مقالات و آموزش های توسعه رامهای اندروید
آموزشها و مقالات مربوط به توسعه هسته سیستم عامل اندروید
615 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 8 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام به شدت دوست دارم System UI یک گوشی رو برا خودم پورت کنم و هیچ جایی هم نتونستم پیداش کنم. پس باید خودم پورت کنم. و اموزشی هم براش پیدا نکردم. یک اموزشی برام قرار بدید.می خوام System UI اکسپریا XZ یا Z5 رو برای Sp پورت کنم. روی aosp 7 یا 14.1 lineage
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 5 پاسخ
- 2.6k بازدید
Easy Firmware Tool 3 New Version CRACKED With Life Time Key FREE Tasted 100 % دانلود لینک اصلی
آخرین پاسخ توسط iraj62, -
- 4 پاسخ
- 1.4k بازدید
با یک آموزش پورت دیگه در خدمتتون هستیم این آموزش کلی و شامل تمام دستگاهای دارایی پردازنده کوالکام می شود در این آموزش منظور از پورت رامی که می خواهید پورت کنید منظور از بیس رام نیز رامی که اکنون روی دستگاه شما اجرا می شود در مرحله اول بیس را در یک پوشه استخراج کنید(cm یا AOSP ) رام پورت را نیز در یک پوشه استخراج کنید فایلهای زیر را نیز دانلود کنید Download فایلها را درون دو پوشه بیس و پورت بگذارید فایلهای که دارید >boot.img file_contexts META-INF system.new.dat (compressed /system) system.patch.dat system.transfer.list آموزش بر روی اوبنتو می باشد باید فایل dat را به ext4 imgتغییر…
- 7 پاسخ
- 1k بازدید
دوستان امکان پورت برنامه مثلا ستینگ s7 برای s5 وجود دارد؟
آخرین پاسخ توسط ashkantabrizi, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام همیشه دغدغه برای شروع کار توسعه استخراج درست فایلها می باشد امروز براتون ابزاری را معرفی می کنم که بسیار راحت فایلهای MTK را استخراج و بسازید همچنین این ابزار قادر به استخراج و ساخت دوباره بوت و ریکاوری را دارا می باشد با ما باشید با معرفی این ابزار ابتدا ابزار را از لینک زیر دانلود نمایید برنامه را دانلود و استخراج کنید برنامه MTK Extractor را اجرا کنید همان طور که مشاهده میکنید در منوی فریمور شما سه تب دارید در تب اول برای فریمورهای اندروید 5 و 6 می باشد که دارایی فایل کانتکس هستند این فایل را در فایل بوت فریمور می توانید پیدا کنید نام فایل لیست نیز system.transfer.list می باش…
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام در این آموزش چگونگی پورت یک برنامه مختص یک گوشی شرکتی مانند برنامه های سونی بر روی گوشیهای دیگر را آموزش می دهیم پیش نیازها پیش نیازها برای انجام آموزش: دانستن کامپایل و دیکامپایل فایلهای APK توانایی پیدا کردن فایلهای کتابخانه ای و فریمورک در برنامه توانایی استفاده از LogCat نیازمندیها برای استخراج برنامه از رام اول از همه نیازه که یک رام زیپ دئودکس شده را دانلود کنید تا برنامه مورد نظر برای پورت را از آن استخراج کنید فایلهای زیر را استخراج و به فایل زیپ قابل فلش تبدیل میکنید فایل نصبی برنامه در مسیر system>app یا priv-app فایل So د…
- 0 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام در ادامه آموزشهای ساخت کاستوم رام سامسونگ امروز در خدمتتان هستیم در این بخش به مبحث دئودکس کردن رام می پردازیم برای دسترسی به بخشهای قبلی آموزش به لینک زیر مراجعه نمایید بحث اودکس و دئودکس مربوط به برنامه های رام می باشد نه خود رام برای درک فرق این دو قبلا در پستی جدا بنده توضیح کامل داده ام به پست زیر مراجعه نمایید اودکس و دئودکس فرق میان این دو چیست؟ بصورت خلاصه رام رسمی بصورت پیشفرض اودکی می باشد در اودکس رام سریعتر بوت می شود ولی در دئودکس می توان رام را سفارشی کرد و مودهای فراوانی به آن اضافه کرد پس رام کاستوم ما باید دئودکس شود با روش زیر راحت می توان تمام برنامه های رام …
- 2 پاسخ
- 937 بازدید
دوستان میخوام یه تیم تشکیل بدیم تا فایل های cf auto root رو درست کنیم برای تمام مدل های سامسونگ از دوستانی که علاقه دارن درخواست دارم پیام بذارن تا هماهنگ کنیم و این فایل ها رو آماده کنیم
آخرین پاسخ توسط ahmad12, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
در ادامه آموزش ساخت کاستوم رامهای سامسونگ در بخش اول یک رام خیلی ساده را ساختیم از لینک زیر به بخش اول مراجعه نمایید در این آموزش درباره BLOAT و حذف آنها از رام صحبت می کنیم در فریمورهای سامسونگ برنامه های اضافی بسیار زیادی یافت می شود حجم رام رسمی حدود 1.9 گیگ برای یک گوشی پرچمدار سامسونگ می باشد هم رام را سبک می کنیم هم حجم پایین میایید و سرعت رام بهتر میشود این برنامه ها چه می باشند شاید برنامه های که شما اصلا استفاده نکنید در رام خود بعنوان مثال برنامه های مایکروسافت که خود بنده بر روی گوشی هیچ استفاده ای از آنها ندارم یا مثلا خود برنامه موزیک گوگل چون خود گوشی معمولا برنامه موزیک دارد یا برنامه پر…
با سلام در ورژنهای جدید اندروید سامسونگ روت گوشیها دغدغه ای شده است بخاطر استفاده متفاوت boot.img در گوشیهای سامسونگ یک روش روت را نمی توان کلی استفاده کرد توسعه دهنده معروف Chainfire قبلا با فایلهای روت اتوماتیک راه حل ساده ای برای روت را در جلویمان گذاشته بود ولی اکنون همین فایلها فقط بر روی چند بیلد خاص جواب می دهند و باعث بوت لوپ می شوند اکثر اوقات یک توسعه دهنده بیشتر نیاز به روت گوشی دارد برای بهتر کار کردن با گوشی آموزش امروز را بنده بیشتر در تایپیک زیر چندین بار تست کردم و کاملا جواب داده است پروژه ساخت فایل روت هر مدل گوشیهای اندروید سامسونگ برای توسعه دهندگان اکنون با من باشید تا چگونگی ساخت فایل روت برای تما…
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام با شما هستم در یک آموزش چند مرحله ای برای ساخت و ویرایش رامهای گوشیهای سامسونگ ساخت یک رام اندروید حوصله فراوانی می خواهد در اینجا ابزار مورد نیاز به همراه آموزشهای لازم را بنده در اختیارات میگذارم این آموزش ممکن بخاطر طولانی بودن به چند پست تقسیم شود با ما همراه باشید پیش نیازهای مورد نیاز قبل از شروع گوشی روت شده به همراه ریکاوری کاستوم NotePad++ WinRAR یا 7-ZIP یک گوشی سامسونگ برای تست آشنای با Windows Explorer داشتن صبر و حوصله فراوان قبل از شروع آموزش بگم که این آموزش پورت رام نیست فقط ویرایش رام خود دستگاه می باشد سعی میکنم در چند بخش زیر آموزشها را قرار …
- 14 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام دوستان یک رام J3110 رو آنپک ، ادیت و ریپک کردم همه چیز خوبه ولی موقع رایت رام تا وسط میره با ادین و ارور Binary size is to large : system روی گوشی میده وقتی فایل system.img هست فایل رو تو hexedit نشون میده که 28bit هست اما وقتی به .ext4 تبدیل میشه بیت رو 0 نشون میده برای تبدیل img به img.ext4 هم از دستور زیر استفاده می کنم : imgextractor.exe system.img system.img.ext4 -conv ممنون میشم اساتید راهنمایی کنند.
- 2 پاسخ
- 797 بازدید
سلام کسی آموزش ساخت cf auto root رو داره؟
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام قبلا ابزارها و روشهای برای استخراج فایلهای سیستم قرار داده بودیم امروز نیز با یک روش دیگر در ویندوز در خدمت شما هستیم برای شروع کار دو برنامه زیر را دانلود نمایید در مرحله اول برنامه Ext4unpacker را اجرا نمایید بر روی آیکون زیر کلیک کنید فایل ایمیج مورد نظر جخت استخراج را انتخاب نمایید (اگر فایلی غیر از سیستم داشتید اسمش را به سیستم تغییر بدهید) بر روی آیکون Save as EXT4 کلیک کنید مکان ذخیر فایل ext4 را انتخاب و یک نام برای آن انتخاب نمایید منتظر بمانید تا فایل ext4 آنپک شود اکنون برنامه ext2explore را بصورت Administra…
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
این ابزار شاید کمکی برای دوستان توسعه دهنده باشد دانلود
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
قبلا در برخی پستهای معرفی بهترین رامهای کاستوم به این موضوع اشاره کرده بودم که رام Paranoid Android توسعهش متوقف شده است توسعه دهندگان این رام تاریخ مشخصی برای عرضه دوباره رام نگفته بودند اکنون این رام با اندروید 7.1.2 و کنترل جدید رنگ و Pie کنترل برگشته است با ما باشید تا ببینیم در سایه توسعه دهندگان Paranoid Android چه چیزی را آماده کرده اند اولین تغییر این است که نسخه اندروید اکنون 7.1.2 می باشد یک امتیازی که برای گروه دارد این نسخه اندروید سبکتر شدن و یک کرنل بهتر و بدون لگ می باشد حتی توسعه دهندگان رام Paranoid Android ادعا دارند که کیفیت عکس در دو دستگاه OnePlus 3 and OnePlus 3T را نسبت به رام رسمی اکسیژن افزایش داده اند ک…
- 4 پاسخ
- 1.4k بازدید
با این نرم افزار راحت میتوانید از قسمت های مختلف رام سامسونگ دامپ بگیرید یا رام قابل فلش با ساختار های .img و .img.ext4 بسازید دانلود تشکر فراموش نشه
آخرین پاسخ توسط arash6684, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
بی ربط نیست اگر بگوییم سیستم عاملهای منبع باز در دنیای موبایل حکمرانی می کنند چون اندروید نیز منبع باز میباشد حالا اینجا چند سیستم که بعنوان جایگزین می توان بجای اندروید،ویندوز و IOS برایتان معرفی می کنم این سیسم عاملها بر پایه لینوکس می باشند Tizen تایزن یک سیستم عامل منبع باز موبایل بر پایه لینوکس می باشد که بصورت رسمی بعنوان سیستم عاملی پایه در لینوکس هست و توسط دو غول تکنولوژی سامسونگ و اینتل پشتیبانی می شود تایزن برای عرضه در سال 2013 آماده شده بود هنگامی که در ژانویه اولین گوشی تایزنی در بازار آسیا عرضه شد سامسونگ زد نتوانست فروش خوبی در بازار هند داشته باشد تایزن با سامسونگ نتوانست با…
- 0 پاسخ
- 4.3k بازدید
با سلام در ادامه توضیحات مولتی رام در اینجا چگونگی پورت مولتی رام را آموزش می دهم کل پروژه مولتی رام یک هک بزرگ در اندروید بحساب می آید و چون با بوت و پارتنیشن دیتا سر و کار دارد قبل از هر کاری همیشه یک پشتیبان از دستگاه خود داشته باشید آموزش بصورت ساده نمی باشد و باید از قبل پیشینه ای کم در زبان C و کار با لینوکس و ساخت ریکاوری داشته باشید توضیحات اولیه مولتی رام مانند TWRP قابلیت انعطاف پذیری زیادی ندارد دارایی کمی محدودیتها می باشد به شرح زیر: فقط از دستگاهای پشتیبانی می کند با حافظه داخلی /data/media/ و کارت حافظه پشتیبانی نمی شود بخاظر سرعت کم فقط ار دستگاهای با پارتیشن ext4 فعلا پشتیبانی می کند معمولا ل…
- 27 پاسخ
- 3.1k بازدید
با سلام با آموزشی کامل از چگونگی پورت رام برای پردازندهای مدیاتک در خدمت شما هستیم به علت توضیحات کامل و تمام این آموزش را در چند بخش ارائه می دهیم قبلا آموزش پورت مدیاتک را بنده قرار داده بودم ولی ایندفعه با حوصله بیشتر و توضیحات اضافتر و کاملتر آموزش را ارائه می دهم اگر با عجله می خواهید رام بسازید از آموزش بالا کمک بگیرید در اینجا در بخش اول موارد مورد نیاز و آماده سازی محیط را داریم پیش نیازهای مورد نیاز موارد و برنامه مورد نیاز برای کار: سیستم عامل ویندوز نصب بودن جاوا نصب بودن Cygwin نصب بودن برنامه 7zip نصب بودن برنامه Notepad++ …
آخرین پاسخ توسط alivisa, -
- 3 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام خدمت تمامی همراهان همیشگی Gsm-Developers با یک آموزش به روز در خدمتتان هستم همان طور که میدانید سیانوژن به LineageOS تغییر نام داده است ما آموزش ساخت کامل رام کاستوم را داریم در سایت با آموزشهای مرتبط اما گفتم یک آموزش کامل براتون بزارم با ساخت جدیدترن نسخه این رام پرطرفدار در این آموزش گوشی مورد استفاده برای ساخت رام گوشی OnePlus 3 می باشد(گوشی خود بنده) میشه گفت OnePlus 3 اکنون یکی از پرطرفدارترین گوشیها برای توسعه دهندگان است تقریبا از این آموزش می شود برای تمام دستگاهای دیگر نیز استفاده کرد توصیه های اولیه ساخت رام بر روی سیستم عامل اوبونتو 64 بیتی می باشد اگر می خو…
آخرین پاسخ توسط ALIILAPRO, -
- 0 پاسخ
- 694 بازدید
دوستان تو xda یه مطالبی درباره ترجمه برنامه های سیستمی برای تغییر زبان در گوشی های روت شده خوندم ولی به هیچ جا نرسیدم / سورس کدی یا نرم افزاری که واقعا کار کنه هست تو این زمینه؟ مثله یک لابرواتور تقریبا بشه تغییرات داد بدون پورت از فایل های گوشی دیگه
آخرین پاسخ توسط jimiking, -
- 0 پاسخ
- 6.2k بازدید
با سلام یکی از پروژهای بسیار جذاب اندروید مولتی رام می باشد مولتی رام این قابلیت را به دستگاه شما می دهد که چندین رام اندروید را بر روی گوشی خود نصب و اجرا کنید حتی سیستمهای مبتنی بر لینوکس را نیز بر روی مولتی رام می توانید اجرا کنید کار اصلی مولتی رام هنگام بوت دستگاه می باشد در هنگام بوت می توانید رام مورد نظر خود را انتخاب نمایید همراه ما با باشید با اطلاعات کامل درباره MultiROM و نحوه پورت و استفاده تاریخچه MultiROM در سال 2012 برای اولین بار توسط Tasssadar توسعه داده شد این توسعه دهنده بار اول برای دو دستگاه LG Optimus One/P500/Vو the Google Nexus 7 (2012) مولتی رام را توسعه داد بار اول Tasssadar از سختی…
- 4 پاسخ
- 917 بازدید
سلام من هنوز نتونستم فایل اودین بسازم.با اون برنامه جدید که نیاز به روت گوشی داشت هم میسازم حجم هم از گوشی میگیره بیت هم اوکیه .کلا همه چیزو درست میرم ولی وقت رایت ارور میده ایلیا جان روش خاصی داره ساخت فایل کوک شده که با اودین رایت شه؟
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام امروز برنامه ای را براتون معرفی می کنم که دارایی رابط کاربری برای ساین کردن می باشد برنامه بر پایه کدهای signapk.jar می باشد و با کشیدن و رها کردن فایل به راحتی کار می کند برنامه با چهار کلید مختلف ساین می کند Test, Platform, Media, Shared برای کار با برنامه نخست فایل برنامه را از لینک زیر دانلود نمایید برنامه را دانلود و اجرا بکنید میتوانید فایلها را بکشید درون برنامه یا با زدن دکمه Choose Apk فایل خود را انتخاب نمایید در منوی تنظیمات نیز مانند زیر می باشد مسیر ذخیره فایل رو می تونید انتخاب کنید مسیر رو خالی بزارید همان پوشه فایل ذخیره می شود حالت ساین سریع هم اگر ف…
آخرین پاسخ توسط mohsen8,