آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 809 بازدید
حل مشکل تاچ تبلت Q75S بعد از فلش خیلی بعد از فلش این مدل به مشکل تاچ برمیخورند که برای حل این مشکل کافیه که فقط با فایل زیر تبلت را فلش کنید دانلود
آخرین پاسخ توسط J_GSM, -
- 0 پاسخ
- 826 بازدید
- پیش از هر کاری سورس http://julio.xarold.com را به سیدیا اضافه کنید. ابزارهایی که نیاز داریم داخل این سورس قرار دارند. ۲- پس از اضافه*کردن سورس باید دو مورد از توییک*های موجود در آن را که به کارمان مربوط است نصب کنید. به داخل سورس رفته و سپس توییک اصلی را با نام CyDown دانلود و نصب کنید. ۳- پس از نصب*شدن CyDown دوباره به داخل سورس برگشته و توییک Cydia Enable را نصب کنید. ۴- پس از نصب*شدن Cydia Enable آیکون جدیدی به هوم اسکرینان افزوده خواهد شد. بر روی آن تپ کنید تا محیط کاربری توییک برایتان نشان داده شود. ۵- با بازشدن Cydia Enable لیستی از توییک*های نصب*شده بر روی دستگاهتان را خواهید دید. از این لیست CyDown را پیدا کنید، گزینه*ی مق…
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone, -
- 14 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام...سرچ کردم چیزی ندیدم.......... موارد مورد نیاز 1.روت کردن گوشی 2.روت اکس پلورر به پوشه سیستم رفته و شماره 2 که پوشه زبان رو حذف کنید بعد برید تو قسمت تنظیمات و تویه زبانها میبینید که فارسی پیدا شده بعد کیبورد هم برید زبان فارسی رو دانلود کنید. و در آخر هم برید گوشی رو آن روت کنید که هیچ اثری نباشه و انگار گوشی رو فلش کرده باشید ولی در اصل اینطورا نیست واحتیاجی به فایل فلش فارسی هم ندارید.... 1.روت 2.Mount w/r System/CSC.3 4.CSC حذف 5.ريستارت البته من فقط فایل Language که در پوشه CSC موجوده رو حذف میکنم و درجا زبان فارسی و عربی اضافه میشه رو ورژنهای 4.1.2 - 4.2.2 - 4.3 - 4.4.2 - 4.4.4 تست کردم من همین دیرو یه i9301i اومد برا فارسی که همین …
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 4 پاسخ
- 1.1k بازدید
آموزش هارد ریست و برداشتن رمز/پترن Asus Memo Pad ME172V آموزش : 1. فایل زیر را دانلود کنید دانلود . فایل wipe data-factory reset را از حالت زیپ خارج کنید. 3. دو فایل bspinst و scriptcmd را درون MicroSD کپی کنید. 4. پاور کنید و صبر کنید تا یک صفحه آبی رنگ بر روی صفحه نمایش ظاهر گردد. 5. با کلید Volume Up بر روی گزینه Clear User Data رفته و سپس کلید Power را یکبار فشار دهید. 6. تبلت را Reboot کنید.
آخرین پاسخ توسط MR.Javad, -
- 2 پاسخ
- 689 بازدید
ابزار بازیابی (ریکاوری) گوشی های اندروید https://www.mediafire.com/?jp7yh4k87ag4t8f
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 0 پاسخ
- 605 بازدید
اموزش روت سامسونگ G313HUدر اندروید 4.4.2 به روش فلش با اودین امروز اموزش روت این مدل از گوشی هستیم که با هیچ نرم افزاری روت نمیشود . ابتدا از لینک زیر فایل را دانلود کنید و سپس با اودین فلش کنید دانلود پسورد:01234 بعد از اتمام فلش با نرم افزار های روت iroot یا vroot اقدام به روت کنید . گوشی با موفقیت روت میشود
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
اموزش حل مشگل خاموشی تبلت های لنوو بر اثر قطع usb در حین فلش با سلام خدمت کاربران عزیز این مشگل چند باری برای بنده پیش اومده که در حین فلش usb قطع شده وگوشی daed شده که در این هنگام بعضی از دوستان به دنبال ترمیم این مدل میرن که ما اینجا این مشگل را بدون ترمیم بوت حل میکنیم باید دوستان بگم که بعداز خاموشی تبلت اصلا فلش نمیگیره و هیچ حالتی به جز ترمیم بوت پیدا نیس خب در پشت گوشی را باز کرده چشب زرد رنگ که به اصطلاح روی باتری هست راکنده و باتری را از گوشی جدا کرده با استفاده از منبع دوسنجاقک به دوسر + و - باتری شک داده به مدت 6-7 دقیقه بعداز انجام این کار باتری را مثل اول جاگذاری کنید گوشی را ببندید فلشتولز را باز کرده حال میبینید تبلت دوباره …
- 0 پاسخ
- 1.5k بازدید
اول رام 5.0.1 رو اکسترکت میکنید و مودمشو درمیارید( بعدا قراره تو cp اودین قرارداده بشه و روی رام 4.4.2 بزنید تا این مودم جایگزین مودم رام 4.4.2 شود) بعدش تو رام 5.0.1 که انتن دارید با ریکاوری فیلیز از efs بکاپ بگیرید( اونم رو مموری کارت چون مموری داخلی بعد فلش رام فرمت میشه) بعدش دانگرید کنید و مودمی رو که اکسترکت کردید بزارید cp اودین و فلش بزنین. بالا که اومد، ببرید ریکاوری مود بکاپ efs رو ریستور کنید، انتن برمیگرده موفق باشین
- 0 پاسخ
- 602 بازدید
با این آموزش میتونید گوشی های سونی با اندروید 2.3.6 تا 4.4.4 رو براحتی و بدون دردسر فارسی کنید و نیازی به فلش فایل فارسی نیست دانلود
روت گوشی G313h
توسط MR.Javad- 0 پاسخ
- 709 بازدید
برای اولین بار اموزش روت گوشی g313h[/CEN download
- 4 پاسخ
- 1.5k بازدید
Fire Dongle module Cracked V2.5 SetupV2.5 Fire Dongle Loader By Vikas_Bhadu - Download - 4shared - Vikas Bhadu pass: Vikas_Bhadu
آخرین پاسخ توسط cse7en, -
- 1 پاسخ
- 647 بازدید
خدمت شما ولوم پایین رانگهداری وپاور نمایید و کابل را وصل نموده ولوم پایین را تا مانده رو لوگو رها ننماید بر روی AA51-OneClick CWM.bat کلیک نمود ریکاوری شما بعد از چند ثانیه نصب خواهد شد بعد از طریق ریکاوری فول فکتوری نماید Download Y210 ROOT RECOVERY zip کوچیک شما نیوسافت
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 0 پاسخ
- 933 بازدید
سلام این آموزش صرفا مخصوص cpu MTK میباشد اگر با هارد ریست حل نشد وهمچنین بافرمت مرحله سوم این روش میباشد ابتدا از گوشی فایل رید تهیه نماید چون سریال میره و باید ترمیم کرد
آخرین پاسخ توسط newsoft, -
- 1 پاسخ
- 765 بازدید
از دوستان کسی نحوه انلاک بعضی از مدل هی سری one tuoch رو که بصورت رایگان و با برنامه بشه انلاک کرد رو داره .ممنون میشیم
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 0 پاسخ
- 780 بازدید
ODIN v1.85 Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 Samsung Galaxy S 4 I9505 (Snapdragon 600 based version) Samsung Galaxy S3 i9300 Samsung Galaxy S3 i9305 Samsung Galaxy S II I9100 Samsung Epic 4G SPH-D700 Samsung Galaxy S II I9100G Samsung Galaxy S II I9100P Samsung Galaxy Tab 10.1v P7100 Samsung Galaxy Y S5360 Samsung Galaxy Y S5363 Samsung Galaxy Tab wifi P1010 Samsung Galaxy Tab 8.9 P7300 Samsung Galaxy Tab10.1 P7500 Samsung Galaxy Tab 10.1 WiFi P7510 Samsung Galaxy Y Pro B5510 Samsung Galaxy Note N7000 Samsung Galaxy S II Skyrocket SGH-I727 Samsung Galaxy S II LTE SGH-I727R Samsung Galaxy S II SGH-I777 Samsung DoubleTime SGH-i857 Samsung Captivate …
آخرین پاسخ توسط mahdi0554, -
- 0 پاسخ
- 2.3k بازدید
فایل حل مشکل N900 سریال null در اندروید 4.4.2
آخرین پاسخ توسط azizir56, -
- 0 پاسخ
- 844 بازدید
Download VRoot 9611 rar
- 1 پاسخ
- 611 بازدید
Multi-Port Download Tool SP_MDT_exe_v3.1444.00 ========================== Click here To Download
- 1 پاسخ
- 554 بازدید
Username:TRIAL-82377956 Password:xrucp6f2hk Username:TRIAL-82377960 Password:b4u5ct5dja Username:TRIAL-82379337 Password:udeuetxdff Username:TRIAL-82274968 Password:5snfads3u5 Username:TRIAL-82377604 Password:hn6ppv367x Username:TRIAL-82377621 Password:tsf4knujrk
- 0 پاسخ
- 622 بازدید
سلام به همگی آموزش : 1. فایل دانلود شده را از حالت زیپ خارج کنید 2. وارد پوشه Software بشید 3. پوشه usb-upgrade را انتخاب کنید و وارد ان بشید 4. در این پوشه فایلهای img قرار گرفته که ما برای فلش به انها احتیاج داریم. 5. فایلهای recovery.boot.system.cache.userdata را از پوشه خارج کنید 6. در محیطی که فایل adb را خارج کردید کپی کنید 7. مثلا پوشه c/adb فایلهارو اینجا کپی میکنید 8. وارد start بشید و cmd را اجرا کنید 9. حالا باید فایلهارو رایت کنیم برای رفتن به حالت فست بوت باید باطری را خارج کنید و جا بزنید و کلیدهای ولوم پایین و پاور را همزمان نگه دارید و usb را وصل کنید دستورهای رایت فلش در محیط cmd …
- 0 پاسخ
- 604 بازدید
گوگلhttp://uplod.ir/xna80qtfmewz/google-adb-drivers.zip.htm ایسوسhttp://uplod.ir/h4ut8qcdif6k/ASUS_Android_USB_Drivers.zip.htm huawei Download huawei zip lg Download LGUnited Mobile Driver S498MA22 WHQL Ver exe samsung Download SAMSUNG USB Driver for Mobile Phones exe htc http://uplod.ir/x49ruenlpzkh/HTCDriver3.0.0.007.exe.htm SONY Download Sony Ericsson Companion 002 Web exe ZTE http://uplod.ir/epfzro27ivhy/ZTE_Android_Driver.exe.htm MOTOROLAQ Download Moto Helper Driver exe MTK Download Volcano Box Nokia MTK Flash Drivers rar
آخرین پاسخ توسط gsm1, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم اگه امکانش هست روش نصب واتساپ جاوا رو برام بزارین هر کاری میکنم نمیتونم رو مدلهای جاوا مثل اشا 311 واتساپ نصب کنم
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 8 پاسخ
- 3.7k بازدید
سلام یک تبلت n5100 دارم lineداخل خود تبلت نصب هستش wip کردم پاک نشده وقتیکه از داخل تنضیمات پاکش میکنم و نسخه جدید نصب میکنم lino نشون نمیده رام هم زدم 4.2.2 بازهم line هستش و همین مشکلو دارم error میده invalid phone number please chek the number and try again اگه لطف کنید زود راهنمایی کنید تبلتو خودم فروختم
آخرین پاسخ توسط G.S.M, -
- 0 پاسخ
- 751 بازدید
دوستان با این برنامه گوشی رو انلاک میکنیم .... اموزش بزودی قرار داده میشه... موفق باشید.... aiyingyong_pc_v4.7
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
درود خدمت تک تک دوستان............ طبق قولم... اینم ادامه داستان... خب برای دانلود برنامه برای ویندوز فون شما نیازمند یک اکانت مایکروسافت یا لایو هستین.... خب علاوه بر دانلود برنامه اکانت مزیت های دیگه داره .. مث فضای رایگان ONE DRIVE ذخیره شدن مخاطبین پیام ها و ..... روی اکانتتون... خب شما واسه ساخت اکانت ... اول نیازمند یک ایمیل هستین .. فکنم ساختن ایمیل مشکلی نداشته باشین... حالا ایمیل gmail یا Yahoo و..... فرقی نداره.... برای ساخت به این ادرس میریم...... Windows Phone نکته خاصی که نداره فقط رمز شامل حرف و عدد بزنید کشور هم ایران باز موردی نداره.. فقط و فقط تاریخ تولد و شماره موبایلی که میزنید باید حتما درست باشه بعدا نیاز میشه .. گاهی اوقا…
آخرین پاسخ توسط Cortana,