آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
علامت usb k012 1 2
توسط mahmooooo- 10 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام دوستان .k012 هارد زدم البته b001 و اینکه دامپ هاینیکس و الان یک لحظه رو علامت یو اس بی میاد و با گرفتن ولوم ها و پاور رو هیچ حالتی نمیره.ممنون میسم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط mahmooooo, -
- 10 پاسخ
- 4.3k بازدید
درود بر همکاران عزیز این آموزش رو خیلی کوتاه ومختصر خدمت شما قرار میدم اومید وارم پست خوبی باشه ************************************************** امروز با اموزش دانگرید کلیه هواوی ها در خدمت شما هستیم روی گوشی ریکاوری کاستومtwrp نصب کنید دقت کنید twrp نصب کنید حالا وارد ریکاوری بشید و از قسمت ادونس همه ی قسمت ها رو فرمت کنید دقت فرمایید همه قسمت ها را فرمت کنید حالا گوشی را روشن کنید گوشی روی ارم گیر میکنه نگران نباشید روی فست بوت هستش از طریق فست بوت ریکاوری استوک مخصوص گو شیتونو نصب کنید fastboot flash recovery name recovery.img حتما دقت فرمایید برای دانگرید کردن باید از طریق روش dloade گوشیتونو فلش کنید دوباره بعد از نصب ریکاوری…
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 10 پاسخ
- 6.7k بازدید
سلام یه تبلت ویندوز که سیم کارت خوره اما انتن نمیاره نحوه فعال سازی اینترنت و3g*رو بفرمائید ؟؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط dadashiebi, -
- 9 پاسخ
- 1.6k بازدید
فایل فلش تبلت چینی با مشخصه w706g_mb_v1.0 رو میخواستم کسی داره ؟؟؟
آخرین پاسخ توسط salahaddin2324, -
- 9 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام دوستان یدونه Asus Zenfone 6 هست که یکی از همکارا خواسته روت بکنه نمیدونم چیکارش کرده که الان روی لوگوی Asus میمونه و بالا نمیاد، وایپ هم کردم درست نشد، رام خودش آندروید 5 هست منم رام خودشو دقیقا دانلود کردم و از منوی ریکاوری و توسط ADB Sideload خواستم فلش بزنم تا 54 درصد که رفت یه سری عملیات انجام میده و گوشی ریستارت میشه من تو نت گشتم تو یه سایت خارجی نوشته بود برای اینکار باید بوتلودر را آنلاک بکنید منم طبق آموزش بوت لودر را آنلاک کردم ولی بازم همونجا خطا میده، یه راه دیگه که به نظرم رسید فلش کاستوم ریکاوری بود منم TWRP برای این مدل پیدا کردم و فلش زدم ولی تا میخوام به ریکاوری برم گوشی خاموش میشه به نظرم این کاستوم ریکاوری برای آندروید 4 هست ، منم هر چی گشتم برای ل…
آخرین پاسخ توسط matador5550, -
- 9 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت اساتید.گوشیهای هواوی یا سامسونگ که کد دارن چجور انلاک بشن که کد برداشته بشه و چیزی هم پاک نشه.یعنی هارد ریست نکنیم.اگه تیک دیباگ فعال باشه چجور واگه نباشه چجور؟؟؟برای سامسونگ باکس z3x دارم برای هواوی باکس ندارم.
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 9 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام کرک باکس Falcon box خدمت دوستان دوستان فقط از چ.ی.ز.......ش .ک.ن استفاده کنید دانلود download
آخرین پاسخ توسط matador5550, -
- 9 پاسخ
- 1.5k بازدید
مودم های tp link من با گوشی های ایفون مشکل دارن یعنی اصلا کانکت نمیشه شاید بعد از 20 بار زدن یبار کانکت بشه با ایفون 4 و 5 و 6 تست کردم با دو تا مودم tp link تست کردم مشکل داشتن ولی با dlink اوکی هست کسی میدونه مشکلش چیه ؟؟؟ کانفیگ رو از ایران به امریکا تغیر دادم ج نداد
آخرین پاسخ توسط hasan32, -
- 9 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام خسته نباشید من یک فریمور برای تبلت دانلود کردم الان که میخواستم استفادش کنم فایل Scatter.txt در داخل پوشه نبود اگر لطف کنید جدا گانه برام ارسال کنید ممنون میشم epad a738
آخرین پاسخ توسط seaid, -
- 9 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام ابتدا دستگاه رو روت کرده و سپس از این نرم افزار استفاده کنید . =)) *** پیش نیاز .NET Framework این روش رو من به شخصه هنوز وقت نشده تست کنم ولی طبق گزارشات خوب عمل میکنه - کسانی که تست کردن و جواب گرفتن اینجا نتیجه رو اعلام کنند . دانلود ================================================================================================== Monkey Virus Removal Tool 1. Remove Monkey Virus in seconds without any Box, just a USB cable. 2. This Tool auto detects any Android device. Download Link's : Mega : Here 4Shared : Here Media Fire Link MONKEY VIRUS RE…
آخرین پاسخ توسط mobilejavan, -
- 8 پاسخ
- 1.8k بازدید
سلام مشخصاتش bab18p000fc2 pioneer-main-v6.0 mt8312v با تشکر
آخرین پاسخ توسط amir98, -
- 8 پاسخ
- 3.8k بازدید
سلام یک تبلت n5100 دارم lineداخل خود تبلت نصب هستش wip کردم پاک نشده وقتیکه از داخل تنضیمات پاکش میکنم و نسخه جدید نصب میکنم lino نشون نمیده رام هم زدم 4.2.2 بازهم line هستش و همین مشکلو دارم error میده invalid phone number please chek the number and try again اگه لطف کنید زود راهنمایی کنید تبلتو خودم فروختم
آخرین پاسخ توسط G.S.M, -
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
درود دوستان تبلت کد داشت با تموم برنامه ها چک کردم نشد کد رو بردارم اقدام به فلش کردم،ولی روی آرم گیر کرده با دو تا فایل زدم نشد Cpu : A13 Q88D-V1.2 ممنون از همه
آخرین پاسخ توسط ali_nano86, -
پترن ایسوز k012
توسط sa33d- 8 پاسخ
- 1.2k بازدید
پترن ایسوز k012 بدون باکس راهی داره دوستان
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 8 پاسخ
- 1.7k بازدید
یک گوشی ایسوس واسم اومده سریال نامبرش صفر شده مشخصات گوشی x013d zb551kl
آخرین پاسخ توسط djaliford, -
- 8 پاسخ
- 1.8k بازدید
با سلام امروز با یک آموزش ساده و در عین حرفه ای در خدمت شما هستیم امروزه با رسیت گوشی اگر در گوشی جیمیل وارد شده و آنرا فراموش کرده اید به مشکل برمیخورید راههای بسیار متفاوتی برای دور زدن FRP وجود دارد امروز براتون یک آموزش برای پاک کردن FRP تمام گوشیهای با پردازنده مدیاتک آماده کرده ام در شروع کار یک توضیح مختصر درباره FRP بدم اسم کامل Factory Reset Protection می باشد از اندروید لالی پاپ برای حفظ امنیت اطلاعات کاربران و جلوگیری از سواستفاده دزدان گوشی می باشد در کل چیز خوبی است اگر جیمیل را ف…
آخرین پاسخ توسط d sezar, -
- 8 پاسخ
- 2k بازدید
در این تایپ تمام فایل های userdata مخصوص باکس estool که برای انلاک و فول ریست کردن گوشی های سونی هست قرار میگیرد
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 8 پاسخ
- 2.6k بازدید
سلام به دستان عزیز یه تبلت اومده نیاز به روت داره برای نصب گوگل پلی سرویس کینگ روت وی روت رو تست زدم نشد
آخرین پاسخ توسط milad, -
- 8 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام خدمت همگی بسیاری از دوستان با این ویروسهای جدید مشکل دارن راهکارهای زیادی هستش ما راحترین روش ازبین بردن رو به شما ارایه میدیم روش کار:گوشی روت و دیباگ فعال باشه ونرم افزار رو اجرا کرده و بعد از شناسایی گزینه clean device رو بزنین و کار تمام موفق باشین.:dddddd:dddddd download
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 8 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان . این مدل شیامی mi account داره . با bst زدم ارور میده . مدل از نوع mtk هستش . از دوستان کسی این مشکل رو حل کرده ؟
آخرین پاسخ توسط mavi, -
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
All Android Virus Removal New Tools Anti-Malware 3.1.2 دانلود فایل Download All Android Virus Remover New Tools kia mobile rar از آپلود آی آر pass:1367
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 7 پاسخ
- 1.5k بازدید
گوشی اکانت جیمیل داره لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 7 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام بازم من به مشکلی بر خوردم (گوشیم یهویی فرمت شدو همه اطلاعاتم پرید) و با کلی گشتن داخل اینترنت و نصب بالای 10 نرم افزار ریکاوری با این به نتیجه رسیدم و براتون میذارمش EaseUS MobiSaver یکی از بهترین نرم افزار های بازیابی اطلاعات پاک شده در اندروید است. شما با استفاده از آن قادر خواهید بود تمامی فایل های حذف شده شامل عکس، موزیک، ویدیو، لیست مخاطبین و پیامک های خود را به راحتترین روش بازگردانید . علل بسیار وجود دارد تا دیتا شما به صورت ناگهانی حذف شود. ممکن است خودتان به اشتباه فایل با ارزشی را پاک کنید یا شاید هم دلایل سیستمی مانند کرش سیستم عامل یا ویروس علت اصلی این جریان باشد. به هرترتیب نیاز دارید که دیتا حذف شده بازگردانی شود در اینجا باید از…
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 7 پاسخ
- 1.5k بازدید
Mstoools v3.1 download
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
با سلام جدیدا چند مورد داشتم که طرف رمز پترن گذاشته روی گوشی یا تبلتش و به جز اون یه برنامه ی امنیتی هم نصب کرده که بعد از باز کردن پترن گوشی باید از این فیلتر هم رد بشین تا بتونین وارد منو بشین. حالا وقتی کسی رمز تبلت یا گوشی رو فراموش میکنه میشه با باکس یا بدون باکس باز کرد بدون پاک شدن اطلاعات ولی من مورد داشتم که تبلت لنوو برام آورده بعد با دانگل bst به راحتی رمز تبلت رو دراوردم. موقعی که تبلت رو روشن کردن و رمزی رو که با دانگل دراوردم روش زدم به راحتی باز شد بعد دیدم با یه برنامه ی قفل هم باز پترن داده و این برنامه اجازه نمیداد که درایور mtp خونده بشه. خیلی از دوستان استادن ولی اینو برای اطلاعات کاربران میگم برای حل این مشکل شما میتونین دکمه ی پاور رو بگیرین تا دستو…
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei,