آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام خدمت دوستان يه رم 32 گيگ واسم اومده و ارور the disk is write protected رو ميده با نرم افزار هاي Hp fdisk , HDD Low Level Format هم فرمت سطح پايين انجام نشد
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 4 پاسخ
- 2k بازدید
سلام یه g730 دارم که مشتری اورده تاچ عوض کردم جواب نداد دنبال راه حل هستم اینم بگم آبخورده بود کمکم کنید ممنون میشم فقط سریع جواب بدید
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 2 پاسخ
- 961 بازدید
درود دوستان این گوشی هر از گاهی خاموش میشه اوردن برا فلش رام رو از ساپورت گرفتم هنگام اتصال به flashtools واکنشی نمیاد ولی تو دیوایس منیجر درایور mtk کامل شناخته شده چجوری فلش کنمً@*&،2111
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 2 پاسخ
- 798 بازدید
سلام دوستان فایل csc رو وقتی ادیت میکنم و زبان فارسی رو اضافه میکنم پوشه رو ساین میکنم ولی وقتی رایت میشه مشکل ussd و نوتیفیکیشن داره چیکار کنم؟
- 9 پاسخ
- 1.5k بازدید
مودم های tp link من با گوشی های ایفون مشکل دارن یعنی اصلا کانکت نمیشه شاید بعد از 20 بار زدن یبار کانکت بشه با ایفون 4 و 5 و 6 تست کردم با دو تا مودم tp link تست کردم مشکل داشتن ولی با dlink اوکی هست کسی میدونه مشکلش چیه ؟؟؟ کانفیگ رو از ایران به امریکا تغیر دادم ج نداد
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
درود دوستان یه بلک بری بعد از ریست برا تمام شدن تنظیمات نیازه به وای فای وصل شه وقتی به وای فای وصل میشه شرایط رو دانلود نمیکنه که من قبولش کنم رااهی داره برا هک؟
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران محترم یه بلکبری مدل ذکر شده اوردن برام که مشتری ریست کرده و الان اکتیو نمیشه و متاسفانه بنده زیاد با این برند اشنایی ندارم و وقتی میخوام اکتیو کنم اکتیو نمیشه و insert a valid sim مینویسه که فکر کنم لاک هست گوشی دوستان اگه تجربه ای در مورد دارن ممنون میشم با بنده درمیون بزارید سپاس
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone, -
- 5 پاسخ
- 2k بازدید
سلام دوستان یه n9005 دارم مشکل امرجنسی کال داره.با spt سوپر ای ام ای کردم و ریپیر تری جی اما انتنش قطع و وصل میشه..میشه راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 12 پاسخ
- 1.6k بازدید
ی تب لت بلک بری پلی بوک هستش که بعد از ریسیت روی انتخاب کشور مونده و برای رد شدن اینترنت بدون فیلتر میخواد هر راهی ک تو نت پیدا کردم امتحان کردم اما جواب نداد از دوستان کسی میتونه کمک کنه
آخرین پاسخ توسط mohammadboukani, -
- 8 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان . این مدل شیامی mi account داره . با bst زدم ارور میده . مدل از نوع mtk هستش . از دوستان کسی این مشکل رو حل کرده ؟
آخرین پاسخ توسط mavi, -
- 9 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام خسته نباشید من یک فریمور برای تبلت دانلود کردم الان که میخواستم استفادش کنم فایل Scatter.txt در داخل پوشه نبود اگر لطف کنید جدا گانه برام ارسال کنید ممنون میشم epad a738
آخرین پاسخ توسط seaid, -
مشکل با فلش زنفون 6
توسط mavi- 5 پاسخ
- 929 بازدید
دوستان یه دونه گوشی زنفون 6 بود از این ویروسا گرفته بود . منم یه فایل ورژن 5 داشتم طبق اموزش سایت زدم اوکی داد . روشنش کردم حالا تصویرش ریخته بهم . گوشی هم اومد بالا . صداش در میاد . گفتم شاید از فایل باشه . یکی دیگه گرفتم بزنم روش تا 54 درصد میره میپره بیرون . اساتید مشکل از چیه ؟
آخرین پاسخ توسط mavi, -
- 2 پاسخ
- 923 بازدید
الن تقریبا دو یا سه هفته میشه بروزر جاوا ها بروزرسانی به اپرا میشن.................. و اپرا که تو ایران اصلا باز نمیشه................ کسی راه حل این رو داره یا بروزر سالم برای جاوا؟؟
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone, -
- 3 پاسخ
- 2.8k بازدید
دوستان این گوشی وقتی تماس برقرار میکنم یا دریافت میکنم، به مدت دو ثانیه آنتن میره و دوباره برمیگرده، به نظرتون مشکل سخت افزاریه؟
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
با عرض سلام برا حذف گوگل اکانت فایل بای پس فایل رو رو ی فلش مموری ریختم و زدم الان میخام بازگشت به تنظیمات کارخانه کنم توخود گوشی وقتی میزنم بازگشتو هیچ عکس العملی نشون نمیده چه کنم
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 833 بازدید
سلام دوستان . برنامه های اندرویدی نصب کردم بعضی ها رو که نمیاره مثل بازی های اچ دی ...و بعضی برنامه ها رو مثل اندروید میزنه متوقف شده است ....علت چیه؟؟
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام و خسته نباشید خدمت همکاران از وقتی که ویندوز سیستمم رو عوض کردم و ویندوز 7 نصب کردم مشکلی در اجرای کرک های باکس ها مثل کرک میراکل پیش اومده که گزینه start برای من غیرفعال شده و هیچ عملیاتی رو نمیتونم start کنم و اینم بگم که این مشکل در کرک باکس های دیگه هم هست مثل کرک pirhana و انگار یه مشکل مشترک هست ممنون میشم کمکم کنید نمونه عکس هم از فضای نرم افزار براتون میگذارم Capture.jpg
آخرین پاسخ توسط aetork, -
- 1 پاسخ
- 712 بازدید
سلام و خسته نباشید زمانی که framework رو ادیت میکنم هات اسپات از کار میفته یا اینکه وای فای وقتی وصل میشی رمزو فراموش میکنه و وقتی seccontact رو ادیت میکنم کلا از منو حذف میشه کانتکت و فون مشکل از چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران محترم یه گوشی meizu m3 برام اوردن که قفل صفحه داره متاسفانه باکس های که دارم هیچکدوم وایپ نکرد این مدل رو و فایل فلش تولز این مدل رو هم نتونستم پیدا کنم از دوستان کسی این مدل رو تونسته هارد ریست و یا فایل فلش برای فلش تولز برای این مدل پیدا کنه؟ cpu mtk
آخرین پاسخ توسط royal68, -
- 12 پاسخ
- 1.5k بازدید
میخوام فلشش کنم با پلتفرم ایراد میده کلا میشه آموزش فلش این مدل تبلت رو بگین اینم فایلی که دارم استفاده میکنم UL-K019-WW-12.14.3.18-user.zip
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 2 پاسخ
- 794 بازدید
سلام خدمت دوستان دوتا فایل گرفتم در حالت adb رایت نمیکنه درایور نصبه قشنگ ممنون میشم راهنمایم کنید از طریق ریکاوری هم رایت نمیکنه اخرین ورژن گرفتم
آخرین پاسخ توسط mohsen20, -
- 8 پاسخ
- 3.8k بازدید
سلام یک تبلت n5100 دارم lineداخل خود تبلت نصب هستش wip کردم پاک نشده وقتیکه از داخل تنضیمات پاکش میکنم و نسخه جدید نصب میکنم lino نشون نمیده رام هم زدم 4.2.2 بازهم line هستش و همین مشکلو دارم error میده invalid phone number please chek the number and try again اگه لطف کنید زود راهنمایی کنید تبلتو خودم فروختم
آخرین پاسخ توسط G.S.M, -
- 0 پاسخ
- 704 بازدید
با سلام خدمت تک تک دوستان جدیدا شاید همه شما عزیزان با این مشکل برخورد کرده اید که مشتری با مشکل روشن شدن اتومات gps بعد از فعال کردن دیتا روبه رو شده... نگران نباشید این مشکل اصلا ارتباط با نرم افزار و حتی سخت افزار نیست!!! این طرح برای مدتی برای مخابرات هستش که برای شناسایی کامل موبایل ها قرار داده شده و بزودی حل خواهد شد. پس اگر با این مشکل روبه رو شدید هیچ کاری نکنید بعد از چند روز همه چیز اوکی میشه. موفق باشید. gsm-developers.ir
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
درود دوستان تبلت کد داشت با تموم برنامه ها چک کردم نشد کد رو بردارم اقدام به فلش کردم،ولی روی آرم گیر کرده با دو تا فایل زدم نشد Cpu : A13 Q88D-V1.2 ممنون از همه
آخرین پاسخ توسط ali_nano86, -
- 1 پاسخ
- 798 بازدید
سلام و خسته نباشید خرمت همکاران عزیز یه نوت4 اوردن برام که هر چند دقیقه ریستارت میشه کار های انجام شده فلش چهار فایل دانگرید از 5.1.1 به 4.4.4و فلش با ورژن 5.1 مشکل هنوز پا بر جاست
آخرین پاسخ توسط steve jobs,