آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 696 بازدید
درود دوستان nvram تست شده و بک آپ گرفته شده توسط خودم ویژه infinity mtk دانلود
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 695 بازدید
با سلام حتما تا حالا با پیغام sorry the divices is not supported در واتس اپ نوکیا مواجه شده اید وبا فلش کردن و تغییر ورژن واتس درست نشده ... خب برای رفع این مشکل کافیه که در هنگام رسیدن پیغام واتس اپ به سمت چپ اسلاید کنید و در نوار نوتفیکشن بر روی پیغام رسیده کلیک کنیدتا وارد واتس اپ شوید بدون هیچ خطایی
آخرین پاسخ توسط tifo02, -
- 0 پاسخ
- 695 بازدید
دانلود نرم افزار MTK Android PC Sync Tool V2.1233.1 DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 694 بازدید
نرم افزار ترمیم سریال mtk speadtrum qualcomm ReadnWrite_Tool_v1.3.zip - Android Data Host
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
Kingo ROOT V 1.4.7
توسط BAHMAN- 0 پاسخ
- 694 بازدید
KingoRoot.exe"] دانلود فایل Kingo ROOT V 1.4.7 [/url]
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 2 پاسخ
- 692 بازدید
با سلام ابتدا یه وضیح کوچولو: این فایل که آموزش ساختشو قرار میدم فایلی هست که از کاستوم ریکاوری فلش (رایت) میشه. مثلا اگه بخوایم یه برنامه رو به صورت یه فایل سیستمی توی گوشی قرار بدیم که با ریست پاک نشه (بعضی دوستان more locale رو اینطوری نصب میکنن ک فارسی گوشی بعد ریست پاک نشه) یا مثلا تغییر bootanimation و... نیازمندی ها : برنامه ی 7zip من نمونه ی آماده رو براتون قرار میدم شما تغییر دلخواهتونو انجام بدین و فایل آمادست آموزش: فایل نومونه رو با 7zip راست کلیک کنید و open archive بزنید. دو پوشه ی meta-inf , system وجود داره وارد سیستم میشیم و بسته به نوع فایلتون یه پوشه میسازین. مثلا برای morelocale اینطوری میشه system>app . وارد پوشه ی app شده و برنام…
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 1 پاسخ
- 691 بازدید
خدمت شما ولوم پایین رانگهداری وپاور نمایید و کابل را وصل نموده ولوم پایین را تا مانده رو لوگو رها ننماید بر روی AA51-OneClick CWM.bat کلیک نمود ریکاوری شما بعد از چند ثانیه نصب خواهد شد بعد از طریق ریکاوری فول فکتوری نماید Download Y210 ROOT RECOVERY zip کوچیک شما نیوسافت
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 0 پاسخ
- 691 بازدید
تجربهای خودم: -گوشی را وصل کرده ،بعد cde flash را میزنیم. 2-شارژ کافی داشته باشد. 3-گوشی وقتی کاملا بالا آمد ،دوباره ریست میشود پس نترس! 4-برای رفتن به حالت download mode باید volume +گرفته وسپس کابل را وصل کنیم.
آخرین پاسخ توسط hosseindah, -
- 0 پاسخ
- 691 بازدید
در این قسمت فایل روت برخی مدل های ایسوس هست خدمت دوستان انشالله بکارشون بیاد ASUS | Easy Firmware
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 0 پاسخ
- 690 بازدید
http://www.kingroot.net/down برنام kingroot برای نصب بر روی گوشی و روت گوشی
آخرین پاسخ توسط amirazare, -
- 0 پاسخ
- 689 بازدید
سلام توی این وبسایت کاستوم ریکاوری برای تقریبا همه برندها هست که به صورت معمولی یا لمسی هستن.امیدوارم به کارتون بیاد ClockworkMod ROM Manager - Recoveries Devices
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 1 پاسخ
- 689 بازدید
سلام من یه سامسونگ نوت5 دارم روش یه رام پورت شده زدم که دوربین نوت8 روشه ولی قسمت فست موشن رو نداره و هایپرلپس هم کار نمیکنه، یه رام دیگه هم دارم که پیشفرض دوربین دیفالت نوت5 رو داره و همه مودها کار میکنه ، چطور میتونم از اون رام دوربینو انتقال بدم به رام فعلی؟
آخرین پاسخ توسط sepahna, -
- 2 پاسخ
- 688 بازدید
سلام خدمت شما دانلود http://s26.postimg.org/g9zdcdn95/logiciel_de_d_blocage_SL3_ok.png
آخرین پاسخ توسط shahram49, -
- 0 پاسخ
- 688 بازدید
SP_Flash_Tool_5_1728_00_Gsmdevelopers.jpg download
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 1 پاسخ
- 686 بازدید
برنامه حذف پترن، ریست گوشی، حذف جیمل و........ (فقط با فعال بودن usb debugging ) لینک دانلود از Needrom (برای دانلود باید در سایت needrom ثبت نام کنید) ROM Android Reflector by Josedavido | [Official] add the 11/3
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 0 پاسخ
- 686 بازدید
باسلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری آورده سریال رو میخوام چنج کنم کسی هست راهنمایی کنه ممنون میشم.........
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 3 پاسخ
- 685 بازدید
یه مشکلی پیش اومده که دیگه نمیتونم چیزی تو هارد اکسترنالم کپی کنم کسی این مشکل براش پیش اومده ؟
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 1 پاسخ
- 684 بازدید
نحوه درست کردن ای دی بلک بری برای گوشی پاسپورت
آخرین پاسخ توسط behzad007, -
دانلود Rt+Tool
توسط e30-851- 1 پاسخ
- 684 بازدید
این برنامه به شما امکان دسترسی سریع ب ورژن های اودین و فلش تولز و.......... چند کرک میده دانلود
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 684 بازدید
نرم افزار MauiMETA_3G_v7.1444.0 MauiMETA_3G_v7.1444.0 AP_BP_Base
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 683 بازدید
با سلام مجبت میکنید qcn براش بزارین
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 683 بازدید
گوشی رو به فست بوت ببرید وبرنامه زیر رو اجرا کنید https://drive.google.com/file/d/0B1Fe6O5cawZBclFYWG5CbEhKZWs/view
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
- 0 پاسخ
- 681 بازدید
دانلودتمام درایورهای گوشیهای اندروید به صورت یکجا download
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 1 پاسخ
- 681 بازدید
اموزش تشیخص نوع ورژن بوتلودر گوشی های اندروید ---------------- ویرایش شد...
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 681 بازدید
نرم افزار UniFlash امکاناتی نظیر فلش فایل های مختلف ، ویرایش رام ، بکاپ و ریستور ، نمایش اطلاعات گوشی و …. را به شما میدهد. Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
آخرین پاسخ توسط farzin.gsm,