آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
فایل فلش زیر رو دانلود کنید UL-ASUS_T00G-WW-2.22.40.44-user.zip.zip فایل رو با نرم افزار winrar باز کنید و فایل ریکاوری رو استخراج کنید بعد از استخراج فایل رو ب پوشه adb fastboot انتقال بدید حالا ببرید رو حالت فست بوت و ب سیستم متصل کنید بعد cmd رو از طریق پوشه fastboot باز کنید و دستور زیر رو تایپ کنید fastboot flash recovery recovery .img بعد از رایت فایل ریکاوری گوشی رو ب ریکاوری ببرید و گزینه adb sideload رو انتخاب کنید فایل فلش دانلود شده رو ب پوشه fastboot انتقال بدید cmd رو باز کنید و دستور زیر رو تایپ کنید adb sideload UL-ASUS_T00G-WW-2.22.40.44-user.zip منتظر باشید تا فایل بصورت کامل روی تب لت رایت بشه بعد از بال…
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان یه گوشی آلکاتل مدل a392a امده قفل شبکه داره لطفا طریقه انلاک کردن من و راهنمایی کنید ممنون میشم.
آخرین پاسخ توسط behzad007, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام... نکته مهمی که بسیاری از همکاران عزیز رو آزار میده این هست که گوشیها و تبلتهای cpu mtk بعد از فلش خاموش میشن... خب چکار کنیم که این مشکل آزاردهنده برای ما پیش نیاد??? فقط کافی هست قبل از فلش تیک preloader رو بردارید...تمام با این روش امکان خاموشی بعد از فلش به صفر میرسه... موفق باشید...
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
سوال در مورد نحوه تبدیل شماره تلفن از تکست به پسوند قابل قبول برای ایمپورت در اندروید
توسط persian.gsm- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
با درودو احترام روشهای متعددی برای تبدیل شماره به پسوندهای مختلف موجود بود ولی هیچکدوم کاربرد نداشت بانک شماره رو بصورت تکست خریداری کردم برای ورود به دفتر تلفنم نمیدونم چطوری با روش منطقی به پسوند مورد قبول تبدیل کنمش لازم به ذکره گوگل کنتاکس ایمپورت نمیکنه تبدیل به اکسل کردم ولی چون فقط شماره ها زیر هم نوشته شدن و نام تعریف نشده نمیتونه وارد کنه نه از اکسل نه تکست نه سی وی اس دستور ساخت بیزنس کارت رو هم دارم داخل تکست انجام میشه ولی اونم باید یدونه یدونه اسم و ویرگول و... تعریف کنی ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنمائیم کنه
آخرین پاسخ توسط persian.gsm, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
برنامه EASY-TEAM-TOOL-V1.0-fix برای حذف ویروس های جدید دانلود فایل Download EASY TEAM TOOL fix rar از آپلود آی آر
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
لینک دانلود :developers تست شده بر روی ............؟ Fonepad 7 FE170CG (K012) MeMO Pad 7 ME170C (K017) MeMO Pad 7 ME70C (K01A) ZenFone 5 (T00F / T00J) ZenFone 6 (T00G / Z002) PadFone S (T00N ZenFone 5 LTE (T00P) MeMO Pad 7 ME176C / ME176CX (K013) MeMO Pad 8 ME181C (K011) ) MeMO Pad ME572C (K007) MeMO Pad ME581CL (K013) Fonepad Note 6 ME560CG (K00G)v11.2.1.22 (factory reset before rooting) Fonepad 7 FE375CG (K019) Transformer Pad TF103C (K010) Transformer Pad TF303CL (K014) ZenFone 4 (T00I / T00Q)
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
در ابتدا ب یه سیستم با ویندوز7 و یا 8.1 نیاز دارم و ی گوشی با سیستم عامل 8.1 ابتدا نرم افزار زیر رو دانلود و نصب کنید AdF.ly - shrink your URLs and get paid! خوب حالا زمان لاک شدن صفحه گوشی ور به بیشترین زمان ممکن تغییر بدید/ گوشی و کامپیوتر هردو ب اینترنت متصل باشن گوشی رو ب کامپیوتر وصل کنید نرم افزار رو اجرا کنید. در مرحله اول نرم افزار شروع ب دانلود ی درایور و sdk ک حجمش حدود 10mb هست میکنه نرم افزار چون زبانش چینی هس بعد از دانلود درایور اونو نصب نمیکنه. به این مسیر برید و sdk رو جای دیگه کپی و نصب کنید و سیستم رو ریستارت کنید دوباره گوشی رو وصل کنید و بعد از شناسایی توسط نرم افزار؛ظاهر ی گوشی با کاشی های قرمز رنگ نشون داده میشه حالا نرم افزار رو ببندید(تو…
آخرین پاسخ توسط moosavi, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
در برخی گوشیهای مدیاتک مانند MTK6582 یا MTK6589 در قسمت وای فای یک کانکشن اضافه به نام NVRAM WARNING: Err=0x10 را نمایش می دهند دلیل این مشکل مشکل فایل وای فای در پوشه NVRAM گوشی اندرویدی می باشد ما با همراه باشید تا آموزش برداشتن این گزینه را یاد بگیرید برای رفع این مشکل ابتدا باید گوشی خود را روت کرده باشید می توانید از Kingo Root برای این کار استفاده کنید برای شروع کار به تنظیمات دستگاه خود مراجعه کنید آخرین گزینه About Phone را انتخاب نمایید به گزینه Status بروید و WiFi MAC address را یک جایی یادداشت کنید بعنوان مثال بر…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
درود دوستان تبلتی هست که وقتی روشنش میکنی کاملا بالا میاد ، به سیستم وصل میکنی مدل تبلت رو نشون میده ، ولی تبلت رمز داره و نمیشه بازش کرد ، با نرم افزار shuame خواستم wipe بکنم که یو اس بی دیباگینگ فعال نیست و نمیشه ، وقتی هم میخوام فلشش بکنم ، خطا میده . کارهایی که انجام دادم : تعویض سوکت شارژر ، به جای باتری به منبع تغذیه وصلش کردم ، استفاده از نسخه های مختلف برنامه phoenix ، کپی کردن فایل فلش در دستکتاپ ، از نت هم چندین فایل خریداری کردم ولی متاسفانه جاب نمیده ، کسی راهکاری داره ؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط axar_mobile, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
آموزش نصب درایور ها : اگر درایور دانلود شده با پسوند Exe. یا Msi. بود روی آن دابل کلیک کرده و آن را نصب کنید . نکته : Android USB Driver برای همه گوشیها مشترک میباشد ! یعنی میتوانید از آن برای همه گوشیها استفاده کنید . توجه : برای بهتر شناساندن گوشی خود به کامپیوتر میتوانید به علاوه بر دانلود و نصب درایور مخصوص گوشی خود , پک ADB Driver Installer را دانلود و نصب کنید . اما اگر درایور دانلود شده مانند Android USB Driver بود طبق مراحل زیر برای نصب کردن آن عمل کنید : 1. درایور دانلود شده را Extract کنید . 2. USB Debugging گوشی خود را فعال کرده ( برای فعال سازی USB Debugging به این اموزش مراجعه کنید ) و با کابل USB گوشی خود را به کامپیوتر وصل کنید…
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام و خسته نباشید خدمت همکاران از وقتی که ویندوز سیستمم رو عوض کردم و ویندوز 7 نصب کردم مشکلی در اجرای کرک های باکس ها مثل کرک میراکل پیش اومده که گزینه start برای من غیرفعال شده و هیچ عملیاتی رو نمیتونم start کنم و اینم بگم که این مشکل در کرک باکس های دیگه هم هست مثل کرک pirhana و انگار یه مشکل مشترک هست ممنون میشم کمکم کنید نمونه عکس هم از فضای نرم افزار براتون میگذارم Capture.jpg
آخرین پاسخ توسط aetork, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان دارم منتها فلش نمیکنه با فونیکس کارد هم از طریق رم نمیزنه ورژن جدید کسی داره؟
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
ریکاوری در اندروید بخش بسیار بسیار مهمی در سیستم عامل هست که کارایی مشابه محیط Dos در ویندوز کامپیوترها را دارد . Backup گرفتن از گوشی و Restore کردن آن و همچنین ریست کلی و جزئی گوشی به تنظیمات اولیه و پاک کردن حافظه کش دستگاه و مهم تر از همه نصب رام های کاستوم از جمله ویژگی های Recovery در اندروید هست . به طور پیشفرض سیستم عامل Android دارای قسمت Recovery است. اما امکانات کم آن باعث میشود که همیشه کاربران از کاستوم ریکاوی ها استفاده کنند . تمام کاستوم ریکاوری های اندروید بر پایه 3 ریکاوری هستند که عبارتند از : CWM – TWRP – 4EXT 1. CWM : یکی از معروف ترین و قدیمی ترین ریکاوری ها برای اندروید که ریکاوری های زیادی بر پایه CWM ساخته شده است … CWM م…
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام یه تبلت ناشناخته به نام COBY برام اوردن روی آرمه...هرجا گشتم فایل فلشی براش پیدا نکردم این عکسو از بردش گرفتم http://www.gsm-developers.com/wp-content/uploads/2017/03/photo_2017-03-30_08-58-42-1.jpg اگه کسی فایلی ازش داره لینک بده ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط reza.seven, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
ورژن جدید نرم افزارMAM TOOLS 1.0.3 http://mediafire.com/file/v9kvbzrv1bd779h/MAM+Tools+V1.0.3A+beta.7z
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 3 پاسخ
- 1.2k بازدید
درود دوستان بلک بری بعد از فلش با auto loader پاور که میکنم چراغ ال ای دی قرمز میشه با دستگاه وقتی وصل میکنم بدون پاور کردن یک دقیقه0.15 جریان میکشه بعد یک دقیقه جریان صفر میشه و با زدن پاور 0.15 جریان میکشه دوستان بلکبری کسی این مشکلو داشته؟
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
درود خدمت تک تک دوستان............ طبق قولم... اینم ادامه داستان... خب برای دانلود برنامه برای ویندوز فون شما نیازمند یک اکانت مایکروسافت یا لایو هستین.... خب علاوه بر دانلود برنامه اکانت مزیت های دیگه داره .. مث فضای رایگان ONE DRIVE ذخیره شدن مخاطبین پیام ها و ..... روی اکانتتون... خب شما واسه ساخت اکانت ... اول نیازمند یک ایمیل هستین .. فکنم ساختن ایمیل مشکلی نداشته باشین... حالا ایمیل gmail یا Yahoo و..... فرقی نداره.... برای ساخت به این ادرس میریم...... Windows Phone نکته خاصی که نداره فقط رمز شامل حرف و عدد بزنید کشور هم ایران باز موردی نداره.. فقط و فقط تاریخ تولد و شماره موبایلی که میزنید باید حتما درست باشه بعدا نیاز میشه .. گاهی اوقا…
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
مدیریت دستگاه های موتورولا در ویندوز http://www.motorola.com/getmdmwin
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان عزیز کسی بلده این مدل را فلش بزنه فایلشو دارم یه روشی بود که باید بوت لودر انلاک بشه که اونم یه جا خوندم ده روز طول میکشه روشی راحت تر کسی بلده
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان با این فایل به راحتی و بدون اینکه چندین و چند کلیک کنید کنید تا درایور ها نصب بشه راحت می شید . مخصوصا وقتی ویندوز نصب میشه و .... =P~ دانلود
آخرین پاسخ توسط persian.gsm, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام z10 با ایرانسل و رایتل آنتن داره، اما با همراه نه!! مشکل میتونه نرم افزاری باشه؟
آخرین پاسخ توسط h.phoenix, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام بر اساتید و بزرگواران همکار گوشی بلکبری q10.روشنش که میکنم این ارور رو میده آیا باید فلش بشه؟ اگه باید فلش بشه بی زحمت نرم افزار فلشر + فایلش رو محبت کنید ممنونم ۲۰۱۷۰۷۲۰_۱۱۴۷۲۵.jpg
آخرین پاسخ توسط davoddanialy, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
Android All in one Total root v1 in one pack [download]
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
فلشر مخصوص تبلت های asus دانلود
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 5 پاسخ
- 1.2k بازدید
این مدل از سری اسپریت امریکا میباشد این مدل در هیچ باکسی ساپورت نمیشود اندرویید گوشی بنده 4.3 بود ابتدا با iroot گوشی را روت کنید سپس سیم کارت امریکا راحتما حتما در گوشی قرار دهید تا با خطای invalid sim مواجه نشوید برنامه ای در اختیارتان میگذارم که مدم های cdma را تبدیل به gsm میکند برنامه را نصب کنید برنامه مخصوص را دانلود کنید لینک دانلود برنامه را نصب کنید و region unlock را بزنید سیم امریکا داخل گوشی باشد و در نیاورید مودم در حال اپدیت است بعد از بالا امدن گوشی به صورت کامل گوشی را خاموش کرده سپس سیم ایران دا بگذارید سپس در حالت نوع شبکه از 4g به 2g بگذارید و لذت ببرید مشکل این گوشی ها این است که کد انلاکنمیخواهد …
آخرین پاسخ توسط BAHMAN,