آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 837 بازدید
سلام این اموزش امروز اماده کردم چون یک سری برنامه ها معمولا جواب نمیدهد برای شیر کردن اینترنت کر-----------یو بدین منظور اموزش شروع میکنم 1- با اینترنت کر---یو وصل شوید در کامپیوتر 2- برنامه بسیار عالی را دانلود کنید و نصب کنید رمز www.p30download.com 3- نکته مهم حتما ابتدا با کر------یو کانکت شوید و برنامه را حتما run as administrator اجرا کنید - حالا میتوانید در بخش network card کریو را انتخاب کنید رمز شخصی قرار دهید و استارت بزنید و تمام
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 4.5k بازدید
سلام و درود نحوه هاری ریست ولوم کم و زیاد پاور میزنیم که ریکاوری و فکتوری مد میاد ولوم بالا زده بعد پاور بعدشم گزینه وایپ برا اوکی هم لمسی سمت چپ بزنید
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام و درود طبق عکس زیر فلش کنید با کابل e210 http://up.persianscript.ir/uploadsmedia/d24f-e1207t.jpg بعد از فلش سریال چک کنید در صورت مشکل ایپرا نصب کنید
آخرین پاسخ توسط ashkan530, -
- 0 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام دوستان عزیز نحوه فلش کردن گوشی های بلکبری os 10 طبق اموزش زیر عمل کنید 1) فایل AutoLoader ای که دانلود نموده اید و با پسوند exe است را بر روی صفحه ی دسکتاپ خود کپی نمائید. ۲) به قسمت تنظیمات و مسیر Settings › Security and Privacy › Development Mode رفته و حالت Development Mode را On نمائید و پسوردی که از شما در این مرحله میخواهد، باید با پسورد گوشیتان یکی باشد. توصیه میشود Device Password خود را در تنظیمات مربوطه به صورت Simple Password بگذارید. (نه برای این آموزش، کلاً بسیار مفید است!) ۳) حالا گوشی خود را به کامپیوتر یا لب تاپ خود وصل کنید و از اتصال آن به بلک بری لینک مطمئن باشید.(بنا بر احتیاط!) ۴) اکنون که گوشی شما با کابل USB به د…
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 1 پاسخ
- 629 بازدید
فایل زیر خدمت دوستان گرامی دانلود
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 719 بازدید
ابتدا یک رام روی تبلت میزنیم که پیشفرض دیباگ روشن باشه که بیشتر a20 ها بعد فلش اگه تاچ هم کار نکنه دیباگ به صورت پیشفرض روشنه پس فقط کافیه اول یه رام رو تبلت فلش کنیم با برنامه uberizer تبلتو روت میکنیم بعد ریکاوری cwm نصب میکنیم و باهاش از تبلت سالم بکاپ میگیریم و رو اونی که مشکل داره ریستور میکنیم برنامه uberizer Uberizer_v1.7_21OCT2013_Setup_[www.TechKnow.me]-HcH ریکاوری CWM CWM for A20 Tabs11 - Download - 4shared CWM for A20 Tabs - Download - 4shared درایور ها driver - Download - 4shared
آخرین پاسخ توسط pargami, -
- 3 پاسخ
- 10k بازدید
سلام.لطفا اموزش هارد ریست lg g2 بر روی اندروید 4.4.2 رو بزارید...این گوشی هارد ریستش بر روی اندروی 4.4.با 4.3 متفاوته..لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
عرض سلام نحوه ی هارد ریست این مدل رو به صورت تصویری قرار دادم امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره 1- گوشی رو خاموش کنید 2- دکمه # رو نگه دارید و پاور رو بزنید دکمه ی اوکی رو برای تایید هارد ریست بزنید.
آخرین پاسخ توسط mehdikot, -
- 0 پاسخ
- 620 بازدید
برای اموزش به سایت زیر برید و مدل گوشیرو پیدا کنید و اموزش رو بخونید : تشکر یادتون نره Mobile recovery website
آخرین پاسخ توسط gsm1, -
- 0 پاسخ
- 2.7k بازدید
عرض سلام خدمت اساتید دیدم اموزش این مدل نیست گفتم بد نیست اموزش هارد ریست این مدل رو بگذارم 1- باتری گوشی رو در بیارید 2- ولوم پایین + پاور رو همزمان فشار بدید 3- وقتی چراغ پایین گوشی که دکمه های لمسی برگشت و هوم ... هستند روشن شد دکمه هوم زو به مدت دو یا سه ثانیه نگه دارید و همزمان دستتون رو از دکمه های پاور و ولوم کم بردارید گوشی ریست میشه و ارم ال جی میاد پایدار باشید حالا سفیر خارجی Using the hard reset aka factory reset to unlock Optimus L5 dual, resetting LG E615, reset LG E615 Turn off your LG E615. Press and hold the Volume down key + Power key with your left hand. When the LED on the bottom of the phone lights up, release Volume down key + Power keys…
آخرین پاسخ توسط سفیر, -
- 1 پاسخ
- 679 بازدید
با سلام خدمت دوستان ابتدا گوشی رو روت کنید سپس با نرم افزار زیر برنامه های دلخواه خود را طبق تصویر به راحتی انتقال دهید به سیستم . موفق باشید >http://www.mediafire.com/download/ut9c4idiz1t87dh/Lucky-Patcher-5.8.5.rar
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
انلاک b5722 z3x
توسط reza_2344- 0 پاسخ
- 1k بازدید
سلام ودرود یک گوشی دارم خیلی بد قلق بود با ufs نشد با z3x ارور میداد با کلی وقت گذاشتن به نتیجه رسیدم تو قسمت ستینگ مدل رو روی فلش مد انتخاب کنید و انلاک ؟ میدونم خیلیا میدونن گفتم شاید بدرد کسی بخوره http://up.persianscript.ir/uploadsmedia/398b-b5722-unlock-z3x.jpg
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 2 پاسخ
- 765 بازدید
سلام مجدد گوشی فوق رو با کابلmicri usb multi boot ufs روی 530کیلو قرار دهید فلش کامل بزنید بعد اینفو موفق باشید http://up.persianscript.ir/uploadsmedia/ecb7-s3802w-unlock-kabl-530-k.jpg
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 1 پاسخ
- 762 بازدید
.....:::::بنام خدا :::::..... سلام دوستان.. گاها میبینیم که بعد از نصب بعضی از کاستوم رامها ، لوگوی آغازین گوشی هم ( مثل Sony Ericsson ) تغییر میکنه.. این لوگوها اکثرا با نام initlogo.rle در فایلی به نام ramdisk.tar ذخیره شده اند، با اکسترکت کردن این فایل(فقط در محیط اوبونتو) که اصولا در مسیر system --> bin هست میتونیم با عوض کردن لوگوی initlogo.rle عکس آغازین گوشی روهم عوض کنیم.. خوب، سوالی که پیش میاد چطور عکسی با قالب rle درست کنیم ؟ روشهای زیادی برای اینکار در محیط اوبونتو وجود داره ولی یکی از ساده ترین روشهارو که تو محیط ویندوز قابل استفاده هستن ، براتون میذارم.. برنامه زیر رو دانلود و اکسترکت میکنیم: LogoGen عکس مورد ن…
آخرین پاسخ توسط atp_salari, -
- 0 پاسخ
- 649 بازدید
باتری شناسی و چگونه با باتری گوشی رفتار کنیم در طول تاریخ ، 3 نسل باتری برای گوشی ها تولید شده که به ترتیب عبارت اند از: 1- نیکل کادمیوم (Ni-Cd): این نسل اول باتری میباشد که نسلش مثل دایناسور منغرض شده و این همون باتریهایی بودند که نیاز به شارژ اولیه 12 ساعته داشتند و تا آخر هم تموم نشده ، نباید به شارژ بزنند. 2- یون لیتیومی (Li-On): این نسل دوم باتری میباشد که نسلش نسبتاً منغرض شده و این همون باتریهایی بودند که اگر استفاده ی صحیح انجام میشد ، دیگر نیاز به شارژ اولیه 12 ساعته نداشتند و از طرفی برعکس نسل اولش ، نباید اجازه میدادند که باتری کاملاً خالی بشه و بلکه در 10% شارژ باید باتری رو شارژ میکردند. 3- لیتیوم یون پلیمری (Li-Po یا Li-on-Po): این نسل…
آخرین پاسخ توسط hadirasoolian, -
- 0 پاسخ
- 552 بازدید
اموزش باز کردن قفل سامسونگ با باکس ولکانو خدمت دوستان عزیز DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط armin_ah, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
بازيابي پسورد مموري كارت همراه با عکس 1 بهترين و ساده ترين راه براي بازيابي پسورد مموري كارت ** دقت كنيد پسورد مموري كارت را من 21212 انتخاب كردم ** شما اول یک فایل منیجر احتیاج دارید خوب من با FExplorer شروع میکنم برنامه FExplorer رو باز ميكنيد برنامه رو كه باز كرديد (اينم محيط برنامه) وارد پوشه سیستم بشوید وارد پوشه سيستم كه شديد به دنبال فايلي بنام mmcstore ميگرديم رینیم کنید از mmcstore به mmcstore.txt تغير نام ميدهيم الان فايل txt رو باز كنيد اينم پسورد مموري موفق باشید
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
نرم افزاری کاربردی برای بازیابی عکس ها، ویدئوها، کانتکت ها، اس ام اس ها، لیست تماس ها، یادداشت ها و تقویم ها گوشی Android شما می باشد تنها در 3 مرحله می توانید پیش نمایش فایل ها حذف شده گوشی خود را مشاهده و در صورت تمایل آنها را بازیابی کنید . قابلیت های نرم افزار Wondershare Dr.Fone : بازیابی محتوای رسانه ای شامل عکس ها و ویدئوهای Camera Roll ، Photo Stream و ضمیمه های پیام کوتاه و صداهای یادداشت های صوتی بازیابی محتوای متنی مانند کانتکت ها ، اس ام اس ها ، تاریخچه تماس ها ، تقویم ، یادداشت ها پیش نمایش فایل های گم شده قبل از بازیابی با کیفیت اصلی و به صورت دسته بندی شده پیش نمایش کانتکت ها با جزئیات شامل آدرس ، عنوان شغل و ... خواندن محتوای SMS ها ، عکس ها ، وید…
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 1 پاسخ
- 926 بازدید
سلام دوستان ای برنامه من تست کردم و کار باش راحته فقط با چندتا کلیک کار توموه اگه نیاز ب توضیح بود بگین تا بگم.یاعلی ستاره بچینین بوس بوس دانلود
آخرین پاسخ توسط learning20, -
- 0 پاسخ
- 625 بازدید
سلام خدمت شما من تا حالا 4 مدل را بدون خاموشی حل کردم مسئولیت هرگونه خاموشی به عهده شماست کوچیک شما نیوسافت
آخرین پاسخ توسط newsoft, -
- 0 پاسخ
- 985 بازدید
سلام این آموزش صرفا مخصوص cpu MTK میباشد اگر با هارد ریست حل نشد وهمچنین بافرمت مرحله سوم این روش میباشد ابتدا از گوشی فایل رید تهیه نماید چون سریال میره و باید ترمیم کرد
آخرین پاسخ توسط newsoft, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
سلام به همه دوستان و همکاران عزیز خیلی وقته دارم روی حذف گوکل اکانت کار میکنم بعضی وقت ها ساعت ها وقت گذاشتم برای برداشتنن یک گوگل اکانت ولی نمیشد بیای برای تک تک مراحل حذفش عکس بگیری بعد بزاری تو سایت یک عده هم بیان بگن چرا نمیشه چرا میشه اونایی که frp باز میکنن میدون من چی میگم تخصصی یعنی بگی باگ رام کجاست برن از اون طریق frp رو بردارن پس این پست رو زدم برای اونایی که میخوان تخصصی برن جلو الان تمام برند ها گوگل اکانت دارن پس بجنبید اونایی که عقبن برسن که نون تو حذف گوگل اکانته خواهشن مطالب رو کپی و خارج نکنید . در ضمن تقریبا تمام راه حل ها مشابه برند های دیگس هر کسی هر چی تست کرد نام گوشی و از چه طریقی برداشته رو به طور خلاصه بگه فقط کافیه بگی از چه طریقی…
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
برنامه Android Tool gpgجهت وایپ راک چیپ والوینر وقابلیت های دیگر دانلود:GPG
آخرین پاسخ توسط SKY000686868, -
- 0 پاسخ
- 696 بازدید
http://www.kingroot.net/down برنام kingroot برای نصب بر روی گوشی و روت گوشی
آخرین پاسخ توسط amirazare, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
برنامه EASY-TEAM-TOOL-V1.0-fix برای حذف ویروس های جدید دانلود فایل Download EASY TEAM TOOL fix rar از آپلود آی آر
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی,