آموزش ها و مباحث نرم افزاری
آموزش ها و مباحث مربوط به تعمیرات نرم افزاری گوشی های برند های مختلف
585 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 775 بازدید
با سلام یه گوشی vivo مدل X5pro V آوردن، می خوام فارسی کنم، آیا میشه؟ تو فروم XDA هم گفته با روت کردن، احتمال بریک شدن داره. با تشکر
آخرین پاسخ توسط h.phoenix, -
- 7 پاسخ
- 951 بازدید
با سلام این فایل را من خودم از گوشی رید گرفتم کاملا تست شده بعد از فلش گوشی را هارد ریست کنید دانلود رام رسمی وفارسی کمیاب تست شده VIKA L1-3 با لینک مستقیم
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 0 پاسخ
- 615 بازدید
با سلام اینم یه فایل نایاب دیگه که واقعا به دردم خورد اینم امروز رو گوشی زدم بدون مشکل از یه سایت خارجی گرفتم download اینم پسورد:VIKA L1-2_100% ok.By_Bakar Telecom
- 0 پاسخ
- 521 بازدید
با عرض سلام وخسته نباشید اینم یه فایل نایاب و تست شده دوستان این فایلها مال گوشیهای هست که بورس بازارن و تو هیچ سایتی همچین فایلهای تست شده پیدا نمیکنید پس قدر این فایلها را بدونید بکاپ گرفتن جای خودش اپلود کردنش هم هست این فایل را من خودم تست کردم part:1 part:2 part:3 part:4 part:5 part:6 part:7
- 1 پاسخ
- 893 بازدید
Z00RD_ZE500KG_mitrakomunika.qcn - Google Drive ASUS_Z00RD-ZE500KG_8916_MP_V12.9.1.64_M1.3.22_F.7z - Google Drive
آخرین پاسخ توسط ecsi, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
ZE500KL
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 691 بازدید
در این قسمت فایل روت برخی مدل های ایسوس هست خدمت دوستان انشالله بکارشون بیاد ASUS | Easy Firmware
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت دوستان محترم: یه تبلت innovel مدل:170161 که سیم کارت هم نمیخوره براش رمز الگو گذاشتند که فراموش شده و سیستمش هم با تبلت های دیگه فرق داره نمیشه مثل اونها باز یا ریست فکتوری کرد خواهشا کسی اگه اطلاعاتی درمورد این مدل تبلت داره یه محبتی کنه راهنمایی بده ممنون
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 0 پاسخ
- 998 بازدید
فرق بین رام تک فایل و 3 فایل در گوشی های اندروید بارها و بارها شده است که گوشی های کاربران با مشکلات عجیبی مواجه میشود که به ناچار باید گوشی خود را اصطلاحا فلش کنند ! یعنی یک رام رسمی بر روی گوشی خودشان نصب کنند تا مشکلشان برطرف شود ! اما این بین هستند کسانی که بعد از فلش کردن گوشی شان , اطلاع میدهند که هیچ تغییر خاصی در گوشی خود مشاهده نکردند و مشکل همچنان پا برجاست !!! پس این مقاله را تا انتها بخوانید تا متوجه دلیل این مشکل شوید . رام و فیرمور چیست ؟ همانطور که قبلا در ” آموزش نصب رام کاستوم و پچ در انواع ریکاوری برای همه گوشی های اندروید ” توضیح داده بودیم , گوشی های اندرویدی دارای ۲ نوع Firmware رسمی و غیر رسمی هستند . به Firmware های غیر رس…
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 16 پاسخ
- 2.7k بازدید
این روش تست شدست اما مسئولیت انجام کار با شماست در این آموزش با استفاده از دانلودر مخصوص spd ها (reseach downloader) فقط فایل user data رو فلش میزنیم و به ین صورت گوشی وایپ میشه. در این روش دیگه نیاز به فایل فلش و دردسرهای مربوط به پیدا کردنش نداریم. دانلود : wipe spd ARA6 - Download - 4shared - A.R.A.6 Akhlaqi
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 2 پاسخ
- 1k بازدید
سلام بر اساتید و بزرگواران همکار گوشی بلکبری q10.روشنش که میکنم این ارور رو میده آیا باید فلش بشه؟ اگه باید فلش بشه بی زحمت نرم افزار فلشر + فایلش رو محبت کنید ممنونم ۲۰۱۷۰۷۲۰_۱۱۴۷۲۵.jpg
آخرین پاسخ توسط davoddanialy, -
- 0 پاسخ
- 644 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم یک تبلت چینیrockchip rk3026شناسه بردms-me198407برام امده با چند فایل فلش کردم جواب نداده اخرین فایلی که زدم تاچ کار نیکنه دوستان لطفا راهنمایی کنید با تشکر
آخرین پاسخ توسط ebt1, -
- 0 پاسخ
- 1.8k بازدید
نسخه جدید asus flash tools با قابلیت حذف frp https://drive.google.com/file/d/1F7J_ZYXEuksFpf39pGh55I93BkgzOqr7/view
- 1 پاسخ
- 2k بازدید
لینک دانلود خدمت دوستان https://www.file4.net/f-rYW
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 0 پاسخ
- 675 بازدید
Asus_Flash_Tool
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 2 پاسخ
- 2.3k بازدید
باعرض سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز این موضوع رو در انجمن به صورت واضح ندیدم پس با اجازه اساتید عزیز این روش فقط تعدادی از گوشی های هواوی را به صورت رسمی پشتیبانی می نماید در این روش با استفاده از برنامه ای که قرار دادم فایل های مورد نیاز رو از داخل فایل فلش رسمی که با فرمت پ.app هست خارج می کنیم و بعد فایل فست بوت رو که براتون گذاشتم رو از حالت زیپ خارج کنید در درایو c بعد فایل های فلش رو داخل پوشه فست بوت کپی می کنیم که شامل فایل های با نام های (recovery.boot.system.cache.userdata ) است و با دستور های زیر به صورت تک تک و پشت سر هم روی گوشی که در حالت فست بوت به سیستم وصل کردیم write میکنیم fastboot flash system system.img fastboot flash boot boot.img fastboot…
آخرین پاسخ توسط kwptpt, -
- 0 پاسخ
- 598 بازدید
آخرین پاسخ توسط rezakeshavarza, -
- 0 پاسخ
- 764 بازدید
فلشر جدید rda-toolبرای پردازشگرهای الوینریاrda RDA Tool - Download - 4shared - Gsm Riyaz
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
نرم افزار کاران عزیز ازین به بعد نگران فلش تبلت های اینتل نباشن چون این فلشر قوی کارشو خوب انجام میده https://androiddatahost.com/5ftgy
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
فلشر مخصوص تبلت های asus دانلود
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 0 پاسخ
- 535 بازدید
این ویدئو کاملا گویا و واضح هستش http://www.4shared.com/get/xTnUxB5Lce/Unlock_Any_Android_Phone__1_.html
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام از دوستانی که گوشی asus zenfone 2 laser ze500kl یعنی 5 اینچی دارن تقاضای همکاری دارم فقط مدل ze500kl هم آموزشه و تجربه و هم کمک به ایسوز بازها لطفا دریغ نکنید زحمات شما بی جواب نخواهند ماند درخواست فقط یک فایل 700 کیلوبایتی به نام qcn که به راحتی از گوشی بکاب گرفته میشه که مال بنده آسیب دیده ممنون میشم کمک کنید تمام راهنمایی ها با من
- 0 پاسخ
- 689 بازدید
سلام توی این وبسایت کاستوم ریکاوری برای تقریبا همه برندها هست که به صورت معمولی یا لمسی هستن.امیدوارم به کارتون بیاد ClockworkMod ROM Manager - Recoveries Devices
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 0 پاسخ
- 984 بازدید
کاستوم ریکاوری تست شده Desire 828w_A52_DTUL لينك دانلود TWRP_D826W_By_Hadi_Mohisan
آخرین پاسخ توسط mobilereza, -
- 0 پاسخ
- 843 بازدید
درود دوستان عزیز و همراهان انجمن قصد داریم بهترین پکیج adb و fastboot رو براتون قرار بدیم تا بتونید خیلی از کار هاتون رو پیش بندازید آموزش کامل کار با فرامین adb تو انجمن قرار داده شده که میتونید بهترین استفاده رو کنید اذش این پکیج دارای برنامه های زیر هم هستش: sqlite3.exe hprof-conv.exe etc1tool.exe dmtracedump.exe دانلود از: https://www.mediafire.com/?tbqh05tv60f7sdk
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی,