آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 6 پاسخ
- 5.6k بازدید
WriteIMEI_R1.5.3001 WriteIMEI_R1.5.6001 WriteIMEI_R1.5.9001 WriteIMEI_R1.6.4001 WriteIMEI_R2.1.0001 WriteIMEI_R3.0.0001
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 6 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام آیا راهی هست با یک پاسپورت مهر خورده چند گوشی رجیستری زد ؟
آخرین پاسخ توسط alizarei72, -
این مدل از سری اسپریت امریکا میباشد این مدل در هیچ باکسی ساپورت نمیشود اندرویید گوشی بنده 4.3 بود ابتدا با iroot گوشی را روت کنید سپس سیم کارت امریکا راحتما حتما در گوشی قرار دهید تا با خطای invalid sim مواجه نشوید برنامه ای در اختیارتان میگذارم که مدم های cdma را تبدیل به gsm میکند برنامه را نصب کنید برنامه مخصوص را دانلود کنید لینک دانلود برنامه را نصب کنید و region unlock را بزنید سیم امریکا داخل گوشی باشد و در نیاورید مودم در حال اپدیت است بعد از بالا امدن گوشی به صورت کامل گوشی را خاموش کرده سپس سیم ایران دا بگذارید سپس در حالت نوع شبکه از 4g به 2g بگذارید و لذت ببرید مشکل این گوشی ها این است که کد انلاکنمیخواهد …
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام خدمت دوستان يه رم 32 گيگ واسم اومده و ارور the disk is write protected رو ميده با نرم افزار هاي Hp fdisk , HDD Low Level Format هم فرمت سطح پايين انجام نشد
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
گوشی asus t00g zenfone 6 واسم اومده با هر فایلی اپدیتی زدم جواب نداد از اساتید محترم درخواست میکنم بنده رو یاری فرمایند با تشکر
آخرین پاسخ توسط djaliford, -
- 5 پاسخ
- 1.7k بازدید
برای خودم بارها پیش اومده گوشی بریک بوده و در حالت فست بوت میخواستم فایل سیستم رو از cmd رایت کنم که با مشکل بزرگ بودن فایل مواجه شدم که با این کار مشکل رفع میشه و دیگه ارور نمیده تو پوشه برنامه ای که دانلود میکنید به ترتیب این فایلای ذکر شده در پایین رو باز کنید و بعد فایلهایی رو که میخواید رو گوشی فلش کنید رو بریزید تو پوشه و با باز کردن cmd و نوشتن دستور رایت فایلها رو فلش کنید اول - moto-fastboot دوم - etc1tool سوم - hprof-conv لینک برنامه moto-fastboot-win32 - Download - 4shared
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 5 پاسخ
- 2k بازدید
سلام دوستان یه n9005 دارم مشکل امرجنسی کال داره.با spt سوپر ای ام ای کردم و ریپیر تری جی اما انتنش قطع و وصل میشه..میشه راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 5 پاسخ
- 2.1k بازدید
درود دوستانی که گوشی SM-N910C خود را به اندروید 5 آپدیت کرده اند و با باگهای مختلف از قبیل گرم شدن و یا برعکس شدن و بهم ریختگی منو روی زبان فارسی روبرو شده اند و تصمیم به دانگرید به 4.4.4 کرده اند کافیست مراحل زیر را دنبال کنند: 1- درایورهای گوشی را نصب کنید. 2- دانلود فایل فلش چهار فایل با اندروید 4.4.4 با مشخصه : N910CXXU1ANIF 3- فعال کردن Usb Debugging مراحل دانگرید: 1- گوشی را خاموش کنید و به حالت Recovery Mode ببرید. 2- گوشی را فکتوری ریست نمائید.( wipe cashe & factory reset) 3- از ریکاوری مود خارج نشوید گزینه power down را تائید کنید تا گوشی خاموش شود. 4- حالا گوشی را به download mode ببرید. 5- ادین 3.09 را باز کنید وهمه ف…
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام به اساتید گوشی FRP داره و adb فعال نیست و چطور میشه USB DEBUGING فعال کرد ؟ سی پی یو کوالکام روی پورت 9008 نمیره کابل EDL هم جواب نداد تاچش هم کمی مشکل داره نمیزاره دستی ّFRP دستی بردارم لطفا نحوه فعال کردن USB DEBUGING را از طریق CMD یا هر روش دیگه ای که بشه فعالش کرد رو بگید ممنوم
آخرین پاسخ توسط hadi9823, -
- 5 پاسخ
- 1.5k بازدید
گوشی خواد را روت کنید نرم افزار root explorer را رو گوشی نصب کنید root explorer را باز کنید وارد مسیر system/customize/CID شوید فایل زیر دانلود کنید و فایل default.xml را در مسیر بالا جایگزین کنید گوشی را ریستارت کنید و از گوشی فارسی خو لذت ببرید لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 5 پاسخ
- 733 بازدید
سلام ی گوشی نوکیا لومیا 610 برام آوردن برای فارسی سازی طریقه چیدمانشو با باکس atf میخواستم؟
آخرین پاسخ توسط shahram49, -
مشکل با فلش زنفون 6
توسط mavi- 5 پاسخ
- 929 بازدید
دوستان یه دونه گوشی زنفون 6 بود از این ویروسا گرفته بود . منم یه فایل ورژن 5 داشتم طبق اموزش سایت زدم اوکی داد . روشنش کردم حالا تصویرش ریخته بهم . گوشی هم اومد بالا . صداش در میاد . گفتم شاید از فایل باشه . یکی دیگه گرفتم بزنم روش تا 54 درصد میره میپره بیرون . اساتید مشکل از چیه ؟
آخرین پاسخ توسط mavi, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
نرم افزاری کاربردی برای بازیابی عکس ها، ویدئوها، کانتکت ها، اس ام اس ها، لیست تماس ها، یادداشت ها و تقویم ها گوشی Android شما می باشد تنها در 3 مرحله می توانید پیش نمایش فایل ها حذف شده گوشی خود را مشاهده و در صورت تمایل آنها را بازیابی کنید . قابلیت های نرم افزار Wondershare Dr.Fone : بازیابی محتوای رسانه ای شامل عکس ها و ویدئوهای Camera Roll ، Photo Stream و ضمیمه های پیام کوتاه و صداهای یادداشت های صوتی بازیابی محتوای متنی مانند کانتکت ها ، اس ام اس ها ، تاریخچه تماس ها ، تقویم ، یادداشت ها پیش نمایش فایل های گم شده قبل از بازیابی با کیفیت اصلی و به صورت دسته بندی شده پیش نمایش کانتکت ها با جزئیات شامل آدرس ، عنوان شغل و ... خواندن محتوای SMS ها ، عکس ها ، وید…
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
دانلود لانچر پیکسل:کاربرد در بای پس اندروید 7 هوآوی و ... دانلود
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 5 پاسخ
- 847 بازدید
با سلام و درود...! دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید برای بازکردن قفل گوگل گوشی گوگل پیکسل نسخه اندروید 7.1.2
آخرین پاسخ توسط nasirahmadi, -
- 5 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام به همه>< رام فارسی این گوشی رو میخواستم با مورلوکال فارسی نمیشه ممنون میشم لینک بدید
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت اساتید با روش کد ستاره مربع ستاره مربه 73....میرم نمیشه.با ولوم بالا و پاور هم نمیره روی ریکاوری بدون فلش میخام انلاک شه
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
نرم افزاری فوق العاده برای برداشتن پترن و پسورد تبلت های چینی ! ساخته شده توسط romfa.blog.ir تصویر برنامه : اون china هم بیخیال بشید :-P دانلود »: http://bayanbox.ir/download/6559254983341199599/Password-Remover-romfa.blog.ir.exe سازندشم خودمم زبان : batch
آخرین پاسخ توسط sahand100, -
- 4 پاسخ
- 5k بازدید
سلام خسته نباشید کد چینج سریال گوشی های چینی و طرح میخوام ممنونم میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان دارم منتها فلش نمیکنه با فونیکس کارد هم از طریق رم نمیزنه ورژن جدید کسی داره؟
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 4 پاسخ
- 887 بازدید
سلام فیلم اموزش و فایل مورد نیاز خدمت همکاران گلم دانلود ویدیو دانلود Firewater
آخرین پاسخ توسط Crown Clown, -
- 4 پاسخ
- 1.7k بازدید
نرم افزار . برای پارتشین بندی emmc پسورد : gsm-developers.ir دانلود آموزش داخل پوشه هست
آخرین پاسخ توسط ramin 68, -
سوال در مورد نحوه تبدیل شماره تلفن از تکست به پسوند قابل قبول برای ایمپورت در اندروید
توسط persian.gsm- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
با درودو احترام روشهای متعددی برای تبدیل شماره به پسوندهای مختلف موجود بود ولی هیچکدوم کاربرد نداشت بانک شماره رو بصورت تکست خریداری کردم برای ورود به دفتر تلفنم نمیدونم چطوری با روش منطقی به پسوند مورد قبول تبدیل کنمش لازم به ذکره گوگل کنتاکس ایمپورت نمیکنه تبدیل به اکسل کردم ولی چون فقط شماره ها زیر هم نوشته شدن و نام تعریف نشده نمیتونه وارد کنه نه از اکسل نه تکست نه سی وی اس دستور ساخت بیزنس کارت رو هم دارم داخل تکست انجام میشه ولی اونم باید یدونه یدونه اسم و ویرگول و... تعریف کنی ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنمائیم کنه
آخرین پاسخ توسط persian.gsm, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
آموزش هارد ریست و برداشتن رمز/پترن Asus Memo Pad ME172V آموزش : 1. فایل زیر را دانلود کنید دانلود . فایل wipe data-factory reset را از حالت زیپ خارج کنید. 3. دو فایل bspinst و scriptcmd را درون MicroSD کپی کنید. 4. پاور کنید و صبر کنید تا یک صفحه آبی رنگ بر روی صفحه نمایش ظاهر گردد. 5. با کلید Volume Up بر روی گزینه Clear User Data رفته و سپس کلید Power را یکبار فشار دهید. 6. تبلت را Reboot کنید.
آخرین پاسخ توسط MR.Javad, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام و درود های فراوان یه گوشیcat s60 هست که وقتی روشن میشه این صفحه رو میاره بعد ریستارت میشه غ²غ°غ±غ·غ°غ·غ²غ¹_غ±غ°غ°غ¹غ³غ´[1].jpg بعضی وقت ها هم این صفحه رو نمیاره ولی هم ریستارت میشه سیم هم گزاشتم هم بدون سیم همین جوریه کسی چیزی بلده فکر کنم فایل فلشش هم اصلا وجود نداره
آخرین پاسخ توسط repair man68,