مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام با ساده ترین روش پورت ریکاوری CWM برای پردازندهای مدیاتک در خدمت شما هستیم پیشنیاز این روش نصب بودن درایورهای گوشی و برنامه mtk droid می باشد که از لینک زیر می تونید دانلودش کنید البته باید گوشیتون هم روت باشه و برنامه Busybox نیز نصب باشه از گزینه دولوپر در گوشی تیک USB debugging را فعال کنید برنامه MTK Droid tools را اجرا و گوشی خود را به سیستم وصل کنید باید رنگ چراغ سمت چپ برنامه به رنگ سبز درآیید یعنی گوشی شما روت و Busybox نصب است اکنون گزینه ‘root,backup,recovery را انتخاب و گزینه ‘to use boot from phone’ را انتخاب کنید بعد از آن روی ‘recovery and boot’ کلیک کنید میبینید که یک گزینه make cwm…
آخرین پاسخ توسط ehsan14756, -
- 3 پاسخ
- 908 بازدید
سلام من مبتدی هستم تازه نرم افزارو تهیه کردم من تو قسمت اضافه کردن زبان که وارد میشم برای باز کزدن این فایل framework-res.apk یا همون کامپایل کردن مشکل دارم وقتی که کد دستوری apktool if framework-res.apk رو وارد میکنم این اتفاق میوفته و مثل اموزش چنتا خط دستوری باز نمیشه http://s1.uploadweb.ir/file/66677_Capture.PNG نمیدونم ایراد ازچیه ویندوزمم تازه عوض کردم پیشاپیش ممنون از همه
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 3 پاسخ
- 753 بازدید
با سلام.بعداز ویرایش رام و ریپک به فایل system.img جهت رایت در ادین با روش استاد عزیز ILYA20 که توضیح داده بودن به 32 بیتی تبدیلش کردم ولی هنگام تبدیل به فرمت tar و یا حتی zip ارور میده و تبدیل نمیشه درصورتیکه وقتی تبدیلش نکردم به 32 بیتی کامل به فرمت tar تبدیل میشه.من هم با برنامه استاد و هم با برنامه 7z به فرمت tar تبدیلش میکنم.در ضمن ویندوز من 64 بیتی سون هست.ممنون میشم راهنمایی کنین.
آخرین پاسخ توسط asaad, -
سلام/دوستان ابزار آنپک ریپک cache.img رو میخواستم
آخرین پاسخ توسط jimiking, -
- 3 پاسخ
- 1.3k بازدید
آموزش توسعه اپلیکیشن اندروید دوره صفر تا صد پروژه محور اندروید از مبتدی تا فوق پیشرفته. مشاهده آموزش ها به نام خدا به دوره صفر تا صد و کاملا پروژه محور برنامه نویسی اندروید خوش آمدید. اندروید یک سیستم عامل متن باز (open source) برای گوشی های هوشمند و تبلت ها هست که توسط گوگل توسعه یافته است. امروزه برنامه نویسی اندروید یکی پرکاربردترین و پردرآمدترین حوزه ها در زمینه برنامه نویسی هستش و با وجود مارکت های ایرانی و خارجی و پیاده سازی ایده های خود می توانید درآمد چند صد میلیونی یا حتی میلیاردی کسب کنید. برای مثال «موبوگرام» که در حقیقت به نوعی نسخه ای فارسی شده و تقلیدی از پیام رسان تلگرام است با وجو…
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 3 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام خدمت تمامی همراهان همیشگی Gsm-Developers با یک آموزش به روز در خدمتتان هستم همان طور که میدانید سیانوژن به LineageOS تغییر نام داده است ما آموزش ساخت کامل رام کاستوم را داریم در سایت با آموزشهای مرتبط اما گفتم یک آموزش کامل براتون بزارم با ساخت جدیدترن نسخه این رام پرطرفدار در این آموزش گوشی مورد استفاده برای ساخت رام گوشی OnePlus 3 می باشد(گوشی خود بنده) میشه گفت OnePlus 3 اکنون یکی از پرطرفدارترین گوشیها برای توسعه دهندگان است تقریبا از این آموزش می شود برای تمام دستگاهای دیگر نیز استفاده کرد توصیه های اولیه ساخت رام بر روی سیستم عامل اوبونتو 64 بیتی می باشد اگر می خو…
آخرین پاسخ توسط ALIILAPRO, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام https://dl.twrp.me/a5/ از سایت بالا ریکاوری کاستوم گرفتم و همچینین از سایت های دیگه کلا سه ورژن twrp گرفتم اما بعد رایت با اودین ریکاوری استوک بالا میاد مشکل چیه توی نت جستجو کردم بعضی ها این مشکل رو دارند نمی خام گوشی رو روت کنم میخام از طریق ریکاوری بعضی فایل ها رو عوض کنم ممنون
آخرین پاسخ توسط salahaddin2324, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
باسلام برنامه جلسه 51 آموزش ارسال sms را روي گوشي خود نصب كردم گوشي من دو سيم كارت مي باشد و پيش فرض سيم كارت اول كه همراه اول ميباشد فعال براي ارسال sms مي باشد. وقتي با اين برنامه sms مي فرستم sms از سيم كارت دوم كه ايرانسل ميباشد ارسال مي شود ؟ با توجه به اينكه پيش فرض سيم كارت اول ميباشد. قابل توجه اينكه وقتي كه با برنامه ارسال sms گوشي استفاده مي كنم sms از سيم كارت اول ارسال مي شود.
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 2 پاسخ
- 952 بازدید
خسته نباشید دوستان چطور باید boot رو درست کرد که ارور dm-verity برطرف بشه
آخرین پاسخ توسط ahmadnamdari, -
- 2 پاسخ
- 933 بازدید
دستور tar gnu tar محبوب*ترین و پر استفاده*ترین برنامه برای فشرده*سازی و استخراج بسته*های مختلف به فرمت*های گوناگون است. در اینجا چند مثال از این برنامه را خواهید دید: ساخت یک فايل بایگانی با فرمت tar. کد: [انتخاب] >tar cvf directory_name.tar directory_name_path/ استخراج یک آرشیو با فرمت tar. کد: [انتخاب] >tar xvf file_name.tar اما گاهی پیش می*آید که مي*خواهيم مطلع شويم درون یک فایل فشرده چه فایل*ها و پوشه*هایی وجود دارد. ساده*ترین راه*حل استخراج این فایل و مشاهده محتویات آن است اما زمانی که حجم فایل سنگین باشد و هارددیسک فضاي کافي نداشته باشد؛ این راه*حل عملی نیست. راه*حل حرفه*ای*تر استفاده از tar به همراه سو…
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 2 پاسخ
- 812 بازدید
با سلام بنده قبل از تعویض ویندوز بدون مشکل فایل های apk رو ریپک میکردم الان بعد از تعویض ویندوز ، موقع ریپک فایل های apk پوشه ی keep ایجاد نمیشه تا بتونم فایل مورد نظرا قبل از ریپک کامل حذف کنم و فایل مستقیما ریپک میشه و به همین خاطر موقع فلش ارور فایل system میده و فایل فلش نمیشه البته برنامه های Python ، java jdk و برنامه ی sdk رو هم نصب کردم اما بازم همینجوریه و اینکه روی دو تا سیستم جداگانه با ویندوزهای 7-32 , 10-32 همین مشکلا داره و قبل از تعویض ویندوز روی دوتا سیستم بدون مشکل ریپک میکردم . کسی این مشکلا داشته؟
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
سلام اینم یه کتاب عالی برای شروع اولیه شما .... :xxx ... دانلود =P~ منبع : ubuntu-book.org
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 2 پاسخ
- 931 بازدید
خسته نباشید چطور میشه یه رام ساخت که با flashfire به راحتی رایت شود؟ چون بعضی مدلها بوتلودر بستس نمیشه کاری کرد میخوام رام رو درست کنم که با flashfire رایت کنم
آخرین پاسخ توسط ahmadnamdari, -
فایل فلش فارسی اندروید5 FLY IQ4415 نسخه کوک شده FLY IQ4415 Fa BY Meysam Farzam قابل رایت با فلش تول Coock Farsi FLY IQ4415 Android 5 MT6582 sp flashtool BY Meysam Farzam PAS:cortanaiq4415
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
Unlock-G532FXWU1ARE1-id47365.zip
آخرین پاسخ توسط alizarei72, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستیم با کرنل RvSecuRitY برای انلاک تمامی قفل ها N900 NOT3 برای اولین بار توسط ILYA20 این کرنل کارش چیست ؟ انلاک قفل های پین - پسورد - پترن - و ... در تمامی نسخه های اندروید بدون پاک کردن اطلاعات بدون اسیب رساندن به بخش های امنیتی گوشی اسکرین شات : نحوه استفاده از این کرنل : فلش با اودین و انتخاب گزینه فیکس کد لینک دانلود: >http://support.gsm-developers.ir/dl11/download/vip/RvSecuRitY/SAMSUNG/n900%20not3/n900%20rvsecurity.zip موفق باشید
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام بنده پس از حذف تلگرام و نصب مجدد آن دیگر موفق دریافت کد فعال سازی نمی شوم و در صفحه phone verification گیر می کند. اگر امکانش هست راهنمائی بفرمائید.
آخرین پاسخ توسط asghar1986, -
- 2 پاسخ
- 751 بازدید
سلام لینک های موجود در نرم فزار اکثرا اشکال داره لطفا بررسی کنید
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستیم با فارسی سازی G6-U00 QUALLCOM حل مشکل بهم ریختگی ایکون تاریخ و ساعت و... برای اولین بار توسط ILYA20 دوستان در جریان هستن این مدل سفارش چین هستش و قطعا نه رام فارسی و نه عربی برای این مدل ارایه نشده با نرم افزار مورلوکال و پچ یک کیلوبایتی که جناب مجید قرار دادند فارسی میشه ولی مشکل ساعت و تاریخ بهم ریختگی ایکون نرم افزارها و بهم ریختی نوتیفیکیشن و پریدن سریال و .... بوجود میاد برای این مدل قطعا رام فارسی توسعه نشده و برای اولین بار از جی اس ام دولوپرز میباشد ... نحوه رایت : پس از دانلوذ این فایل دوتا پوشه خواهید دید به ترتیب زیر dload-install …
آخرین پاسخ توسط behzad007, -
- 2 پاسخ
- 866 بازدید
سلام خسته نباشید داخل سایت اموزش تغییر CSC رو گذاشتن و توضیحاتی هم دادن ولی کد های اخر رو توضیح ندادن اگر امکانش هست کدهارو میزارم ممنون میشم توضیح بدین چی هست اگر کد کاربردی بازم هست که مفید باشه بزارین ممنون میشم <CscFeature_Camcorder_DoNotPauseMusic>true</CscFeature_Camcorder_DoNotPauseMusic><CscFeature_Camera_CamcorderDoNotPauseMusic>true</CscFeature_Camera_CamcorderDoNotPauseMusic><CscFeature_Camera_CamcorderEnablePromptPopupToSelectRecMode>true</CscFeature_Camera_CamcorderEnablePromptPopupToSelectRecMode><CscFeature_Camera_DisableGPSMenu>false</CscFeature_Camera_DisableGPSMenu><CscFeature_Clock_DisableAccWeat…
آخرین پاسخ توسط Naruto, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستم با فوقلعاده ترین رام HTC DESIRE616 DUAL SIM MTK6592 کوک توسط ایلیا صوری writed by spflashtool powerd by:ILYA20 rooted&install busy box اسکرین شات: لینک دانلود پسورد:Gsm.developers موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 2 پاسخ
- 770 بازدید
با سلام اگه میشه یه توضیح در مورد حل کد ussd بدید با تشکر
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
FARSI_G9006V_*********** پسورد فایل:0936008
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
این برنامه تحت ویندوز می باشد،و برای ریپک وآنپک کردن کرنل های boot و recovery و img مورد استفاده قرار می گیرد.برای دانلود از لینک زیر استفاده کنید android-image-kitchen-v2-4gsm-developers برنامه را دانلود واز حالت زیپ خارج کنید. فایل img مورد نظر خود را به داخل پوشه برنامه انتقال بدید و مانند عکس زیر آنرا بگیرید و بکشید درون unpackimg.bat رها کرده و RUN را بزنید. در پوشه ramdisk میتوانید فایل استخراج شده را پیدا کنید. بعد از اعمال تغییرات خود میتوانید برای ریپک کردن دو بار بر روی repackimg.bat کلیک کنید و تمام فایل جدید آماده هست. برای …
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 2 پاسخ
- 840 بازدید
سلام دوستان من به یه مشکل برخوردم که خیلی باهاش کلنجار رفتم ولی حل نشد من یه رام d820g plus ویرایش کردم. بعد از ریپک کردن دیدم زمانی که میخواد به wifi وصل بشه روی درحال به دست آوردن آدرس ip گیر میکنه اول فکر کردم مشکل از ویرایش منه ولی اومدم فقط آنپک و ریپک کردم دیدم مشکل پا برجاس حالا چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط update mobile,