مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 965 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز گوشی مدل ذکر شده اوردن برام برای فارسی سازی بنده یک مدل a7000 فارسی شده و بدون هیچ باگی داشتم و از ریکاوری فایل فارسی رو کپی و به گوشی غیز فارسی رایت کردم و الان تنها مشکلی که داره اینکه وایفا روشن نمیشه
آخرین پاسخ توسط nasirahmadi, -
لطفا یک راهنمایی کامل درباره eng boot و نحوه ساخت این فایل برای روت گوشی دارید ممنون میشم در اختیار همه بزارید:u_e328:
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام با یک مقاله در خصوص نامهای متفاوت رامهای اندروید در خدمتتان هستم شاید پیش اومده براتون که خواستید یک رام را دانلود کنید و در اسم رام به کی نام عجیب برخورد کردید در این مقاله سعی میکنم طبق اطلاعاتی که بنده دارم نام رامها را به تفکیک توضیح بدهم اگر چیزی از قلم افتاد یا در جایی دیده اید خطا دارم خوشحال می شوم در نظرات اعلام کنید رامهای رسمی Official رامهای رسمی این رامها در همه گوشیها و تبلتهای اندرویدی موقع خرید وجود دارند رام رسمی توسط خود شرکت سازنده دستگاه توسعه می یابد معمولا این رامها قبل از عرضه مورد تست قرار می گیرند و دارایی باگهای کمتری هستند کل رامهای اندروید به دو دسته رامهای رس…
- 6 پاسخ
- 875 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز یه c7000 هست میخوام یه برنامه به سیستم خود گوشی اضافه کنم که با هارد ریست پاک نشه گوشی رو روت کردم و هم اسم برنامه یه پوشه ساختم و به priv:app اضافه کردم و گوشی رو ریستارت کردم ولی متاسفانه برنامه نصب نشد دوستان مشکل از کجاست؟
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 0 پاسخ
- 5.6k بازدید
با سلام امروز آموزش چگونگی قرار دادن ساعت و تاریخ در وسط نوار اعلان را برایتان آماده کرده ام به اعتقاد خیلها وجود ساعت در وسط نوار اعلان زیبایی خاصی دارد برای اینکه اینکار را در هر رامی که دارید انجام دهید با ما همراه باشید موارد مودر نیاز برنامه APKTOOL یک برنامه ویرایشگر متن مانند Notepad++ فایلهای apk زیر برای ویرایش SystemUI.apk فایلها را یکجا ذخیره کنید و ادامه کار را با ما باشید قرار دادن ساعت در وسط برای شروع کار به مسیر SystemUI/res/layout بروید فایل status_bar.xml را باز کنید دنبال کد زیر باشید ><com.android.systemui.statusbar.Clock کد بالا کد قر…
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام و درود اساتید و همکاران محترم... لطفا در مورد چند گزینه که تو عکس ها که گذاشتم راهنمایی کنید چون برای من گنگ و نامشخص است گزینه 1تلفن 2مخاطبین3 انترنت بروسر4 موزیک و 5ویدیو پلیر 1
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 682 بازدید
دوستان چنروز پیش مایکروسافت ورژن پایدار استودیو قدرتمندشو ارائه داد که میتونید از لینک زیر با سرعت بالا دانلود کنید ویژگی های این نسخه: >[color=#555555][font=&]Designed with macOS in mind[/font][/color][color=#555555][font=&]Rather than porting over the Windows version of macOS, Microsoft has developed Visual Studio from the ground up to suit the workflow. The User Interface has been flattened, icons have been improved and shortcuts mapped perfectly to fit with existing ones on macOS.[/font][/color] [color=#555555][font=&]Collaboration Services like GitHub come included[/font][/color] [color=#555555][font=&]Microsoft wants its Visu…
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 9 پاسخ
- 1.2k بازدید
خسته نباشید رام رو باز میکنم تغییرات رو میدم بعد از بستن و ساخت فایل زیپ (فایل فلش زیپ قابل فلش از ریکاوری) رام رو رایت میکنم و بدون مشکل رایت میشه ولی روی لوگو گیر میکنه. حتی هیچ تغییری هم اعمال نکنم و رام رو بسازم بازم روی لوگو گیر میکنه.مشکل از کجا میتونه باشه؟
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام و درود...! بنده برای فارسی سازی این مدل G925P ازفایل مدل مشابه اونG925F استفاده کردم حالا مشکل اینجاست که تو مدل P دو گزینه اظافه داریم Activate thise device System updates بخاطر همین بعد از فارسی سازی این دو گزینه محو میشه و گوشی بعد از ریست فکتوری تو تنظیمات اولیه گیر میکنه و پیش نمیره و تو فایل های سیستمی apk مربوط phone رو نتونستم شناسایی کنم ایا همینه یا یکی دیگستphonesky.apk:u_e303: و مشکل دیگه بعد فارسی سازی شبکه مشکل نداره ولی میزان و مقدار سیگنال رو نشون نمیده
نبود پوشه csc
توسط ahmad12- 8 پاسخ
- 1k بازدید
خسته نباشید.رام تک فایل رو ادیت کردم ولی فایل csc موجود نیست.باید چیکارکرد؟ میخوام فایل زیپ درست کنم.فایل csc نیست ادیت کنم تا توی منو ظاهر شه زبان
- 6 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان محترم . امروز نیز در خدمتتان هستیم با آموزش نحوه بدست آوردن bit فایل system.img و cache.img برای ریپک بدون مشکل (برای اولین بار از جی اس ام دولوپرز) خب دوستان همانطوری که در آموزش های قبلی خدمتتون عرض کردیم رامهای سامسونگ به صورت چند بایتی ارایه میشوند. ممکن است رام شما 32 بیتی باشه و یا 28 بیتی . حالا ما وقتی استخراج میکنیم رام رو قطعا متوجه نمیشویم که بیت رام چی بوده و باید مدام با انواع روش ها ریپک کنیم و موقع رایت انواع خطاها روبرو بشیم تا یک نوع از ریپکمون میگیره که اینکار خارج از حرفه ای بودن توسعه دهنده هست و خسته کننده میشه. در این آموزش یاد خواهید گرفت چطور میشه نسخه bit فایل را تشخیص داد. قوانین: ارسا…
- 1 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز بنده فایل cache مدل c7000 رو ویرایش و دستور نمایش زبان فارسی رو بهش اضافه میکنم و با برنامه tool 32bitاقدام به ریپک میکنم ولی وقتی رایت میکنم زبان فارسی بهش اضافه نمیشه مشکل کار از کجاست دوستان؟ رام هم مال منطقه هنگ کنگ هست که دارای فارسی میباشد
- 2 پاسخ
- 835 بازدید
سلام دوستان با برنامه ASSAYYED_KITCHEN_V1.82_STABLEGsm-Developers فایل زیپ میسازم یه قسمت میپرسه TYPE COMPRES LEVEL اینو باید روی چند بزنم؟ در آخر سوال میکنه ساین بشه یا نه.اونو چی بزنم؟ ممنون میشم جواب بدین
- 3 پاسخ
- 912 بازدید
سلام و درود... حذف لوگوی اپراتورها و گذاشتن بوت انیمیشن خود سامسونگ خاهشا اسم و محل جاگذاری شده پوشه مربوط ب بوت انیمیشن و صدای مربوط اون رو ب هم معرفی کنید و دوستان تو فوروم نرم افزاری و اموزشی در این رابطه گذاشته بودند ولی فقط نرم افزارهای رو گوشی رو شناسایی و غیرفعال میکنه نه بوت انیمیشن رو ممنون میشم پیشاپیش از رهنمایی تون:u_e418:
آخرین پاسخ توسط nasirahmadi, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان چندی قبل با استفاده از آموزش گویای زیر توانستیم با استفاده از hexeditor بیت رام را به دست آوریم >http://forum.gsm-developers.com/thread14184.html حال در این آموزش به نکته بسیار مهمی اشاره میکنیم که بدون نیاز به هکز ادیتور و ... بیت رام گوشی های سامسونگ را بر اساس سی پی یو به دست آوریم. گوشی هایی که با پردازنده اسنپ دراگون و گوالکام (quallcomm , snapdragon ) راهی بازار میشوند رامشان 28 بیتی (28bit) و گوشی هایی که با پردازنده اگزینوس (exynos) وارد بازار میشوند بیت رام آنها 32 بیتی هست موفق باشید
- 14 پاسخ
- 1.4k بازدید
خسته نباشید من کامل مراحل رو انجام میدیم با برنامه ASSAYYED_KITCHEN_V1.82_STABLEGsm-Developers از گوشی رام رو میگیرم حجم رو هم از گوشی میزنم به بیت هم دقت میکنم ولی وقتی رایت میکنم فایل رو ارور میده سیستم خواهشا اگه راهی هست لطفا کمک کنید
- 1 پاسخ
- 697 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز بنده میخوام رام g900f رو به g900v پورت کنم ولی متاسفانه رایت نمیشه و همون اول سیستم ارور میده و تصمیم گرفتم رام خود گوشی رو کوک و فارسی بهش اضافه کنم و تمام مراحل رو درست میرم باز هم موقع رایت ارور میده با جستجوی های که انجام دام متوجه شدم در پوشه setting و.. یه پوشه دیگه هست به اسم arm و در اون پوشه فایل SecSettings.odex.xzبه این نام وجود داره خواستم بدونم که ایا بعد از دیکامپایل و ویراش های مورد نظر و کامپایل و در اخر جایگزن کردن فایل برای فلش فایل کامپایل شده با odexسازگاری نداره که رایت نمیشه و ارور میده یا مشکل از جای دیگه هست بیت رامی هم که اقدام به انپک کردم 28 بود
مشکل شبکه g900f
توسط ahmad12- 0 پاسخ
- 593 بازدید
سلام دوستان.این گوشی در حالت عادی مشکلی نداره ولی حدود یک ساعت به گوشی کاری نداری و نه زنگ بزنی و نه نت بری به ظاهر همه چی اوکیه یعنی آنتن داره سیم کارت رو میشناسه ولی زنگ میزنی باهاش اصلا زنگ نمیخوره و نت وصل میشه ولی اصلا نمیره و زنگ هم بهت بزنن در دسترس نیستی.بعد از اینکه بذاری رو حالت هواپیما و خارج کنی درست میشه!!!!!!!!بیشتر هم روی 3g این مشکل پیش میاد فلش کردم فایل مودم هم زدم.مشکل از چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستیم با کرنل RvSecuRitY برای انلاک تمامی قفل ها N900 NOT3 برای اولین بار توسط ILYA20 این کرنل کارش چیست ؟ انلاک قفل های پین - پسورد - پترن - و ... در تمامی نسخه های اندروید بدون پاک کردن اطلاعات بدون اسیب رساندن به بخش های امنیتی گوشی اسکرین شات : نحوه استفاده از این کرنل : فلش با اودین و انتخاب گزینه فیکس کد لینک دانلود: >http://support.gsm-developers.ir/dl11/download/vip/RvSecuRitY/SAMSUNG/n900%20not3/n900%20rvsecurity.zip موفق باشید
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان عزیز امروز نیز در خدمتتان هستیم با فایل I9192 RvSecuRitY CSC MODE برای انلاک تمامی قفلها (پین پنرن پسورد اکانت جی میل ...) بدون پاک شدن اطلاعات بدون نیاز به دیباگ - روت و... برای اولین بار توسط ILYA20 این کرنل کارش چیست ؟ انلاک پین - پترن - پسورد - قفل جیمیل و... بدون پاک شده اطلاعات و در عرض چند ثانیه و فلش به صورت اودین اسکرین شات: نحوه استفاده از این فایل : فقط از طریق اودین فلش کرده و به هیچی دست نزنید کرنل به صرت خودکار انلاک کرده و گوشی بالا خواهد اومد... لینک دانلود : >[/font][/color][/right] http://support.gsm-developers.ir/dl/index.php?folder=UnZTZW…
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 2 پاسخ
- 925 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان امروز نیز در خدمتتان هستیم با فایل RvSecuRitY S7562 CSC MODE UNLOCK ALL CODE برای انلاک تمامی قفل های S7562 با یک کلیک بدون نیاز به روت نصب ریکاوری و فعال بودن دیباگ فلش به صورت CSC مود با اودین بدون پاک شدن اطلاعات برای اولین بار توسط ILYA20 ین فایل کارش چیست ؟ انلاک پین - پترن - پسورد و... بدون از دست دادن اطلاعات اسکرین شات نحوه استفاده از این فایل در قسمت PDA اودین فلش کنید و به هیچی دست نزنید ... گوشی انلاک شده و بالا خواهد اومد ... لینک دانلود : >[/font][/color][/right] http://support.gsm-developers.ir/dl/index.php?folder=UnZTZWN1Uml0WS9TQU1TVU5HL1M3…
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 1 پاسخ
- 878 بازدید
با سلام و درود خدمت دوستان ... امروز نیز در خدمتتان هستیم با کرنل RvSecuRitY برای انلاک تمامی قفل های NOT3 N9005 برای اولین بار در دنیای جی اس ام کار این کرنل چیست انلاک کد | پین | پترن | پسورد بدون پاک کردن اطلاعات و بدون اسیب رساندن به بخش های امنیتی در کمترین زمان اسکرین شات: حوه استفاده از این کرنل : فلش با اودین و انتخاب گزینه fix code DOWNLOAD LINK: >http://support.gsm-developers.ir/dl/index.php?folder=UnZTZWN1Uml0WS9TQU1TVU5HL045MDA1 بر روی نسخه های 4.4.2-4.4.4 تست شده موفق باشید و ماندگار
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 1.8k بازدید
رام فارسی و بدون مشکل گوشی J3Pro J3110 این رام بصورت کامل فارسی می باشد و مانند برخی رامهای موجود در اینترنت ترجمه ناقص نمی باشد رام بصورت TAR می باشد و با اودین قابل فلش می باشد اندروید 5.1.1 آخرین نسخه موجود برای گوشی SM-J3110 می باشد بدون مشکل گوگل پلی تست شده زبان پیش فرض رام فارسی می باشد دارایی ضبط کننده صدا در حین تماس بصورت پیش فرض دارایی لیست رد تماس و پیام بصورت پیش فرض در رام گزینه 4G در تنظیمات بدون مشکل نشناختن سیمکارت اول تصاویر دیگر محیط رام را نیز در زیر ببینید بدون مشکل منوی استفاده از داده …
- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
سامسونگ g5520 وقتی فارسی میکنم و انتقال میدم به گوشی بدون مشکل فارسی هستش ولی وقتی ریست میشه (خاموش روشن) فارسی میپره مشکل از کجاس؟
- 1 پاسخ
- 690 بازدید
سلام خوب هستین .قبلا یه فایل روت برای G5520 دادین الان اگه امکانش هست برای رام دیگه ای که گفتم برام روتش رو تهیه کنین خیلی گیرشم .ممنون میشم فایلای مورد نیاز: s9.picofile.com/file/8293598842/g5520.zip.html
آخرین پاسخ توسط mohsen8,