مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 827 بازدید
با عرض سلام و خسته نباشید ... بنده به سختی دارم رو کوک رام کار میکنم! تمام مراحل رو بدستی انجام میدم تغییرات رو میزنم و بدرستی هم ریپک میکنم و بدرستی هم رایت میشه!!! ولی متاسفانه وقتی آرم سامسونگ میاد دوباره میره روی ریکاوری!!! با این نرم افزار ها و این آموزش ها ریپک کردم: >http://forum.gsm-developers.com/thread11298.html >http://forum.gsm-developers.com/thread11303.html#post39027 >http://forum.gsm-developers.com/thread11298.html از مدیریت محترم در خواست راهنمایی میخوام تا این مشکل رو حل کنم. با تشکر
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 957 بازدید
در بخش اول آموزش چگونگی آماده سازی فایلها و محیط پورت را توضیح دادیم برای مراجعه به بخش اول از لینک زیر استفاده کنید پورت برای فلش با ریکاوری اول از همه از پورت خود یک فایل جداگانه یکجا ذخیره کنید بعدا بدرد می خورد در صورتی که رام بالا نیاد یک پوشه در کیچن در مسیر اصلی آپدیت درست کنید ” WORKING_XXXX ” اکنون فایل را با 7zip باز کنید و فایل boot.img را به پوشه ” WORKING_XXXX ” کپی کنید اکنون کیچن را اجرا و کلید 1 را بزنید تا پوشه محل کار ساخته شود(همه گزینه های پیش فرض را انتخاب کنید) حالا 0 را بزنید تا به منوی advance option بروید 12 را بزنید و بعدش w تا فایل boot.img شما استخراج بشه بعد از پایان کا…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
سلام من هر کاری کردم نتونستم فایل سیستم گوشی g930f و g930v رو آنپک کنم. با هر روشی رفتم بعد از چند ثانیه برنامه ها متوقف میشه و خطا میده. طبق تاپیک زیر هم مراحل رو رفتم بازم خطا داد. http://forum.gsm-developers.com/thread11517.html
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام خدمت اساتید.چند تا سوال برنامه نویسی داشتم. 1.تو سی شارپ میشه به هر برنامه مقدار حافظه مشخصی تخصیص داد؟ ۲. وقتی یه پنجره جدید میسازی با چه کدی فرم رو ببندیم که حافظه به سیستم برگرده. من پنجره یا منو ها رو که میبندم حافظه ازاد نمیشه با دستور this.close و destroyed .امتحان کردم نشد.
آخرین پاسخ توسط arash-developer, -
- 1 پاسخ
- 763 بازدید
سلام برای آنپک و ریپک فایل در لینوکس از simg2img استفاده میشه یه فایل دیگه هم هست img2simg ممنون میشم در رابطه با این دو فایل توضیح بدین.
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
درود دوستان اولین قدم برای پشتیبانی از این سیستم عامل شبیه اندروید رو به امید خدا توی انجمن بر میداریم(برای اولین بار در ایران و حتی جهان) برای توسعه و ویرایش اپ های سیستم عامل تایزن نصب استودیو ضروریه لینک استودیو ها خدمت شما: TizenStudio_1.1_windows-32(gsm-developers.com) TizenStudio_1.1_windows-64(gsm-developers.com) آموزش ها و سورپرایز ها به زودی...
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 799 بازدید
حتما در کاستوم رامها دیده اید که در نوار وضعیت سرعت دریافت و ارسال اینترنت را می توان به نمایش گذاشت ما چگونگی افزودن این قابلیت را در این آموزش به شما یاد می دهیم(network traffic data) در این آموزش در نظر گرفته شده که شما با دیکامپایل و کامپایل آشنا هستید و اگر هم بلد نیستید در سایت آموزشهای محتلف و زیادی هست از اونا می تونید کمک بگیرید ما با دو apk کار میکنیم در این آموزش SystemUI و Settings یا SecSettings بستگی به رام هر دو را دیکامپایل کنید و فایل زیر را دانلود و استخراج کنید لینک آموزش در پرتال سایت برای دانلود فایلهای مورد نیاز SystemUI با کپی فایلهای smali از فایلی که دانلود کردید شروع کنید و آ…
- 0 پاسخ
- 856 بازدید
با سلام چند درخواست از کاربران عزیز درباره نصب کننده آروما داشتم برای همین این اموزش را آماده کرده ام با این آموزش ساده می توانید: برای رام و مودهای خود به آسانی نصب کننده آروما بسازید تم آروما را تغییر بدهید و نام رام خود را قرار دهید قابلتهای خود را اضافه کنید تم خود را برای آروما بسازید برای شروع اول فایل زیر را دانلود کنید برای دانلود فایلها به لینک آموزش در پرتال مراجعه نماید فایل را دانلود و استخراج کنید فایل Meta-inf رام خود را به پوشه ای فایلی که دانلود کردید انتقال بدید فایل batch را اجرا کنید و اینتر بزنید میبینید فایلها دارن اماده میشن در آخر نیز اینتر بزنید فایل META…
- 0 پاسخ
- 825 بازدید
داستان شکل گیری و خیزش اندروید؛ استارتاپی ورشکسته که بدل به پلتفرمی جاودانه شد. در سال ۲۰۰۴، اندی رابین تماسی فوری را با دوست خود، استیو پرلمن برقرار کرد؛ استارت آپ او به نام
آخرین پاسخ توسط Gsm-Clinic, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
برای دئودکس برنامه های خود با برنامه Tickle My Android با ما باشید برای دانلود برنامه و آموزشهای دیگر Tickle My Android به لینکهای زیر مراجعه کنید معرفی ابزار بی نظیر Tickle My Android آموزش دیکامپایل و کامپایل برنامه با Tickle My Android آموزش تغییر آیکون با Tickle My Android در زیر نیز آموزش دئودکس با ابزار Tickle My Android را با ما دنبال کنید دئودکس با ابزار Tickle My Android برنامه را اجرا و به منوی deodexing men بروید قبل از اینکه بخواهید چیزی دئودکس کنید نیاز دارید که فایلهای خود را در پوشه دئودکس قرار دهید یا اینکه با گزینه Pull Relevant Files From Your Android Device فایلهای مور…
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام میشه در رابطه با نحوه اضافه کردن قابلیت Call active به رام توضیح بدید مثلا رام تبلت لنوو b6000-f
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 0 پاسخ
- 933 بازدید
با برنامه Tickle My Android می توان آیکونها را به سادگی تغییر داد با Tickle My Android می توان آیکونهای باتری،وای فای،سیگنال،اعلانیه،کلیدهای ناوبری،قفل صفحه و حتی شکلکهای موبایل را تغییر داد برای دانلود Tickle My Android از لینک زیر استفاده کنید معرفی ابزار بی نظیر Tickle My Android آموزش دیکامپایل و کامپایل برنامه با Tickle My Android از لینک بالا نیز می توانید برای دیکامپایل و کامپایل برنامه استفاده کنید تغییر آیکون باتری برای نمونه آیکون باتری را تغییر می دهیم بقیه نیز تقریبا با همین روش تغییر می کنند برنامه Tickle My Android را اجرا و به قسمت Theming Menu بروید اکنون گزینه Pull Files From D…
برای اولین بار آنبریک FIX IMEI و حل مشکل هنگ روی لوگو LG X155 Cook FIX BUG MEYSAM FARZAM درود باز هم خدمت دوستان با یک رام و کم یاب دیگه هستم این فایل خیلی خیلی ارزشمند هست و هیچ جایی شما پیدا نمی کنید پس قیمت و ارزش کار رو نیارید پایین بقیه رام های سری مدیاتک LG آماده شده و کوک که به نوبت میزارم فایل فلش از طریق SPFLASHTOOL هست Sp مخصوص هم اپلود میکنم امروز چون بجز این Sp سخت میشه فلش کنید موفق باشید PAS:CortanaX155lg تهیه تنظیم :میثم فرزام LGX155 Savebreak &Repair IMEI Cook BY Meysam Farzam
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
این برنامه تحت ویندوز می باشد،و کار با آن نیز راحت می باشد.با این ابزار می توانید فایلهای سیستم را آنپک و ریپک کنید به لینک پایین در سایت جی اسم ام مراجعه کنید برای دانلود و دیدن آموزش ویدیویی موفق باشید. معرفی و آموزش ویدیوئی ابزار Tool Unpack Repack system.new.DAT & system.IMG
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
برنامه Tickle My Android را در سایت معرفی کردیم اکنون با ما باشید تا آموزش دیکامپایل و کامپایل برنامه را با این ابزار یاد بگیرید برای توضیحات Tickle My Android و دانلود آن به پست زیر مراجعه نمایید معرفی ابزار بی نظیر Tickle My Android برنامه را دانلود و در ادامه با ما باشید طریقه دیکامپایل برنامه اول از همه یک پشتیبان از فایلهای خودتان داشته باشید تا در صورت اشتباه بتونید برگردید به حالت اول اکنون یک WorkArea را انتخاب کنید( تا 6 مکان می توانید داشته باشید) از قسمت تنظیمات برنامه می توانید این ماکنها را مدیریت کنید در درون پوشه های کار نیز چهار پوشه دیگر هستند یکی برای دئودکس کردن پوشه _in نیز فایل…
- 1 پاسخ
- 745 بازدید
درود دوستان کاستوم رام نصب کردم یه سری باگ داشت برطرف کردم اما مصرف باطریش وحشتناکه میخوام کرنل رام رسمی رو فلش کنم سئوال اول:کرنل هوآوی رو چجوری استخراج کنم از update.app سئوال دوم:پیشنهاد بهتری برای کاهش مصرف باطری ندارید؟
- 6 پاسخ
- 1k بازدید
درود دوستان رام کاستوم نصب کردم اما دیالرش تو ذوق میزنه راهی داره؟
- 2 پاسخ
- 845 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت اساتید عزیز بنده در انتخاب سایز سیستم مشکل دارم وقتی سایز خیلی بالا انتخاب میکنم فایل ریپک میشه اما موقع رایت ارور میده و رایت نمیشه دوستان ممنون میشم سایز دقیق این فایل رو برام بصورت بایت بنویسید
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 1 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت همراهان همیشگی و دوستداران توسعه اندروید امروز یک ابزار بسیار عالی را برای معرفی داریم نام این ابزار Tickle My Android که به صورت مخفف TMA نام میبریم کار با برنامه بسیار ساده می باشد و دارایی قابلیتهای بسیار قدرتمندی است قابلیتهای برنامه تغییر آیکون باتری تغییر آیکون وای فای تغییر آیکون سیگنال تغییر شکلکها تغییر نوار اعلانات تغییر دکمه های ناوبری تغییر آیکون های قفل کامپایل و دیکامپایل دئودکس کردن تغییر فونت ساخت فایل قابل فلش استفاده از ورژنهای مختلف APKTOOL تمینگ بیش از 6 رام با هم ساخت فایل logcat کنترل با موس و…
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
در کدهایی که برای اپلیکیشن های اندرویدی می نویسیم به زبان جاوا احتیاج داریم. پس یادگیری زبان برنامه نویسی جاوا تقریبا الزامی است و کمک بسیاری در نوشتن کدهایی که برای اپلیکیشن های اندرویدی می نویسیم می کند. در این بخش ابتدا کمی در مورد جاوا توضیح می دهیم. برای دیدن ادامه مطلب به لینک پرتال سایت در زیر مراجعه نمایید. آموزش برنامه نویسی جاوا (مقدمه)
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
درود تا حالا سه چهار گوشی برام آوردن حالت فورجی فعال نیست یعنی فقط تو حالت اتوماتیک کار میکنه و فقط توجی فعال میشه کلا بخش حالت شبکه اش با گوشی های دیگه فرق داره برای حل این مشکل باید چکار کرد ؟
آخرین پاسخ توسط reza.golden, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام در آموزش قبلی چگونگی پورت برنامه را آموزش دادیم اکنون با ما باشید تا چگونگی آنالیز و رفع اشکال برنامه ای که پورت کردیم را بررسی کنیم آموزش پورت برنامه های شرکتی از لینک بالا می تونید آموزش پورت برنامه را ببینید بسته شدن برنامه موقع اجرا میتونه سه دلیل داشته باشه که عبارت هستند از کم بودن کتابخانه های فریمورک ناقص بودن فایلهای so. متود جاوا و عملکرد آن با رام کنونی شما همخوانی ندارد از روشهای زیر برای رفع اشکال استفاده کنید کم بودن کتابخانه های فریمورک شما باید به فایل AndroidManifest.xml نگاه کنید تا ببینید چه فریمورکهای نیاز دارید به عکس زیر دقت کنید …
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
آنپک و ریپک موفقت آمیز فایل system.img.ext4 سامسونگ اندروید 6.0.1 ********************************************************** بنده با کلی کلنجار و راهنمایی دوست عزیزم ایلیا بهر حال موفق به آنپک و ریپک و ادیت یا هر دستکاری دیگه... سپس رایت کردم بدون مشکل ً@*&،632 اینم شات:
آخرین پاسخ توسط reza.golden, -
- 7 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران محترم بنده بعد تغییرات و حتی بدون تغییرات در setting وقتی میخوام فایل رو کامپایل کنم این ارور رو میده ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 0 پاسخ
- 556 بازدید
درود / این کدها با دستوراتی که در فایل updater-script ( زبان: Edify ) اعمال میکنند باعث یک سری تغییرات در سیستم گوشی میشوند. به عنوان مثال یک گوشی سامسونگ که زبان فارسی پنهان دارد توسط این کد و یک سری پکیج مخصوص زبان فارسی دائم به رام گوشی اضافه میشود که میتوان این عمل رو توسط فلشر ادین و کاستوم ریکاوری اعمال کرد. لازم به ذکر است تمامی این قابلیت ها به خود ابتکار و ایده فرد بستگی داره مثلا دیزبل یوزرکد/ و ممنون از لطف دوستمون آقا حامد که در تاپیک قبلی بنده بهم اخطار داد ولی ایده ها نمیمیرند اینجا نشد یه جای دیگه/ اسم ایلیا فراموش نمیشه این رسم ماست از انسان های خوب به خوبی یاد میشه. موفق باشید mount : Mounts a filesystem to the defined mount point is_mounted …
آخرین پاسخ توسط jimiking,