آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 809 بازدید
سلام و درود 1_چرا نوع چیپست طراحی شده حالت وایپ نداره یا خیلی سخته 2_فایل فلش خیلی کم و نادر 3_برای بک اپ pac بهترین راه حل یا باکس چیه 4_فایل زبان تو کدوم گزینه هست وایا قابل ویرایش هستم مانند c3520i 5_اکثرا بعد از فرمت چرا دچار مشکل میشن(روی ارمو صفحه سفید) 6_ایا با برنامه نویسی یا در حالت فست بود راهی برای ریسک کمتر وجود داره برای فرمت یابک اپ بدون مشکل نه با تشکر
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 728 بازدید
سلام این مدل را به چه صورت میشه remove frp انجام داد؟ motororla xt1541
آخرین پاسخ توسط hamrah1, -
- 2 پاسخ
- 958 بازدید
با سلام خدمت دوستان اگه کسی فایل فلش تست شده داره ممنون میشم لینک بدن یا اپلود فایل کنن با چند فایل مختلف تست کردم با حجم های 168مگ .256 مگ 128مگ با کرک میراکل
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 3 پاسخ
- 832 بازدید
درود خدمت همکاران و اساتید محترم . تست شده: گوشی مدل اسمارت s5250 که بافلش یکی از همکارانم سریال ناشناس شدرا با آموزش زیر سریال رو گوشی رایت شد/ 1: سریال پشت گوشی و یا کارتن را یادداشت میکنیم 2: دستگاه باید روت شده باشد 3: برنامه EngineerMode را از لینک زیر دریافت و رو گوشی نصب کنید 4: بعد از نصب برنامه EngineerMode گزینه mtk phone و EngineerMode را انتخاب کرده و در این قسمت تبت Connectivity را زده ودر گزینه های زیرش CDS information را میزنیم و Radio information را انتخاب میکنیم. 5: اگر گوشی دوسیم باشد برای شما دو ایکون نشان داده خواهد شد 6:برای ترمیم سریال سیم یک phone1 را انتخاب ودر صفحه باز شده در کادر AT متن “AT+EGMR = 1,7, ”my_IMEI_c…
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 3 پاسخ
- 1.7k بازدید
باسلام Easy Firmware Tool+KEY 2 Fully Cracked Download Tool Click Here Download Key Click Here
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 718 بازدید
فلشر جدید rda-toolبرای پردازشگرهای الوینریاrda RDA Tool - Download - 4shared - Gsm Riyaz
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 735 بازدید
باسلام حذف گوگل اکانت گوشیهای موتورولا در اپدیت سال 2017 اموزش
- 10 پاسخ
- 4.2k بازدید
درود بر همکاران عزیز این آموزش رو خیلی کوتاه ومختصر خدمت شما قرار میدم اومید وارم پست خوبی باشه ************************************************** امروز با اموزش دانگرید کلیه هواوی ها در خدمت شما هستیم روی گوشی ریکاوری کاستومtwrp نصب کنید دقت کنید twrp نصب کنید حالا وارد ریکاوری بشید و از قسمت ادونس همه ی قسمت ها رو فرمت کنید دقت فرمایید همه قسمت ها را فرمت کنید حالا گوشی را روشن کنید گوشی روی ارم گیر میکنه نگران نباشید روی فست بوت هستش از طریق فست بوت ریکاوری استوک مخصوص گو شیتونو نصب کنید fastboot flash recovery name recovery.img حتما دقت فرمایید برای دانگرید کردن باید از طریق روش dloade گوشیتونو فلش کنید دوباره بعد از نصب ریکاوری…
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام.دوستان کسی فایل فلش این گوشی رو داره؟ ممنون میشم لینک بدید
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 695 بازدید
باسلام خدمات دوستان ابزار جدید که معرفی کردم خیلی کار امد هستش حتما استفاده کنید دانلود
- 2 پاسخ
- 979 بازدید
با سلام z10 با ایرانسل و رایتل آنتن داره، اما با همراه نه!! مشکل میتونه نرم افزاری باشه؟
آخرین پاسخ توسط h.phoenix, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
حذف ویروس ها بدون فلش با ابزار Android Anti-Malware 4.0.1 TELECom Android Anti-Malware 4.0.1 TELECom Android Anti-Malware.zip.zip - pCloud دقت کنید این برنامه ها تا 90 درصد می تونن ویروس رو پاک کنن چون این ویروس هر روز خودش رو اپدیت می کنه و برنامه های جدیدی رو ویروسی می کنه و فایل ها رو اینجوری نامگذاری می کنه مثلا >launcher*.apk یا فایلی با اسم راندوم از اعداد 9876331221544.apk
آخرین پاسخ توسط h.phoenix, -
- 1 پاسخ
- 744 بازدید
درود دوستان هنگام روت مشکل بوت لوپ پیدا کردم و نیاز به فلش مجدد دارم لینکی پیدا نکردم اگه دارین بزارین برام ممنون
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 2 پاسخ
- 915 بازدید
درود دوستان این گوشی هر از گاهی خاموش میشه اوردن برا فلش رام رو از ساپورت گرفتم هنگام اتصال به flashtools واکنشی نمیاد ولی تو دیوایس منیجر درایور mtk کامل شناخته شده چجوری فلش کنمً@*&،2111
با سلام جدیدا چند مورد داشتم که طرف رمز پترن گذاشته روی گوشی یا تبلتش و به جز اون یه برنامه ی امنیتی هم نصب کرده که بعد از باز کردن پترن گوشی باید از این فیلتر هم رد بشین تا بتونین وارد منو بشین. حالا وقتی کسی رمز تبلت یا گوشی رو فراموش میکنه میشه با باکس یا بدون باکس باز کرد بدون پاک شدن اطلاعات ولی من مورد داشتم که تبلت لنوو برام آورده بعد با دانگل bst به راحتی رمز تبلت رو دراوردم. موقعی که تبلت رو روشن کردن و رمزی رو که با دانگل دراوردم روش زدم به راحتی باز شد بعد دیدم با یه برنامه ی قفل هم باز پترن داده و این برنامه اجازه نمیداد که درایور mtp خونده بشه. خیلی از دوستان استادن ولی اینو برای اطلاعات کاربران میگم برای حل این مشکل شما میتونین دکمه ی پاور رو بگیرین تا دستو…
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
درود دوستان بلک بری بعد از فلش با auto loader پاور که میکنم چراغ ال ای دی قرمز میشه با دستگاه وقتی وصل میکنم بدون پاور کردن یک دقیقه0.15 جریان میکشه بعد یک دقیقه جریان صفر میشه و با زدن پاور 0.15 جریان میکشه دوستان بلکبری کسی این مشکلو داشته؟
- 4 پاسخ
- 1.8k بازدید
شاید واستون اتفاق افتاده بعد از وصل کردن کابل usb به گوشی برنامه فلش تول یا گوشی رو نشناخته یا یک لحظه گوشی رو میشناسه و بعد از پر شدن نوار قرمز رنگ به مرحله رایت فایل ها نمیره و روی 100% ثابت میمونه به خاطر اینه که درایور گوشیتون نصب نیست برای حل این مشکل باید درایور vcom رو نصب کرد که در ویندوز 10 چون این درایور ها امضای دیجیتال ندارن به صورت دستی قابل نصب نیستن و با ارور مواجه میشین پس قبل نصب باید امضای دیجیتالی درایور رو در ویندوز خاموش کنید برای خاموش کردن کنترل امضای دیجیتال در ویندوز 10 به setting رفته و change advanced startup options رو سرچ کنید و از قسمت recovery و زیر مجموعه advanced startup گزینه restart را انتخاب کنید تا اینجای کار ویندوز ریستارت شده …
آخرین پاسخ توسط pargami, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
درود دوستان یه بلک بری بعد از ریست برا تمام شدن تنظیمات نیازه به وای فای وصل شه وقتی به وای فای وصل میشه شرایط رو دانلود نمیکنه که من قبولش کنم رااهی داره برا هک؟
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
مدیریت دستگاه های موتورولا در ویندوز http://www.motorola.com/getmdmwin
- 0 پاسخ
- 597 بازدید
مدیریت دستگاه htc غیر رسمی امکانات و در شات زیر میتونید ببینید HTC_Smart_Tool_v3.0_by_Habeeb_Kambrath.zip - Android Data Host
- 0 پاسخ
- 624 بازدید
روت اتوماتیک بیشتر برند های اندروید iRoot_1.8.8.20627.zip - Android Data Host رمز فایل فشرده:androidmtk.com
- 0 پاسخ
- 609 بازدید
مدیریت کامل اندروید،دستورات adb و fastboot minimal_adb_fastboot_v1.4.zip - Android Data Host
- 0 پاسخ
- 623 بازدید
فلش فایل های img برای تب ها چینی PhoenixSuit_V1.10.zip - Android Data Host
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
نصب درایور های fastboot و adb در 15 ثانیه 15_Second_ADB_Installer_v1.4.3.zip - Android Data Host
- 0 پاسخ
- 794 بازدید
ترمیم سریال mtk WriteCode_L1052_V1.3.6.zip - Android Data Host
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی,