مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 8 پاسخ
- 1.8k بازدید
با سلام این ابزار را قبلا هم معرفی کرده بودم ولی بخاطر پشتیبانی از اندروید 6 و کمی تغییر در ریپک و آنپک فایل در پستی جدا ورژن جدید را برای معرفی داریم باز هم مثل ورژن قبلی برای اجرا نیاز به برنامه های جاوا و پایتون دارید اکنون فایلهای SYSTEM.IMG یا SYSTEM.NEW.DAT را همراه با file_contexts کپی کنید فایلfile_contexts را در مسیر boot.img\ramdisk یا در فایل ریکاوری میتونید پیدا کنید طبق دستورات ابزار راحت فایلهای خود را ریپک و آنپک کنید تمام موفق باشید لینک در پرتال سایت برای مشاهده لینکها و دانلود ابزار
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
درود دوستان موفق به بازکردن سیستم این مدل شدیم و به زودی رام رو ارائه خواهیم کرد.:u_e14c:
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
نبود پوشه csc
توسط ahmad12- 4 پاسخ
- 786 بازدید
سلام فایل رو باز کردم ولی پوشه csc وجود نداره تا بخوام فایل language.xml رو ادیت کنم.مشکل چیه؟
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 2 پاسخ
- 813 بازدید
با سلام... چجوری میشود تم دیفالت گوشی را تغیر داد یعنی پس از رایت فایل گوشی با تم مدنظر مثلا نوت ۷ بیاد بالا... و چجوری میشه به رام تم اضافه کرد؟ ممنون...
آخرین پاسخ توسط Ali-Gsm9985, -
کم شدن حجم بعد از ریپک 1 2
توسط ahmad12- 17 پاسخ
- 1.5k بازدید
فایل g5520 رو ریپک کردم همون حجم اصلی رو زدم قبول کرد ولی بعدد از اینکه ریپک شد حجمش کمتر شد.مشکلی نداره؟
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 16 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام و احترام چندین سوال در رابطه با کوک رام داشتم : 1.رام های چین از google play service پشتیبانی نمی کنند، چجوری رامی که داریم کوک می کنیم رو بهش google play service اضافه کنیم ؟ 2.برخی رام های چین مشکل USSD دارند و زمانی که شما می خواهید شارژ خود را ببینید . .شارژ بخرید یا هر کار دیگه ای با USSD ارور میدن .. باید چی کار کرد ؟ 3.بعضی رام ها 4G یا 3G رو ساپورت نمی کنند چجوری باید اضافه کنیم ؟ برای مثال هم این 3 مدل رو در نظر بگیرید الان دارم روی این 3 مدل کار می کنم و هر 3 سوال بالا کاملا به این 3 مدل مرتبطه : A7108 A9100 J7109
آخرین پاسخ توسط alidemeter, -
- 0 پاسخ
- 564 بازدید
سلام با استفاده از این ابزار براحتی می تونید فایل ها و برنامه های خود را ساین کنید فایل ساین نشده رو در پوشه input بذارید و برنامه رو اجرا کنید اتوماتیک ساین میشه و تو پوشه output فایل جدید قرار داده میشه >http://s8.picofile.com/file/8292920534/sign_em_parstel94.zip.html
آخرین پاسخ توسط parstel94, -
- 1 پاسخ
- 836 بازدید
با سلام دوستان بنده بعد از افزودن یک برنامه که خودم نوشتم به پوشه system/app فایل سیستم رو بستم وقتی که فایل رو روی گوشی رایت میکنم کاملا رایت میشه و گوشی میاد بالا و توی ستاپ ویزارد هرچقدر نکست میزنم جلوتر از عکس زیر نمیره دوستان کسی هست بدونه مشکل از کجاست؟ روی j510 و g532 تست کردم هردو اندروید 6
- 3 پاسخ
- 857 بازدید
سلام برای ویرایش cache گوشی c7 انپک کردم ریپک هم انجام دادم منتها تو رایت پیامی مشابه پیام خطای باینری میده جایی از سایت خوندم که FrameworkFlasher-1.1.4 فایل zip رو ساین کنم وقتی انجام میدم یه سری نوشته میات اخرش پیام موفقیت امیز میده ولی هیچ چیزی در پوشه final-zip-file ایجاد نمیشه
آخرین پاسخ توسط amg_developer, -
- 0 پاسخ
- 990 بازدید
با سلام در برخی از رامها اخطار موقع خاموش و روش کردن دیتا را داریم این اخطار برای بسیاری از افراد آزار دهنده می باشد با ما باشید تا چگونگی حذف این پیام در رام را آموزش بدهیم موارد مورد نیاز: ابزار Baksmali برنامه نوت پد ++ فایل SystemUI.apk را نیاز داریم با برنامه Baksmali بازش کنید به مسیر classout/com/android/systemui/statusbar/policy/quicksetting بروید فایل MobileDataQuickSettingButton.smali را باز کنید دنبال کد method private setMobileData(Z)V بگردید به اخرش برید و کد goto را زیر لاین 252 اضافه کنید >.prologue .line 248 iget-object v1, p0, Lcom/android/systemui/statusbar/policy/quicksett…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام برای بیشتر ویرایشهای رام نیاز به ادیت فایلهای Smali می باشد با ابزار این پست به راحتی هر چه تمام فایلهای Smali خود را مدیریت کنید از لینک زیر ابزار را دانلود نمایید برنامه را دانلود و استخراج کنید بر روی Baksmali_tool.bat کلیک کنید اجرا شود تا پوشه های مورد نیاز درست شوند فایل APK یا جار را در پوشه put-file-here قرار دهید از برنامه عدد یک را بزنید فایلها در پوشه project بوجود می آیند تغییرات خود را در این پوشه انجام دهید در آخر برای اسمبل کردن فایل از عدد 2 استفاده کنید اگر همه چی به خوبی پیش برود فایل شما در پوشه finish ساخته می شود دقت داشته باشید که نسخه های Baksmal…
- 5 پاسخ
- 910 بازدید
سلام عرض خسته نباشيد همكاران گرامي. دوستان سوالم در رابطه ب فارسي سازي گوشيهاي كه اصلا فارسي پشتيباني نميكنند گوشيهاي خارجي... دوستان من فايلهاي Framework-apk و SecSetting وTwframwor رو يا فارسي اظافه كردم با Apktool يا هم از يه رام فارسي پورت كردم ولي به هرصورت تو سيتينگ گوشي بخش زبان ها فارسي اومد و منو و خود سيتينگ فارسي نشد لطفا فايلهاي كه اساسا بايد پورت بشن براي فارسي سازي با ادرس پوشه به هم معرفي كنيد پيشاپيش لايك?
آخرین پاسخ توسط nasirahmadi, -
- 6 پاسخ
- 1.7k بازدید
دوستان خواهش میکنم برای این آموزش ارزش قائل بشید و اینکه سریع پخش نشه خودم شخصن دارم باهاش شدیدن پول پیدا میکنم چون بقیه دوستان از رام های کوک شده استفاده میکنن که مشکلاته خاموش صحفه حین تماس نشان ندادن کسی که تماس میگیره از کار افتادن وایرلس و اینکه در قسمت شبکه های موبایل حق انتخابی وجود نداره رو داره من زیاد با این گوشی کلنجار رفتم اخر سر فایل system.img رام 5.1.1 مشخصه ی A710FXXU1AOLG رو به system.tar تبدیل کرده و فلش و نهایتن یه فاکتوری ریست کردم گوشی کامل و بدون مشکل فارسی شده بدون هیچ مشکلی امیدوارم اساتید و همکاران عزیز استفاده کنند بنده روی 20 مورد بیشتر تست کردم روی a7108 بالای 20 مورد تست شده
- 6 پاسخ
- 964 بازدید
خسته نباشین دوستان در زمان کوک رام برای رفع مشکل ussd اینترنت ،وای فای ،4g بایدچیکار کرد؟ مثلا اینترنت وصل نمیشه توی رام های اصلی ولی با کوک اونو درس کرد یا 4g توی تنظیمات نیست و باقی موارد.اینا رو چطور باید حل کرد؟
- 1 پاسخ
- 2k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان بنده وقتی فایل teleservice.apk بدون هیچگونه تغییری میخوام کامپایل کنم ارور 26 میده و ادرس ارور هم پیدا نمیشه جهت حذف ارور
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 7 پاسخ
- 1.5k بازدید
ارایه نرم افزاری جهت آنپک و ریپک فایل system.img ***************************************************** با سلام و درود خدمت دوستان عزیز ... در این پست قسط دارم نرم افزاری بهتون معرفی کنم جهت آنپک و ریپک فایل system.img قبلا استاد ایلیا عزیز بسیار راجب آنپک و ریپک توضیح دادند ... بنده نرم افزاری رو که بهتون ارایه میدم چند کار میتونه انجام بده: 1 . آنپک فایل system.img.boot.img و فایل ریکاوری 2 . با این نرم افزار میتونید تمامی ویروس های موجود در در رام های mtk رو حذف کنید.هر گونه ویروس جدیدی که باشد و .... بزودی آموزش بصورت کامل و تصویری ارایه میشود لطفا صبور باشید ...
آخرین پاسخ توسط rez6, -
- 5 پاسخ
- 920 بازدید
با سلام این رام رو انپک کردم و ویرایش کردم اما الان که میخوام ریپک کنم این خطا رو میده نمیدونم مشکل از کجاس یه بارم برای تست فایل رو انپک کردم و بدون تغییر ریپک کردم ،ریپک می شد اما الان بعد از اینکه گزینه y رو زدم و حجم فایل رو که زدم این خطا میاد و ریپک نمیشه ممنون اگه راهنماییم کنید
آخرین پاسخ توسط سیوان, -
- 0 پاسخ
- 5.7k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز این فایل mxl مال مدل c5000 هست همینطور که می بینید حالت شبکه فقط cdma داره ولی در تنظیمات شوو نیست دوستانی که در این مورد تجربه ای دارند ممنون میشم تجربه هاشون رو درمیون بزارن
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
بررسی اختصاصی کاستوم رام MIUI8 mohsen 1396/01/28 کاستوم رام ها 5 دیدگاه 479 بازدید یکی از خصوصیات بارز اندروید کاستوم رامهای آن می باشد با کاستوم رام گوشی شما حال و هوایی تازه ای میگیرد و تنوع بسیار خوبی می باشد خود بنده علاقه خاصی به تعویض کاستوم رام هر چند وقت یکبار دارم برای همین تصمیم گرفتم که کاستوم رامهای که بر روی گوشی خودم نصب می کنم را با عکس برای شما معرفی کنم و اگر دوستانی نیز رامی دارن و وقت اینو دارن که عکس همراه با توضیح آماده کنند برای من بغرستند با نام خودشون در سایت در…
- 0 پاسخ
- 10.8k بازدید
با سلام در بسیاری از آموزشهای سایت حتما دو کلمه دئودکس و اودکس را دیده اید معمولا برای ساخت کاستوم رامها آنها را دئودکس می کنیم اودکس: در سیستم اودکس فایلهای با فرمت .odex در کنار فایلهای APK هستند این کار برای بهینه شدن دالویک فایل اجرایی می باشد مثلا در کنار فایل Browser.apk یک فایل با نام browser.odex وجود دارد خوب حالا مهمترین کاری که این فایل browser.odex انجام میده چیست؟ این فایل ساختار سیستم را مدیریت می کند و اطلاعاتی نظیر اجرایی برنامه،مقدار استفاده برنامه و غیره را ذخیره می کند فایل اودکس به سیستم اندروید اجازه می دهیدکه بدون جستجو و باز کردن فایل APK به این اطلاعات دسترسی پیدا کند فالهای Odex در کش دالویک ذخیره …
مشکل framframework
توسط سیوان- 3 پاسخ
- 920 بازدید
با سلام و خسته نباشد خدمت دوستان من یه رام MTK رو با MTK EXTRACTOR سیستمشو دی کامپایل کردم الان با apktool تمامی برنامه ها ستینگ اس ام اس و گالری وفایل منیجر تو دستورات cmd کامپایل و دی کام پایل میشه اما فرام ورک مشکل داره و اونجور که نشون میده خطا جاوا میده در صورتی که نصبه و برای بقیه برنامه ها مشکل نداره فقط برای این مشکل داره ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر عکس
- 2 پاسخ
- 787 بازدید
با سلام بنده قبل از تعویض ویندوز بدون مشکل فایل های apk رو ریپک میکردم الان بعد از تعویض ویندوز ، موقع ریپک فایل های apk پوشه ی keep ایجاد نمیشه تا بتونم فایل مورد نظرا قبل از ریپک کامل حذف کنم و فایل مستقیما ریپک میشه و به همین خاطر موقع فلش ارور فایل system میده و فایل فلش نمیشه البته برنامه های Python ، java jdk و برنامه ی sdk رو هم نصب کردم اما بازم همینجوریه و اینکه روی دو تا سیستم جداگانه با ویندوزهای 7-32 , 10-32 همین مشکلا داره و قبل از تعویض ویندوز روی دوتا سیستم بدون مشکل ریپک میکردم . کسی این مشکلا داشته؟
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام آموزشهای زیادی در رابطه با ساخت فایل زیپ در سایت قرار دارد و آموزشهای ساخت رام و غیره امروز ابزاری رو براتون معرفی میکنم که راحت فایلهای زیپ خود را قبل از فلش بر روی گوشی تست کنید این برنامه در ویندوز اجرا می شود و بعنوان یک شبیه ساز فایلهای زیپ را تست می کند ظاهر این شبیه ساز مانند ریکاوریCWM می باشد از گزینه install zip می تونید فایل زیپ خود را انتخاب و تست بکیند برنامه در ورژن اولیه می باشد و از فایلهای آروما پشتیبانی نمی کند مواردی که برنامه بررسی میکند برای سالم بودن فایلتون به شرح زیر هستند >Supported syntax - (#) comments (ui_print) printing (package_extract_file) extracting files (package_extract_directo…
- 0 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام برنامه های زیادی برای ساخت فایل قابل فلش معرفی کرده ام همچنین روشهای زیادی برای ساخت فایلهای زیپ قابل فلش اما در این تایپیک نحوه ساخت دستی این فایلها و توضیحات لازم رو براتون آماده کرده ام موارد مورد نیاز برای شروع فایلهای adb و فست بوت نصب باشند Notepad++ 7zip یه پوشه هم درست کنید به نامی که می خواهید چند پوشه بسازید با نامهای زیر در یک شاخه /META-INF/com/google/android در پوشه آخری اندروید دو فایل قرار می گیرند به نامهای زیر update-binary: در مورد این فایل زیاد اطلاعاتی نیست اما اگر برنامه نویس هستند و علاقه دارید در مورد این فایل اطلاعاتی کسب کنید سورس فایل در اینجا موجود می باشد …
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام گاهی یک رام دارایی زبان فارسی نمی باشد مثلا یک رام LOS14.1 داریم و زبان فارسی نداره یا راحت میتونید فایل زبان را از یک رام جهانی سامسونگ به رام چینی انتقال بدید امروز یک برنامه براتون معرفی میکنم که خیلی راحت با چند کلیک زبان فارسی رو اضافه میکنید فقط باید فایل apk که زبان فارسی در آن قرار داره رو داشته باشید بعنوان مثال فایلهای APK هم نام به اسم SystemUI.apk را کنار هم قرار میدهید بعد یک فایل SystemUI.apk اصلی قرار میدیم و از چندین فایل SystemUI.apk میتونیم زبان اضافه کنیم تا رام بشه multi-languages برای شروع کار برنامه را از لینک زیر دانلود نمایید برنامه را دانلود و بر روی apk-lang-ext…
آخرین پاسخ توسط ahmad12,