XTC2CLIP
اخبار و مباحث مربوط به باکس تعمیراتی XTC2CLIP
13 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 20 پاسخ
- 9.9k بازدید
Short Description. XTC 2 Clip is a specialized device for servicing HTC phones. With XTC 2 Clip you can Network Unlock, Repair IMEI, Repair CID, S-OFF many types of HTC Models XTC 2 Clip XTC 2 Clip is a specialized device for servicing HTC phones. It consists of a main device with a flex having a microsd emulator on its end. Main Functions Sim unlock or lock a phone to a specified network with your own unlock code Repair IMEI (IMEI 2 for dual sim phones) …
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 19 پاسخ
- 2.5k بازدید
انلاک شبکه اندروید 5
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 3 پاسخ
- 2k بازدید
هنگام باز کردن نرم افزار connecting to the server هست کسی راه حلی داره؟
آخرین پاسخ توسط siemenssx1, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
http://www.mihan-pic.com/uploads/www.mihangsm.com_148135232564041.png
آخرین پاسخ توسط ali-f16, -
- 0 پاسخ
- 981 بازدید
سلام خدمت دوستان باکس xtc2 clip دارم میخوام از ورژن اخر استفاده کنم میگه باید باکسو اکتیو کنم زمانی اقدام به اکتیو میکنم میگه یه کد رجیستری به ایمیلم ارسال شده باید اون کو وارد کنم تا باکسم اکتیو بشه اما همچین کدی تو ایمیلم وارد نشده راهی هست بشه ی ایمیل دیگه برای اکتیو وارد کرد ممنون میشم راهنمایی کنید کارم خیلی گیره
آخرین پاسخ توسط sadegh, -
- 0 پاسخ
- 807 بازدید
سلام دوستان ، چند تا HTC M8 و M9 Sprint از دوبی آوردن همشون سیمکارتو نمیخوند من با XTC2Clip سیم آنلاک کردم الان سیم کارتو که میزارم فقط حالت 2G یا همون GSM جواب میده تا روی 3G یا 4G میزارم آنتن میره، به پشتیبانیشون ایمیل زدم جواب نمیدن، خواهشا اگه کسی تجربشو داره لطفا راهنماییم بفرمایین مرسی
آخرین پاسخ توسط matador5550, -
- 0 پاسخ
- 988 بازدید
سلام دوستان ، اونایی که برای بار اول مدل های جدید HTC رو دیدن احتمالا مثل من گیج شدن که آیا این گوشی اصل هست یا نه ، من دیشب یدونه Desire 626s برام آوردن که سیم کارت کار نمیکرد و لاک بود خلاصه بعد از کلی سرچ و البته سوال از دوستان که تقریبا جوابی نگرفتم تو یه سایت خارجی یه چیزایی نوشته بود که به هر حال تونستم در آخر این گوشی رو S-Off , Unlock Bootloader و آنلاک اوپراتور بکنم نحوه انجام کار هم خیلی راحته و توی سربرگ Special Unlock/IMEI هم نوشته خلاصه کاری که باید بکنید اینه : 1. ابتدا به سربرگ Special Unlock/IMEI برید و مدل گوشیتونو انتخاب بکنید. 2. تو قسمت بعد نوشته Bootloader service option که میتونید برای آنلاک بوتلودر این گزینه را انتخاب بکنید. 3. باکس را با رم ر…
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان ، این مشکل انگار شایع هست و دلیلش هم اینطور که من خوندم اینه که باکس درست از سیستم جدا نمیشه ، حالا به هر دلیلی اگر با این مشکل مواجه شده باشید میبینید که هیچ عملیاتی نمیشه انجام داد من دیشب مشکلمو حل کردم و امیدوارم بقیه که این مشکل رو دارن با این آموزش مشکلو برطرف بکنن، عکس خطا رو هم میزارم ببینید : ; آموزش : این دو فایل را دانلود کنید : Win32 Disk Imager Filesystem Image 1. برنامه Win32 را اجرا کرده و از قسمت Image File فایل دوم را بهش بدید. 2. باکس را به رم ریدر و سپس به سیستم وصل کنید. 3. از قسمت Device درایوی که باکس بهش وصله رو به برنامه بشناسونید. 4. در آخر گزینه Write را بزنید ،عملیات در حدود 1 الی 2 دقیقه طول میکشه در نهایت گز…
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام دوستان، من تو این مدت کم که این باکسو خریدم واقعا عاشقش شدم خیلی به درد بخور هست و راحت، امشب یه HTC Legend رو میخواستم S-Off بکنم که هر کاری کردم طبق معمول نشد بعد از یخورده سرچ تو نت فهمیدم که این سری گوشیها که قدیمیتر هستند با یه روش جدید میشه روشون عملیات انجام داد خلاصه آموزششو میزارم که دوستان بتونن استفاده بکنن : در ابتدا ،گوشیهای Legacy شامل موارد زیر و یه سری دیگه هستند : >- Desire HD [ace] - Wildfire [buzz] - Desize Z (G2/A7272) [vision] - Salsa [icon_g] - Legend A6363 [legend] - Desire S [saga] - Rhyme [bliss] - ChaCha [chacha] - Sensation XL [runnymede] - EVO Design 4G [kingdom] ... and other legacy HTC phones. خب بریم سراغ آموزش : …
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 0 پاسخ
- 1.9k بازدید
برای انجام عملیات دو روش موجوده : Direct mode و Offline mode Direct mode : 1. ابتدا باکس را به گوشی وصل میکنیم (به محل SD کارت ،ولی تو بعضی گوشیا که مموری نمیخورن باید با کابل Y که عکسشو آخر همین پست میزارم به گوشی وصل کنید) گوشیرو به حالت بوتلودر میبریم : “vol-down + pwr” 2. گوشی رو به سیستم وصل کنید. 3. برنامه XTC 2 Clip را اجرا کرده و به تب Direct Mode بروید. 4. در اینجا عملیات دلخواه اعم از S-Off , S u p e r CID , تغییر یا ترمیم سریال , ... را میتونید انجام بدید. Offline mode : 1. باکس را با یه رم ریدر جنس خوب به سیستم وصل کنید. (در این حالت باکس به عنوان یه درایو شناخته میشه) 2. برنامه XTC 2 Clip را اجرا کرده و برید به تب : SD mod editor …
- 1 پاسخ
- 2.6k بازدید
سلام آموزش قدم به قدم ثبت باکس برای استفاده رو خدمتتون ارائه میدم . ابتدا می تونید اخرین نسخه باکس - درایور آموزش و .... رو از این قسمت دانلود کنید . حالا طبق آموزش زیر جلو برید فایل client tool رو دانلود کنید و اجراش کنید باکستون رو با به کارت ریدر لب تاب یا کارت ریدر متصل کنید بقیه مراحل رو طبق تصویر جلو برید ...... Check email you have Received a Activate code in email [Check inbox and spam box as well]
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
How to use direct Mode Connect Xtc2clip Phone MicroSD Slot and Put Phone in Fastboot Mode and connect usb cable to phone and computer , in Mobile you can see " FASTBOOT USB " install if Drive fastboot Drivers Required Open Xtc2tool ., than you can See Button Enabled. that means your phone connected in fastboot mode . Here the some Screenshots ., How to do S-OFF Direct mode After S-OFF Sucessfully ., Reboot phone in Bootloader mode and Read Phone information again منبع
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 0 پاسخ
- 1.5k بازدید
How to Use SD mode Connect Xtc2clip to computer using good Sd card Reader , once your computer detect the removeable disk in my computer , Open xtc2clip tools, press SD Editor, Tick CID & Enter CID and Press Save to Drive ., When Setting done ., Remove XTC2clip from Computer ., Connect Xtc2clip MicroSD Flex Connector and insert in your Phone ., and phone in Bootloader mode by Pressing (Volume Down + power Button ) than Select Simlock Option in it منبع هاستینگ
آخرین پاسخ توسط Cortana,