آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام دوستان ؛ این مدل سریالش invalid هست ، با sn writer که فایل دیتابیس مودم رو از رام خود گوشی بهش دادم، موقع رایت سریال ارور داد روت کردم، با eft در حالت adb زدم رایت نشد، با کرک میراکل نسخه 2.82 هم موقع رفتن به حالت AT Mode هنگ میکنه، با یونی اندروید تول هم توی هر سه حالت ارور داد با maui meta هم که اصن گوشی رو در حالت خاموش شناسایی نکرد، راهی هست واسه ترمیمش؟
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 1 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام دوستان این تبلت دارم رو لوگو است هارد ریست هم کردم حل نشد کسی فایل فلش این مدل داره ممنون میشم alcatel one touch p320x با تشکر
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام...دروود درایور تمامی smart card باکسها با نصب این درایور تمامی smart card باکسها اعم از setool/z3x/best/sigma و هر باکسی ک smart card داشته باشه نصب میشه SELG_FusionBox_V2_Drivers
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 7 پاسخ
- 1.5k بازدید
گوشی اکانت جیمیل داره لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 5 پاسخ
- 1.5k بازدید
گوشی خواد را روت کنید نرم افزار root explorer را رو گوشی نصب کنید root explorer را باز کنید وارد مسیر system/customize/CID شوید فایل زیر دانلود کنید و فایل default.xml را در مسیر بالا جایگزین کنید گوشی را ریستارت کنید و از گوشی فارسی خو لذت ببرید لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 9 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام دوستان یدونه Asus Zenfone 6 هست که یکی از همکارا خواسته روت بکنه نمیدونم چیکارش کرده که الان روی لوگوی Asus میمونه و بالا نمیاد، وایپ هم کردم درست نشد، رام خودش آندروید 5 هست منم رام خودشو دقیقا دانلود کردم و از منوی ریکاوری و توسط ADB Sideload خواستم فلش بزنم تا 54 درصد که رفت یه سری عملیات انجام میده و گوشی ریستارت میشه من تو نت گشتم تو یه سایت خارجی نوشته بود برای اینکار باید بوتلودر را آنلاک بکنید منم طبق آموزش بوت لودر را آنلاک کردم ولی بازم همونجا خطا میده، یه راه دیگه که به نظرم رسید فلش کاستوم ریکاوری بود منم TWRP برای این مدل پیدا کردم و فلش زدم ولی تا میخوام به ریکاوری برم گوشی خاموش میشه به نظرم این کاستوم ریکاوری برای آندروید 4 هست ، منم هر چی گشتم برای ل…
آخرین پاسخ توسط matador5550, -
- 8 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام خدمت همگی بسیاری از دوستان با این ویروسهای جدید مشکل دارن راهکارهای زیادی هستش ما راحترین روش ازبین بردن رو به شما ارایه میدیم روش کار:گوشی روت و دیباگ فعال باشه ونرم افزار رو اجرا کرده و بعد از شناسایی گزینه clean device رو بزنین و کار تمام موفق باشین.:dddddd:dddddd download
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 7 پاسخ
- 1.5k بازدید
Mstoools v3.1 download
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 9 پاسخ
- 1.5k بازدید
مودم های tp link من با گوشی های ایفون مشکل دارن یعنی اصلا کانکت نمیشه شاید بعد از 20 بار زدن یبار کانکت بشه با ایفون 4 و 5 و 6 تست کردم با دو تا مودم tp link تست کردم مشکل داشتن ولی با dlink اوکی هست کسی میدونه مشکلش چیه ؟؟؟ کانفیگ رو از ایران به امریکا تغیر دادم ج نداد
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
این روش بر روی g610-u00 تست شده وقتی فلش تول ارور 8038 رو میده و به خاطر همخوان نبودن پارتیشن گوشی با اسکتر موجود در پوشه فایل فلشتون هست این فلش تول ورژن هک شده هست و میتونه گوشی رو با اسکتری که واسه اون مدل نیست پارتیشن بندی کنه پس حواستون باشه فایل اشتباه رو به گوشی نزنید ابتدا باید اسکتر رو انتخاب کنید و بعد در بالای تب دانلود گزینه file رو بزنید و از open dowenload agent file فایل MTK_AllInOne_DA.bin را انتخاب کنید و بعد از زدن دانلود با گرفتن کلید ولوم پایین کابل رو به گوشی وصل کنید و منتظر تموم شدن فلش باشید FlashToolMod hacked by nik#$ & sp m iphone china
آخرین پاسخ توسط pargami, -
- 6 پاسخ
- 1.5k بازدید
به نام خدا با سلام خدمت دوستان عزیز... این برنامه رو میزارم که روی 99% از گوشی ها جواب داده و خودم تست کردم پیش نیاز ها 1.روت بودن گوشی 2.نصب بودن ADB 3.نصب بودن Net Framework 4 Download
آخرین پاسخ توسط tifo02, -
- 6 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام یک گوشی پاسپورت برام اومده میخوام Anti theft Protection حذف کنم لطف کنید راهنمایی کنید یا لینک آموزش بدبد خودم چک کنم ممنونم
آخرین پاسخ توسط jmez_gsm, -
- 0 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام به همه دوستان نمیدونم شاید این مطلب قدیمی باشه ولی خیلی وقت شده خواستیم با برنامه MoreLocale گوشی رو فارسی کنیم که باپیغام زیر رو به رو شدیم ،گوشی باید روت بشه ولی با این نرم افزار خیلی راحت میشه بدون روت کردن گوشی رو فارسی کرد برنامه MoreLocale رو داخل گوشی نصب کرده سپس گوشی رو به سیستم وصل کرده USB debugging فعال باشه سپس MoreLoale رو اجرا کنید دانلود پسورد 12345 میباشد a1.jpg a2.jpg a444.jpg
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان عزیز نحوه فلش کردن گوشی های بلکبری os 10 طبق اموزش زیر عمل کنید 1) فایل AutoLoader ای که دانلود نموده اید و با پسوند exe است را بر روی صفحه ی دسکتاپ خود کپی نمائید. ۲) به قسمت تنظیمات و مسیر Settings › Security and Privacy › Development Mode رفته و حالت Development Mode را On نمائید و پسوردی که از شما در این مرحله میخواهد، باید با پسورد گوشیتان یکی باشد. توصیه میشود Device Password خود را در تنظیمات مربوطه به صورت Simple Password بگذارید. (نه برای این آموزش، کلاً بسیار مفید است!) ۳) حالا گوشی خود را به کامپیوتر یا لب تاپ خود وصل کنید و از اتصال آن به بلک بری لینک مطمئن باشید.(بنا بر احتیاط!) ۴) اکنون که گوشی شما با کابل USB به د…
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 9 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام خسته نباشید من یک فریمور برای تبلت دانلود کردم الان که میخواستم استفادش کنم فایل Scatter.txt در داخل پوشه نبود اگر لطف کنید جدا گانه برام ارسال کنید ممنون میشم epad a738
آخرین پاسخ توسط seaid, -
با سلام و عرض ادب اینجانب یک گوشی موتورولا مدل motorola moto z play خریدم 64g دو سیم کارته هماتلکام ولی متاسفانه هر کاری میکنم یه اندروید 7 اپدیت نمیشه با نرم افزار rds lite خواستم فلش کنم نشد سوال کردم گفتن بوت لودر گوشی باید باز بشه راهنمای بوت لودرگوشی موتورولا را از سایت رسمی موتورولا طبق اموزشی که گذاشته بودن انجام دادم و لی گوشی انلاک نشد نمیدونم چیکارکنم تا بوتت لودرش انلاک نشه نمیشه فلاش کرد اجازه نمیده مدل گوشیم xt1635-02 اینم تصویری از خطای که زمانی میخوام انلاک بوتلودرش کنم کد انلاک بوت لودر هم به ادرس ایمیلم اومده در ضمن گوشینم اصلا اپدیت دستی نمیشه فکر کنم هماتلکام کلاه بردارن این گوشی ها فیک باشن ومن دسترسی به نمایندگی تو تهران ندارم سنندج هستم ممنون میشم…
آخرین پاسخ توسط horaman, -
- 1 پاسخ
- 1.4k بازدید
برای فارسی سازی این مدل کافیست فایل بوت و ریکاوری رو با فایل فایل بوت و ریکاوری y511-u30 جایگزین کنید وسپس با فلش تولز اقدام به فلش نمایید و از فارسی لذت ببرید.تست شده توسط خودم.تشکر یادتون نره ی نکته مهم حتما باید ورژن فلش تولز باید این ورژن باشد SP_Flash_Tool_v3.1320.0.174 اومیدوارم پست خوبی برای اساتید قرار داده باشم
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام خدمت دوستان يه رم 32 گيگ واسم اومده و ارور the disk is write protected رو ميده با نرم افزار هاي Hp fdisk , HDD Low Level Format هم فرمت سطح پايين انجام نشد
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
SPRT MTK Frp Tool V1.0.5 download pass:softwarekingfrp
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام خدمت همگی با این اموزش میتونین با هزینه کم واسه خودتون پاور بانک بسازین ویدیو اموزش خدمت عزیزان:dddddd:dddddd download
آخرین پاسخ توسط persian.gsm, -
- 8 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان . این مدل شیامی mi account داره . با bst زدم ارور میده . مدل از نوع mtk هستش . از دوستان کسی این مشکل رو حل کرده ؟
آخرین پاسخ توسط mavi, -
مشکل سامسونگ s3
توسط imissu- 3 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان سامسونگ s3 حالت ریکاوری نمیره (بدون اینکه چیزی بیاره زود ریستارت میشه) ولی دانلود مود وارد میشه اما فلش نمیگیره بعد آرم سامسونگ هم اینو مبار ِdevice memory dameged :the data partitions has been corrupted. you need reset your device to factory defaults.
آخرین پاسخ توسط imissu, -
- 1 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام. اول از همه از اطلاعات رمتون یه بکاپ بگیرید چون همچی پاک میشه بعد برنامه ی MINI TOOL partition wizard رو دانلود کنید. و روی کامپوتر نصب کنید. اینجا رمتون با یه رم ریدر به کامپوتر وصل کنید.وارد برنامه بشید. برنامه mini tool partition را اجرا کنید و در پنجره باز باز شده حتما باید مموری کارت خود را که قسمت پایین نرم افزار هست را انتخاب کنید و مواظب باشید که درایوهای حافظه کامپیوتر مثلادرایو f یا c را انتخاب نکرده باشید که همه اطلاعات آن پاک میشود پس لطفا دقت کنید.خب روی مموری کارت کلیک راست کرده و در منو یا در نوار بالا برنامه delet را انتخاب میکنیم و همه اطلاعات مموری شما تا اینجا پاک شده است و پارتیشنی وجود ندارد.اگر هم از قبل مموری را پار…
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
درود خدمت دوستان این فلشر برای فلش برند ایسوس هست لینک دانلود خدمت دوستان بزودی اموزش رو هم قرار میدم این فلشر بسیار کاربردی هست.. AsusFlashToolInstaller_1.0.0.7.rar موفق باشید....
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 0 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام خدمت همکاران عزیز امکان داره گاها بعضی از مشتریان به این خدمات نیاز پیدا کنن: اولین مرحله به فایل vcf نیاز دارید در دستگاه های آیفون : دستگاه رو به نرم افزار 3u tools متصل کنید و از بخش data از شماره ها خروجی vcf بگیرید در دستگاه های اندروید: برنامه مخاطبین (contact) رو باز کنید و از مخاطبین پشتیبانی بگیرید . فایل vcf در حافظه ذخیره خواهد شد مرحله دوم ، تبدیل فایل vcf به word سایت های زیادی به صورت آنلاین وجود دارن که میتونید با ارائه فایل vcf به صورت pdf یا word خروجی دریافت کنید نمونه این سایت ها در زیر قابل مشاهده است https://products.groupdocs.app/conversion/vcf-to-docx https://pdfmall.com/vcf-to-word https://www.convert…
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی,