آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
ریکاوری در اندروید بخش بسیار بسیار مهمی در سیستم عامل هست که کارایی مشابه محیط Dos در ویندوز کامپیوترها را دارد . Backup گرفتن از گوشی و Restore کردن آن و همچنین ریست کلی و جزئی گوشی به تنظیمات اولیه و پاک کردن حافظه کش دستگاه و مهم تر از همه نصب رام های کاستوم از جمله ویژگی های Recovery در اندروید هست . به طور پیشفرض سیستم عامل Android دارای قسمت Recovery است. اما امکانات کم آن باعث میشود که همیشه کاربران از کاستوم ریکاوی ها استفاده کنند . تمام کاستوم ریکاوری های اندروید بر پایه 3 ریکاوری هستند که عبارتند از : CWM – TWRP – 4EXT 1. CWM : یکی از معروف ترین و قدیمی ترین ریکاوری ها برای اندروید که ریکاوری های زیادی بر پایه CWM ساخته شده است … CWM م…
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام از دوستانی که گوشی asus zenfone 2 laser ze500kl یعنی 5 اینچی دارن تقاضای همکاری دارم فقط مدل ze500kl هم آموزشه و تجربه و هم کمک به ایسوز بازها لطفا دریغ نکنید زحمات شما بی جواب نخواهند ماند درخواست فقط یک فایل 700 کیلوبایتی به نام qcn که به راحتی از گوشی بکاب گرفته میشه که مال بنده آسیب دیده ممنون میشم کمک کنید تمام راهنمایی ها با من
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
فایل فلش زیر رو دانلود کنید UL-ASUS_T00G-WW-2.22.40.44-user.zip.zip فایل رو با نرم افزار winrar باز کنید و فایل ریکاوری رو استخراج کنید بعد از استخراج فایل رو ب پوشه adb fastboot انتقال بدید حالا ببرید رو حالت فست بوت و ب سیستم متصل کنید بعد cmd رو از طریق پوشه fastboot باز کنید و دستور زیر رو تایپ کنید fastboot flash recovery recovery .img بعد از رایت فایل ریکاوری گوشی رو ب ریکاوری ببرید و گزینه adb sideload رو انتخاب کنید فایل فلش دانلود شده رو ب پوشه fastboot انتقال بدید cmd رو باز کنید و دستور زیر رو تایپ کنید adb sideload UL-ASUS_T00G-WW-2.22.40.44-user.zip منتظر باشید تا فایل بصورت کامل روی تب لت رایت بشه بعد از بال…
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
سوال در مورد نحوه تبدیل شماره تلفن از تکست به پسوند قابل قبول برای ایمپورت در اندروید
توسط persian.gsm- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
با درودو احترام روشهای متعددی برای تبدیل شماره به پسوندهای مختلف موجود بود ولی هیچکدوم کاربرد نداشت بانک شماره رو بصورت تکست خریداری کردم برای ورود به دفتر تلفنم نمیدونم چطوری با روش منطقی به پسوند مورد قبول تبدیل کنمش لازم به ذکره گوگل کنتاکس ایمپورت نمیکنه تبدیل به اکسل کردم ولی چون فقط شماره ها زیر هم نوشته شدن و نام تعریف نشده نمیتونه وارد کنه نه از اکسل نه تکست نه سی وی اس دستور ساخت بیزنس کارت رو هم دارم داخل تکست انجام میشه ولی اونم باید یدونه یدونه اسم و ویرگول و... تعریف کنی ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنمائیم کنه
آخرین پاسخ توسط persian.gsm, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
آموزش استخراج کامل فایلهای boot-sign.img, recovery-sign.img or system-sign.img توجه : بدون این آموزش فایل system-sign.img دارای قفل یا متد خاصی پک شده است که برنامه ext4_unpacker.exe Ext2explore-2.2.71 MTK_Extractor https://forum.hovatek.com/thread-21005.html FbWinTools_v1.1.zip
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
در برخی گوشیهای مدیاتک مانند MTK6582 یا MTK6589 در قسمت وای فای یک کانکشن اضافه به نام NVRAM WARNING: Err=0x10 را نمایش می دهند دلیل این مشکل مشکل فایل وای فای در پوشه NVRAM گوشی اندرویدی می باشد ما با همراه باشید تا آموزش برداشتن این گزینه را یاد بگیرید برای رفع این مشکل ابتدا باید گوشی خود را روت کرده باشید می توانید از Kingo Root برای این کار استفاده کنید برای شروع کار به تنظیمات دستگاه خود مراجعه کنید آخرین گزینه About Phone را انتخاب نمایید به گزینه Status بروید و WiFi MAC address را یک جایی یادداشت کنید بعنوان مثال بر…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان با این فایل به راحتی و بدون اینکه چندین و چند کلیک کنید کنید تا درایور ها نصب بشه راحت می شید . مخصوصا وقتی ویندوز نصب میشه و .... =P~ دانلود
آخرین پاسخ توسط persian.gsm, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان یه گوشی آلکاتل مدل a392a امده قفل شبکه داره لطفا طریقه انلاک کردن من و راهنمایی کنید ممنون میشم.
آخرین پاسخ توسط behzad007, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام z10 با ایرانسل و رایتل آنتن داره، اما با همراه نه!! مشکل میتونه نرم افزاری باشه؟
آخرین پاسخ توسط h.phoenix, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
مدیریت دستگاه های موتورولا در ویندوز http://www.motorola.com/getmdmwin
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام و خسته نباشید خدمت همکاران از وقتی که ویندوز سیستمم رو عوض کردم و ویندوز 7 نصب کردم مشکلی در اجرای کرک های باکس ها مثل کرک میراکل پیش اومده که گزینه start برای من غیرفعال شده و هیچ عملیاتی رو نمیتونم start کنم و اینم بگم که این مشکل در کرک باکس های دیگه هم هست مثل کرک pirhana و انگار یه مشکل مشترک هست ممنون میشم کمکم کنید نمونه عکس هم از فضای نرم افزار براتون میگذارم Capture.jpg
آخرین پاسخ توسط aetork, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان با لودر 174 فقط تیک یوزر دیتا با بیلد 125 من امتحان کردم بدون مشکل http://upload7.ir/uploads//165dc745bf5addbe55ef4cd96e43d47c1b044fbf.jpg
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
اموزش حل مشگل خاموشی تبلت های لنوو بر اثر قطع usb در حین فلش با سلام خدمت کاربران عزیز این مشگل چند باری برای بنده پیش اومده که در حین فلش usb قطع شده وگوشی daed شده که در این هنگام بعضی از دوستان به دنبال ترمیم این مدل میرن که ما اینجا این مشگل را بدون ترمیم بوت حل میکنیم باید دوستان بگم که بعداز خاموشی تبلت اصلا فلش نمیگیره و هیچ حالتی به جز ترمیم بوت پیدا نیس خب در پشت گوشی را باز کرده چشب زرد رنگ که به اصطلاح روی باتری هست راکنده و باتری را از گوشی جدا کرده با استفاده از منبع دوسنجاقک به دوسر + و - باتری شک داده به مدت 6-7 دقیقه بعداز انجام این کار باتری را مثل اول جاگذاری کنید گوشی را ببندید فلشتولز را باز کرده حال میبینید تبلت دوباره …
آخرین پاسخ توسط MR.Javad, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
درود دوستان بلک بری بعد از فلش با auto loader پاور که میکنم چراغ ال ای دی قرمز میشه با دستگاه وقتی وصل میکنم بدون پاور کردن یک دقیقه0.15 جریان میکشه بعد یک دقیقه جریان صفر میشه و با زدن پاور 0.15 جریان میکشه دوستان بلکبری کسی این مشکلو داشته؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
برنامه Android Tool gpgجهت وایپ راک چیپ والوینر وقابلیت های دیگر دانلود:GPG
آخرین پاسخ توسط SKY000686868, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
کرک برنامه MAM Tools V1.0.0 دانلود دانلود
آخرین پاسخ توسط hamedhhpp, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان عزیز کسی بلده این مدل را فلش بزنه فایلشو دارم یه روشی بود که باید بوت لودر انلاک بشه که اونم یه جا خوندم ده روز طول میکشه روشی راحت تر کسی بلده
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
SuperSU-v2.49.zip دانلود
آخرین پاسخ توسط mohsenfirewall, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
فلشر مخصوص تبلت های asus دانلود
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان دارم منتها فلش نمیکنه با فونیکس کارد هم از طریق رم نمیزنه ورژن جدید کسی داره؟
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
Did you ever flash your device? if yes then your must be familiar with the steps and procedures but if you are a new person to the process then always read the whole guide to find out best tool and method to conduct a professional flashing process on your device. If you are an Asus device user then simply get to know about Asus Flash Tool For Windows 10 from here to have an amazing flashing process on your device. Download Asus Flash Tool For Windows 10 Here I have to manage to provide your the official link for Asus Flash Tool For Windows this will supports on Windows XP, Windows 7, Windows 8/8.1, and Windows 10 and all the Asus Android devices flawlessly. Fu…
آخرین پاسخ توسط brookfieldmatilda, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
سلام بر اساتید و بزرگواران همکار گوشی بلکبری q10.روشنش که میکنم این ارور رو میده آیا باید فلش بشه؟ اگه باید فلش بشه بی زحمت نرم افزار فلشر + فایلش رو محبت کنید ممنونم ۲۰۱۷۰۷۲۰_۱۱۴۷۲۵.jpg
آخرین پاسخ توسط davoddanialy, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
Hello! recently I had a problem with my Android Samsung Galaxy J7 with the rooting issues suddenly it gets stuck and my financial application has stopped! All-time favorite pokemon has stopped due to the googles verifications. There I have surfed the internet to find the best rooting tool and I got bot tools like SuperSu and Magisk Manager. One of my friends suggested me to download Magisk from www.magiskmanager.org and I have downloaded the tool. But still having the question should I use this or not :/ please help me!
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
یکی از لغت نامه های محبوب و تراز اول زبان پارسی، لغت نامه دهخدا می باشد که اکثر ما ایرانیان برای یک بار هم که شده، از آن استفاده کرده ایم. این لغت نامه توسط علی اکبر دهخدا گردآوری شده و تا کنون به صورت های مختلف در اختیار ما قرار گرفته است. از سایت های لغت نامه تا اپلیکیشن های موبایل. این بار و در این پست قصد داریم اپلیکیشن iOS لغت نامه دهخدا را که توسط گروه ایرانی و خوش ذوق باریکو Bariqo گرد آوری شده است، معرفی کنیم. شما می توانید در این اپلیکیشن به تمامی واژگان پارسی دسترسی داشته باشید و معانی و ریشه های آن را مطالعه نمایید. پیشنهاد می کنیم برای پشتیبانی از توسعه دهندگان ایرانی اپلیکیشن را از اپ استور دانلود نمایید. ویژگیهای نرم افزار: - امکان نمایش لغت ها و اعلام …
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان با این ابزار میتونید به راحتی در حالت فست بوت رام های رسمی موتولا رو فلش کنید . B-) سایت سازنده : rsdlite.com لینک دانلود : دانلود
آخرین پاسخ توسط peiman.rps,