایل فلش و روت شده یک آموزش براتون تدارک دیدم که با آشپزخانه اندروید انجام می گیرد برای دانلود آشپزخانه و نصب به پست زیر مراجعه نمایید آموزش نصب و دانلود dsixda’s Android Kitchen پس از دانلود و نصب آشپزخانه (توصیه میشه با روش Cygwin راه اندازی بشه) اول از همه فایلهای ریکاوری سیستم رام خود را بصورت img استخراج کنید فایلها را درون مکان آشپزخانه قرار بدهید اکنون Cygwin را باز کنید و آشپزخانه اندروید را اجرا کنید مانند تصویر زیر بعد از آن منوی آشپزخانه مانند زیر نمایان می شود اکنون 1 را بزنید تا پوشه کار برای رام خود بسازید در اینجا طبق گزینه ها می توانید کار دلخواه خود ر…
- 4 پاسخ
- 838 بازدید
سلام و خسته نباشین.من از چند نفر سوال پرسیدم که برای کوک رام لینوکس بهتره.یکی میگه ubuntu و دیگه میگه با kitchen واسه کوک جواب میدن.خودم تو این وسط گیج شدم که کدوم واسه کوک رام بهتره و اگر ubuntu ساده رو نصب کنم چه برنامه هایی لازمه؟؟ چون روی kitchen خودش superR نصبه. از مدیر سایت و اساتید سایت لطفا منو یاری کنن با تشکر
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
[h=4]با سلام امروز هم یک ابزار برای راحتر کردن کارهای توسعه در خدمتتان هستیم[/h] نام این ابزار Android Developer Suite می باشد این ابزار با یک محیط شبیه به کدنویسی طراحی شده و با بقیه آشپزخانه متفاوت می باشد برنامه با #C نوشته شده است و اکنون در ورژن آلفا به سر می برد کار با برنامه هم به سادگی انتخاب مکان رام خود و انجام بقیه مراحل بسادگیست قابلیتهای برنامه برای دانلود برنامه از لینک زیر استفاده کنید Android Developer Suite لینک در پرتال برای دیدن گالری تصاویر
- 0 پاسخ
- 2.5k بازدید
با سلام توسط برنامه زیر می توانید فایلهای img را به tar تبدیک کنید (قابل فلش با ادین). ابتدا فایل img را داخل پوشه کپی کنید، اسم فایل را به system.img تغییر بدید، سپس Runme را اجرا کنید. فایل system.tar در همان پوشه ساخته می شود. دانلود pass: GsmDevelopers منبع: xda
آخرین پاسخ توسط h.phoenix, -
- 6 پاسخ
- 956 بازدید
سلام دوستان خسته نباشین.من میخوام فایا سیستم رو انپک کنم اموزش هارو دیدم ولی مشکل من با ext4 است برای انپک از چی روشی استفاده کنیم؟؟ و برای ریپک چکار کنیم تو ساختار ext4؟؟ ممنون میشیم کمک کنید با تشکر
- 2 پاسخ
- 1.7k بازدید
در این آموزش چگونگی ساخت یک پروفایل شخصی در تنظیمات تلفن را می دهیم منظور از پروفایل شخصی اینه که خودتان در خود تنظیمات عکس و نام خود را هر وقت خواستید تغییر بدهید اول از همه فایل زیر را دانلود کنید UPDATED_OWNER_PROFILE_RESOURCES فایلهای زیر را از زیپ جدا کرده >res/layout/profile_info.xml res/drawable/done.xml res/drawable/pick_profile_picture.xml res/drawable-ldpi/done_normal.png res/drawable-ldpi/done_pressed.png res/drawable-ldpi/ic_qs_default_user.png res/drawable-ldpi/ic_settings_owner.png res/drawable-ldpi/pick_profile_normal.png res/drawable-ldpi/pick_profile_pressed.png res/layout/nightwalkerisawesome.xml res/layout/profile_info.xml …
- 15 پاسخ
- 1.9k بازدید
تایپک جامع توضیحات و رفع تمامی باگهای رام اندروید در برخی رامها به دلایلی باگهایی نظیر wifi ، دوربین ، بلوتوث و... وجود دارد . این مشکلات اکثرا در رامهای کاستوم و در برخی مدلای سفارشی مشاهده میشود.در این بخش قصد داریم نحوه رفع هر یک از باگهای موجود در رام را آموزش دهیم.پچ ها و فایلهای باینری مربوط به هر بخش مختلف را در این آموزش قرار میدهیم و شما میتوانید در صورت معیوب بودن بخش مربوطه فایلها را با پچ های سالم رام مشابه جایگزین کنید. توجه داشته باشید این آموزش برای رامهایی که بر اثر معیوب بودن پچ ها باگ دار شدن میباشد و برخی رامهای کوک شده که با فایل apk باگ تولید میکنند مبحثش با این آموزش فرق داره و در تایپکی جدا دربارش بحث خواهیم کرد. تا پایان آموزش صبور با…
آخرین پاسخ توسط hirsh, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
درود دوستان عزیزم توسط این برنامه کم حجم میتونید frp گوشی های htc رو توی حالت fastboot بردارید شات: دانلود از: Gsm Developers HTC FRP UNLOCKER.rar | by vampire_99 for Generic Device/Other با تشکر از ilya
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 6 پاسخ
- 2k بازدید
درود دوستان برنامه ای که بهتون معرفی میکنم ابزاریه که میتونید باش frp گوشی های: _xiaomi _motorola _lenovo _deep _yophoria رو در حالت fastboot بردارید آموزش در پوشه موجوده اسکرین شات: دانلود از: MEGA gsm-developers Frp Unlocker.rar | by vampire_99 for Generic Device/Other پسوورد اجرا: gsmdevelopers
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 2.1k بازدید
با سلام همیشه ابزارهای وجود دارد که کار را برای توسعه دهندگان آسانتر و سریعتر می کنند امروز ابزاری را که برایتان معرفی می کنم با جرات می توان گفت کاملترین برنامه برای ویرایش APK ،رامهای اندروید و فایلهای سیستمی می باشد این آشپزخانه به نام ASSAYYED KITCHEN دارایی قابلیتهای بسیار زیاد می باشد قابلیتهای برنامه پشتیبانی از ورژنهای رام زیر: رامهای استوک سامسونگ (tar) (tar.md5) فایلها ایمیج استوک (system.img, boot.img, cache.img) رام استوک سونی (ftf) فایلهای استوک سونی (system.sin, kernel.sin) زیپ دارای فایل tar زیپ دارایی فایل ftf زیپ دارایی فایلهای سیستم رامه…
- 10 پاسخ
- 1.2k بازدید
دوستان فایل system.img ساختار ext4 آنپک و ریپک به روش make_ext4fs -s -l sizefilesystemorginalM -a system system.img system/ کردم خواستم فلش کنم که ارور nand ... اومد دلیلش چیه؟
- 0 پاسخ
- 938 بازدید
برای دادن تغییرات در قسمت پترن گوشی امروز یک آموزش برای شما آماده کرده ایم تغییر مقدار شفافیت عکس در پترن مقدار شفافیت عکس در پترن در رامها از عکس اصلی کم رنگتر می باشد برای دادن تغییر فایل framework-res.apk را دیکامپایل کنید فایل res\layout\keyguard_screen_unlock_portrait.xml را باز کنید در خط چهار کد android:background=”#70000000″ را به background=”@color/transparent” تغییر دهید می توانید هر رنگ دیگری نیز بدهید یا می توان عکسی در مسیر drawable-hdpi قرار دهید و کد را android:background=”@drawable/patternlock_background” قرار دهید ویرایش نقطه های پترن عکس نقطه های ق…
- 0 پاسخ
- 842 بازدید
در این آموزش چگونگی شفاف کردم منو را آموزش می دهیم اسم تم در رام شما ممکن هر چیزی باشد چند نمونه ما اینجا مینویسیم ولی اسم تم شما جزو اینا نبود خودتان حتما می توانید آن را پیدا کنید روش اول اول از همه فایل framework-res را دیکامپایل کنید به مسیر Res>values بروید و فایل styles.xml را باز کنید گزینه <style name=”Theme”> را جستجو کنید کدهای زیر را ویرایش کنید ><item name="colorBackground">@color/transparent</item> <item name="windowBackground">@color/transparent</item> کلمه <style name=”Theme.Black” parent=”@style/Theme”> را جستجو کنید کدهای زیر را ویر…
آخرین پاسخ توسط mohsen8,